Uit een studie gepubliceerd in het vaktijdschrift JAMA Internal Medicine blijkt dat mensen die het COVID-19 vaccin van Janssen & Janssen (J&J) hebben gekregen, een hoger risico hebben op het ontwikkelen van bloedstollingsaandoeningen dan de algemene bevolking. Uit de bevindingen bleek dat vrouwen ook meer kans hebben op het ontwikkelen van bloedstolling, schrijft Pandemic.news.

Voor de studie hebben wetenschappers van de Mayo Clinic in Rochester, Minnesota, gegevens van de algemene bevolking vóór de pandemie vergeleken met gegevens die zijn verzameld op basis van gerapporteerde bijwerkingen van het vaccin die Amerikaanse burgers na inenting hebben ervaren.

Uit de bevindingen bleek dat degenen die het J&J COVID-19 vaccin hadden gekregen, minstens 3,5 keer meer kans hadden op bloedklonters in de hersenen dan een gemiddeld persoon vóór de pandemie.

Cerebrale veneuze sinus trombose en risico op beroerte

Bloedstolling, met name cerebrale veneuze sinustrombose (CVST), is een veel voorkomende bijwerking van het J&J COVID-19 vaccin. Maar ondanks de gezondheidsrisico’s van het J&J COVID-19 vaccin, beweren de wetenschappers dat het risico zeldzaam is en dat de bevindingen nog steeds moeten worden beschouwd in de context van de doeltreffendheid van het vaccin bij het voorkomen van ernstige gevallen van de infectieziekte.

Voor de studie hebben de wetenschappers gegevens geoogst uit Olmstead County, Minnesota, dat een bevolking van ten minste 158.000 mensen had en 90 mijl ten zuidoosten van Minneapolis ligt. De verzamelde gegevens liepen van 2001 tot 2015. Tijdens de periode van 14 jaar waren er 39 inwoners die CVST ontwikkelden, een zeldzame en potentieel dodelijke bloedstollingsaandoening die zich in de hersenen kan vormen.

  De vraag die iedereen in de wereld zich zou moeten stellen

Het onderzoeksteam gebruikte ook het Centers for Disease Control and Prevention’s Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) om diagnoses van bloedstolsels te vinden bij mensen die het J&J COVID-19-vaccin kregen tussen de goedkeuringsdatum van het vaccin eind februari tot 7 mei.

Van de 39 inwoners van Olmstead County met CVST hadden er 29 een risicofactor binnen de 92 dagen voorafgaand aan de ontwikkeling van de bloedklonter, zoals actieve kanker, infectie of orale anticonceptiemiddelen (alleen bij vrouwen).

Nadat de gegevens waren gecorrigeerd voor de bevolking, meldden de onderzoekers dat er 2,46 gevallen van CVST op elke 100.000 persoonsjaren waren bij inwoners van Olmstead County die in die periode een bloedstolsel ontwikkelden. In studies wordt bij persoonsjaren rekening gehouden met zowel het aantal mensen in de studie als de hoeveelheid tijd die zij in de studie doorbrengen.

Een persoon ontwikkelt CVST wanneer zich een bloedklonter vormt in de veneuze sinussen van de hersenen. Hierdoor kan het bloed niet meer uit de hersenen worden afgevoerd. Dit betekent dat bloedcellen kunnen breken, waardoor bloed in het hersenweefsel lekt en een bloeding ontstaat.

Deze keten van gebeurtenissen maakt deel uit van een beroerte die kan optreden bij volwassenen en kinderen, en zelfs bij pasgeborenen en baby’s die nog in de baarmoeder zitten. CVST wordt ook cerebrale sinoveneuze trombose genoemd.

De symptomen van de aandoening kunnen variëren, afhankelijk van de plaats van de trombus. Enkele lichamelijke symptomen van CVST zijn:

 • Wazig zicht
 • Hoofdpijn
 • Verlies van controle over bewegingen in delen van het lichaam
 • Spasmeaanvallen
 • Flauwvallen of verlies van bewustzijn
 • Coma
  Volledig gevaccineerde Brooke Shields met spoed naar ziekenhuis na "schuimbekken" en "blauw worden"

Vrouwen hebben meer kans om CVST te ontwikkelen na vaccinatie

Van februari tot mei werden in de VS naar schatting 8,7 miljoen doses van het J&J COVID-19-vaccin toegediend. Het onderzoeksteam vond 46 meldingen van CVST die bij VAERS waren ingediend na ontvangst van het J&J COVID-19-vaccin. Acht meldingen werden echter uit de pool verwijderd omdat sommige meldingen ofwel duplicaten waren of niet professioneel gediagnosticeerd waren.

In totaal identificeerden de wetenschappers 38 gevallen van CVST in verband met het J&J COVID-19-vaccin, waarbij meer dan 70 procent van de gevallen zich voordeed bij vrouwen. Na correctie voor de bevolking bleek dat er 8,65 gevallen per 100.000 persoonsjaren voorkwamen bij mensen die het vaccin hadden gekregen, wat 3,5 keer zo veel is als bij de bevolking in het algemeen.

Bovendien bleek uit de studie dat ontvangers van het vaccin een hoger risico hebben op het ontwikkelen van CVST binnen de eerste 15 dagen na ontvangst van het J&J COVID-19 vaccin. Vrouwen tussen 30 en 64 jaar hadden een hoger risico op CVST na inenting.

Dit is niet de eerste keer dat het J&J COVID-19 vaccin in verband werd gebracht met het risico op bloedstolling bij ingeënte personen.

Op 13 april 2021 schorste de Food and Drug Administration de vergunning voor noodgebruik van het J&J COVID 19 vaccin nadat zes vrouwen bloedstolling hadden ontwikkeld na vaccinatie. Uit gegevens blijkt dat alle vrouwen reeds bestaande aandoeningen hadden waardoor ze een verhoogd risico liepen op het ontwikkelen van de stolsels.

Op 23 april werd het gebruik van het vaccin hervat. Het bedrijf heeft echter een waarschuwing afgegeven aan vrouwen onder de 50 jaar voor het risico op bloedstolling. Het is geen wonder dat het J&J COVID-19 vaccin het minst populaire is van de drie COVID-19 vaccins die in Amerika beschikbaar zijn.

  Waar is Tiffany Dover? Verpleegster die flauwviel terwijl ze tijdens een live nieuwsuitzending COVID-gevaccineerd werd, is nog steeds nergens te vinden

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Toen ik daar binnenliep, zei mijn gevoel dat ik me moest omdraaien en maken dat ik wegkwam. Ik luisterde nietVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOpnieuw een “plotseling en onverwacht” – Miss World deelneemster, 24, doodgeslagen door hartaanval
Volgend artikelDr. Mike Yeadon ziet einde aan wereldwijd Covid bedrog: Laat je niet vaccineren. Geef niet toe. Houd voet bij stuk.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. ALLE gifprikken veroorzaken bloedklonters!! Pfizer en in mindere mate Moderna willen de markt van de gifprikken overheersen, dus strooit Pfizer met veel geld om Johnson en Astrazeneca in diskrediet te kunnen brengen via publicaties.
  Pfizer is reeds flink op weg de gifprikken markt te overheersen.
  De hele covid-vaccins markt cq Big Pharma zijn uberhaupt criminele organisaties!

  https://www.youtube.com/watch?v=dozpAshvtsA

 2. Het zal natuurlijk weer eens niet zo zijn. Het lijkt soms of alles anti vrouw is. Natuurlijk zijn zij weer de grootste slachtoffers. Is dat nou haantjes gedrag. Dat zelfs in een biologische oorlog moeten de vrouwen eerst worden uitgeroeid. Doet mij aan Afrika denken. Waar ze vrouwen hun borsten afsneden zodat ze geen kinderen meer konden zogen. Heel droevig allemaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in