Een tweede ramaanval tegen politieagenten in New York werd maandagavond gefilmd, ditmaal in de Bronx.

Beelden van de aanval werden gedeeld op Twitter.

Backup hier.

De agent is naar het ziekenhuis gebracht en naar verluidt buiten levensgevaar.

De Sergeants Benevolent Association heeft een video gedeeld van een agent die probeert iemand te arresteren en door relschoppers wordt aangevallen terwijl toeschouwers filmen, juichen en schreeuwen, “fuck 12”, wat betekent “fuck de politie”.

Zelfde incident:

De Bronx op maandagavond zou lijken op een “oorlogsgebied”.

Blanken op hun knieën voor zwarten om zich te verontschuldigen voor ‘racisme’

Black Lies Matter, deel 1

3 REACTIES

 1. NWO Strategie?

  ‘Het is een video die er vanuit gaat dat rond 2030 de echt grote problemen zullen beginnen, waarbij de megasteden volgens het Pentagon de kern van het probleem zullen vormen.

  Dat het leger tegen die tijd nog hoofdzakelijk oorlog zal voeren op een manier die men noemt “urban warfare”; oorlogen in de steden, gericht tegen de burgers van die steden. Daarover wilde David Crowley een documentaire film maken en voordat deze af was hebben hij en zijn gezin dat met de dood moeten bekopen, althans dat is het verhaal.

  Ze voorspellen in die video dat die megasteden broeihaarden zullen worden van ongecontroleerde criminaliteit en waar, gebruik makend van allerlei moderne technieken, een soort criminele schaduwstaten zullen ontstaan binnen de nationale staat.

  Uit de onderstaande video blijkt duidelijk dat de overheden moeilijkheden, onrust en opstanden verwachten in grote steden en dat ze nu voorbereidingen treffen om het leger gereed te maken voor de “strijd tegen criminelen” binnen die grote steden.’

  ‘En wie denkt dat dit soort dingen alleen in Amerika zullen gebeuren, komt bedrogen, want ook in ons land wordt in de achtergrond al druk aan dit soort scenario’s gewerkt.’

  https://www.niburu.co/binnenland/14494-nederland-wil-militairen-van-buiten-eu-vanwege-martial-law

 2. Onderaan de streep komt het erop neer dat als in gevaar komt u uzelf moet redden, politie kan zichzelf niet eens veilig houden, dus waarom zou uw veiligheid gegarandeerd zijn?

  De waanzin van de massa is ook hier geen onmogelijkheid maar een reëel gevaar dat al eerder de straten heeft geregeerd.

  En toch mag u zichzelf niet beschermen, de meet elementaire reactie van ieder levend wezen, dat is dan weer verboden….

  En daar laat ik het bij, woorden zijn in deze wereld met de waanzinnige linkse gutmensch en hun dierentuin verspilde moeite.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here