Meer bewijs dat de Covid-19 injecties kinderen doden is opgedoken in de vorm van een hartverscheurende video van een oudere zus die diep geschokt is door het verlies van haar kleine zusje nadat zij een enkele dosis van een Covid-19-vaccin had gekregen, bericht Theexpose.uk.

De jonge tiener die de video maakte, zegt dat hoewel ze “iedereen en hun keuzes respecteert”, ze niet wil dat ook maar één persoon naar haar [social media] pagina komt en haar vertelt dat ze het vaccin moet nemen omdat haar kleine zusje net is overleden na haar eerste dosis.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Laatste overlevende aanklager van Neurenberg-processen vertelt degenen die nu terugvechten tegen medische tirannie: “Geef nooit op”Volg Frontnieuws op Telegram

  In het hoofd van één van mijn zeer slimme pro-vaccin vrienden
Vorig artikelOpen microfoon betrapt Israëlische minister van Volksgezondheid die toegeeft dat vaccinpaspoorten in werkelijkheid over dwang gaan
Volgend artikelDokters sturen kennisgevingen van aansprakelijkheid voor schade en overlijden door vaccins naar EMA en alle leden van het Europees Parlement
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. I so understand her anger!
  Governments have lost all common sense, and behave like criminal organizations.
  They should be hold accountable before an international court of justice for crimes against humanity asap.

 2. Zeer tries en vooral overbodig..Maar dat is nu eenmaal het gevolg van de gifspuit..
  Mogen dit filmpje ander helpen hun ogen/verstand te openen…

 3. Laat het maar beginnen. Met alle respect ik vind dit echt treurig en ik heb een traan gelaten. Maar dit is de prijs die betaald gaat worden voor het volgen van de idioterie en het loslaten van onze waarheids gevoel. Ik verwacht dat niet wij de meest boze mensen op aarde zullen zijn die van alles en nog wat kunnen doen met de verantwoordelijken. Maar het is te verwachten dat mensen die hun kinderen verliezen door het gif dat deze niet zullen schromen om zich in te houden bij het doodmartelen van onze Hugotjes.

  Jammer dat het zo ver is gekomen

  • Ik bedoelde het meer als concept. Alles was gratis. YouTube, Facebook, instagram. Twitter. Google. Etc. Wij hebben alles uit handen gegeven zelfs onze documenten fotos en adressen. Met hun “ almachtige” super computers hebben zij ons gevolgd , bespied en ingepalmd. De politiek hebben wij cart blanche gegeven.

   Nu keren zij zich tegen ons.

   Zij bepalen wie wel en wie niet iets mag zeggen. Zij bepalen wat de waarheid is.

   De macht ligt nu in Sillicon Valley. Zei pushen alle agenda’s van LGBT , BLM en COVID-19 en niet te vergeten het CO2 leugen.

   Zij zijn de waarheid nu. Wij hebben verzuimd om daar zelf energie in te steken.

 4. Je krijgt bij je geboorte een stel hersens mee….aan het individu, die zogenaamd bezitter is van dat stel hersens de ultieme levenstaak om er wat POSITIEFS mee te gaan doen.
  Dit gaat met horten en stoten/vallen en opstaan…maar uiteindelijk moet het proces in orde zijn…Indoctrinaties is dan een iets hetgeen bij een positief ontwikkeld stel hersens geen input mag hebben.
  Waarheid is altijd een omstreden iets…wie/wat/is WAARHEID?>
  Wat je aanneemt….is een vrijwillig gegeven…een opgedrongen iets moet al snel bij 2 helftenwerkendestelhersens als onacceptabel worden geregistreerd.
  Kortom….wat je aan hersencapaciteit hebt mogen ontvangen….is aan de ontvanger ervan om te gebruiken…alleen aan de ontvanger dus nooit(!) om een ander ermee aan de haal te laten gaan o.a. dmv. indoctrinatie-speculatie of mind controle.
  Kan je dat niet….dan ben je dus een schaap en sta je weer in de rij straks voor je boostershot nr 3 ..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in