De Israëlische minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz, die zich niet bewust was van het feit dat hij achter een open microfoon zat en live op TV werd uitgezonden, gaf in feite toe dat vaccinpaspoorten in de eerste plaats bedoeld zijn om sceptische mensen te dwingen zich te laten vaccineren, schrijft Theexpose.uk.

In Israël werd eerder dit jaar de “Groene Pas” ingevoerd voor publieke ruimten, restaurants, sportscholen, grote evenementen en andere gelegenheden, waarbij burgers een bewijs van vaccinatie of natuurlijke immuniteit moeten overleggen om toegang te krijgen tot deze ruimten.

Het lijkt er echter op dat de “Groene Pas” minder een volksgezondheidsmaatregel is en meer een methode om het publiek te dwingen het vaccin te nemen, volgens de beelden die zondag vóór een vergadering werden opgevangen, die ’s avonds door het Israëlische Channel 12 News werden uitgezonden en door de Times of Isreal werden gemeld.

Backup:

Sprekend in het Hebreeuws, zei minister van Binnenlandse Zaken Ayelet Shaked tegen minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz dat “u de Groene Pas voor openluchtrestaurants kunt schrappen.”

Horowitz reageerde door te zeggen: “Ook in zwembaden, niet alleen in restaurants. Epidemiologisch gezien is het correct. Het punt is, ik zeg je dit, ons probleem zijn mensen die zich niet laten vaccineren. We hebben ze nodig… anders… komen we hier niet uit.”

  Covid verhalen delen en verzamelen: Voor degenen die verbrand zijn

Horowtiz voegde er vervolgens aan toe dat hoewel de pas in sommige scenario’s geen “medische rechtvaardiging” heeft, hij geen uitzonderingen wil gaan maken, “want dan zullen ze zeggen ‘als het geen zwembaden zijn, waarom dan wel waterparken?'”

Israël is een van de landen met de hoogste vaccinatiegraad ter wereld, met 61 procent van de gehele bevolking volledig ingeënt, volgens gegevens van de Johns Hopkins University. Bovendien is het land momenteel bezig met het toedienen van boosterprikken, die momenteel beschikbaar zijn voor iedereen boven de leeftijd van 30 jaar.

Wie weigert de prik te nemen, wordt uitgesloten van de “Groene Pas” – zelfs volledig gevaccineerden die twee prikken hebben gekregen, worden als “ongevaccineerd” beschouwd als zij zich niet aan een derde prik onderwerpen.

Natuurlijk bevestigt de hotemetoot alleen maar wat we al weten: dat de vaccinpaspoorten een politiek controle-instrument zijn om de bevolking te dwingen een vaccin te nemen dat zij niet nodig hebben.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Er komen hier steeds meer mensen die na de vaccinatie een beroerte hebben gehad”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDochter van Britse Royal sterft aan “hevige hoofdpijn” maanden nadat ze Covid-19-vaccin kreeg
Volgend artikelJonge vrouw is er kapot van nadat haar kleine zusje sterft als gevolg van één enkele dosis van het Covid-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. If this was about a very well working vaccin, tested and evaluated for a long time I could imagine this kind of pressure or regulations. But it isn’t. The vaccin is leak. With high death rates and very severe side effects. So why the pressure? The only valid conclusion is that it is not about public health, but about depopulation and control. So mister president of whatever title you might have, you have blood on your hands and need to be accountable for your criminal behavior before a international court of justice for crimes against humanity asap1

    • Don’t forget those are satanist and they live by the blood. What they do is insert fear into the people by scaring them for sickness and dead. And the other 20% of people like us they scare us of which they are capable of doing to us. But primarily their job is to kill the truth. Make people pshychotic , turn the truth for lies and turn the lies for truth.

  2. https://link.enormail.nl/d/c/3psO/1LyRv
    hier een link naar een artikel van Martin vrijland..heel interessant..uit Australië waar het hoofd van volksgezondheidsdienst gewoon voor de camera staat te verkondigen dat dit nooit ophoud : ze hebben al 3de, 4de of meer booster shots aangekondigd en al genoeg van die shit ingeslagen tot eind 2022..ziekelijk gewoon wat daar met de bevolking wordt gedaan

  3. covid 19 = een genocide project,de depopulatie agenda 21 en 2030 hierbij wordt 90% van de wereldbevolking uitgemoord met de dodelijke corona vaccinazi,s.covid 19 is een afkorting:certificate of vaccination identification 19=A.I. (letter 1 en 9 van het alfabet) artificial intelligence.Het ultieme doel,een communistische NWO.

  4. De pas gaat niet over gezondheid, maar over controle! Dat is duidelijk, nu dus de focus op waarom? Wanneer we naar WEF kijk zit daar die dikke kikker Klaus, te blaten dat we allemaal erg gelukkig worden zonder bezit! NLE- not living by example? De politiek is dus in voorbereiding op protest onderdrukking voor de grote financiële knal, wanneer de beurs het vertrouwen verliest in het huidige geld / een FIAT wipe. Dat toont dan aan dat QE ( quantitive easing) sinds 2011 in EU tot heden geen goed idee was en een ieder in problemen brengt. Ik kom terug op de opmerking van de minister ‘ we hebben de unvaxxed nodig anders komen we er niet’ Wat is het doel dan? Waarom niet? Hoe gaat dat doel geimplementeerd worden? Succes redeactie en bloggers met leggen van contacten en zoeken naar antwoorden op ‘impossible questions’ ??? succes, Ik doe hetzelfde!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in