© Gaia Young / Facebook Gaia Young

De 25-jarige dochter van wijlen Lord Young of Dartington is naar verluidt overleden aan “Covid” niet lang nadat ze was ingeënt, schrijft Theexpose.uk.

Gaia Young werd op 20 juli met ernstige hoofdpijn en braken met spoed naar het University College London Hospital (UCLH) gebracht. Slechts 16 uur later werd ze hersendood verklaard.

The Independent meldt dat haar dood wordt behandeld als “onverklaarbaar” nadat een eerste post-mortem onderzoek “geen uitsluitsel” had gegeven. Het UCLH heeft echter een officieel onderzoek ingesteld om antwoorden te vinden, vooral omdat Young zo snel achteruitging.

Volgens de berichten kreeg Young haar tweede Covid-19 vaccin al in maart. Young’s familie, waaronder haar halfbroer Toby Young, houdt vol dat de prik niets met haar dood te maken had.

Toby zegt: “Ongetwijfeld zullen sommige mensen speculeren dat haar plotselinge dood een zeldzame bijwerking was van het covid-vaccin, maar ze kreeg haar tweede vaccinatie in maart, dus op het eerste gezicht lijkt dat onwaarschijnlijk.”

“Het is een onbeschrijflijke tragedie waarvoor geen duidelijke verklaring is. Gaia at gezond, sportte regelmatig, nam geen drugs en dronk slechts af en toe en met mate.”

Toby legde verder uit dat het verlies van een gezond 25-jarig familielid “bijzonder” hard is, maar dat mensen niet de injectie de schuld moeten geven maar in plaats daarvan aan “covid”.

“Ze was een prachtig mens – vriendelijk, grappig, slim, creatief, loyaal, gewetensvol, eindeloos nieuwsgierig,” voegt Toby eraan toe. “Ze had de wereld aan haar voeten.”

Geen enkel lid van Gaia’s familie denkt aan de mogelijkheid dat ze is overleden door het Covid-19 vaccin dat ze heeft genomen. Haar familie, samen met de media, haar school, en de overheid, gaan voor het verhaal dat Gaia’s mysterieuze en plotselinge dood gewoon toeval was.

  Een Australische actrice klaagt een Big Pharma bedrijf aan nadat haar Covid-injectie haar verwoestende gezondheidsproblemen opleverde - Nog steeds een "trouwe en trotse" voorstander van vaccinatie

Of dat, of Gaia stierf aan “covid.” Natuurlijk, zoals we inmiddels weten is het script dat, als al het andere faalt, je gewoon de schuld geeft aan covid en je hebt een gemakkelijke zondebok wanneer een dood alle logica tart.

Een woordvoerder van het UCLH zei in een verklaring: “Ons diepste medeleven gaat uit naar Gaia’s dierbaren in deze zeer droevige en moeilijke tijd. We zijn in contact met haar familie en onderzoeken de omstandigheden die tot haar dood hebben geleid.”

De dag dat ze hoofdpijn kreeg, had Gaia naar verluidt gefietst en van de zon genoten. Toen, uit het niets, werd ze hevig ziek en moest ze met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht voor behandeling.

Gaia werd overgebracht naar de intensive care en aan de beademing gelegd. Ze is daarna nooit meer bij bewustzijn gekomen en is snel overleden.

Gaia’s moeder, Dorit, zei: “Gaia was een ongelooflijk sociaal denkende en betrokken jongere. Op dit moment is haar dood nog niet opgehelderd en de eerste autopsie geeft nog geen uitsluitsel. Het gebeurde zo snel. Er is een onderzoek gestart naar haar verzorging en ik hoop dat ik de antwoorden krijg.”

Voor haar dood had Gaia belangstelling voor “sociale rechtvaardigheid” en bracht ze veel tijd door in armere landen, omdat dit haar het gevoel gaf dat ze iets goeds bijdroeg aan de wereld.

“Niemand had vanuit Groot-Brittannië gedoneerd aan het goede doel, dus stuurde de voorzitter haar een bedankbrief,” schept Dorit op over een donatie van $10 die Gaia gaf aan de Skid Row Running Club. “Gaia was zo blij dat ze die waardering en erkenning kreeg.”

  Bent u het doelwit van genocide?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO: grotere pandemie dan Covid komt er aanVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGevaccineerden kunnen geen bloed doneren, COVID vaccin vernietigt antilichamen – Rode Kruis
Volgend artikelOpen microfoon betrapt Israëlische minister van Volksgezondheid die toegeeft dat vaccinpaspoorten in werkelijkheid over dwang gaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het covid vaccin heeft haar gedood.
  Maar die waarheid wil haar familie niet weten om het voor zichzelf behapbaar te houden.
  Dus maakt haar familie er maar ” toeval ” van…..
  Je kop ver in het zand steken noemen wij dit.

 2. Heel triest voor het meisje, ( moge God haar ziel behoeden) ik hoop dat haar ouders nu zich zelf achter de oren gaan krabben, en beseffen wat ze gedaan hebben.
  Je zal gaan zien dat dit vaker gaat voorkomen, niet alleen bij het gewone voetvolk, ook bij royalty’s ,gifspuit blijft gifspuit.
  Het is de ” holocaust van de 21e eeuw “, als er een nürnberg 2.0 tribunaal komt, moet de strafmaat ongepast hoog zijn voor de daders van deze plandemie, oog om oog tand om tand, de strop of de kogel, geen pardon, de “hell” is te goed voor deze satanistise onmensen.

 3. Ik denk dat deze “royals “ dit keer niet liegen. Ze kan zeker niet gestorven zijn aan het vaccin omdat de elite dit gif vaccin zelf niet nemen.

  Ah ik zie het al waar ze aan is gestorven.

  “Gaia werd overgebracht naar de intensive care en aan de beademing gelegd. Ze is daarna nooit meer bij bewustzijn gekomen en is snel overleden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in