Door restricties die gisteren van kracht werden, zullen de ongevaccineerden in Oostenrijk hun woning alleen nog mogen verlaten om redenen die essentieel worden geacht voor het leven, zoals naar het werk gaan, boodschappen doen, een bezoek brengen aan de dokter – of gevaccineerd worden.

Deze maatregelen, waarvan wordt aangenomen dat ze hun weerga in Europa niet kennen, zullen naar verwachting miljoenen mensen treffen die niet volledig zijn ingeënt tegen Covid-19 in de regio’s Opper-Oostenrijk en Salzburg, bericht Theexpose.uk.

De maatregelen gelden voor ongevaccineerden ouder dan 12 jaar en er is geen mogelijkheid meer om een negatieve test te laten zien.

Er zullen steekproefsgewijze controles worden uitgevoerd om na te gaan of de maatregelen worden nageleefd, wat wordt vergeleken met “verkeerscontroles”. De Oostenrijkse minister van Volksgezondheid Wolfgang Mueckstein zei dat de regering ook een vaccinatieplicht zou invoeren voor mensen die in de gezondheidszorg werken.

De beperkingen zijn ingevoerd als reactie op het advies van “medische deskundigen”. Duitse en Oostenrijkse ambtenaren kwamen in het weekeinde bijeen om de plannen goed te keuren, die vervolgens ook elders kunnen worden uitgevoerd, waarbij steekproefsgewijs wordt gecontroleerd of de niet-gevaccineerden zich aan de regels houden.

Alexander Schallenberg, de kanselier, zei: “Ongevaccineerden zullen hun woning alleen nog mogen verlaten om naar hun werk te gaan, om boodschappen te doen of wanneer zij even de benen moeten strekken.”

  Coronapolitiek: "Uiteindelijk zullen we in een multinationaldictatuur wakker worden"

Hij zei ook dat deze maatregelen afhangen van het “gezond verstand” van de mensen, omdat het moeilijk is ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de beperkingen houdt. “We leven niet in een politiestaat en zijn niet in staat – en willen dat ook niet – om elke straathoek te controleren.”

Momenteel gebruiken zowel Oostenrijk als Duitsland Covid-vaccinpaspoorten, die burgers via QR-codes op mobiele telefoons kunnen tonen om te bewijzen dat ze zijn geprikt.

De nieuwe beperkingen zijn echter op verzet gestuit van het publiek, waarvan velen niet gevaccineerd zijn, en weigeren de nieuwe regels te volgen. Ook de politievakbond in Oostenrijk heeft zijn bezorgdheid geuit over de invoering van de beperkingen, uit vrees het vertrouwen van het publiek te verliezen.

Het is dan ook geen verrassing dat veel Oostenrijkers de straat op zijn gegaan om te protesteren tegen de tirannieke beperkingen die meer dan 2 miljoen ongevaccineerde burgers in de gevangenis dreigen te doen belanden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Ik heb me laten vaccineren… Blijkbaar was het een vergissing”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBiofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid
Volgend artikelPandemie van de gevaccineerden: Twee keer zoveel sterfgevallen in de meest gevaccineerde landen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Oostenrijk het NAZI land bij uitstek is kompleet doorgeschoten en onmenselijk bezig …boycot dit idiote gedoe en leeg de mestkarren bij hun ambassade zou ik zeggen ….dit zijn misdadigers

 2. Zijn ze als de dood dat mensen in opstand komen of zo… wat een waanzin. Maar waar is de solidariteit van andere landen voor die zielige gasten die zich nu gedwongen moeten opsluiten in hun huizen? Of is het allemaal gewoon gelul door de overheid om maar net te doen of ze “gehoor” geven aan de machtswellustelingen? En er gebeurt verder niets? Want, dat gezegd, ze kunnen natuurlijk heel veel geld troggelen aan mensen die zich op straat begeven, net als fuiken voor de alcohol controle, en camera’s voor te snel rijden, etc. Mss gaat het ze wel alleen daarom… die hele nep pandemie is eén grote geld-troggelarij, en dit is weer een manier om geld uit de burger te sleuren. Want zou hun die verdomde gifspuit kunnen schelen? Ze weten al lang dat het gif is en dat er geen pandemie is.

  • Solidariteit in andere landen? Komt eraan hoor, dit wordt straks gewoon overal ingevoerd. VVD66 is nu al helemaal voor (opsluiten/uitsluiten van mensen met andere mening is superwoke/liberaal!!), diverse andere partijen zullen snel volgen in ruil voor een positie in de nieuwe Bende van Rutte. Denk dat ze alleen even de Oostenrijkse kat uit de boom kijken om de aanpak te perfectioneren. Je ziet hoe per land geëxperimenteerd wordt met verschillende draconische maatregelen en de grenzen met de week opschuiven. Blijkbaar hebben ze haast…

   • Hoi V,

    Ze hebben zeker haast. Het narratief is begonnen, tot nu toe, met stil geraas aan het instorten. Dit doordat de reguliere media eindelijk beginnen te publiceren aangezien niet publiceren niet meer kan.

    Uit een studie in de VS blijkt dat 12% van de ondervraagden iemand kende die of overleden was aan de injectie(s) of ernstige bijwerkingen had. Dat kan niet meer onder de pet worden gehouden. Ze proberen het nog maar het lijkt mij meer een kwestie van maanden te zijn voordat het over is….

    Ik hoor het links en rechts van me. Nou, met de vaccinaties zijn we nu slechter af dan vorig jaar. Ik was flink beroerd na die injectie en is helemaal voor niets zo te zien. Ik ga echt no way voor de booster.

    We moeten nog even volhouden dus!

    Groeten,
    Hugo

 3. Schallenberg “We leven niet in een politiestaat en zijn niet in staat – en willen dat ook niet – om elke straathoek te controleren.” De politiestaat is uitbesteed aan BigTech en de diverse Corona Apps van de Deep State; lekker makkelijk, dan kunnen de politici zich concentreren op graaien inclusief draconische corona-boetes, en af en toe eens een demonstratie hard in elkaar laten slaan.

  Adolf zou ZO trots zijn op zijn landgenoten, alleen zijn de rollen deze keer een beetje omgedraaid …

 4. Oostenrijk: altijd al een fascistisch land geweest. Het interesseert de Oostenrijkers
  niet dat er een bevolkingsgroep wordt uitgesloten,zegt genoeg toch.
  Inge

  • Hoi Inge,

   Ken jij een land dat anders is? Ik niet. Israel, NL, BE, etc, etc, de bevolking vind het best. Er zijn alleen in de VS wat gouveneurs die zich verzetten maar that is it helaas. Zoals het gezegde gaat; het is gevaarlijk om gelijk te hebben als de overheid het verkeerd heeft….

   Groeten,
   Hugo

   • Het Amerikaanse politieke systeem (“federalistisch?) heeft – met al zijn mankementen – op dit punt toch wat voordelen vergeleken met gewone landen of een totaal ondemocratische constructie zoals de EU. Het vaccinatiemandaat van OSHA is net (voorlopig) in de kast gezet; Biden c.s. zal ongetwijfeld via een andere weg proberen zijn zin te krijgen, we zullen zien. Als dit in de VS voor langere tijd geblokkeerd wordt door dwarsliggende staten denk ik dat ons Ministry of Truth er een hele kluif aan krijgt iedereen te overtuigen van de zegeningen van een vaccinatieplicht.

    • Hoi V,

     Klopt en ik grap (terwijl ik het bloed serieus meen) al decennia lang. Eura heeft gekeken naar alle politieke systemen op de aarde en heeft besloten het slechtst werkende uit elk systeem over te nemen. Checks and balances zijn er niet. Slechts brute macht die niet tegen gehouden kan worden. Soms kort maar nooit lang.

     Groeten,
     Hugo

 5. Hallo allen, hebben jullie die film al gezien, deze: Europa: the last battle. https://www.bitchute.com/video/s1nPYDj7KBEQ/

  Ik zit hem vanavond te bekijken, en ik heb alle hoop in de mensheid verloren. De orginal footage alleen al spreekt voor zich. Vertel me wat jullie denken, als je de tijd/kans hebt gezien deze gruwel door te nemen.
  Groeten, de BAA.

  • Goed begin BAA. Er zit veel nuttige verklaringen, verborgen informatie en bewijs in deze docu, maar er zit wel een beetje “controlled opposition” materiaal in jammer genoeg. Ze hebben ook beeldmateriaal uit “The Greatest Story Never Told” gebruikt; persoonlijk vind ik die docu iets beter ook al is deze ouder.
   Nog een goeie is “Hellstorm” maar die is wel redelijk dramatisch dus kijk ook best als u niet al te emotioneel aangedaan bent!
   Zelf stel ik u voor om bijvoorbeeld zeker ook eens te kijken naar “The Secret Masonic Victory of WW2” (duurt iets van een 5 uren), en dat is nog maar een begin over uitleg van de “revolutionairen” van oudsher. Er is nog tal van info te vinden over deze ‘soort’.
   Mensen kunnen echt niet meer ontkomen aan de overweldigende macht van deze kwade krachten; de ‘Kabbalisten’ of ‘Satanisten’ en al hun kornuiten die verweven zitten met elkander hebben de wereld in hun greep, maar het is altijd mogelijk om u (spiritueel en mentaal) volledig los te breken van hun ketens, de angst voor de dood verdwijnt en u bewaart uw ziel voor God en niet voor de duivel.

   Tracht ook uw eigen leven te beteren en in het voorbeeld van Jezus te volgen. Ook al gelooft u niet, de levensweg die zo een persoon (God zelve) heeft afgelegd is zó rechtvaardig, vredig, liefdevol en barmhartig dat niemand kan ontkennen dat het iets positief is geweest voor ons, mensen op aarde.
   Hij is voor de hele mensheid dé redding uit de klauwen van het kwaad is geweest en is het nog steeds en zo zal het ook altijd blijven tot in de eeuwigheid.

 6. Hoi BAA,

  Ik heb alleen het begin gekeken en moet zeggen dat t me tegen viel. Zijn er complotten en samenzweringen? Natuurlijk. Maar na een paar decennia onderzoek te hebben gedaan naar het financiele systeem is de meest eenvoudige conclusie die ik kan trekken is dat het de fout is van mensen dat het financiele systeem zo fout is.

  Ze verwachten dat met vraag alleen het systeem oplossingen gaat bieden die het per definitie niet kan bieden. UIteraard doen ze graag alsof ze dat kunnen en vragen er veel geld voor.

  Waar mensen sinds moderne geschiedenis goed in zijn is het vervullen van andere mensen hun behoeften en zo via die andere mensen hun behoeften vervuld te krijgen. Het is heel lastig om 1 koe te ruilen voor zeg 2 schapen, 3 kippen en groente. Geld maakt dat veel makkelijker. Tot vrij recent (in de geschiedenis van de mens) was dat voorbehouden aan een middel dat echt was. Met name goud en zilver. Waarom goud en zilver?

  Omdat dat verder nutteloos was voor de economie. Denk daar maar eens over na (smile). Heeft mij lang geduurd om dat te begrijpen. In zo een samenleving is bezit voor bezit ruilen prima te doen. Ook toen had je al primitief krediet en was het bekend dat als er een nieuwe leider kwam al het krediet (dus schulden) werd kwijtgescholden. Dat of een meer voorspelbaare cyclus. Dat laatste hielp de economie meer. Voorspelbaar is planbaar.

  Dat de joden zo groot in bankieren zijn geworden is niet zo gek. Ze mochten toen zo ongeveer evenveel als niet geinjecteerden nu. Bankieren met rente mocht wel gedaan worden door een Jood en niet door een Christen. Op die manier konden de rente weigerende, want God verboden Christen, toch met rente werken.

  Laten we eerlijk zijn, jij neemt ook geen risico zonder vergoeding voor dat risico. Ik in ieder geval niet. De ik in het mens versus de in het collectief, geld is een geweldig iets om te observeren

  Zo bordeeren wij door door de tijd heen. Ooit ruilden we bezit voor bezit. Dit met een beetje krediet dat regelmatig gereset werd vanwege de inherent exponentiele functie van rente.

  Het probleem van exponentiele rente heeft de afgelopen +- 600 jaar tot de boom bust cyclus van empires gelijdt (ja gelijdt). Eerst Portugal, toen Spanje, toen Frankrijk, toen Nederland, toen de UK, nu de VS. Hoe lang gaat t nog duren voordat de VS t begeeft. We zitten in dit US gerunde systeem sinds 1944, met aanpassingen nadien. Vergeet nooit dat dit slechts een variant is op een eeuwen betaand systeem.

  De menselijke samenleving kon ooit prima werken op een voornamelijk bezit tegen bezit ruilen systeem. Innovatie was er, in vergelijking met nu amper namelijk. Dus amper investeringen nodig. Wat er nodig was aan kredietkon je makkelijk resetten zonder de samenleving te ontwrichten.

  Toen begon de tijd van het westen. Portugal vond Zuid Amerika. Damn, veel goud en zilver daar (de rest wat ze daar hadden deed er amper toe). Dat was het geld toen. Gingen ze experimenteren met hoe kunnen we batalen om dat hier te krijgen. De bevoling daar hoeven we ons geen zorgen over te maken want watjes vergeleken wat wij hebben aan wapens.

  De Spanjaarden (en met name hun bankiers) hadden dat prima in de gaten en hadden zo iets van daar kunnen we beter van profiteren. Wij weten dat gemiddeld zeg 17 van de 20 boten die geld vervoeren naar Spanje het redden. We gaan niet inzetten op 1 schip maar alle 20 en boeken het verlies alvast in. De winst nog meer.

  Dat er inflatie door kwam interesseerd een bankier niets. Nog steeds niets en dat begrijpt bijna niemand. De bank is jou zeg 100 Euro schuldig. Als je die 100 opneemt na zeg 5 jaar en je kan er maar de helft van kopen vs toen je het storte is het jou probleem. Net zoals beleggings rekeningen. Daar kan je zelfs verlies op maken en met koopkracht verlies moeten dealen.

  Zo ontstond het idee dat iemands schuld een bezit kon zijn bij de hele (westerse wereld) bevolking. Uiteraard heeft het vele keren een reset gehad. Voornamelijk via oorlogen. Sorry, de oorlog (eigenlijk rente) konden we niet meer opbrengen. Nu beginnen we opniew. Denk het tientje van Liefting. Dat kan nu niet meer.

  Het jammere is dat de oplossing welke de wereld was geboden genegeerd is. Als je de rol van geld goed bekjkt is de splitsing tussen betaalmiddel (en dus rente dragend) en spaarmiddel (neutraal) de enige oplossing. Uitleg daarover vergt weer een lange post en doe ik alleen als je daar om vraagt.

  Er is een reden dat in heel de EU de btw op goud 0% staat. De Nederlandse Bank heeft drie jaar (ongeveer) geleden een stuk geplaatst op hun site dat goud geweldig is om een nieuw monetair systeem te bginnen.

  Hoe we met schuld geld omgaan als wereld is nog steeds niet duidelijk. Wat wel duidelijk is is dat je Euro steeds sneller minder waard wordt. Wapen jezelf tegen dat.

  Groeten,
  Hugo

  ps, ik kan hier nog heel veel meer over vertellen maar dit was lang genoeg (smile). Als je meer wil weten, laat het weten!

  Groeten,
  Hugo

 7. Beste Hugo,
  Ja, interessante reactie op mijn vraag over de video. Inzake goud, dat was denk ik de reden waarom Libya naar de knoppen werd geholpen – ze hadden daar een gouden munt die zijn waarde behield. Maar de video spreekt niet alleen over geld, maar ook over de aard van het beest – de intense wreedheid waarmee bepaalde mensen hun zin kregen. De original footage spreekt boekdelen, schreef ik al. Het is niet om aan te zien. Maar het is wel gebeurd. Dat betekent dat het in de mens zit. Of het nou joden waren of niet, het zit in de mens. En daar ging het me eigenlijk om… de gifspuit is in feite niet minder wreed voor sommigen, maar wel veel subtieler. De sadistische wreedheid en het doortrapte vernunft van die groepering die in de video aan de kaak gesteld wordt, is huiveringwekkend. Zouden mensen “beter” zijn geworden? Ik vraag het me af…

  • Hoi BAA,

   De wreedheid in sommige mensen is goed gedocumenteert en heb ik al genoeg van gezien en over gelezen. Nog meer is nodeloze zelfkwelling dus ik sla even over (smile). Eens dat het covid verhaal geniaal is. Geniaal maar zo kwaadaardig. De menselijke aard zal nooit veranderen vrees ik. Is zo vaak geprobeert en heeft altijd tot tranen geleid…..

   Wat Libie wilde doen ging veel verder dan een gouden munt introduceren. Een gouden munt als betaalmiddel heeft exact dezelfde problemen als dit systeem. Dat lost niets op. Wat het voorstel was om alle Westerse betaalmiddelen het continent uit te schoppen (oa de Dollar, CAF (Central African Frank) van Frankrijk die ze alleen kunnen krijgen door grondstoffen te krijgen. Frankrijk drukt wat CAF en krijgt daarvoor Uranium. Slechte deal.

   Het plan was een reserve van goud, eerlijk verspreid over Afrika. Ieder land krijgt gebaseerd op zijn inwonertal het relatief zelfde stapeltje goud. Dus zeg met 100 miljoen inwoners 100 en voor een land met 10 miljoen inwoners 10.

   Voor dit voorbeeld hou ik even voor het gemak 100 aan aangezien iedereen relatief hetzelfde stapeltje heeft. Iedereen ruilt dingen met elkaar gewoon in de bestaande munt eenheid. Elke maand, kwartaal, half jaar of jaar wordt de balans opgemaakt en als land A heb je meer gexporteerd naar land B krijg je wat van hun stapeltje en mag je weer een deel doorsluizen naar land C aangezien je daar meer van hebt geimporteerd dan naar hebt geexporteerd.

   Landen met nu zogenaamde harde munten worden zo gedwongen veel meer goederen en diensten te leveren aan Afrika want ze moeten goud van dat stapeltje krijgen ipv Dollars of Euro’s bijdrukken. Vooral Frankrijk had ongelovelijk veel te verliezen dus liepen zij voorop om het land terug naar het stenen tijdperk te bombarderen.

   Ik weet niet of het in een later stadium ook naar burgers en bedrijven zou worden uitgebreid. Dat heb ik nooit kunnen achterhalen. Ik zou dat toejuichen want als de schulden totaal falen is er het kapitaal om instant te resetten want iedereen heeft t bezit in goud.

   Dus een heel eerlijke balans terug tussen schuldenaren en spaarders.

   Groeten,
   Hugo

  • Graag gedaan BAA!

   Nog even een kleine aanvulling, als je stapeltje op is heb je echt een probleem want dan moet je echt meer gaan produceren (zowel goederen als diensten) want je kan niet op andermans zak blijven leven. Goud leningen zijn uit den boze in zo een systeem.

   Daarnaast zullen, itt tot nu schulden nooit exponentieel gaan (zoals in de afgelopen 550 a 600 jaar. Want elke keer worden ze weggestreept tegen dat stapeltje.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in