De Senaat op Capitol Hill in Washington is bestormd door Trump-aanhangers, zoals foto’s op Twitter tonen. Er heeft een schietpartij plaatsgevonden en er is een vrouw in het hoofd geschoten tijdens de opstand.

Matt Fuller, de correspondent van Huffington Post op Capitol Hill, heeft om 20.50 uur Nederlandse tijd op Twitter dramatische beelden vrijgegeven die laten zien hoe Trump-supporters het congresgebouw zijn binnengedrongen en op weg zijn naar de Senaatskamer, waar politici en beveiligers zichzelf hebben gebarricadeerd door een bureau voor de deur te poseren.

Volgens USA Today is er informatie dat er schoten zijn afgevuurd in verband met het incident. Dit is echter nog steeds niet bevestigd.

Verschillende van Amerika’s toppolitici zijn in het gebouw, waaronder vicepresident Mike Pence, die de opdracht heeft gekregen om zich te verstoppen.

De bestorming deed zich voor toen politici in het Senaatskamer de kwestie van de goedkeuring van de verkiezingsuitslag bespraken.

Het Huis van Afgevaardigden kreeg ook bezoek van boze demonstranten, en op een livestream die was opgezet door Trump-supporters waren demonstranten te zien in het kantoor van de Democratische fractieleider Nancy Pelosi.

In de loop van de avond plaatste Donald Trump enkele opvallend milde berichten op Twitter waarin hij de demonstranten aanspoorde om “de politie geen kwaad te doen” en dergelijke.

Nancy Pelosi kondigde echter om 21.00 uur Nederlandse tijd aan dat ze de Nationale Garde zou inzetten om het gebouw op te ruimen.

Een vrouw werd naar verluidt korte tijd later in het hoofd geschoten. Live beelden toonden een vrouw met ernstige schotwonden aan het hoofd die op een brancard werd weggevoerd. De omstandigheden van dat incident zijn nog onduidelijk.

  Links razend na afsluiten van hun accounts door Facebook

De Biden-clan’s groepsseks is aanwezig op PornHub

Vorig artikelMenigte van Trump-aanhangers bestormen het Capitool gebouw
Volgend artikelOnderzoek ingesteld naar twee sterfgevallen in Noorwegen verpleeghuis na Pfizer’s Covid-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ik lees zo’n beetje overal dat het nou echt over en uit voor Trump.
  Maar dat lees je al vanaf het begin van die verkiezingen.

  Wat denken jullie hier????
  Maakt ie nog een kans????

 2. Ik denk dat Amerika nog een kans heeft door de bestorming, niets doen zoals in Nederland is gegarandeerde slavernij….

  We zien wel, hier kunnen wij niets doen, binnenkort zijn we onze vrijheid en onze rechten kwijt omdat we niets doen, dus waarom druk maken om een ander werelddeel waar ze wel iets om hun vrijheid te bewaren doen?

  Wij glijden de dictatuur in, daar stampen ze de dictatuur eruit.

  Laten we hopen dat een meteoor het Binnenhof tijdens een volle zaal treft…onze vrijheid zal nergens anders nog door worden gered…

  Wij de lafaards en de grote monden, wij de wapenlozen…

 3. Ze hebben het over Trumpaanhangers maar ik denk dat de meeste mensen er gewoon helemaal klaar mee zijn. Rechts, links, zwart, wit.
  Ja, ik denk dat Trump 4 jaar erbij krijgt. Het zou echt heeeel bizar zijn als het niet zo is.

 4. Walging alom. Politie opent de hekken voor Antifa/blm en dan zeggen dat Trumpaanhangers aan het rellen zijn. Doet me denken aan het Maliveld.

 5. Als je de Nederlandse pers kijkt zie je pure Trump haat, geen stijl en de Telegraaf spannen de kroon zelfs…..wat zegt dat?

  Het is een heel duidelijk bewijs dat de totale Nederlandse pers niet onafhankelijk is maar net als het parlement met al zijn partijen de bevolking bespeelt.
  Dat is de doodsteek voor onze vrijheid en democratie, welk al een lijdend best was…

  In de VS zijn twitter en facebook al bezig geweest Trump de mond te snoeren, en zodra Biden is verkozen zal Trump worden afgezet en kort daarna worden opgesloten. Zeker als Biden over enige tijd aftreed en Kameel Harris als president een andere VP kiest: Hillary Clinton.

  De cirkel is dan rond en de “Swamp” heeft gewonnen.
  Amerika verliest in de aankomende 4 jaar het second amendment, welke zal worden gereduceerd tot een symbolisch iets. We kunnen nu zowel meer oorlogen verwachten als wereldheerschappij.

  Van onze eigen terreurbrigade in Den Haag en Brussel zal ons enorm veel vrijheid worden afgenomen en ons zal zowel via wetgeving als indirect via zorgverzekeraars en bedrijven worden verplicht ongecontroleerde injecties te accepteren op straffe van totale uitsluiting.
  De zorgverzekeraars hebben niet aangeboden in ruil voor betaalde premie zonder tegen prestatie bijvoorbeeld vitamines ter beschikking te stellen of mondkapjes maar ons geld was werd wel afgeschreven, verplicht.
  De regering heeft wel ongeveer alles verboden, maar niet gesteld dat juist lichaamsbeweging en dus sporten en buiten activiteiten extra moesten worden gedaan.
  We gaan nu een eeuw van repressie binnen waar de volgende generaties het besef van eigen identiteit zullen verliezen. En niemand zal kunnen ontsnappen, de middelen tot controle, opsporing en het beëindigen van vrije mensen zijn enorm. We gaan nu een EU zien die in sneltreinvaart vrijheid kapot maakt, want het tegengewicht om vrijheid te beschermen in de VS en daarmee in de rest van de wereld is weg.
  Trump was de voorlaatste kans voor een vrije wereld.
  Die laatste kans…..als u het weet….

  Van mens naar consumens, van creatieve geest naar submissief beest.

  We verliezen ook hier meer dan we denken door de terreur van de zogenaamde democraten in Amerika, we verliezen de drang om voort te bestaan.

  Dit is hoe deze planeet word gedepopuliseerd, door de drang tot overleven te vervangen in een ontzieling van de mens als eigen geest en lichaam.

  Onze geest word kapot gemaakt door pers en ons lichaam door verplichte injectie met stoffen waarvan zowel de werking ls het nut niet bekend zijn en feitelijk niet passen in het menselijk lichaam.

  Alleen een wereldomvattende ramp kan de terreur van de miljardairs en hun waanzin nog stoppen.

 6. Ik denk dat ie nog maar een mogelijkheid heeft; de staat van beleg uitroepen.
  Maar dan moet ie leger of nationale garde meehebben.

  Wordt Biden president, dan is USA afgeschreven op afbetaling; hoop is dan nog op een aanslag op Biden.

 7. She was shot in the neck, not in her head.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-unarmed-woman-shot-killed-capitol-police-identified-14-year-usaf-veteran-video/

  This Is The Exact Moment Ashli Babbitt Was Shot While Storming The Capitol

  https://www.zerohedge.com/political/exact-moment-ashli-babbitt-was-shot-while-storming-capitol

  Furthermore, “Viking” who stormed the Capitol Building previously photographed at BLM rally wearing the same outfit.

  https://www.naturalnews.com/2021-01-06-staged-viking-who-stormed-capitol-building-blm.html

  Video: Trump Supporters Stop ‘Antifa’ From Breaking Windows at Capitol.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/video-trump-supporters-stop-antifa-breaking-windows-capitol/

 8. Zelfs Pence weigert nog langer om Trump te erkennen als president en heeft Biden als president aangewezen.
  Het verraad is dus van binnen uit al begonnen.
  Ik ben bang dat het nou echt over en uit is voor Trump.
  De politie schijnt de deuren geopend te hebben voor antifa die zich voor deden als Trump aanhangers om de boel af te breken en op te jutten.
  Ik heb geen idee wat Trump nog kan doen. Aan welke kant staat het leger b.v.
  We gaan rare tijden tegemoet van onzekerheden waar wij zondemeer de gevolgen van gaan ondervinden.

 9. Het Amerikaanse Congres heeft officieel vastgelegd dat de Democraat Joe Biden de verkiezingen heeft gewonnen. Vicepresident Mike Pence heeft dit met een verklaring over de uitslagen van de kiesmannen geformaliseerd in een zitting van beide kamers van het Amerikaanse Congres. Ondertussen heeft Trump een ‘ordelijke machtsoverdracht’ beloofd. Wel herhaalde hij het oneens te zijn met de verkiezingsuitslag.
  https://www.ad.nl/dossier-bestorming-capitool/live-trump-belooft-ordelijke-machtsoverdracht-einde-van-grootste-eerste-termijn-ooit~ae1e4fd1/

 10. Voor een goed beeld , bekijk de website van Jim Stone : https://82.221.129.208/.uw2.html
  Het enige wat nu nog kan gedaan worden is, dat de republikeinse staten zich afscheuren en een Republikeinse unie van Amerika vormen, om zich te beschermen tegen het communistische terreurregime dat nu aan de macht is gekomen door een staatsgreep, anders wacht hun hetzelfde lot als de Russische bevolking in 1917. Deze communistische staatsgreep zal ook gevolgen hebben voor de EUSSR en de landen die er deel van uitmaken, en zeker voor deze die in het verzet staan tegen deze EUSSR zoals Polen en Hongarije. In al de anderen kunnen we het vergeten, zeker nu de vervalsing van de verkiezingen in de EUSSR ook aan het licht gekomen is. En voor de rest zal de terreur met het Coudenhove Kalergi plan – Agenda 21 -30 en de Covid 19(84) samenzwering nog toenemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in