Vanaf het moment dat de nepvaccins uitkwamen, zei Brian Wilkins dat 2024 het jaar van de grote sterfte zou worden, wanneer massa’s mensen die de tweede ronde van de prik kregen, maar nog niet dood zijn, “plotseling zullen sterven” aan hartaanvallen, beroertes en kanker. Zijn voorspelling is al uitgekomen met ontelbare, voorheen gezonde, jonge mensen die nu kanker krijgen,” schrijft Mike Stone.

Met 2024 voor de deur, wat kunnen we het komende jaar verwachten?

Ten eerste is er het slechte nieuws … Een massale sterfte onder de “gevaccineerden”.

Brian A. Wilkins, die The COVID Blog (www.TheCovidBlog.com) runt, is een behoorlijk scherpe kerel. Zijn politieke analyses zijn niet perfect, maar als het aankomt op de virushoax, is hij een van ’s werelds meest vooraanstaande deskundigen. Alles wat hij over dit onderwerp heeft gepost sinds hij in 2021 met zijn website begon, is 100% accuraat.

Vanaf het moment dat de nepvaccins voor het eerst uitkwamen, zei Brian dat 2024 het jaar van de grote sterfte zou worden, wanneer massa’s mensen die de tweede ronde van de prik kregen, maar nog niet dood zijn, “plotseling zullen sterven” aan hartaanvallen, beroertes en kanker. Zijn voorspelling is al uitgekomen met ontelbare, voorheen gezonde, jonge mensen die nu kanker krijgen.

Dat is één ding dat we in 2024 kunnen verwachten. Een massale sterfte waarbij de meerderheid van de sterfgevallen wordt toegeschreven aan een niet-bestaand virus.

VERWACHT MEER MISDAAD

Nog meer slecht nieuws dat we waarschijnlijk zullen zien is een toename van criminaliteit, vooral van zwart-op-wit criminaliteit.

In Californië, waar ik woon, en op veel andere plaatsen, wordt de wet niet langer gehandhaafd. Groepen “jongeren” mogen een winkel binnenvallen, die leegroven en dan de deur uitrennen met zoveel koopwaar als ze kunnen dragen en niemand mag ze tegenhouden. Als een medewerker van de winkel ze probeert tegen te houden, wordt hij ontslagen. Als een toeschouwer ze probeert tegen te houden, worden ze gearresteerd. Dat zal zich uitbreiden naar andere steden, vooral komende zomer.

  KIJK: "Heb je desinformatie gehoord?" - Elon Musk post hilarische video over de leugens van Big Pharma en Dr. Fauci over de werkzaamheid en veiligheid van vaccins

Contante borgtocht is niet langer verplicht in delen van Californië, zelfs niet voor misdrijven. Dat zal zich waarschijnlijk verspreiden naar andere steden met communistisch gezinde officieren van justitie.

Het aantal moorden zal aanzienlijk toenemen.

Ongecontroleerde immigratie zal doorgaan aan de grens. Honderdduizenden, mogelijk zelfs miljoenen “migranten” zullen het land blijven binnenstromen en dan meteen in de bijstand gaan en gratis geld, voedselbonnen en andere uitkeringen innen.

Aan de andere kant van de wereld zal Israël doorgaan met het bombarderen van burgerdoelen en ze zullen doorgaan met het vermoorden en martelen van kinderen. Dat zal niet snel ophouden. Maar één ding dat op geen enkele nepnieuwszender wordt gemeld, is het enorme aantal slachtoffers dat het Israëlische leger lijdt. Ze krijgen echt op hun donder.

Het Israëlische leger bestaat niet uit geharde veteranen en ze zijn slecht uitgerust om een grondoorlog tegen wie dan ook te winnen. Misschien moeten ze zich terugtrekken uit Gaza om een pijnlijke militaire nederlaag te voorkomen. Dat zou eigenlijk een slimme strategische zet zijn, want door hun voortdurende militaire agressie raken ze steeds verder geïsoleerd van de rest van de wereld. Maar tenzij en totdat het hoofd koeler wordt, zal dat waarschijnlijk niet gebeuren.

Er zal vrijwel zeker een poging worden ondernomen – misschien zelfs meerdere pogingen – om nog een neppandemie te lanceren. Hoe graag ik ook denk dat het Amerikaanse volk niet in nog een neppandemie zal trappen, alles wijst op het tegendeel. Iedereen die de vorige keer een masker droeg en het nepvaccin nam, zal het deze keer weer doen. Iedereen die de vorige keer weigerde de bedriegers te boycotten en met de vijand samenwerkte, zal dat deze keer weer doen.

Toch zullen alle pogingen om nog een valse pandemie te lanceren worden gehinderd door het verlies van verschillende propaganda verkooppunten. Twitter is weg en de Deep State heeft geen controle meer over X. Zoals ik vorige week al aangaf, lijkt de Deep State de controle over CNN en de New York Times kwijt te zijn. Zonder volledige controle over het nieuws en de mogelijkheid om de massa’s te hersenspoelen, zal het extreem moeilijk worden om nog een nep-pandemie te lanceren.

  Drie- of viervoudige COVID-19 gevaccineerden ontwikkelen nu zweren - Geen apenpokken

Een ding om voor uit te kijken is dat het gedrag van degenen die het land omver hebben geworpen steeds wanhopiger wordt. Dat zou kunnen resulteren in een gefabriceerde crisis – een cyberaanval, een nep buitenaardse invasie (het staat al jaren in de boeken), een nep “terroristische aanval” zoals 9/11, of een ander soort calamiteit. Wees voorbereid.

NU HET GOEDE NIEUWS

Zoals we allemaal weten, gaat Trump in november met een aardverschuiving winnen.

Sommigen van jullie haten Trump, maar wie heb je liever in het Witte Huis op dit moment – Trump of de bedrieger die zich Joe Biden noemt? Eigenlijk zit de bedrieger die zich voordoet als Biden niet in het Witte Huis, maar je snapt het idee.

Trump zal de economie onmiddellijk verbeteren. Dat betekent dat je meer geld op zak hebt dan nu en dat je minder betaalt voor benzine, eten en andere dingen.

Trump zal de VS uit de NAVO halen, een stap die zowel ons land als Rusland enorm ten goede zal komen.

Sommige van de meer optimistische mensen aan de rechterkant voorspellen openbare processen en executies van Deep State spelers en de virus hoax pushers. Ik denk niet dat we dat zullen zien om de eenvoudige reden dat het te veel is voor de gemiddelde Amerikaan om te verwerken.

De gemiddelde Amerikaan kijkt vier uur televisie per dag en in het weekend wel zes uur per dag.

De gemiddelde Amerikaan denkt dat 9/11 Osama bin Laden was en negentien mannen met stanleymessen.

De gemiddelde Amerikaan denkt dat het bedrog met het virus echt was.

Denk je echt dat zulke mensen de waarheid aankunnen?

Hoe denk je dat ze zouden reageren op openbare processen en executies?

Ik zal je zeggen hoe ze zouden reageren. Ze zouden hun verstand verliezen – het weinige verstand dat ze nog hebben. Ze zouden zware medicatie nodig hebben. Ze zouden moeten worden opgenomen. De gemiddelde Amerikaan is er niet klaar voor om de waarheid te horen en zal dat ook nooit zijn.

  Viraal flauwvallende Vaccin-verpleegster plaatst cryptische Instagram-post na twee maanden van stilte

Dit alles brengt ons terug bij nog meer slecht nieuws.

Wanneer Trump weer aan de macht komt, zullen veel mensen – inderdaad, de overgrote meerderheid van de mensen – er automatisch van uitgaan dat alles weer is wat zij “normaal” noemen en zullen ze helemaal niets doen. Dat is helemaal niet overdreven. Het is de absolute waarheid en we zagen het met onze eigen ogen tijdens de hele virushoax.

Amerikanen lieten door hun acties in 2020 tot 2023 zien dat ze niet bereid waren om ook maar een vinger uit te steken om hun land of hun eigen individuele vrijheid te verdedigen. Meer dan 70% van de bevolking gaf zich gewillig over zonder een schot te lossen.

Ze weigerden de bedriegers te boycotten. Ze weigerden iets te doen. De onderliggende domheid en lafheid waardoor het land ten val kwam, is nog steeds aanwezig. Het is de afgelopen vier jaar zelfs erger geworden. Mensen zijn dommer dan ooit.

Bovendien zal Trump niet lang aan de macht blijven en is er geen opvolger om zijn plaats in te nemen, noch iemand die ook maar enigszins gekwalificeerd lijkt om dat te doen. Dus wat gebeurt er dan in 2028?

Zeker, veel Deep Staters zullen tegen die tijd weg zijn, maar als de onderliggende voorwaarden die hen in staat stelden om de macht te grijpen – domheid en lafheid van de bevolking – blijven bestaan, wie zegt dan dat ze niet opnieuw de macht zullen grijpen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Stone – Maui: Satanisten strooien zout in onze wondVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKIJK: WEF-adviseur – “Waar hebben we zoveel mensen voor nodig?”
Volgend artikelIn geval van oorlog: Amerikaanse troepen hebben maar voor drie weken genoeg langeafstandsmunitie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. We hebben slechts een paar “verwarde” personen nodig om ons te verlossen van Deep Staters om duidelijk te maken dat ze niet veilig zijn. Wat is er mooier voor dat soort types om met het gevoel te moeten leven dat ze niet weten of er wel een morgen is 😉.

 2. Waar blijft de eerste echte grote klimaatramp? Of een alle elektronica verschroeiende zonnevlam, ook wel bekend als Solaire Massa Expulsie ofte Carrington Event. Gelukkig nieuwjaar.

  Of dan toch covid-24?

 3. ik heb een podcast gezien van een dame die laten we zeggen in connectie staat met het universum

  zij deelde oa mee dat

  de UNITED states UNUNITED zullen worden…je kan je er iets bij voorstellen, zeker als Trump zou verliezen door een opnieuw duidelijk gestolen en of gemanipuleerde verkiezingsslag.

  er een tsunami zou komen van zodra de vlam in de pan schiet en China een oorlog met Taiwan zou ontketenen waarbij japan ook zou betrokken worden..

  de tsunami zou zo ernstig zijn dat zelfs Europa onder water zou staan

  God’s toorn geeft de wereld zodoende een levensles. we zijn allemaal mensen: stop die idiote oorlogen en unite as humans

  ps. leer zwemmen

  • Inderdaad ja: GODS TOORN… Deze gaat zeker en beslist komen…
   Deze zaken die deze meneer allemaal voorspelt, zijn al 2500 jaar geleden voorzegd in
   de Bijbel als waarschuwing. Zaken die geen mens had kunnen weten… alleen maar God.
   Maar als deze vooruitziende blik van een mens komt krijgt deze, in tegenstelling tot God, alle eer. Zo is het en zal het altijd blijven…. tot dat het einde komt.

 4. Ah, Trump de redder voor de schaapjes die nog in politiek geloven…
  De mensen die zich “wakker” noemen die slapen nog dieper dan de rest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in