Anne Reed van Operation Rescue meldde vorige week dat uit onlangs vrijgegeven documenten van Pfizer, die bij de FDA ingediend waren vóór de goedkeuring van hun COVID-19 vaccin begin 2021, bleek dat 82% – 97% van de gedocumenteerde zwangerschapsuitkomsten in hun post-marketing analyse tot de dood leidde, bericht Brian Shilhavy.

Dit is nog meer bewijs dat Pfizer en de FDA samengespannen hebben om schadelijke gegevens in verband met de uitrol van de Pfizer COVID-19 vaccins te verdoezelen.

In mei 2021 publiceerde Operation Rescue een verslag van een klokkenluider die de Pfizer documenten onderzocht had die ingediend waren bij het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), dat in december 2020 toestemming gaf voor noodgebruik van de Pfizer COVID-19 vaccins in het Verenigd Koninkrijk, en onder die documenten (waarvan wij aannemen dat ze ook bij de FDA ingediend waren, maar nog niet openbaar gemaakt) bevonden zich de resultaten van dierproeven waaruit bleek dat er ernstige geboorteafwijkingen voorkwamen bij ratten die met de vaccins geïnjecteerd waren. Zie:

EMA Pfizer documenten over experimentele COVID-19 mRNA injecties onthullen dat er tijdens de proeven dierproeven werden gedaan – Risico’s voor zwangerschap werden verzwegen maar geverifieerd door VAERS gegevens

Toen het EMA de COVID-19 vaccins van Pfizer oorspronkelijk goedkeurde, werd er een waarschuwing bijgevoegd over het injecteren van zwangere vrouwen:

Vruchtbaarheid, zwangerschap en borstvoeding

Zwangerschap

Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van het COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2. Onderzoeken naar de reproductietoxiciteit bij dieren zijn niet voltooid. COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap.

  De gevaccineerden zijn duidelijk sneller aan het sterven dan de ongevaccineerden, volgens Britse gegevens

Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd moet zwangerschap vóór vaccinatie worden uitgesloten. Bovendien moet vrouwen in de vruchtbare leeftijd geadviseerd worden om zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis.

Borstvoeding

Het is onbekend of COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 in de moedermelk wordt uitgescheiden. Een risico voor de pasgeborenen/zuigelingen kan niet worden uitgesloten. COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 dient niet gebruikt te worden tijdens de borstvoeding.

Vruchtbaarheid

Het is niet bekend of COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 invloed heeft op de vruchtbaarheid. (Bron)

Toen de FDA echter kort na de EMA, in december van 2020, een EUA uitgaf voor de COVID-19 vaccins van Pfizer, heeft zij GEEN waarschuwingen opgenomen voor zwangere en vruchtbare vrouwen. Zie:

In tegenstelling tot het VK staat de Amerikaanse FDA toe dat zwangere en zogende vrouwen het experimentele Pfizer COVID-vaccin krijgen

Vanaf de vrijgave van VAERS-gegevens op 5/2022 zijn er 4.202 gevallen geregistreerd van foetale sterfte na COVID-19 vaccins in de afgelopen 18 maanden sinds deze vaccins EUA’s kregen. (Bron)

Daarentegen zijn er bij precies dezelfde opzoeking in VAERS over de voorafgaande 30 jaar (360 maanden) slechts 2.239 sterfgevallen van foetussen geregistreerd na alle door de FDA goedgekeurde vaccins gedurende die 30+ jaar. (Bron)

Dat is een toename van 3.653% aan dode baby’s na COVID-19 vaccins, vergeleken met sterfgevallen van te vroeg geboren kinderen na vaccins in de voorgaande 30+ jaar.

VRIJGAVE DOOR RECHTBANK VAN DOCUMENT VAN PFIZER ONTHULT DAT 82% – 97% VAN GEVACCINEERDE ZWANGERE VROUWEN HUN BABY’S VERLOREN

door Anne Reed
Operation Rescue

  Zou de mensheid echt gedecimeerd moeten worden door vaccinatie? 

Een onlangs vrijgegeven vertrouwelijk document onthult dat een opzienbarende meerderheid van in baarmoeder baby’s gestorven is nadat zwangere vrouwen met het vaccin van Pfizer waren ingespoten.

Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) heeft via een Freedom of Information Act Request documenten opgevraagd die verband houden met de vergunningverlening voor vaccins, en heeft daarna de Food and Drug Administration (FDA) voor de rechter gedaagd. Begin januari 2022 heeft een federale rechter de FDA bevolen om de documenten waarvan zij beweerde dat het tientallen jaren zou duren om ze te verwerken, stapsgewijs vrij te geven. PHMPT heeft de vertrouwelijke documenten van Pfizer geplaatst naarmate ze beschikbaar kwamen.

In de meest recente vrijgave, op 2 mei 2022, onthulde een document met de titel “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf” op bladzijde 12 dat op 8 februari 2021 270 vrouwen de mRNA-injectie tijdens de zwangerschap hadden gekregen. Maar 238 gevallen werden blijkbaar niet gevolgd (“no outcome provided”). En de zwangerschapsuitkomsten van die vrouwen zijn dus onbekend.

Alleen al het feit dat 88% van de geïnjecteerde zwangere vrouwen niet gedurende hun hele zwangerschap gevolgd is, is zeer verontrustend, aangezien 124 van de 270 zwangere vrouwen een of andere bijwerking hadden (49 niet-ernstig, 75 ernstig) volgens blz. 12 van hetzelfde document.

Van die 34 zwangerschappen die bekend zijn, vermeldt het verslag dat 28 baby’s in de baarmoeder of bij de geboorte zijn gestorven. Slechts één resultaat werd als normaal gemeld, en de overige vijf als “in behandeling”.

Bij het analyseren van de gegevens van Pfizer zelf blijkt dat 82% – 97% van de gedocumenteerde zwangerschapsuitkomsten op de dood uitliep. (De variatie van 15 punten is afhankelijk van de uiteindelijke afloop van degenen in de categorie “uitkomst in afwachting van”).

  Post mortem onderzoek van witte strengen in het bloed van een overledene: Het lijkt alsof het groeit

“Dit rapport bevestigt de informatie die wij vorig jaar hebben vrijgegeven,” zei Operation Rescue voorzitter Troy Newman. “Wij zien er naar uit dat er een vorm van verantwoording komt voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het verborgen houden van deze cruciale gegevens voor het publiek.”

*Noteer dat er twee verschillende uitkomsten werden gemeld voor tweelingen, en beide werden meegeteld.

Lees het volledige artikel op Operation Rescue.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kinderverpleegster schept op over Covid-vaccin tijdens zwangerschap – baby wordt 8 dagen later doodgeboren


VOLG FRONTNIEUWS OP TELEGRAM

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse vertelsels vol leugens en hopium nu Oekraïne de oorlog verliest
Volgend artikelBelgische premier roept op tot “pauze” in anti-Rusland sancties – Belangrijkste prioriteit nu is om de beste manier te vinden “om de energieprijzen onder controle te houden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Gegevens zijn uit elk land hetzelfde. Behalve nederland schijnbaar. Want wij zijn blijkbaar genetisch beter in staat om dat zogenaamde vaccin te verwerken. Zelfs de fvd gebruikt de buitenlandse statestieken niet. 45.000 doden in europa rechtstreeks gerelateerd asn het vaccin. Officiele statestieken. Elk ander pilletje dat in nederland 1 of 2 doden in 2 maanden veroorzaakt word direct uit de handel genomen. Maar zelfs daar hoor je de fvd niet over.. die partij begint ook te stinken

 2. Degene die ingespoten geen miskraam kregen zijn dan degene die een placebo hebben gehad, denk ik. Ik vrees dat het einde van de vaccinatiegenocide nog lang niet in zicht is.

 3. Ook 9 for news bracht een artikel over Austaralie.
  Daar begint het gierend uit de hand te lopen.

  De situatie in de ziekenhuizen in de Australische deelstaat Victoria is buitengewoon ernstig. Het is chaos. De ziekenhuizen stromen vol en ambulances staan in de wachtrij.

  Afgelopen vrijdag kondigde de ambulancedienst in Victoria code rood af: ambulances moesten zo vaak uitrukken dat voor 70 patiënten niet meteen een ambulance beschikbaar was. “Het is een ernstig probleem. Het is nog niet eens winter,” klaagde Mark Putland, directeur van de spoedeisende hulp van het Royal Melbourne Hospital.

  Hij zei dat mensen op de spoedeisende hulpafdeling gemiddeld negen tot 10 uur moeten wachten tot ze aan de beurt komen. Sommige patiënten moeten meer dan 20 uur wachten vanwege een tekort aan bedden.

  https://www.ninefornews.nl/totale-chaos-in-australie-ziekenhuizen-stromen-vol-geen-bedden-beschikbaar-ambulances-in-de-wachtrij/

 4. Waarom is het in ons land zó stil omtrent de dood geboren baby’s en het aantal miskramen die de pan uitrijzen, absoluut spreekverbod opgelegd? De meeste vrouwelijk zorgverleners in de gezondheidssector moeten deze kaalslag toch naar de keel grijpen, man, man wat een land is het geworden onder de leiding van ‘onze’ Young Global Leader die nu zo’n beetje 10,5 jaar aan de absolute macht is.

 5. Jullie onderzoek was als volgt:
  1 januari: 3 miskramen van gevaccineerden.
  31 januari: 30 miskramen van gevaccineerden.
  Conclusie: de kans is 10x groter geworden.

  Normaal onderzoek:
  1 januari: 3 miskramen onder 100 gevaccineerden. Dit is 3%
  31 januari: 30 miskramen, maar er zijn nu al 1000 mensen gevaccineerd. Ook 3%
  Conclusie: er is geen verband tussen vaccinatie en miskramen.

  Als je dat niet snapt moet je je mavo overdoen.

 6. Onderbreek de keten van de evolutie, zorg voor een genocide vanuit de baarmoeder.
  De doodspuiten van hugo mengele en voldemort kuipers zorgen ervoor dat straks de 40 jarige puur bloed vrouwen zwanger moeten worden van viriele mannen puur bloed…om twee generaties verloren baby-groei in te halen.
  De jeugdige generaties worden doodgespoten, de geboorten blijven weg….en nog staan de schaapjes over een kleine 2 maanden weer in de rij bij de giffabriek ggd om —op vakantie—te kunnen.

 7. In 2021 was er in de reguliere media ook melding over een grote toename van huilbabies, zogenaamd door Coronastress. Ik denk eerder dat het met onzuivere moedermelk te maken heeft. Mijn buurvrouw die na de prikken long-Covid zou hebben heeft nu ook een huilbaby. Maar ik durf als buitenstaander er niks over te zeggen. Hopelijk komt alles goed voor beiden.

  • Als je wel eens geprobeerd hebt een wolschaap terug de wei in te krijgen dan snap je het gezegde “Als je wilt leren vloeken moet je schapen houden”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in