Foto ter illustratie

Nadat zij een vaccinatie tegen Corona van AstraZeneca had gekregen, is een 49-jarige verpleegster van het streekziekenhuis Zwettl in het Algemeen Ziekenhuis (AKH) overleden. Afgelopen weekend werd de vrouw, die direct daarvoor was ingeënt, overgebracht van een ziekenhuis in Neder-Oostenrijk naar een intensivecareafdeling van het Algemeen Ziekenhuis in Wenen.

Daar konden de artsen het leven van de verpleegster niet meer redden – slechts een dag na de opname overleed zij aan een zware stollingsstoornis [immuun trombocytopenie (ITP), een aandoening die ontstaat wanneer het immuunsysteem bloedplaatjes aanvalt red.], verklaarde een woordvoerster van het ziekenhuis, schrijft Unser Mitteleuropa. Tien dagen eerder had het dodelijke slachtoffer de eerste gedeeltelijke vaccinatie van het vaccin in Neder-Oostenrijk gekregen.

“Momenteel geen verband met de vaccinatie”

Wikimedia (CC-BY-SA 3.0)

Er zijn op dit moment geen aanwijzingen voor een verband met deze vaccinatie, maar door het samenvallen in de tijd wordt van de kant van het Algemeen Ziekenhuis Wenen en MedUni Wenen toch alles in het werk gesteld om de doodsoorzaak volledig op te helderen […] De onderzoeken zullen nog enige tijd in beslag nemen. De autoriteiten zullen op de hoogte worden gehouden, aldus een woordvoerster van het AKH.

Aangenomen kan worden dat het, net als bij andere sterfgevallen na Coronavaccinaties – en daarvan zijn er nu meer dan genoeg – allemaal weer gewoon “toeval” was. Daar kun je op wedden.

Collega van de overledene ook in het ziekenhuis

Zoals inmiddels bekend is geworden, ligt in het Zwettler ziekenhuis nog een andere ziekenhuismedewerkster (30) die met een dosis uit dezelfde partij was ingeënt en eveneens met aanzienlijke bloedstollingsproblemen in het ziekenhuis te kampen heeft.

Verslag van de Israeli People Committee over sterfgevallen door vaccinatie

Alleen FPÖ eist stopzetting vaccinatie

En weer is het de FPÖ die eist wat in zo’n geval vanzelfsprekend zou zijn: namelijk de onmiddellijke stopzetting van vaccinaties met de werkzame stof AstraZeneka. FPÖ partijleider Norbert Hofer bericht:

“Zolang een verband hier niet met zekerheid kan worden uitgesloten, moeten vaccinaties met de werkzame stof van AstraZeneca in Oostenrijk met onmiddellijke ingang worden opgeschort”.

Hij zegt dat de goedkeuring van het vaccin voor mensen van 65 jaar en ouder op vrijdag een bijzonder gevaar vormde:

“De minister van Volksgezondheid moet hier onmiddellijk optreden en AstraZeneca geen toestemming geven om te vaccineren totdat het autopsieresultaat van de verpleegster beschikbaar is”, vervolgt Hofer.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen koppelen Pfizer, Moderna vaccins aan levensbedreigende bloedziekte

1 REACTIE

  1. Masochisten en deugmensen, kennen geen enkele vorm van realiteit, hoeveel er van hun ook creperen na de gifspuit van eender welke maffia farma.
    Spuitje erin, en overlijden , maakt deel uit van hun ” religie”.
    Blijven de echte mensen over.
    Toch nog een lichtpunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here