De reacties op de arrestatie van de 46-jarige George Floyd in Minneapolis en zijn dood zijn de afgelopen dagen ontaard in rellen, plunderingen en aanvallen op blanken. In een paar video’s die op sociale media worden verspreid, zien we verschillende blanke privépersonen en blanke agenten die voor zwarten knielen.

In de eerste clip is de beschrijving “een krachtig vertoon van samenhang en steun” waarin de knielende blanken zich met hun demonstratie verontschuldigen “na jaren van racisme”. Daarna volgt de zwarte groep die ook knielt en dan samen bidt.

In een andere clip uit Portland knielt de politie op verzoek van de demonstranten, wat wordt begroet met applaus.

Tegelijkertijd gaat het plunderen en vernielen van bedrijven door waarvan sommigen hun levenswerk en levensonderhoud verpletterd en opgebrand zien. Op veel plaatsen worden blanken opgejaagd en mishandeld. Om te voorkomen dat ze slachtoffer worden, hebben sommige ondernemers borden opgehangen waarop staat dat het bedrijf door een minderheid wordt gerund.

Beroemdheden en streamingdiensten zoals Netflix hebben zich verenigd om hun steun te betuigen aan de vandalen en zamelen ook geld in om hun borgtocht te betalen.

  Deugsignalering op steroïden: "Zwarten worden uitgesloten van wandelen"

Statistieken over gewelddadige aanvallen in de Verenigde Staten in 2018 laten duidelijk zien dat blank geweld tegen zwarten een minderheid van het totale aantal aanvallen vormt, maar links en de mainstream media hebben de gewoonte om zich alleen te richten op blank geweld.

Blanke deugmensen verontschuldigen zich voor de slavernij door zwarten de schoenen te kussen

Vorig artikel“In 2030 zullen er meer dieselauto’s op de weg zijn dan nu”
Volgend artikelKan Nederland een kalifaat worden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Is de wereld gek geworden, dit is puur communisme, om juist de daders te subsidieren! Lenin en Stalin zouden er hun vingers bij aflikken! Laat je land niet overnemen, door moslims en rode terroristen, vecht terug!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in