77-jarige gepensioneerde politieagent vermoord door plunderaars

1
376

Een gepensioneerde politiecommissaris van St. Louis City werd ’s nachts doodgeschoten terwijl hij probeerde plunderaars buiten een pandjeshuis in North City te stoppen, schrijft Zerohedge.

De 77-jarige David Dorn werd op dinsdag om ongeveer 02:30 bij het 4100-blok van Martin Luther King gevonden.

Hij werd vermoord door plunderaars bij een pandjeshuis. Hij was het type broeder dat zijn leven zou hebben gegeven om hen te redden als het moest. Geweld is niet het antwoord, of het nu een burger of een agent is, schrijft de St. Louis Ethische Society.

St. Louis politiechef John Hayden zegt dat Dorn werd vermoord tijdens een plundering, tijdens “de uitoefening van wetshandhaving”.

David Dorn was een goede kapitein, velen van ons jonge officieren keken tegen hem op, zegt Hayden.

Volgens het rapport was Dorn 38 jaar bij de St. Louis Metropolitan Police Department voordat hij de politiechef in Moline Acres werd. Hij ging in november 1969 op de politieacademie en studeerde af in mei 1970. Na zijn pensionering trad hij in oktober 2007 in dienst bij Patrouille Support.

Door zijn geschiedenis heen in de rechtshandhaving hielp Dorn de eigenaren van Lee’s Pawn en Jewelry bij het controleren wanneer het alarm afging, dat is wat hij dinsdag deed toen hij werd neergeschoten en vermoord.

Onderwijl is de enige mainstream berichtgeving over de dood van Dorn afkomstig van Tucker Carlson van Fox News.

BLM relschopper steekt zichzelf in brand terwijl hij probeert historisch gebouw in vuur en vlam te zetten

 

Tucker Carlson: jury vonnis in Derek Chauvin proces een smeekbede van "doe ons alsjeblieft geen kwaad"

1 REACTIE

  1. …en dat zijn de “vrede lievende demonstranten”; note: ook de 8 andere neergeschoten agenten…de honderden geplunderde winkels… allemaal met rascisme te maken?

    Als die lul van Floydgeen criminele junk was, had hij nog geleefd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here