We willen dit artikel voorafgaan met het feit dat we deze verhalen alleen publiceren om aandacht te vragen voor de situatie rond de experimentele Covid-19 vaccins.

Deze verhalen zijn niet bedoeld om families of individuen te disrespecteren. Maar social media posts zijn publiekelijke, primaire bronnen voor journalisten. Het “vaccinfoto-fenomeen” op sociale media is een trend in 2021. Wij hebben de verantwoordelijkheid om verslag te doen. Nu verder met het verhaal.

Mevrouw Mary Pat Voll is een kinderverpleegster in Altamonte Springs, VS, aldus haar Facebook-pagina. Ze postte op 22 februari een foto van zichzelf met een vaccinatiekaart in haar hand, met het bijschrift “zwanger en gevaccineerd”, bericht The Covidblog.

Ze schreef dat ze alle feitelijke informatie had overwogen en “samenzweringstheorieën” had uitgesloten voordat ze de eerste en tweede vaccinatie kreeg. Mevrouw Voll was op dat moment 21 weken zwanger. Haar baby werd acht dagen later doodgeboren, volgens een latere Facebook-post (zie screenshots betreffende Facebookberichten hier).

Mijnheer Jake Voll gaf gisteren op Facebook meer informatie over de onfortuinlijke gebeurtenis. Jake zei dat elk verband tussen de doodgeboorte en de mRNA-injecties een “post hoc drogreden” is.

Kleine Ellie stierf aan “een marginale navelstrenginsertie gecompliceerd door placenta previa resulterend in foetale vasculaire malperfusie,” volgens mijnheer Voll. Marginale navelstrenginsertie is een zwangerschapscomplicatie wanneer de navelstreng van de baby zich vasthecht aan het verkeerde deel van de placenta.

Placenta previa is een andere complicatie wanneer de placenta de baarmoederhals geheel of gedeeltelijk bedekt.

Foetale vasculaire malperfusie is nog een andere complicatie die de bloedstroom naar de foetus belemmert. Vroeggeboorte, foetale sterfte als gevolg van overmatige bloedingen, en doodgeboorten zijn enkele van de gevolgen van deze aandoening. Een spoedkeizersnede is nodig om de baby mogelijk te redden.

  Vaccinsceptici zijn de ware kritische denkers - Wij hebben de meest gesofisticeerde vormen van manipulatie overwonnen

Syncytin-1 en zwangerschap

Syncytin-1 is een eiwit dat essentieel is voor zowel de ontwikkeling als de functie van de placenta. Dr. Michael Yeadon is de voormalige Vice President en Chief Scientific Officer van Pfizer.

Dr. Wolfgang Wodarg is een Duitse arts en epidemioloog. Zij dienden op 1 december 2020 een petitie in bij het Europees Geneesmiddelenbureau.

Zij vroegen het agentschap om fase III klinische proeven van de Pfizer BNT162b mRNA injecties en alle andere proeven voor experimentele vaccinaties te schorsen. De artsen zeiden dat de studieopzetten voor de genoemde injecties moeten worden gewijzigd om te voldoen aan verschillende verzoeken die de integriteit en veiligheid waarborgen.

De petitie spreekt over Syncytin-1 en zwangerschap als een van de primaire zorgen van de artsen over de experimentele injecties.

Van verschillende kandidaat-vaccins wordt verwacht dat zij de vorming van humorale antilichamen tegen spike-eiwitten van SARS-CoV-2 induceren. Syncytin-1 is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een placenta bij zoogdieren en mensen en is daarom een essentiële voorwaarde voor een succesvolle zwangerschap, en wordt ook in homologe vorm aangetroffen in de spike-eiwitten van SARS-virussen.

Er zijn geen aanwijzingen dat antilichamen tegen spike-eiwitten van SARS-virussen zich ook zouden gedragen als anti-Syncytin-1 antilichamen.

Maar als dit het geval zou zijn, zou dit echter ook de vorming van een placenta verhinderen, waardoor gevaccineerde vrouwen in wezen onvruchtbaar zouden worden.

Voor zover ik weet, heeft Pfizer/BioNTech nog geen voorbeelden vrijgegeven van schriftelijk materiaal dat aan patiënten is verstrekt, dus het is onduidelijk welke informatie, als die er al is, over (potentiële) vruchtbaarheidsspecifieke risico’s veroorzaakt door antilichamen, daarin is opgenomen.

Lees de volledige petitie hier. Dr. Yeadon en Dr. Wodarg waren blijkbaar iets op het spoor. Mevrouw Voll gaf geen indicatie van gezondheidsproblemen of zwangerschapscomplicaties voorafgaand aan de injecties. Zij kreeg de Pfizer of Moderna mRNA injectie omdat dat de enige twee waren die in de VS beschikbaar waren op het moment van haar injectie.

  Studie: Gevaccineerden hebben 14,5 procent meer kans om te overlijden aan Covid

Zwangere vrouwen en vrouwen die zwanger willen worden, zouden deze injecties niet moeten nemen

Pfizer’s eigen informatieblad voor toestemming voor noodgebruik zegt dat er niet genoeg bewijs is om zwangere en vruchtbare vrouwen te adviseren de experimentele mRNA-prikken te nemen.

Pfizer zegt ook in zijn eigen klinische onderzoeksrapporten dat vrouwen die zwanger zijn of zwanger willen worden, de injecties niet moeten nemen (pagina 38). Vorige maand berichtten we over het verhaal van Dr. Sara Beltrán Ponce. Zij kreeg een miskraam enkele dagen nadat zij een mRNA-prik had gekregen.

Er is geen rationele, intelligente reden voor zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger willen worden om deze injecties te nemen. We hopen dat de heer en mevrouw Voll op de een of andere manier rust vinden. Maar hun verhaal kan in ieder geval iemand anders op weg helpen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

32 artsen uit 11 landen waarschuwen tegen het COVID-19 vaccin

Vorig artikelAls het op vaccins aankomt, doet “aan” versus “met” er opeens weer toe
Volgend artikelAustralische marine betrapt op verdoezelen van massale bijwerkingen nu matrozen in “kritieke toestand” bezwijken na Covid-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Nee, Pfizer/big farma en de politieke sociopaten hebben haar baby vermoord.
  Is het je nog niet opgevallen, dat alleen blanke vrouwen hun baby verliezen ?
  Big farma, weerhoud zich ervan, om de genetische code, foto of isolaat van dit zogenaamde covid 19 virus, vrij te geven, omdat er simpelweg niks is vrij te geven.
  Blijf je doorvragen, dan word je fakebook account geblokkeerd.

  • Ze heeft vrijwillig meegewerkt aan de moord op haar baby. De informatie ligt voor het oprapen, daar heb je geen faketroep voor nodig. Als kinderverpleegster had ze zichzelf beter moeten informeren. Dom wijf!

 2. En zo lopen er heel veel domme wijven en kerels rond en zijn nog trots op hun domheid ook. Er is nog zoveel meer te zeggen hierover, maar hier laat ik het maar bij.

 3. Een verpleegster die hoogzwanger is en voor de bühne een zeer omstreden vaccine laat toedienen, nou die loopt echt op de muziek vooruit een buitencategorie van stommigheid is hier wel op zijn plaats, enfin zij kan misschien nooit meer zwanger raken.

 4. Wat een walgelijke comments hier. Van domme mensen die niet eens de moeite hebben genomen om het artikel in zijn geheel te lezen. Te triest voor woorden. Zijn het allemaal trollen om kritische mensen wb Lockdowns en Covid Vaccinaties in diskrediet te brengen. Ik schaam me in ieder geval diep als ik dit lees.

  • U zou zelf het hele artikel eens moeten lezen, begrijpend lezen bedoel ik. Dan komt u tot een andere conclusie. Maar ik vrees dat dat er niet in zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in