Pixabay

Ik heb me vaak afgevraagd hoe het zit met spijt.

Hoeveel stille spijt is er?

Ik weet persoonlijk dat ik spijt had toen ik bewust werd van kindervaccinatievergiftiging en terugkeek op wat ik had gedaan. Die spijt heeft alle vertrouwen in Autoriteit™ en wat er ook deel uitmaakt van de publiek-private samenwerking, weggenomen. Het is allemaal weg, schrijft Unbekoming.

Kindervergiftiging is één vorm van spijt hebben, maar de laatste jaren heb ik vooral gedacht aan de spijt van degenen die de genetica hebben genomen. Ik weet niet hoe dat voelt, ik kan me er alleen maar in proberen in te leven.

Zij die het namen en zich dan realiseerden dat als ze een paar maanden langer hadden gewacht, ze naar de kroeg hadden kunnen gaan zonder dat er vreemde genetica door hun aderen stroomt. Spijt.

Zij die het namen om te ontdekken dat het geen infectie of overdracht tegenhield. Spijt.

Degenen die hun geliefden pushten of intimideerden om het te nemen, alleen om te zien dat ze gewond raakten. Spijt.

Degenen die ervoor zorgden dat hun broze ouders al hun doses kregen en nu zijn die ouders er niet meer, jaren eerder weg dan ze zouden zijn geweest. Spijt.

Degenen die ervoor zorgden dat hun kinderen het kregen om oma te beschermen en nu zien dat hun kinderen vaccingewond zijn, terwijl oma nog wel bij hen is. Spijt.

Degenen die het namen en vaccingewond raakten. Spijt.

Degenen die al hun doses op peil hebben terwijl ze met hun vierde ronde Covid bezig zijn, en tegen iedereen die wil luisteren zeggen “het had veel erger kunnen zijn” als een verzachtende balsem voor hun spijt. Spijt.

Degenen die het namen om te ontdekken dat een vriendin haar vaccinatiepas had vervalst om naar de kapper te gaan. Spijt.

Degenen die het namen omdat ze geloofden dat hun regering niet tegen hen zou liegen, om er vervolgens achter te komen dat het leugenaars zijn. Spijt.

  Gynaecoloog-deskundige zegt dat Covid-19 gevaccineerde personen een impact kunnen hebben op ongevaccineerde vrouwen

Degenen die de vaccinatie namen omdat hun vertrouwde dokter wist waar hij het over had en niet tegen hen zou liegen, om er vervolgens achter te komen dat hij dat niet weet en het wel zou doen. Spijt.

Degenen die niet hard genoeg geprobeerd hebben om het niet te nemen. Spijt.

Degenen die ’s nachts niet meer goed kunnen slapen omdat ze niet weten of hun kinderen van de ene op de andere dag plotseling kunnen sterven. Spijt.

Genoeg… dat is zeker genoeg spijt voor één planeet…

Hoe zal het gewicht van al deze spijt zich uitspelen?

Hoeveel ervan zal zich omzetten in schaamte?

Wat betekent dat allemaal voor de toekomst?

Inderdaad… ik heb de afgelopen jaren stilgestaan bij spijt.

Toen las ik een lange post op Twitter die een deel van dit gevoel vastlegde en ik dacht dat het de moeite waard was om het hier vast te leggen, met een paar korte fragmenten er doorheen.

Met dank aan Louie Traub:

Het is mijn 1000 dagen durende spijt herdenkingsdag van het vaccin waarvan de regering loog en zei dat het “veilig en effectief” was.

1.000 dagen van omgaan met tientallen symptomen en syndromen die alleen maar blijven evolueren, niet verbeteren.

1.000 dagen niet weten of ik ’s morgens wakker zal worden en vele dagen wensen dat dat niet zo zou zijn.

Dit is een korte videoclip die is teruggevonden in de nachtmerrie van de covid-machinecrisis Speel hem niet af als je nog in shock bent.

1000 dagen missen hoe het leven vroeger was: Actief, avontuurlijk, productief, creatief. Niet chronisch ziek.

1.000 dagen gaslighted en afgewezen door nutteloze en onwetende artsen na meer dan 100 afspraken.

1.000 dagen van tientallen behandelingen uitproberen die niets doen om de schade van dit gif ongedaan te maken.

  Celeste Solum - Grafine kan ons veranderen in iets "dat voorheen ondenkbaar was"

Getuige de mRNA-leugens van een van de meest kwaadaardige mannen ter wereld – deel als de hel om het kwaad te ontmaskeren. OMG hier krijg ik kippenvel van – alsof ik Satan zelf in het gezicht kijk – kijk en zie!

1000 dagen genegeerd door dezelfde “leiders” die zeiden: “We zitten allemaal in hetzelfde schuitje”. Dat zijn we niet. We staan er alleen voor.

1.000 dagen falen van The $cience™ om bijwerkingen van het zwijgen te bestuderen om een veiliger product te ontwikkelen en de aarzeling daadwerkelijk te verminderen.

“Het gevaarlijkste voorstel dat onze overheidsinstanties ooit aan ons land hadden kunnen voorleggen.”

1.000 dagen belasterd door de door pharma gesponsorde media om schade te verbergen en hun melkkoe te beschermen.

1.000 dagen van aansprakelijkheid opgeheven voor geneesmiddelenproducenten om weg te komen met een van de grootste misdaden tegen de mensheid in de geschiedenis.

IN FOCUS: Schokkende correlatie van genocidale proporties met Dr. Denis Rancourt – OAN.

1.000 dagen zonder gerechtigheid tegen tirannen die het mandaat gaven om mensen in te spuiten met een “vaccin” dat zo gevaarlijker was als elk ander vaccin.

1.000 dagen van “Je verdient het. We hebben geprobeerd je te waarschuwen.” Nee. Jij en je gebrek aan gevoel (en empathie) zeker niet.

  Mainstream media paniekzaaiers kotsen weer een COVID "Schrikvariant" campagne uit in wanhopige angsttruc voor totalitaire controle

In slechts 5 minuten haalt Dr. Wolfgang @wodarg de vaccinatiezwendel onderuit. Bedenk dat hij een centrale rol speelde bij het ontmaskeren van de vergelijkbare zwijnengriepfraude in 2009 en dat de daders van de Covid-fraude ervoor zorgden dat hij werd besmeurd en gecensureerd voorafgaand aan hun propaganda. Dit zijn de stemmen waar we naar zouden moeten luisteren.

1000 dagen van: “Je bent een leugenaar die verkeerde informatie verspreidt.” Ja, nee. Waarheid en wetenschap winnen altijd. FAFO en laat je boosteren.

1.000 dagen van ongekende censuur van zieke en suïcidale mensen om ervoor te zorgen dat dit verhaal niet naar buiten komt.

Nou, dat is gebeurd.

Dus bedankt aan het handjevol dat luisterde ondanks geen beloning voor nobelheid. Maar het was tenminste het juiste om te doen en dat is iets wat de meesten niet kunnen zeggen na de afgelopen 1000 dagen.

@Thomas_Binder was een vroege stem die moedig de hele zwendel van Covid aan de kaak stelde. Luister naar hem!


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Indien onderstaande link niet werkt, met rechter muisknop aanklikken en openen in nieuwe tab of venster.

Door verdriet verscheurde vader: “Ze hebben mijn zoon vermoord. Mijn regering loog tegen mij; ze zeiden dat het vaccin veilig was. Ik verloor de mijne, we moeten de jouwe beschermen.”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin: “Duitsland en de EU zijn verleden tijd, wij zijn officieel de nummer 1 economie in Europa – Wij hebben groei en zij hebben achteruitgang” (Video)
Volgend artikelNieuwe Poolse premier tolereert geen “anti-Oekraïens sentiment”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Gehackte mensen maken geen eigen keuzes. Die volgen commando’s op, als afgerichte slaven. Ze programmeren en besturen ons van geboorte tot graf. We leren om onszelf voor de gek te houden, waardoor inmiddels alles wat mensen zeggen omgekeerd waar is. De meeste slaven beseffen pas terwijl ze dood gaan dat ze mens zijn en dat ze een heel ander leven hadden willen leiden.

  De oorlog die woedt is tegen ons bewustzijn. De bewuste mensen zijn ongevaccineerden of na de eerste vaccinatieronde wakker geworden. De rest is totaal slaaf die dus blind volgt.

 2. Ik heb niet alle filmpjes bekeken, doe ik vanavond, maar wat een indringend stuk. Spijt is alleen het goede woord niet, tenminste niet in mijn geval als ik een spuit had genomen, dan had ik me namelijk elke avond in slaap gejankt. God mag weten hoeveel mensen dat ook daadwerkelijk doen.

  Ja slaafjes en slavinnetjes, het waren een paar fantastische maanden hé, lekker vliegen naar het je vakantieadres, lekker naar de kroeg of restaurant, lekker naar het theater, lekker je baan mogen blijven houden. Nu ga je waarschijnlijk dood. Mag ik dat zeggen? Ik zal er geen traan om laten. Gegokt en verloren, het is niet anders. Jullie waren levensgevaarlijk voor de ongevaccineerden die bedreigd zijn met “ we weten waar ze wonen, deur voor deur arm voor arm”. En jullie gingen feesten. Deugen, veroordelen, uitsluiten. Tuig!

  • 100% agree Gibe well put, though it’s really sad for the kids who’s parent just fell for the lies and forced this toxic/dangerous injection on them.

   I will never understand how they could be so stupid.

   Truly sad.

  • Precies is jammer dat ik al die posten van die deug mensen kwijt ben wat ze allemaal de ongevaccineerden toewensen lusten de honden geen brood van ben benieuwd of ze nog leven of ze elke dag kreperen van de pijn en ellende want dan kon ik reageren met prikkie gehad😜😂😂😂😂😂🖕💉⚰️

   • Rebel…..ja een paar daarvan zijn werknemers van hetzelfde bedrijf waar ik voor werk en 1 zit op mijn afdeling. Laat ik nu een paar maanden geleden een aanvaring met hem hebben gehad? Tegenoverstaan al mijn collega’s van de afdeling. (O ja: hij begon en ik heb niks gezegd). Hij trapte in zijn eigen vooropgezette val. Ik kan alleen maar gissen maar ik vermoed dat hun gedachten zijn:”k*’t! Die zak heeft al die tijd gelijk gehad en nu mag ik niet hardop janken!”

    Jawel hoor! Jank maar lekker zolang je er nog bent. 2 Weken afwezig door een zeurende wederom gevalletje Corona is heel normaal op onze afdeling maar NIEMAND doet zijn bek dan open dat ze toch zijn geprikt?!?
    En NIEMAND doet zijn bek open met de voorzichtige vraag “waarom ben jij eigenlijk nooit ziek?!? Je bent toch niet geprikt?!?”

    Ze beseffen het best wel hoor!

    Een andere collega van een andere afdeling al sinds de kerstdagen ziek: de ene na de andere antibioticum kuur wil maar niet aanslaan. Benieuwd of ie er maandag wel is.
    Maar die wilde ook op vakantie en is ook steeds op stap geweest dus wel zeker geprikt (nooit gevraagd dus ik weet het niet zeker).

    Allemaal stuk voor stuk helemaal geen domme mensen maar zoooooooo naïef.

    En nu komt de griepprik eraan: staan ze weer allemaal in de rij. Dus mijn eerste bewering dat ze allemaal WEL beseffen dat het misse boel was moet ik weer intrekken……helaas….verloren…..blub blub blub.

    • Allemaal stuk voor stuk helemaal geen domme mensen maar zoooooooo naïef.

     Naïef of staat er prooi op hun kop geprojecteerd? Vast wel. Voer voor de opportunistische ratten dus.

  • Dit dus, inderdaad. Het gros van de mensen droeg braaf die bekluier en verfoeide (netjes uitgedrukt) degenen die de spuit NIET namen. Bijna al mijn vrienden, familie etc hebben braaf de spuit(en) gehaald, ze doen maar, ik heb ze gewaarschuwd, maar ik was gek. Jaja, een gewaarschuwd mens telt in deze wereld niet meer voor twee… Stel idioten. Al die schapen zijn een gevaar voor zichzelf én voor de rest van de mensheid.

 3. Alle twitter-linkjes worden gecensureerd en geven een “X-ERROR” melding!!

  Nu weten we wat X’s “vrijheid van meningsuiting” werkelijk waard is.

 4. Spijt is in deze materie moeilijk uit te drukken behalve dan dat je een Ontiegelijke Lafaard bent en blijf met die onzin weg, accepteer uw Lafheid van toen en ga er volwassen mee om, en bescherm u én de uwen…help nog wat je kan, ook voor jezelf, dan kan je hier en daar nog wat goed maken…Wees géén Lafaard meer, het is een Verplichting !!!…

 5. Ik ben achteraf eigenlijk blij met die Covid ellende. Het heeft mij er toe aangezet om alle ”giftige” mensen uit mijn leven te trappen. Ik heb er spijt van dat ik dat niet eerder heb gedaan.

  Ik wist eigenlijk altijd al dat vele van mijn vrienden, familie, collega’s etc hufters zijn en hun hoogste doel in dit leven zoveel mogelijk consumeren is. Uiteraard is het doel daarvan hun omgeving laten zien hoeveel meer ze kunnen consumeren dan hun vrienden, familie etc en zich daardoor beter voelen dan de rest. Veblin schreef er eind 1800 al een mooi boek over. conspicuous consumption. Gratis te downloaden want copywrong is verlopen.

  Mooie voorbeelden van dat boek;

  Zalm was ooit overvloedig in onze rivieren. De rijken aten het niet want armen voer. Totdat de zalm was uitgeroeid. Toen werd het rijken voer.
  Bruin werd bijna iedereen want bijna iedereen werkte op het land. Voor de rijken was het een symbool van rijkdom om niet bruin te worden. Nu wil iedereen bruin worden want teken van rijkdom want iedereen werkt nu binnen.

  Ik kan wel doorgaan maar je snapt het.

  Ik ben blij dat ik dat soort lui uit mijn leven heb getrapt en heb spijt dat ik dat niet eerder heb gedaan. Wel is het zo dat het ”stil” is geworden in mijn leven. DIt omdat gelijk gestemden lastig te vinden zijn. Ik heb er een paar gevonden en die zijn veel fijner om mee om te gaan.

  Ik vind het bizar hoe weinig mensen het meeste uit hun leven willen halen. Ik heb er spijt van dat ik dit niet eerder door had.

  Groeten,
  Hugo

  • 🎯🎯🎯

   Mensen DENKEN dat ze het meeste uit het leven halen in kwantiteit. Ondertussen zweren ze dat ze voor kwaliteit gaan. Alles is op de kop gedraaid. Dat is niet op te lossen door ons, daar is een natuur/spirituele kacht voor de nodig. Mensen moeten als junkies ineens realiseren dat ze als slaaf van alles leven ipv als mens.

   Velen snappen niks meer van zichzelf en dat wordt erger en erger. Daardoor is er niet meer mee te praten. Ik herken wat je zegt over stilte, ik heb eraan moeten wennen, maar het is inmiddels juist fijn.

   • Hoi Let god / Theme,

    Het bijzondere is dat deze cyclus er al ongeveer 600 jaar is. Duurt ongeveer 80-100 jaar sindsdien (de levensduur van een mens).

    In mijn optiek gaat het niet over kwaliteit vs quatnteit. Het gaat over ”niet nadenken en meedoen” vs nadenken en niet meedoen. Als je het eerste doet vind de meute je tof. Als je het laatste doet niet. Dan moeten ze al die spijt, deze keer, erkennen wat dit stuk stelt en dat gaan ze niet doen. Want ego en zo zoals je terecht keer op keer stelt.

    Ik ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren. Veel geinjecteerden leven vrolijk verder, had gedacht dat ze al dood zouden zijn maar een flink deel weten dat ze de sjaak zijn. Tot nu toe accepteren ze hun lot.

    Bewijst weer dat hun leven ze niets interesseert en ”niet nadenken maar meedoen” hun hoogste doel in dit leven is. Helaas hebben ze de macht om heel vervelende dingen op te dringen aan mensen die niet zo denken.

    Zou me niets verbazen als de ziekte X van het WEF (injectie ziekte) gebruikt gaat worden om nog harder op te treden tegen mensen zoals wij. Het systeem is perfect. Je mede burger is de schuld dat je niet kan consumeren. Dood hem/haar en de nog levende vinden het allemaal prima.

    Groeten,
    Hugo

    • Als je het eerste doet vind de meute je tof.’
     nee hoor: als je het eerste doet vinden ze je tof; zullen het alleen nooit toegeven, al helemaal niet in de groep

  • @Hugo , Die reactie hierzo zijn gewoon de feiten , ik sluit mij ook hierbij aan zonder toevoeging, want het is en voelt voor mij ook eender zoals in deze reactie.

  • Beste Hugo,
   In normale/goede tijden heb je ‘vrienden’.
   In slechte tijden heb je echte vrienden.

   Wellicht zijn deze tijden nodig om het onderscheid te leren kennen.
   Het geeft inderdaad een gevoel van eenzaamheid waarin het lijkt alsof je de enigste bent, afgezonderd van iedereen waarvan je dacht dat ze bij je paste.
   De waarde van echte vrienden is onbetaalbaar.
   hoewel ze er zijn, is het wel een klus om ze life te vinden zonder risico te lopen van wederom te worden afgewezen.

   ” mensen worden huilend geboren, de meesten weten niet waarom.
   Mensen worden schreeuwend, vloekend en gefrustreerd ouder en denken te weten waarom.
   Mensen gaan fluisterend dood, de meesten weten dan pas waarom”.

   • @Tigron…
    Treffend citaat op het einde.

    Mijn centrale les is geweest om mijn eigen beste vriend te worden. Sindsdien brengt het universum mij meer en meer mensen die mijn energie aansluiten.

    Het leven hoort van binnen naar buiten te werken, nu werkt het bijna 100% van buiten naar binnen. Je hoort je innerlijk te ontwikkelen en de wereld in te gaan als je innerlijk op orde bent en snapt wat krachten en zwaktes zijn. In plaats daarvan leren we in het ONDERwijs dat alles van buiten naar binnen moet. We geloven collectief dat je zonder ONDERwijs niks leert. Pfff… wij zijn levende leermachines die in het ONDERwijs juist afleren dat ze levende leermachines zijn. Ze hebben onszelf en alles om ons heen op de kop gedraaid zodat wij nergens meer wat van begrijpen en maar gaan volgen.

    Respect aan alle lezers en reageerders die bezig zijn om zichzelf en elkaar te helpen om ons te herinneren wie/wat we echt zijn.

   • Hoi,

    Mooie quote Tigron. Een quote terug. De wereld is gek, ik niet. Zover ik weet heb ik die verzonnen. Net zoals techno narcisisme die de wereld lijkt te beheersen. Er zijn vast anderen die dit gesteld hebben maar dat wist en weet ik niet van.

    Groeten,
    Hugo

    • Ik weet er ook nog 2.. Je word gevonden door wat je zoekt( zowel goed als kwaad), en deze in het Engels.. i’m not out of my mind, i’m out of your mind! Ik kom uit Papendrecht btw, een keer een bakkie doen lijkt mij ook gezellig. Het is inderdaad fucking stil geworden, ook in mijn leven. Bless jullie allemaal

  • Exact, het geeft wel heel veel rust 🙂 Ik heb inmiddels een gezonde (?) afkeer van mensenmassa’s, behalve in het geval van bijeenkomsten (of een tijdje terug de demo’s) met gelijkgestemden. Wát een fijn gevoel om bij een paar honderd of paar duizend gelijkgestemde mensen te zijn. Maar nu mijd ik groepen mensen als de pest, laat mij maar fijn met rust, ik lees wel een goed boek, zoek wat info over vanalles en nog wat op het web, ga dagjes weg met vrouw en kinderen naar bos, museum, camping of iets anders met niet teveel deugdwazen om me heen. Ik ben er niet, mij moeten ze niet bellen voor een feestje met al die onzinpraat om niks en al dat gezuip om hun deugkneuzenleven even te vergeten 😉

   • Hoi,

    Ik heb altijf een facinatie gehad met massa’s van mensen. Ooit, vroeger, in mijn studentijd heb ik met 2 vrienden een geweldig, live, experiment gedaan tijdens low lands.Een tent met ca 7.5k mensen stroomde leeg en wij gingen met ons 3en in een driehoek staan op het pad naar de rest van het festival.

    Geen enkel probleem, de massa ”stroomde” om ons heen.Geen enkel gezeik, we werden zelfs niet aangeraakt. Dat was mijn eerste ervaring om niet met de meute mee te gaan en ze een beetje te prikkelen. Het maakt ze niets uit.

    Om af te sluiten. ”only dead fish go with the flow”

    Groeten,
    Hugo

    • Dat is een fantastisch experiment Hugo.

     Je schreef: Geen enkel probleem, de massa ”stroomde” om ons heen.Geen enkel gezeik, we werden zelfs niet aangeraakt.

     Het is echt zo, ik wacht ook nog steeds op een tik op de neus van de burgemeester. Maar komt ook maar niet. Ja, mij de toegang tot het gemeentehuis ontzeggen, B-burger maken op alle manieren. Maar ik lach ze uit. Ik geef toe, komt omdat ik me in AI heb verdiept en ik heb de Nationale Ombudsman mee. Daarnaast heb ik een punt, anders gaat het natuurlijk niet.

     Ze zijn laf, onvoorstelbaar laf.

     • Ik lees mijn eigen comment nog een keer over, er is voor een nieuwe lezer misschien geen touw aan vast te knopen. Ik ben dus in een juridische strijd met de gemeente en ze worden wanhopig van me. Maar ik lach ze uit. Misschien vandaag een gerechtelijke uitspraak bij de post. We zullen zien.

      Ze zijn laf, dat is echt zo. Ik weet niet of dit nummer van de verve in scène is gezet, maar het komt op mij geloofwaardig over https://www.youtube.com/watch?v=1lyu1KKwC74

  • “Zalm was ooit overvloedig in onze rivieren. De rijken aten het niet want armen voer. Totdat de zalm was uitgeroeid. Toen werd het rijken voer”.

   Hetzelfde met paling. In de vorige eeuw was het “volks voer”, te over dus.

   Nu, anno 2024 is het niet meer door het “volk” te betalen!

   Zie hier, herhaling van de feiten!

  • Mooi Tigron.
   Ik wil dat ik eerder over best veel spijtdingen goed had nagedacht.
   Helpt niet hè.
   Geef nu het voortschrijdend inzicht maar de schuld.

  • Hoi,

   Ik zou m iets anders verwoorden in deze situatie. Spijt is dat je weet dat je gemanipuleerd was en het nu door hebt en het nooit meer zal toestaan om gemanipuleerd te worden.

   Zoals Rusland heeft laten zien is njet (nee) heel krachtig.

   Groeten,
   Hugo

   • Beste Hugo,
    “dat je gemanipuleerd was en het nu door hebt en het nooit meer zal toestaan om gemanipuleerd te worden.”

    M.a.w.; door ervaring wijs geworden.

    • Beste Tigron,

     Wijsheid door ervaring…. Ik denk dat het een combo is van ervaring en leren. Tijden zoals deze tonen aan wat waar en niet waar is van wat je hebt geleerd.

     Groeten,
     Hugo

   • Van één ding spijt. Dat is dat ik niet zoon en schoonzoon van hun (één) prik heb kunnen weerhouden. Zoon tijdelijk slechte relatie mee. Nu had ik er doorheen gebroken. Toen hoopte ik slechts dat hij zelf wijzer was.
    Dochter wist hoe ik erover dacht, die had haar man moeten laten twijfelen. Wat afstel was geworden.

    • Beste Svea,
     Ieder mens heeft het recht om eigen keuzes te maken.
     Maar ook om de gevolgen van hun gemaakte keuzes te dragen.
     Hoe graag wij het anders zouden willen.

     Je hebt wellicht gedaan wat in jouw vermogen lag om anderen te behoeden van mogelijke ellende of erger.
     Leg je neer bij hun keuzes.
     Ieder mens heeft zijn/haar eigen tempo om inzichten te krijgen en ” wakker” te worden.
     Anderen kunnen dat niet bespoedigen.

 6. Oke, die uitvoerders / medeplichtigen aan het vermoorden van zoveel mensen mogen dan spijt hebben maar het poetst hun daden niet weg.
  Ik geef 1 tip om het enigszins goed te maken; span samen met al diegenen die ook spijt hebben en treed dan in massa naar buiten en klaag de opdrachtgevers aan en geef die aanklacht zoveel mogelijk publiciteit.
  Dan kunnen ze misschien op een beetje gratie rekenen als ze zelf “slachtoffer” zijn van chantage, want dreigen met baanverlies of erger als men niet meedoet aan de massamoord is pure chantage.
  Vergeven? Heel misschien. Vergeten? NOOIT!
  De echte daders /opdrachtgevers daarentegen kunnen niet zwaar genoeg aangepakt worden en mogen wat mij betreft levenslang zonder ook maar het minste aan mensenrechten in een donker hok wegrotten. Zij hadden ook geen enkel gevoel voor onze mensenrechten.

   • Die zitten nog in de ontkenning meester, probeer het over een jaartje of 2,5. Als ze dan nog je collega’s zijn tenminste. je weet het, ziek is 2 jaar doorkutten bij je eigen werkgever en je bent weg. Afgeserveerd naar het UWV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in