CNN Center © red, white, and black eyes forever (CC BY 2.0)

“Trump is ziek, verward, verslaafd aan steroïden en dat moeten we benadrukken in onze verslaggeving, evenals het naakte racisme en de white power programma’s die Fox News produceert” – zo ging de teneur van de redactievergaderingen van CNN. Onthullen opnames die de klokkenluiderssite Project Veritas in handen heeft.

Het initiatief voor en de drijvende kracht achter het voeren van een systematische agendajournalistiek tegen de president op het nieuwskanaal komt volgens de opnames van CNN’s chef en CEO Jeff Zucker. Een aantal van de meest schandelijke beschuldigingen over Trump zijn door hem geuit.

Zucker kan men ook horen wanneer hij de kritiek op CNN verwerpt voor het produceren van verwrongen journalistiek tegen Trump. Integendeel, hij zegt dat men dan nog harder tegen Trump in moet gaan: “Als we een fout hebben gemaakt, is het in dat geval dat we te beleefd zijn geweest”, zegt hij in een van de opnames.

Een andere hooggeplaatste werknemer, David Vigilante, is het ermee eens, en voegt eraan toe dat CNN zich meer moet richten op het “naakte racisme” en de “anti-diversiteitslijn” waar volgens hem het populaire profiel van Fox News Tucker Carlson voor staat. De meest dwingende reden voor CNN om Carlsson in diskrediet te brengen is dat Trump luistert naar wat hij zegt.

Vertrouwensproblemen

Er wordt niet alleen op Trump en Fox News gejaagd, maar ook op Republikeinen en conservatieven in het algemeen.

Volgens James O’Keefe, de man achter Project Veritas, toont de nieuwe onthulling de bevooroordeelde politieke agenda van CNN en het totale gebrek aan journalistieke ethiek die men vaak zelf verwerpt.

CNN noemt zichzelf graag “de meest geloofwaardige naam in het nieuws”, maar hoe kan het publiek ooit vertrouwen hebben in een kanaal dat routinematig mensen neerslaat alleen maar omdat ze een specifieke politieke mening hebben die niet overeenkomt met die van de mainstream media, vraagt O ‘Keefe.

Tucker Carlson een racist noemen en eisen dat CNN-medewerkers Lindsey Graham [Republikeinse senator] aanvallen, is schandalig en onprofessioneel gedrag.

Tegelijkertijd belooft hij dat Project Veritas mediabedrijven en hun invloed op de verkiezingen zal blijven onderzoeken, vooral nu de toekomst van de Verenigde Staten steeds onzekerder wordt en het vertrouwen van het publiek in de media steeds verder afneemt.

  BLM-linksen dreigen huis af te branden voor het tonen van Amerikaanse vlag

CNN reageerde op de onthulling met de bewering dat het een misdrijf zou kunnen zijn en dat zij de zaak aan de autoriteiten had overgedragen.

Onze juridische experts zeggen dat dit een misdrijf kan zijn. Wij hebben het doorverwezen naar wetshandhaving, aldus het bovengenoemde netwerk.

Onze juridische experts zeggen dat Jeff Zucker gewoon boos en beschaamd is. Blijf bij de les!, antwoordde O’keeffe

De bovenstaande video zond O’Keefe live uit toen hij inbrak tijdens een van de ochtendgesprekken van CNN, die zij enkele maanden lang hebben afgeluisterd en waarbij zij Jeff Zucker rechtstreeks hebben aangesproken en de beweerde onpartijdigheid van de mediagigant na de bevindingen in twijfel hebben getrokken.

Terwijl ze drukdoende zijn te proberen het bewijs van verkiezingsfraude het zwijgen op te leggen, is CNN zeer ijverig geweest in het verspreiden van informatie uit “anonieme bronnen” dat Donald Trump zou hebben opgegeven, wat ook door de Nederlandse mainstream media is doorgetoeterd.

James O’Keefe schrijft op Twitter dat hij tot 24 december dagelijks een clip zal plaatsen, als een kerstkalender.

CNN zegt dat we “nooit meer terug naar het normaal gaan”

Vorig artikelEvaluatie sterfgevallen Duitsland Corona 2020: Tot november precies het gemiddelde van de voorgaande jaren
Volgend artikelSleepy Joe: Biden valt in slaap tijdens de presentatie van zijn regeringsteam
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Is bekend. En ze steunen ook de BLM en Antifa. Ze zeggen nog steeds dat Floyd vermoord werd door de politie, en steunen dieachtelijke hetze tegen blanke ras.

    Denk dat Trump na januari wel wraak neemt….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in