De bejaarde vrouw in deze video wordt geconfronteerd met een hevige hoestbuien, terwijl haar handen trillen van tremor – een gevolg van het nemen van het COVID-19 vaccin. In een bericht op social media wordt beweerd dat deze bijwerkingen vier of vijf uur kunnen aanhouden, of langer.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Volledig gevaccineerde vrouw acht vingers geamputeerd nadat ze zwart werden door “mysterieuze ziekte”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Nieuw forum waar medische beroepsbeoefenaren onvoorstelbare berichten hebben over de COVID-19 injectie
Vorig artikelUruguayaanse justitie eist van Pfizer opheldering over samenstelling van Covid-19 vaccins, inclusief eventuele aanwezigheid van “grafeenoxide” of “nanotechnologische elementen”
Volgend artikelOngelukkige Oekriestrijder op het TikTok front blaast zichzelf op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Verschrikkelijk wat deze gevaccineerde mensen zich zelf aandoen, worden ze gedwongen door het verzorgingspersoneel van de tehuizen waar zij wonen, of zijn het bekende kennissen van hen, die deze naïeve mensen over de streep trekken misschien omdat zij zelf ook triple gevaxxed zijn, God mag het weten hoe smerig en geniepig deze mensen in de hoek worden gedrukt om toch maar toe te geven aan deze doodsprikken, ongelofelijk.

  • Nou dat je het schrijft viel het mij ook op, het heeft geen zin om hierover te speculeren, de filmpje die overal verschijnen geven wel de indruk dat hevig trillen en schudden van de ledematen, maar dat absurde gehoest van deze mevrouw in andere verschoningen kan ik ook niet plaatsen, een ding is zeker het is geen goede reclame voor de vaxx industrie.

  • @Immortal Zonder sarcastisch te zijn, hoe krijgen ze het voor elkaar elke keer weer andere kleding aan te trekken… (Met Hulp!!! de zorg/familie/mantelzorg/of zelf !!hoe anders!!) ogen open Jong,gebruik je hersenen!dit slaat ECHT nergens op !!
   Jij word ook een keer oud! ga vrijwilligerswerk doen in de zorg!dan zul je het zien!!

   mijn broertje 15 jaar dood aan kanker ! die had ook hulp nodig een jaar lang !!
   EERST NADENKEN DAN TYPEN

   @Immortal een hart van steen????

   • Doe effe rustig aan man… waar slaat je reactie op? Moet ik slag op steen maar aannemen dat in het verwende NLje iedereen altijd maar netjes verzorgd wordt? En vooral die mensen die de zgn vaccinaties nemen? Worden die netjes verzorgd? Krijgen die steun en hulp? Hart van steen? “EERST NADENKEN DAN TYPEN” Jong gebruik je hersenen. Jij lijkt wel iemand die geen donder geeft om anderen, maar alleen om je eigen hachje zodra het je uitkomt, en nu ga je aan het bleren omdat je niet goed leest wat een ander schrijft. Get a life… of haal nog een paar boosters.

    • Jij @Immortal : Jij lijkt wel iemand die geen donder geeft om anderen, maar alleen om je eigen hachje zodra het je uitkomt (Hersenloze)
     poep en pis opgeruimd voor demente mensen
     2 mensen geholpen onder zeer gevaarlijke omstandigheden!!
     Dokter laten stoppen met vaccineren met die gifprik enz
     EN @JIJ @Immortale KUT

    • 2 jaar lang mensen voor die gif prikken gewaarschuwd
     Politie bericht gestuurd:van lijsten van vaccin schade en doden .
     7 keer naar dokter geweest om te waarschuwen

     2 jaar uitgemaakt voor wappie ,idioot, en nog veel erger

     Dus wat LUL JE @Immortal WAT ZIT JE TE KLETSEN MONGOL

     • Doe eens rustig aan man… bah, wat een vulgaire taal gebruik je. Lees eens goed terug wat je schrijft en slik wat valeriaan. Of sterker. Waar gaat het om voor je? Ben je ergens door getraumatiseerd? Heb je geen uitlaat voor frustraties? Heb je een hersenaandoening? Wordt je vernederd? Zit je niet goed in je vel? FN is er niet voor om mensen zoals jij verbaal los te laten op anderen; waarom doe je dat? Gaat het om jou? Denk jij echt dat jij de enige bent die anderen heeft gewaarschuwd? Wat wil je, een standbeeld met je naam er op? Een ereplaatsje in de kerk? Probeer eens een normale discussie aan te gaan zonder scheldpartijen. Of zit je in een instituut of zo…? Dan kan je het niet helpen, maar dan wel goed dat je opgesloten zit. Succes er mee.

      • Zonder sarcastisch te zijn, hoe krijgen ze het voor elkaar elke keer weer andere kleding aan te trekken…

       Dat is een lastig karwei aankleden/uitkleden/naar toilet gaan= stoma en katheter een optie

       voor de mensen is het ,niet fijn .zacht uitgedrukt

 2. Ha ha ha ik lach mij kapot zij hebben het geweten en nu ben ik wappie blij dat ik die giftspuit niet in mijn lichaam hebt laten spuiten, en ja ik heb geen medelijden met hun en nu is het huilen met de pet op.
  FB daar mocht je geen kritiek hebben of uiten over corona anders werd je van FB of twitter verwijderd en als dat gebeurd in een land waar zogenaamd meningsvrijheid is dan moet je weten zij zijn bezig met nazie praktijken want als je niets te verbergen hebt waarom mogen wij dan geen vragen stellen, wij als wappies moeten grote schoonmaak gaan houden Regeringen justitie rechters en niet te vergeten de artsen die zich aan de dood van anderen verrijkt hebben ophangen zij hebben geen recht om te leven en ik wil de lus wel om hun nek doen.

 3. Ik schrijf even in het algemeen.
  En heeft de familie en vaxx slachtoffer hun huis werk gedaan, bijsluiter gelezen? Internet afgestruind voor extra informatie?

  Ik betwijfel het, ik wel , ik ben uitgelachen geworden door huisarts, huisarts assistente, RIVM, verzekeraar en lokale GGD toen ik ze confronteerde met de spike proteine shedding.
  Omdat ik mijn burgerlijke door de strot geramde informatie plicht wel deed, ben ik ge-de-classificeert geworden tot Wappie en een derderangs burger die maar op een eiland gedumpt moest worden, of zelfs gedood konden worden want IK bracht jullie gezondheid in gevaar!!

  Ik lach hier niet om, ik lach jullie ook niet uit, maar dit was toch wat jullie wilden, niet vooruit kijken, geen huiswerk doen, voor wat, te vliegen, op vakantie te gaan, te feesten, terrasje, op bezoek te kunnen gaan klein kinderen zien, dat kon met wat creativiteit ook zonder vaxx en mondkap op.
  En nu zitten jullie met de gebakken peren en verwacht je compassie? Nee. Dat kan ik je niet geven.
  Dit hebben jullie compleet aan jullie zelf te wijten.

  -Door niet je huiswerk te doen en in sprookjes en eventueel gemakzucht te geloven.
  Want het was ja vrijwillig en gratis.
  En nu zit je op permanente blaren.
  Want van de vaxx is geen weg meer terug.

  Lief dat je van gevaxxte en niet gevaxxte houd en bij ze wil zijn, maar dan heb je je huiswerk nog niet gedaan het shedding van gevaxxte is zeer overdraagbaar op niet gevaxxte.
  Dus mijd ik iedereen die gevaxxed is als de pest.
  Jullie hebben de maatschappij al meer dan genoeg verwoest!
  Ja ik moet nu afstand van mijn medemens houden vanwege jullie vrijwillig ingespoten gif wat andere besmetten kan. Mij dus.
  Sorry dat dit hard is, maar dit zijn de feiten.
  Ik vind er al een dikke 2 jaar gene bal meer aan.

  Wens alle slachtoffers het beste en goede zorg toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in