Biofysicus Andreas Kalcker heeft een 100% effectieve remedie ontwikkeld voor COVID-19 en al zijn variaties. Hij doet al meer dan 13 jaar onderzoek naar een stof genaamd chloordioxide. NASA bestempelde deze stof in 1987 als ‘Het Universele Tegengif’ . Zijn behandeling werd voor het eerst gebruikt voor COVID-19 door het leger, de politie en politici in Bolivia, die allen in vier dagen herstelden. Vervolgens werd een wet aangenomen waardoor het een nationale behandeling werd. Als gevolg daarvan daalde het aantal van 100 sterfgevallen per dag tot bijna nul. Een klinische proef bevestigde vervolgens de doeltreffendheid van deze behandeling tegen COVID-19, bericht Tapnewswire.com.

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Nu gebruiken meer dan 5.000 artsen in 25 landen chloordioxide (of kortweg CDS) om levens te redden.

Andreas Kalcker kreeg echter te maken met iets verbazingwekkends: op het moment dat bekend werd dat zijn behandeling mensen genas van Covid, werd hij massaal gecensureerd. Al zijn social media pagina’s werden weggehaald, zijn wetenschappelijke account op ResearchGate.net werd verwijderd, zijn boek werd verwijderd van Amazon, en hij werd over het hele internet belasterd. Het is duidelijk dat dit geneesmiddel voor Covid koste wat kost verborgen moet blijven.

Leer meer over chloordioxide – het Universele Tegengif – en ontdek WAAROM Andreas Kalcker gecensureerd is, in de volgende video.

KLINISCHE STUDIE BEVESTIGT CDS

De klinische studie heeft aangetoond dat chloordioxide effectief is bij patiënten die met orale ClO2 worden behandeld, en dat het gebruik ervan bij de COVID-19 pandemie een grote hoop wordt en zich positioneert als een grote hoop voor de beheersing van de pandemie, gebaseerd op de wetenschappelijke fundamenten die in eerder onderzoek zijn blootgelegd. We kijken naar een oplossing die een einde kan maken aan de pandemie, die nu wetenschappelijk bewezen is: CDS redt levens!

  Dr. Coleman: Is Covid in een laboratorium gemaakt?

DOWNLOAD KLINISCHE PROEF

CHLOORDIOXIDE: HET UNIVERSELE TEGENGIF – De wetenschap en het verhaal van chloordioxide

NASA riep het in 1987 uit tot een universeel tegengif. Sinds die tijd zijn duizenden mensen van verschillende ziektes hersteld met behulp van deze stof, en nu zeggen veel artsen en wetenschappers dat het krachtig effectief is voor vele toepassingen. De documentaire hieronder verkent de geschiedenis, veiligheid en werkzaamheid van het universele tegengif en geeft interviews met artsen en mensen die het hebben gebruikt.

REFERENTIEGIDS

Het eerste deel van deze interactieve naslaggids is ontworpen om u snel toegang te geven tot alle de informatie die in de filmdocumentaire, The Universal Antidote, wordt gepresenteerd. Het bevat het script van de documentaire en verwijzingen in de loop van het script. Dit stelt een onderzoeker in staat om snel alle referenties op te zoeken naarmate de documentaire voortschrijdt. Het tweede deel van deze interactieve referentiegids biedt de lezer links en citaten naar al het onderzoek dat werd ontdekt tijdens een twee jaar durend onderzoek naar CDS.

REFERENTIEGIDS DOWNLOADEN

TELEGRAM KANAAL

De producent van The Universal Antidote heeft een Telegram kanaal met veel video’s en informatie over chloordioxide. Het is een geweldige bron als je meer wilt weten over dit wondermiddel.

BEZOEK TELEGRAM KANAAL

MEER KUREN VOOR COVID

Als u wilt weten over andere veilige, effectieve en betaalbare behandelingen die beschikbaar zijn voor COVID-19 en al zijn varianten, klik dan op de link hieronder.

COVID CURES

MEER:

CHLOORDIOXIDE GEBRUIKSPROTOCOLLEN


 

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Wat is chloordioxide precies? Helpt chloordioxide bij virusziekten? Lees hier alles over chloordioxide en de toepassingen ervanVolg Frontnieuws op Telegram

  EINDELIJK!! Bij het Internationaal Gerechtshof is een rechtszaak aangespannen wegens overtreding Neurenberg-code door Israëlische regering
Vorig artikelDe meest gevaccineerde plaats in de wereld heeft zojuist Kerstmis geannuleerd
Volgend artikelOostenrijk zet alleen ongevaccineerden in lockdown – ze mogen alleen naar buiten voor eten, werk, en om de Covid injectie te halen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ook bekend onder de naam MMS maar dat is inmiddels in veel landen verboden en m.i. terecht gezien de dubieuze praktijken (zowel commercieel als medische informatie) die er mee samenhangen. Een universeel tegengif dat 100% werkt tegen alles? Daarmee vergeleken klinkt geloven in de beloftes van BigPharma nog niet eens zo dom. De disclaimer van Frontnieuws lijkt me op zijn plaats.

 2. Wat is het nou…. Covid-19 bestaat niet iig er is geen isolaat en dus kan je niet weten de DNA code van het virus…. En ik zie soms nog steeds hersteld van covid of HCQ en zink geneest of voorkomt dat je besmet wordt

  Wat wat wat is het nou… Geen isolaat dus test wekt niet geen DNA test is afhankelijk van status…. Van wat heb je dan anti stoffen als je geen DNA hebt….

  Of bedoelen ze met covid-19 de RNA en nanotechnologie en dus als het werkt tegen de nanometer dan moeten ze het wel specificeren als in werkt tegen de covid-19 nanotechnologie schade l ofzo….

  • je vraag is me niet helemaal duidelijk maar misschien helpt dit:

   – covid-19 is de ziekte (de symptomen) en SARS-CoV-2 is een virus waarvan met stelt dat het covid-19 ziekte veroorzaakt. Dit virus kun je karakteriseren/aantonen via de RNA sequentie.
   – een covid PCR test (zoals die van Drosten en Koopmans en variaties daarop die bijna overal gebruikt worden) is onbetrouwbaar als je die op grote aantallen personen met weinig of geen symptomen gaat gebruiken. Amerikaans onderzoek bij o.a. Kaiser (grote healthcare provider) laat zien dat een grote meerderheid van de PCR positieven VALS positieven zijn, en dat was nog bij testen bij mensen met doorgaans duidelijke symptomen. De covid PCR test lijkt bijna ontworpen om zoveel mogelijk fout-positieven te genereren.
   Als je zeker wilt weten of iemand covid-19 heeft moet je een sequencing bevestiging uitvoeren van een positieve PCR. Dat kost een beetje meer tijd en geld maar dan weet je WEL zeker waarmee je te maken hebt. Alleen zeker weten is in dit geval een gruwel voor medici (als ze het al snappen, ik wed dat >90% van ons OMT niet eens snapt wat sequencing confirmatie inhoudt). Covid diagnose met sequencing bevestiging is in de meeste landen niet beschikbaar of niet toegestaan, u snapt waarom 😉

   Een PCR test is simpel gesteld hengelen met een stukje aas waarvan je denkt (misschien op basis van een proefje in het aquarium van het lab waar alleen covid-19 vissen in zitten) dat maar één bepaalde soort vis (covid-19) daar in bijt. Als je dan ergens gaat hengelen en je hebt “beet” dan concludeer je zonder te kijken dat je precies die vis (“covid-19”) te pakken hebt. Maar misschien is het wel een andere vis (onschuldig coronavirus) of een oude fiets, wie zal het zeggen als je niet kijkt wat er aan de hengel zit? Met sequencing kun je WEL zien wat je beet hebt, en in de meeste gevallen blijkt dat bij covid dus onzin te zijn (een andere vis of een oude fiets). En zelfs ALS het echt om SARS-CoV-2 gaat kunnen het nog restjes van een dood virus zijn dus geen reden voor alarm.

   • Hoi V,

    Jij hebt hier overduidelijk meer verstand van dan ik en vraag ik je of deze uitleg in lekentaal goed genoeg is. Mijn uitleg is als volgt;

    Zeg, dit is de ziekte verwerkker ———- (tien keer een -) Corona is onderdeel van een familie van ziekemakers en lijken veel op elkaar. Net zoals sommige apen 90+% van ons DNA hebben.

    De PCR test kan je zo instellen dat het naar alles ”kijkt” maar ook instellen dat het maar naar – kijkt. Het is staatsgeheim om te weten hoe het wordt ingezet. Het kan dus zo zijn dat als het alleen naar – kijkt er vele positieve testen zijn die wat anders vinden dan corona en een ”familielid vinden”.

    Ook kan het geen onderscheid maken tussen dood en levende ziekte verwekker.

    Groeten,
    Hugo

    • Een deel van het probleem bij de PCR is inderdaad dat de test in de praktijk onvoldoende onderscheid maakt tussen SARS-CoV-2 en andere coronavirussen die er een beetje op lijken. Dit verschilt enigszins per test en per lab (er zijn inmiddels tientallen covid PCR testen) maar de standaard test van Drosten en Koopmans is m.i. niet betrouwbaar. Hoe groot de kans is dat een ander (onschuldig) coronavirus een positieve covid-19 PCR test oplevert daar moeten we naar raden (“geheim” of je krijgt een onzin verhaal zoals “>99% specifiek”). In de meeste gevallen mag je niet eens weten met welke PCR kit je getest bent.

     Een veel algemener probleem is wat “aspecifieke amplificatie” wordt genoemd en dat heeft te maken met het aantal PCR cycles. Als je maar lang genoeg hengelt (genoeg PCR cycles gebruikt) dan vis je ALTIJD wat op, alleen krijg je dan vermoedelijk geen vis aan de hengel maar gewoon rommel. Bij de testen wordt dat allemaal als positief geteld zonder te checken of het wel echt om SARS-CoV-2 gaat, het zou bijvoorbeeld ook een stukje menselijk genoom kunnen zijn met een beetje verwantschap. Met groter aantal PCR cycles neemt de kans op een fout-positief resultaat snel toe en als je heel veel covid cases wilt hebben dan ga je dus testen met 35-45 PCR cycles zoals hier en in veel andere landen gebruikelijk. De meeste biochemici met verstand van zaken zullen bevestigen dat dit een VEEL te groot aantal cycles is voor zo’n diagnostische test. Ook als NIEMAND covid-19 heeft zul je zo talloze “cases” vinden alleen dus allemaal nep, fout-positief. Overigens wordt soms ook nog voor gevaccineerden een veel lager aantal cycles gebruikt in de PCR test (advies van o.a. Amerikaanse CDC) zodat het daarbij lijkt alsof er veel minder gevaccineerden besmet raken.

     Met sequencing confirmatie kun je de bovenstaande PCR problemen oplossen. Geen onderscheid tussen dood en levend is helaas niet simpel op te lossen. Als je RNA van het virus in je bloed hebt en verdachte symptomen dan kun je rustig aannemen dat er een covid-19 besmetting is of heel recent was, bij RNA in je luchtwegen is dat nog maar de vraag want dat zou gewoon van een paar dode virusdeeltjes kunnen zijn. We testen nu op speeksel of wangslijmvlies dus het is raden …

   • Geachte V,

    En een bloed-test?? Ik heb getracht erachter te komen welke lab van de GGD test afneemt om eigen PCR test resultaten te kunnen inzien>> nul op request… en het GGD GHOR telefoonnummer is non-stop bezet…een virus is een stukje DNA met spike-eiwit als voortplantings/aanhechtingsdeel.. om zich dan te kunnen vermenigvuldigen>> enzymen lossen eiwitten op welke?? een raadsel?? het immuniteits lichaam kan vreemde DNA aan en verwijderen??? dmv witte bloedcellen??Als ik deze vragen al een huisarts stel worden ze nerveus de direkteur van het NVALT weigert antwoord te geven en Pfizer weet niet eens hoe dit werkt> tjemig wat leert iedereen op de universiteit voor sjit studies als specialist en onzin studies> professoren die uitspraken doen die niet eens ergens op gefundeert zijn heb er een vrouwelijke professor op gewezen.. dat ze onvoldoende weet op een universiteitsmagazine > gelijk werd ze verwijdert en we horen haar niet meer> ze krijgt steekpenningen om naam ergens onder te zetten zodat iedereen zometeen regelrecht vergiftige vaccins en verslavende krijgt!!!

  • Goed artikel… kortom als je ervaart dat je corona hebt kan je dit middel gebruiken en dan zonder enige vaccinatie gewoon genezen,omdat het dus de virus vernietigd dat Covid veroorzaakt…?? !!

 3. “Dit schema geeft blijkbaar merkbare beterschap na 3 dagen, met 90% vermindering van de infectie na 35 dagen.”

  Dat geldt waarschijnlijk ook voor dagelijks een glaasje water drinken, want covid-19 is meestal binnen ongeveer twee weken na de eerste symptomen weer over. Daarmee wil ik niet zeggen dat het niet werkt, maar het is geen ongevaarlijk middel als leken het gaan gebruiken (MMS is niet zomaar verboden) en middelen die tegen ALLES werken klinkt als snakeoil.

 4. Ik weet t toch niet zo..
  Een desinfectiemiddel drinken?
  In Brazilië twee mensen dood erdoor.
  Kalcker aangeklaagd.
  Geen idee of die lui het zuur en zout hebben opgedronken of verkeerde concentratie gemaakt maar lui thuis laten experimenteren met chemie waar ze niks van af weten is erggggg linke soep.

  • Ja apart he… daarom snuffelde ik wat rond om er wat meer over te vinden. Altijd met een kritisch oog lezen. Net zoals je kritisch en analytisch bent en blijft met de “pandemie” waanzin.

   • spijker op de kop het= een angst pandemie.. wat niet op werkelijkheid is gebaseerd… er gaan geen mensen dood aan Covid-19 maar aan te hoge koorts door opgelopen van het virus…te veel slijm-vorming als reaktie en te weinig immuniteit opgebouwd door slecht voedsel/gejaagd leven en de complete LIEFDEloosheid….waardoor we allemaal deze planeet killen….als tegen aktie komt de planeet met stukjes cellen van de oer-knal(vlakdaarna) of?? het is gemaakt door een hele irritante chinese laborant en per ongeluk ontsnapt

 5. Vanaf m’n tiende tot veertiende jaar alle tot dan bestaande zwemdiploma’s A t/m F + badmeester/instructeurs diploma afgezwommen, dagelijks 2 X 1 uur zwemmen zomers buiten en in de winter binnen. Alle zwembaden waren gedesinfecteerd met chloor, het water rook er zelfs sterk naar en heb vele slokken binnen gekregen. Ik ben op weg in m’n zeventigste jaar, dus zo erg is chloor niet.
  Het is een angst psychose die ons word aangepraat deze fake pandemie, 1970’s – nieuwe ijstijdtijdens – 1980’s zure regen 1990’s – Ozon laag verdwijnt 2000’s – Opwarming Aarde, de Spaanse griep 1918 eiste naar schatting 70 tot mogelijk 200 miljoen levens, stel wel dat er toen nog maar zo’n 1.7 miljard mensen op de wereld waren en nu dus 7.9 miljard en er 5.2 miljoen Corona doden zijn, het verschil in cijfers 150 miljoen op 1.7 miljard of 5.2 miljoen op 7.9 miljard de huidige pandemie is niet meer dan een verkoudheid vergeleken met de Spaanse griep.

 6. Goed artikel… kortom als je ervaart dat je corona hebt kan je dit middel gebruiken en dan zonder enige vaccinatie gewoon genezen,omdat het dus de virus vernietigd dat Covid veroorzaakt…?? !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in