Eergisteren publiceerde Frontnieuws een video van La Quinta Columna waarin de “nano-octopus” en andere microdeeltjes werden getoond die werden aangetroffen in Covid-injecties en die zichzelf leken te assembleren. In aansluiting hierop wordt in dit artikel gewezen op wetenschappelijk onderzoek dat een verklaring biedt waarom Covid-injecties die “dingen” bevatten.

In een artikel dat is gepubliceerd in het Journal of Communications, januari 2021, wordt een diepgaand overzicht gegeven van het Wireless Nano-Sensors Network (“WNSN”), schrijft Dailyexpose.uk.

WNSN is het netwerk dat microapparaten en nanoknooppunten of nanosensoren onderling verbindt. Nanoknooppunten, dat wil zeggen apparaten met nanometrische afmetingen, bestaan uit een nanoprocessor, een nanomemory, een nanobatterij, een nano-ontvanger, een nano-antenne en nanosensoren, die op nanoschaalniveau werken.

Electromagnetic-Based Wireless Nano-Sensors Network: Architectures and Applications, Journal of Communications, januari 2021

“Met andere woorden, we hebben het over nanotechnologie die de communicatietechnologie die we al kennen, opnieuw creëert. Maar in dit geval, binnen het lichaam. We hebben het over nano-communicatie,” zegt Ricardo Delgado La Quinta Columna, en die zit in de injecties van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen. “Het zijn allemaal nano-technologieën voor nano-communicatie.”

Orwelllito: Technological parasitism: Electromagnetic-based wireless nano-sensor network, 13 december 2021 (4 min)

Nano-arrays gecentreerd op het menselijk lichaam vereisen het gebruik van nano-antennes die werken in de terahertz frequentieband, deze zijn van hetzelfde type als die gevonden in de Covid injectiemonsters, schrijft Mik Andersen.

Andersen’s artikel is diepgaand en goed gerefereerd onderzoek waarin een artikel van onderzoekers aan de Universiteit van Warwick (2017) wordt vergeleken met beelden verkregen door Dr. Campra van Covid “vaccin” monsters.

“De expliciete vermelding van het type antenne en de technologie van nano-netwerken binnen het lichaam, zou bevestigen dat vaccins, onder andere, vectoren zijn voor de installatie van nanotechnologie, of nano-apparaten in het menselijk lichaam. Maar meer dan louter toeval maken de auteurs expliciet melding van het gebruik van grafeen en koolstof nanobuisjes, als noodzakelijke elementen voor dit netwerkmodel.”

  Een krachtige boodschap en waarschuwing aan de politie wereldwijd

La Quinta Columna’s Delgado legt uit wie Andersen is en bespreekt kort Andersen’s artikel, “we gaan een kort overzicht zien van wat intra-lichaamsnetwerken zijn. Nu gaan we het hebben over nanotechnologie. Specifiek, over wat de elite probeert te doen. Het is de toekomst of het doel van deze operatie, waarbij Elon Musk een belangrijk stuk is,” zegt hij.

Orwellito: MAC-cinated: Intra-body nano-network, 12 december 2021 (5 min)

De afbeelding die in de video hierboven wordt besproken, is dia 8 van een 24-delige presentatie. Op de website van Orwell City, hier, vindt u een pdf-document van de 24 dia’s, ‘Intra-body nano-network – Brief summary by Mik Andersen’, met gemakkelijk te begrijpen diagrammen en opsommingstekens. Het document kan online worden bekeken of worden gedownload.

De laatste twee dia’s laten zien hoe de componenten binnen het lichaam met de buitenwereld zullen communiceren. Eerst op microniveau (dia 23) en vervolgens op macroniveau (dia 24) en hoe het menselijk lichaam een onderdeel wordt van het internet der dingen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMet Covid-19 centreert zich een eeuw van internationale misdaad van de cabal in “Eén Wereldregering Tirannie”
Volgend artikelWHO: Landen met alom boostervaccinaties verlengen pandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Goed zo!!! Het begint langzaam naar boven te komen! Dit was echt nooit complottisme toen ik en anderen dit al meer dan tien jaar geleden zeiden. Bedankt FN.

 2. Dan nog 5G in samenwerking met programmaatje op smartphones, en voila! Publiek in steden is onder controle.

  Platte land is anders; iedere 300 meter een antenne is wat duur…

 3. …ed dan: Adolfina merkel, flikkertje Ruttekut denkt dattie god is, Macron verlicht en gaat sex hebben met lijken, merkt dat dat niet veel verschil oplevert, moslims on a rampage van moord, afrikaantjes moeten snel alle vrouwtjes onder 40 zwanger maken, bejaarden en gehandicapten moeten dood, jongetjes en mannen moeten dood, vrouwen boven de 45…….

  Schwab happy, in de stank van lijken en de overlevenden: “wir haben das nicht gewusst…”

  So: what is new?

 4. Ik ben wantrouwend tov de datum. Mensen die : vaccinatie” nemen gaan akkoord vrijwillig mee te werken aan dit experimentele vaccin. Tijdsduur: tot dec 2023.

  Ik denk, dat massale doden later komen; niet in de eerste helft van 2022. Valt teveel op.

 5. Ik heb uit niet officiële bron vernomen dat de Nieuwe Wereld Orde / Eén Wereldwijde Regering gepland staat voor 2025. Of was het 2023 … Sorry, ben het even kwijt. Overigens is deze decembermaand aan de VN/UN een symbolisch kunstwerk geschonken vanuit the government uit Oaxaca, Mexico. Het ontwerp is van de kunstenaars Jacobo en Maria Angeles, hetgeen betekent ‘gardians’ – daaraan toevoegend dat er in de ‘spirituele wereld’ ook gesproken wordt over demonische gardians/protectors. Het kunstwerk onder de naam ‘Statue of Peace and Safety’ heeft een prominente standplaats gekregen voor het hoofdkwartier van de UN in New York. Ik ben op zoek gegaan naar een neutraal artikel hierover met het doel deze hier te plaatsen, maar heb deze helaas niet kunnen vinden. Degenen die geïnteresseerd zijn, kunnen zelf op zoek gaan.

 6. Hoi Greengo,

  Die standbeelden zijn regelmatig echt bizar. Denk aan het standbeeld van Shiva (de God van vernietiging) voor het hoofdkantoor van CERN (grootste deeltjes versneller ter wereld)

  Ook in gebouwen is het terug te zien. Het Europees parlementsgebouw lijkt verdomd veel op de toren van Babel.

  Echt opvallend als je je er in gaat verdiepen.

  Groeten,
  Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in