CNN heeft eind september een artikel gepubliceerd waarin wordt gesteld dat mensen moeten accepteren dat de dingen nooit meer “normaal” worden en dat verplichte Coronavirus-restricties zoals het dragen van mondkapjes permanent zullen worden.

In een stuk met de titel “Er is geen weg terug naar het normaal, zeggen experts. Hoe eerder we dat accepteren, hoe beter”, schrijft CNN’s internationale veiligheidsredacteur Nick Paton Walsh: “Dingen gaan waarschijnlijk nooit meer terug naar normaal”.

Walsh zegt dat de pre-corona-wereld nu slechts nostalgie is en dat het publiek ermee in het reine moet komen.

Samen met andere sociale afstandelijke maatregelen, zegt Walsh dat het verplicht dragen van mondkapjes permanent wordt en een deel van het leven wordt.

Met andere woorden, nu we de macht hebben, geven we die niet terug.

CNN heeft ook al eerder een artikel gepubliceerd waarin staat dat het niet dragen van mondkapjes net zo taboe wordt als rijden onder invloed, ondanks het feit dat talloze deskundigen over de hele wereld hebben gewaarschuwd dat mondkapjes grotendeels zinloos zijn vanuit het oogpunt van het voorkomen van de verspreiding van het Coronavirus.

Dystopische auteurs waarschuwden in de loop van het Corona-gebeuren dat mondkapjes een manier was te dwingen zich aan te passen aan een samenleving waar de identiteit en individualiteit steeds meer wordt uitgewist.

Aanvankelijk werd ons verteld dat de veelheid aan beperkingen van onze vrijheden en het recht om te reizen slechts een noodzakelijke “tijdelijke” maatregel was om terug te keren naar het normaal.

Nu wordt ons verteld dat dit het “nieuwe normaal” is. Nu wordt ons verteld dat de Coronavirus-hysterie nooit zal eindigen.

  De wereld zet zich schrap voor Europa's 22 juli "DOOMSDAY"

Verplichte mondkapjes, een contantloze maatschappij, verplichte vaccins om te reizen en een Chineesachtig sociaal kredietscoresysteem gekoppeld aan Corona-apps.

Tenzij meer mensen zich beginnen te verzetten tegen dit “nieuwe normaal”, zijn we in een keurslijf gestopt dat nooit meer uitgaat.

Luchthavens beginnen ‘Covid-passen’ te gebruiken om niet-gevaccineerde mensen uit te sluiten

Vorig artikelNieuw rapport: kindermisbruikers werden beschermd door de Engelse kerk
Volgend artikelBurgemeesterskandidaat in Portland is Antifa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Nou, toch fijn dat het hier wordt toegegeven. Toen ik dezelfde mededeling deed aan een buurtgenoot kreeg ik een gezicht met daarop een groot vraagteken. De tijd zal het ons gaan vertellen … was het laatste wat ik erop zei. Nu is het vooral niet dat ik gelijk wil hebben of krijgen; eerder dat ik heb weten te luisteren naar bepaalde voorspellingen, wellicht gestoeld op feiten en getuigenissen achter de schermen, en welke ik perfect heb kunnen matchen met de intentie van de heersende kaste. Volgens Walsh en wiens spreekbuis hij is, moet het publiek daarmee in het reine komen. Punt. Linksom én rechtsom: G E N O C I D E (wereldwijd) volgens Plan. Schaamteloos.

  https://www.primarydoctor.org/masks-not-effect

  MAAR OPGELEGD OM HET MENSELIJK GEDRAG / ONS MENSEN (NEGATIEF) TE BEÏNVLOEDEN. PSYCHOLOGISCHE- EN FYSIEKE OORLOGSVOERING.
  Soort MK-ULTRA MAAR DAN IN THE FUCKING DAY LIGHT.

  Waar zijn die filmpjes van die zogenaamde kennis hebbende politikers ?!!! Als ik ze nog tegenkom, hoop ik ze op dit lijntje te plaatsen. Kunt u mij voor zijn? Graag, thanks!

  Ook nog zoiets … in mijn ‘hood’ kom ik diverse mensjes tegen die me tijdens een gesprek vragen of ‘Communisme’ dan zo slecht is en/of komen met een voorbeeldverhaal van een Rus die terug verlangt naar de tijd van het communisme. Wanneer ik het dan ga hebben over China / Noord Korea valt er een kwartje, maar WTF speelt zich allemaal af in de Wereld van TELL A VISION ???!! COMPLETE HERSENSPOELING !!!

  Tijdens een ander gesprekje in mijn ‘hood’ werd mij verklaart dat ‘we toch al slaven zijn van de NWO en reeds hybride’. Dus .. het maakt niet meer uit ??!! En (man van 40jr) ging door met het spelen van z’n computer games.

  Inderdaad … wanneer de mensheid niet op grotere schaal wakker wordt, zijn we met z’n allen verloren!
  Gaan we richting de ‘Chinese Democratie’. De MUILKORF bevestigt mij hetgeen ik reeds wist; dat we allang niet meer met elkaar (durven te) praten. Voorheen spraken mensen (al) niet (graag) over hun politieke voorkeur, maar vandaag de dag spreekt men het liefst over ‘koetjes en kalfjes’. Vooral niet de diepte ingaan, stel je voor dat je verzuipt. Horen, zien en zwijgen … terwijl het schip waar we opstaan, zinkende is. ‘Met man en muis vergaan.’ Maar volgens Rutte is Nederland een ‘Breekbaar Vaasje’. Hoe een gelijk heeft ‘ie … !! Nederlanders, dat zogenaamde ‘nuchtere volk’ … WAAR DAN ????? HOE DAN ????? WAT EEN BELAZERIJ.

 2. @Greengo : Je hoeft alleen maar te kijken naar het gedrag van het over en overgrote deel van de Nederlandse bevolking tijdens de laatste wereldoorlog en je hebt je antwoord. Van hoog tot laag heeft men gecollaboreerd met de Duitse bezetter, niet allemaal even actief, maar de meesten door passief ( de andere kant opkijken ) en leidzaam toezien. Het zgn. en veelgeprezen verzet bestond slechts uit enkele duizenden mensen…
  Als je alleen al kijkt naar het Nederlandse justitie apparaat en je daarin verdiept dan kom je tot schokkende conclusies. ( na de oorlog is het overgrote deel onbestraft gebleven, hooguit een paar politie-agenten die het ’te bont’ hadden gemaakt zijn (licht) bestraft. De Duitsers hadden dan ook in geen enkel land van Europa zo weinig troepen nodig om het land bezet te houden ( per hoofd van de bevolking ) als in Nederland. Tijdens de Jodenvervolging hebben ze bijna geen Duitse soldaten hoeven in te zetten..de meesten werden gewoon door de NL politie opgehaald. De bewaking van bijv. Westerbork was hoofdzakelijk gedaan door de Nederlandse Marechaussee ..ach ik kan er nog een uur over door gaan..bottomline: je hoeft hier in Nederland geen verzet van betekenis te verwachten..wellicht dat er in Frankrijk of Duitsland nog iets gaat gebeuren, die kans acht ik beduidend hoger in.

 3. Voor iedereen die niet geloofd dt 5G dodelijk is:

  Officieele bekendmaking van het Amerikaanse leger : 600 miljoen voor extra onderzoeken om 5G NOG dodelijker te maken…..https://www.rt.com/usa/502996-pentagon-5g-experimentation-lethality/

  Lijkt me dat dit alle discussie over onschadelijkheid van 5 G in de vuilnisbak gooit.

  Komt er ook op neer dat straks iedere straat hoek een dodelijk punt kan zijn, en ieder mobieltje op zak mogelijk zowel voor communicatie kan worden gebruikt als om iemand direct in stilte dood te maken.

  Je hoeft je geen zorgen te maken over 5G, het IS dodelijk en feitelijk is het een pistool dat constant op jou gericht is, met een anoniem persoon die de trekker kan overhalen als het belieft.

  Wat een wereld, wat een zieke bende.

 4. Ik zie het droevig in met dit volk. Ik zie nu al dat 2/3 zich probleemloos aanpast en een masker draagt in de supermarkt.. Met dit slaafse volk hier hoef je nergens op te rekenen wat ook maar een klein beetje met verzet te maken heeft. Hier hebben ze enkel een grote bek als ze thuis zijn of achter de computer.

  • Ik kom net bij de supermarkt vandaan, maar ik geloof dat ik nu zeker meer dan 90% rond zag lopen met zo’n masker.
   Het is bijna eng om boodschappen te doen als je dat om je heen ziet.
   Alsof er de meest besmettelijke ziekte aanwezig is waar we zonder twijfel allemaal aan dood gaan, ebola, de zwarte pest of zo iets.
   Er was maar 1 iemand die tegen mij zij dat het er zo maar heel eng uit zag met al die bange mensen om je heen met al die maskers.

 5. Hier in Belgistan is het dragen van een muilkorf reeds veel erger dan bij jullie.
  Deze zomer was het aan de kust zo dat je in natuurgebieden en op zeedijken een muilkorf moest dragen.
  Het was niet zozeer de angst voor het “virus” maar angst voor de boete voor het niet dragen.
  Laat ons eerlijk zijn ,de medische adviseurs hebben de regeringen gegijzeld ,wat zij zeggen gebeurt.
  maar ook de regering an sich gaat niet vrijuit ,want zij hebben de kans die het “Virus ” heeft gegeven goed benut om de orders van bovenaf uit te voeren.
  Als je het nuchter bekijkt komt de vraag ,wie heeft dit allemaal georkestreerd?
  Je antwoord zal namen geven die bijna niemand kent ,dat zij de echte machtshebbers ,dat zijn de personen die de touwtjes in handen hebben.
  Eens je dat weet komt de volgende vraag vanzelf, waarom moet dit allemaal gebeuren?
  Een kleine tip kijk naar het “World economic forum”

  • Klopt wat je zegt van ons land??? wij mijden mondvodden en worden daar veel op aangesproken -alleen in de wagen met een mondvod??? op straat met een mondvod???zelf gezien lopen met een mondvod 🙂 wij lachen ons soms kreupel van de onozelaars op deze wereld man oman -vrouw mag ook 😉

 6. Klopt wat je zegt van ons land??? wij mijden mondvodden en worden daar veel op aangesproken -alleen in de wagen met een mondvod??? op straat met een mondvod???zelf gezien lopen met een mondvod ? wij lachen ons soms kreupel met die onnozelaars op deze wereld man oman -vrouw mag ook ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in