De ongekende stijging van het aantal sterfgevallen als gevolg van een hartstilstand in het internationale voetbal houdt aan met de dood van nog eens drie spelers deze week. De Kroatische voetballer Marin Cacic, de Omaanse international Mukhaled Al-Raqadi en de Egyptische doelman Ahmed Amin zijn deze week allen overleden, bericht Thecovidworld.com.

De Kroatische voetballer Marin Cacic overleed op 23 december, drie dagen nadat hij in coma was gebracht na zijn plotselinge inzinking tijdens een training met zijn team NK Nehaj Sinj.

De 23-jarige werd onmiddellijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hartfalen werd geconstateerd.

Cacic werd vervolgens in een medisch geïnduceerde coma gebracht terwijl artsen onvermoeibaar vochten om het leven van de jongeman te redden, hoewel hun inspanningen uiteindelijk mislukten.

De jonge voetballer had al een indrukwekkende carrière achter de rug die hem naar verschillende landen had gebracht.

Cacic, die als verdediger speelde, verliet Nehaj oorspronkelijk in augustus 2018 om voor het Italiaanse Isernia FC te spelen, waar hij één seizoen in de Serie D doorbracht voordat hij terugkeerde naar zijn vaderland om voor NK Trnje Zagreb te spelen, hoewel hij daar nog minder tijd doorbracht.

Een van zijn voormalige clubs, het Bosnische NK Jedinstvo, bracht hulde aan Cacic door op hun website te schrijven:

“Rust in vrede, Marin, voor altijd in ons hart.”

Op 22 december is OMAN nationaal voetbalteam speler Mukhaled Al-Raqadi overleden nadat hij in elkaar zakte tijdens de warming-up van een binnenlandse top-wedstrijd.

De verdediger van Muscat Club kreeg een hartaanval in de aanloop naar de Omantel competitiewedstrijd van zijn ploeg met Suwaiq.

  Permanent "lethargie syndroom" en langdurig verlies van motorische vaardigheden nu veel voorkomende "bijwerkingen" van COVID-19 vaccins

De 29-jarige werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht maar overleed helaas na het incident op woensdag.

Muscat Club zei in een verklaring:

“Met gelovige harten die Gods wil aanvaarden, betuigt de raad van bestuur van Muscat Sport Club en al haar leden hun oprechte medeleven aan de familie van Al-Raqadi.

Wij vragen God om hem genadig te zijn. Aan God behoren wij toe en tot God zullen wij wederkeren.”

Eveneens op de 22ste overleed de Egyptische derdeklasser Al-Rebat & Al-Anwar SC doelman Ahmed Amin na een plotselinge hartaanval in de kleedkamer vlak na afloop van de training.

Nadat hij bewusteloos was geraakt in de kleedkamer, probeerde het medische team van de club hem te reanimeren, maar dat lukte niet en hij werd snel naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht.

Daar aangekomen vertelden de dokters dat de speler al overleden was en dat het te laat was om nog iets te doen. De doodsoorzaak bleek een hartstilstand te zijn.

Nooit eerder in de geschiedenis van de sport zijn volgens Wikipedia zoveel spelers tijdens de training of op het veld in elkaar gezakt en gestorven. De verklaringen voor dit fenomeen variëren, afhankelijk van wie je het vraagt.

1 – Er zijn meer spelers dan ooit tevoren, waardoor de kans op dergelijke incidenten toeneemt.

2 – De pandemie heeft op de achtergrond geleid tot meer cardiovasculaire aandoeningen  bij spelers.

3 – Het uitrollen van het vaccinatieprogramma zorgt voor vroegtijdige sterfgevallen bij jonge spelers.

Internationale topvoetbalsterren met plotselinge hartkwalen in de afgelopen maanden

Bijna elk professioneel team in de wereld heeft hun voetballers verplicht het vaccin te nemen. De timing van deze plotselinge sterfgevallen maakt het vaccin hier de hoofdverdachte.

  Vaccineren voor de Great Reset: WHO eist hoger tempo!

In een gemiddeld jaar sterven ongeveer 9 voetballers aan een hartstilstand. Dit jaar zijn er minstens 18 sterfgevallen geweest, inclusief de drie van deze week, een stijging van 100%.

Er is al meermaals aangedrongen op een onderzoek, waarbij ex-international Matt Le Tissier verklaarde dat hij in zijn 17-jarige carrière “nog nooit” een speler met hartproblemen had gezien.

Le Tissier gelooft dat de COVID-19 vaccins hiervoor verantwoordelijk zijn en het lijkt erop dat dit heeft geleid tot de opkomst van een toegewijde groep van ongeveer honderd spelers die nu zeggen dat ze het vaccin niet zullen nemen, schrijft de Dailymail.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Als het vaccin zo goed is, waarom vallen er dan zoveel mensen dood? Hartaanvallen rijzen de pan uit, kinderen krijgen hartproblemen, voetballers storten op het veld in, ICU’s overspoeld van kust tot kustVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCarlos Tejada: 49-jarige Wall Street Journal en New York Times schrijver plaatst zijn booster injectie-foto op Instagram, enkele uren later dood
Volgend artikelHet begint veel op genocide te lijken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. ‘Met gelovige harten die Gods wil aanvaarden,’ liet men zich verleiden door de wil van de satan. De laatste vooral zal dan ook hard geoordeeld worden.

  2. IK kwam gisteren nog een enthousiaste jonge meid tegen die vol trost vertelde dat ze de booster spuit had gehaald en daar blij mee was ze vertelde dat ze absoluut geen corona wilde hebben en daarom naar priktent was gegaan Echter van de bijsluiter had ze nooit gehoord zei ze nog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in