Blanken op hun knieën voor zwarten om zich te verontschuldigen voor ‘racisme’

3
2345

De reacties op de arrestatie van de 46-jarige George Floyd in Minneapolis en zijn dood zijn de afgelopen dagen ontaard in rellen, plunderingen en aanvallen op blanken. In een paar video’s die op sociale media worden verspreid, zien we verschillende blanke privépersonen en blanke agenten die voor zwarten knielen.

In de eerste clip is de beschrijving “een krachtig vertoon van samenhang en steun” waarin de knielende blanken zich met hun demonstratie verontschuldigen “na jaren van racisme”. Daarna volgt de zwarte groep die ook knielt en dan samen bidt.

In een andere clip uit Portland knielt de politie op verzoek van de demonstranten, wat wordt begroet met applaus.

Tegelijkertijd gaat het plunderen en vernielen van bedrijven door waarvan sommigen hun levenswerk en levensonderhoud verpletterd en opgebrand zien. Op veel plaatsen worden blanken opgejaagd en mishandeld. Om te voorkomen dat ze slachtoffer worden, hebben sommige ondernemers borden opgehangen waarop staat dat het bedrijf door een minderheid wordt gerund.

Beroemdheden en streamingdiensten zoals Netflix hebben zich verenigd om hun steun te betuigen aan de vandalen en zamelen ook geld in om hun borgtocht te betalen.

Duitse Protstantse Kerk gaat moslims paaien: Geen honden en geen tegenspraak

Statistieken over gewelddadige aanvallen in de Verenigde Staten in 2018 laten duidelijk zien dat blank geweld tegen zwarten een minderheid van het totale aantal aanvallen vormt, maar links en de mainstream media hebben de gewoonte om zich alleen te richten op blank geweld.

Blanke deugmensen verontschuldigen zich voor de slavernij door zwarten de schoenen te kussen

3 REACTIES

  1. Is de wereld gek geworden, dit is puur communisme, om juist de daders te subsidieren! Lenin en Stalin zouden er hun vingers bij aflikken! Laat je land niet overnemen, door moslims en rode terroristen, vecht terug!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here