Covid-19 vaccins hebben wereldwijd niet alleen in alle opzichten gefaald, zij lijken infectie- en sterftecijfers zelfs te verhogen. Hoe meer men vaccineert, hoe erger beide worden. De vele gerapporteerde gevallen van ernstige bijwerkingen tonen aan dat de genetische manipulatie-injecties niet veilig zijn. De steeds frequentere gevallen van falende vaccins, d.w.z. doorbraakinfecties, bewijzen dat zij ook niet doeltreffend zijn. Uit een in het “European Journal of Epidemiology” gepubliceerde studie en de analyse van gegevens uit 185 landen blijkt: de meeste Coronabesmettingen en de hoogste sterftecijfers doen zich voor in de landen waar het meest gevaccineerd werd, meldt Wochenblick.at.

 • Volgens de WHO is Europa de huidige Corona-hotspot
 • Analyse van 185 landen toont aan: Vaccinatie verhoogt het aantal gevallen met 3 tot 7 keer in gevaccineerde landen.
 • Het sterftecijfer in gevaccineerde landen is 2-4 keer zo hoog.
 • Harvard studie toonde een gelijkaardig resultaat.
 • Mediaverslagen uit Zweden en Turkije bevestigen resultaten.

In oktober was er een toename van meer dan 55 procent van nieuwe infecties in Europa, zei Hans Kluge, regionaal directeur van de WHO voor Europa. Vorige week vond 59% van alle gevallen van Corona wereldwijd en 48% van de Covid-sterfgevallen plaats in Europa. Een uitgebreide gegevensanalyse onthult waarom het gevaccineerde Europa een wereldwijde Corona-hotspot kan zijn geworden.

Analyse van 247 miljoen Corona-gevallen

De gegevens van de website Our World in Data betreffende 247 miljoen Covid-19 gevallen vanaf het begin van de pandemie tot 31 oktober 2021 werden geanalyseerd. 185 landen waarvoor gegevens over de vaccinatiegraad, het aantal bevestigde gevallen per miljoen en het aantal sterfgevallen per miljoen beschikbaar zijn, werden in aanmerking genomen.

  Een Pandemie van de Gevaccineerden

Hier volgt de indeling van de landen in verschillende groepen, afhankelijk van de vaccinatiegraad. De “Average Case” zijn de gemiddelde positieve gevallen per miljoen inwoners. De “Average Deaths” zijn de gemiddelde sterfgevallen per miljoen.

Aantal gevallen tot zeven keer hoger in “vaccinatie wereldkampioenen”

Uit de cijfers blijkt dat de incidentie van de gevallen bijna lineair toeneemt met het percentage gevaccineerden, met een percentage van 800 gevallen per miljoen voor elk extra percentage gevaccineerden.

In landen met een vaccinatiegraad van meer dan 60% is het aantal gevallen driemaal zo hoog als in landen met een vaccinatiegraad van minder dan 20% en zevenmaal zo hoog als in landen met een vaccinatiegraad van minder dan 10%.

Gemiddeld aantal gevallen per miljoen inwoners voor alle 185 landen
Gemiddeld aantal gevallen per miljoen inwoners.

Dubbele sterftecijfers in gevaccineerde landen

Het is opvallend dat in landen met een hoge vaccinatiegraad (meer dan 60 procent) het sterftecijfer door Corona twee keer zo hoog is als in landen met een lage vaccinatiegraad.

Gemiddeld aantal coronadoden per miljoen inwoners

De voor leeftijd gecorrigeerde statistieken lopen in een rechte lijn omhoog (gele lijn): van ongeveer 120 sterfgevallen per miljoen inwoners in slecht gevaccineerde landen tot 600 sterfgevallen per miljoen in bijna volledig gevaccineerde landen. Voor elk procentpunt meer vaccinatie stijgt het sterftecijfer met ongeveer zes sterfgevallen per miljoen.

Gemiddeld aantal coronadoden per miljoen inwoners

Infecties en sterfgevallen stijgen met het aantal vaccinaties

Uit de tot 31 oktober beschikbare gegevens kan worden geconcludeerd dat vaccinatie het aantal gevallen met een factor 3-7 verhoogt en het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid-19 met een factor 2-4. Er zij op gewezen dat dit een volledige studie is van alle gevallen die zich tot dusver in alle landen hebben voorgedaan. Er is een enorme positieve correlatie tussen het percentage vaccinaties en het aantal infecties en sterfgevallen.

  "Jullie waren gewaarschuwd!": Ongevaccineerde Australiërs krijgen te horen dat ze opgesloten blijven

De vergelijking tussen Israël, waar 71% is gevaccineerd, en Palestina, waar 27% is gevaccineerd, is bijzonder duidelijk. Israël ligt voor op Palestina wat het aantal gevallen betreft en ook boven het wereldgemiddelde.

Harvard studie komt tot soortgelijke conclusie

Een studie van de Harvard-universiteit, gepubliceerd in het “European Journal of Epidemiology”, kwam tot een soortgelijke conclusie. Daaruit bleek dat er geen oorzakelijk verband bestaat tussen de vaccinatiegraad en nieuwe infecties. Daartoe werden 68 naties en 2.947 counties in de VS onderzocht. Er werd aangetoond dat het aantal coronabesmettingen in feite licht toenam in landen met een hogere vaccinatiegraad per miljoen inwoners.

Ook in Zweden en Turkije: meer vaccinatie leidt tot meer infecties

Ook een bericht in de Zweedse krant “Svenska Dagbladet” past in dit rijtje. Volgens dit rapport was 70 procent van de Corona-doden in Zweden in september gevaccineerd. Ook een bericht van de krant “Hürriyet Daily News” uit Turkije bevestigt de studies. Volgens het verslag heeft de noordelijke provincie Karabük het hoogste aantal gevallen, hoewel het vaccinatiepercentage aanzienlijk hoger ligt dan het nationale gemiddelde. De provincie Şırnak daarentegen heeft het laagste percentage gevaccineerden en het aantal nieuwe infecties is er beduidend lager dan in de andere provincies.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhoudenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOostenrijk zet alleen ongevaccineerden in lockdown – ze mogen alleen naar buiten voor eten, werk, en om de Covid injectie te halen
Volgend artikelOogst wat je zaait? Artsen vallen sinds half oktober als vliegen in sterfgevallen omschreven als “onverwacht overleden” en “plotseling overleden” 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. De gentherapie werkt uitstekend! Duidelijk te zien aan de werking ervan, de werking en alle bijwerkingen worden voor het gemak besmettingen, infectie en overlijden “aan” genoemd.

  De gentherapie is eigenlijk een daverend succes!

  Nu is het mij nog steeds niet helemaal duidelijk of shedding dmv de lichamelijke uitscheiding bij mensen die deze therapie ondergaan, gevaarlijk is voor anderen en dan vooral allen die weloverwogen niet meedoen aan dit experiment.

  • Graag wil ik vanuit mijn eigen ervaring reageren: ja, die “shedding” is een zeer reëel risico in contact met gevaksten. Ik heb het 2 x ervaren en het is bepaald geen pretje. Vooral de 2de keer heeft het me 3 weken gekost om er weer vanaf te komen m.b.v. allerlei middelen. Dezelfde overigens die aanbevolen worden tegen “covid” of na vaksienazie. Dus NAcl, Quercetine, Glutation, Astaxanthine, vit C Vit. D3 en evt andere.
   Beide keren heb ik het ervaren door naast vrienden te zitten die zelf niet gevast waren, maar wel familieleden van hen. Het springt niet over “als een vlo”, maar door langdurig(er) dicht bij elkaar zijn. Ik geloofde er zelf niet in, dacht: bangmakerij. Heb door schade en scande mijn menig moeten herzien.
   Hier geldt de spirituele wet, ook voor boosdoeners, dat ze moeten aankondigen wat ze gaan doen. Zie de tekst op de “Georgia Guidestones” waarin ze aankondigen de wereldbevolking drastisch te verminderen.
   DE “shedding” werkt op de geslachtsorganen, waar je de pijn begint te voelen, bij mij was het een onbekende pijn in de eierstokken. Het is zo’n onbekende ervaring… Wees er attent op. Succes!!

 2. Vandaar dat de omroep sinds vandaag aan het lobbyen is voor een algehele verplichting tot corona vaccinatie (onder het mom dat dit een voorstel is van een aantal Belgische politici, dus belangrijk nieuws, maar het is duidelijk wat ze in Hilversum denken). De ongevaccineerde controlegroep moet zo snel mogelijk geëlimineerd worden!!
  Ik ben benieuwd wat dit soort acties opleveren voor politici en “journalisten”, zou het vergelijkbaar zijn met de buit van Sywert?

  Overigens: “Er is een enorme positieve correlatie tussen het percentage vaccinaties en het aantal infecties en sterfgevallen.” Maar dat is geen bewijs dat vaccinaties de oorzaak zijn van de stijging van aantal sterfgevallen. Je zou bijvoorbeeld ook kunnen beweren dat een hoger aantal covid gevallen zorgt voor meer vaccinatiedwang.

  Bij de hoge vaccinatie percentages neemt het aantal gevallen ook niet meer duidelijk toe en het aantal doden zelfs af, dus van een lineaire relatie is geen sprake. De Harvard studie komt NIET tot dezelfde conclusie want ze vinden GEEN duidelijk verband. Je kunt hooguit stellen dat beide studies laten zien dat de vaccins nutteloos zijn wat betreft het terugdringen van aantal cases of aantal covid doden (maar ja,”covid case” of “covid death” is meestal ook een op onzin gebaseerde definitie).

  • waarschijnlijk zijn ze daarom zo enthousiast over transhumanisme (plannen van George Church etc.), anders gaan ze de Habsburg dynastie achterna 😉

 3. Hoeveel nog moeten sterven en lijden voordat het licht van de waarheid de leugens en misleiding beschijnen zodat het volk ontwaakt en er genoeg zijn om het gedrocht dat de mensheid bedreigt te verslaan.

  • Holy smokes… nu zie je waarom die mensen die de “covid” kregen zwaar verwoeste en ZWARTE longen hadden, en waarom er geen autopsies gedaan mochten worden. Ze hadden wsch genoeg grapheen ingesnoven via de lucht, dat mbv de 5G goed aan het fikken werd gezet, en hoppa, daar gaan de longen. Een kennis stortte ook neer, zijn longen waren zwart werd hem verteld. Waarom denk je dat die 5G met zo veel haast geimplementeerd werd… En daarna in de gifspuit, nog betere werking. Goeie vondst en bedankt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in