Een consortium van Westerse inlichtingendiensten heeft een evaluatie uitgebracht waarin beweerd wordt dat de Russische president Vladimir Poetin ziek, dood, of nog erger is, schrijft Kevin Barrett.

“Op grond van het feit dat zijn gezicht er wat gezwollen uitziet en hij niet meer zo vaak lacht als vroeger, schatten wij met een grote mate van vertrouwen in dat Poetin ofwel kanker, een hartkwaal, AIDS, lepra, ebola, hondsdolheid, pokken, miltvuur, of de pest heeft, of hoogstwaarschijnlijk een of andere combinatie van die aandoeningen; of dat hij dood is en het alleen nog niet beseft; of dat hij gestorven is en vervangen is door die dikke vent die zich voordeed als Osama Bin Laden in de valse bekentenisvideo van de CIA; of dat hij gestorven is en weer half levend gemaakt is door een geheim Russisch zombificatieproces, waardoor lijken ongeveer net zo lopen en praten als toen ze nog leefden, behalve dat hun gezichten een beetje gezwollen zijn en dat ze niet meer zo vaak glimlachen als toen ze nog leefden, en, het gruwelijkste van alles, dat ze met glazige ogen rondstrompelen, mensen achterna zitten en hen vangen en hun hersens opeten. Aangezien de laatste optie de meest verachtelijke en gruwelijke is die wij kunnen bedenken, schatten wij in dat het zeer waarschijnlijk de waarheid is: POETIN IS EEN ROTTENDE, ETTERENDE ZOMBIE EN HIJ KOMT UW HERSENEN OPETEN!”

Het Westerse inlichtingenconsortium heeft de Geest van Kiev en de Vuilbekkende Martelaren van Slangeneiland gecrediteerd voor het feit dat zij Poetin kanker, hartkwalen, AIDS, lepra, ebola, hondsdolheid, pokken, miltvuur en de pest hebben gegeven, en hem daardoor hebben gedood en de Russen gedwongen hebben hem te zombificeren: “De Geest van Kiev vloog, nadat hij de hele Russische luchtmacht had neergeschoten, met Mach 10 naar Moskou, waarbij hij over de boomtoppen scheerde om de Russische luchtafweer te ontwijken, en vuurde een Poetin-zoekende pijl af met een cocktail van ziekteverwekkers uit de in Oekraïne gevestigde VS-laboratoria voor biowapens. Tegelijkertijd belden de Vuilbekkende Martelaren van Slangeneiland, seconden voordat zij door de Russische strijdkrachten naar het hiernamaals werden geblazen, het geheime mobiele nummer van Poetin en toen de Russische president opnam, schreeuwden zij “fuck you” naar hem, wat Poetin natuurlijk een hartaanval bezorgde waarvan hij nooit helemaal is hersteld. De combinatie van ziekten en hartproblemen maakte Poetin snel dood, waardoor de Russen geen andere keus hadden dan hem te zombificeren.”

  Afvalcontainer voedsel: Britten gedwongen VERLOPEN voedsel te consumeren nu ze geconfronteerd worden met de enorme stijging van de voedselprijzen

Een woordvoerder van het Kremlin, die om commentaar op de beschuldigingen werd gevraagd, antwoordde dat “Westerse inlichtingendienst” een oxymoron is, en dat, hoewel iemand de hersenen van het Westen lijkt te hebben opgegeten, het zeker niet Poetin was.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Duitse minister: Opheffing sancties tegen Rusland ondenkbaar ook al sterft een deel van onze bevolking de hongerdood


VOLG FRONTNIEUWS OP TELEGRAM

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne ontslaat eigen Mensenrechtencommissaris wegens het beweren van “systematische verkrachtingen” door Russische troepen
Volgend artikelWesterse vertelsels vol leugens en hopium nu Oekraïne de oorlog verliest
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Ik kom niet meer bij van het lachen. Dit artikel sluit helemaal aan bij de Zeitgeist. Ik hoop dat Vladie die Habeck ook gaat opvreten. En de rest van die schoften. (En dat hij er geen maagklachten aan overhoudt.)

 2. Dat zal wel weer van dat onzin zijn zoals de vele zogenaamde doden of gearresteerden!
  Wow wat zijn die mensen toch dood, oh nee de Q-anon mongooltjes geloven dat natuurlijk en dan zijn het clonen, clonen die zomaar uit het niets komen en ze vergeten dat als je gaat clonen je een eicel nodig hebt die je kunstmatig met DNA gaat splitsen en draagmoeder nodig nodig hebt en dat kind eerst nog zou moeten opgroeien tot een volwassene.

  Van de acteurs tot aan WEF aanhang of Hillary zijn nooit gearresteerd, ook niet dood en dat zal het ook wel niet met Poetin zijn.

 3. Hij is sowieso ziek. Maar goed, de hele kliek aan elke top is ziek. Als je dat eenmaal doorhebt – hoe moeilijk is dat – dan neem je geen stelling meer. Linksom of rechtsom, je wordt er hoe dan ook ingeluisd en meegezogen in conflict en tegenstelling. Objectieve journalistiek bestaat slechts in de marge, wordt doodgezwegen of ondergaat karaktermoord.

 4. Dat de Russische president Vladimir Poetin ziek, dood, of nog erger is, neen hoor bestaat niet, zijne excellentie is zo klevver geweest de gifspuit van Bill Gates niet aan te nemen .

 5. Hij is ookziek en heeft blijkbaar al laten doorschemeren 2024 zich niet meer verkiesbaar te stellen. Ik denk dat we moeten verwachten dat hij als de speciale operatie in oekraine zich goed gevestigd heeft, dat hij terugtreed en een vervanger zal uitkiezen waarvan hij vind dat die president moet worden. Lijkt mij ook de verstandigste beslissing, zodat die wefhoeren zijn land niet kunnen overnemen.
  Vraag me af by the way of die dan biven op de grootste berg in morayra gaat wonen in spanje, daat staat een gigantisch groot alleen klein dorp gebouwd in opdracht van Putin. Is allen per helicopter bereikbaar.(misschien tegen nu een weg naar beneden) Nota bene door Polen gebouwd in 2010/11.
  Zelf met eigen ogen gezien toen we nog huis in morayra hadden.

 6. Weet je wat het erge is? Zelfs al zou putin een zombie zijn die je hersenen op komt vreten, dan nóg is het één zombie tegen een massamoord aan prikken.
  Overigens heb ik begrepen dat de originele putin lang geleden al vervangen was. Geen echte harde bewijzen, natuurlijk.

  Hoe dan ook, de grootste zombies zijn nog altijd de mensen die zonder onderbouwde gedachten – al dan kritiek of overeenstemming – achter iemand aanhobbelen.

 7. Is nog erger Biden met zijn gevaarlijke dementie die slechte beslissingen kan nemen. Neemt een extra booster prik en aftreden!

 8. Nee biden is zo ziek niet, dat is een jong gezond veulen waar alleen alzeihmertalk uitbraakt.
  Ocharme poetinneke, laat u niet doen door die seksverslaafde kinderneukers uit het westen !!

 9. Volgens mij lijd Poetin aan de ziekte: westernia propagandaris leugeniactitus

  En ik vermoed dat ik dezelfde symptomen heb; een opgeblazen gevoel als ik de MSM voorzichtig (met veel ???) doorlees.
  Is er genezing mogelijk? Natuurlijk, maar dat zal de MSM nooit vertellen: Stop met hun te lezen/kijken, doe je smartfhone weg en sluit je aan bij kleine gelijkgezinde gemeenschappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in