Klaus Schwab in gesprek met de voorzitster van de Europese Commissie Ursula von der Leyen op de Davos Agenda © WEC-McCrickard (CC BY-NC-SA 2.0)

Dit nieuwe jaar lijkt een slechte start te hebben gehad: natuurlijk waren er rond Kerstmis de gebruikelijke berichten over schattige ijsbeertjes of panda’s die geboren waren in een dierentuin op het noordelijk halfrond. De geboorte van een tweeling gevlekte hyena’s voorspelt echter niet veel goeds voor wat het jaar voor ons in petto heeft, schrijft Hans Vogel.

Onheilsprofeten beweren al een tijdje dat 2023 “het warmste jaar in de geschiedenis” is. Diverse financiële experts hebben gewaarschuwd dat het huidige jaar een economisch Armageddon zal brengen. Tot slot zijn er de geruchten over een op handen zijnde nucleaire uitwisseling tussen de VS en Rusland, die het einde zou betekenen van de beschaving “zoals we die kennen.”

Establishmentmedia en staatskanalen hebben het publiek naar behoren gevoed met deze en andere alarmerende profetieën. Alles bij elkaar komt het neer op een gigantische PR-campagne om sympathie en acceptatie te krijgen voor de jaarlijkse bijeenkomst van het internationale misdaadsyndicaat dat denkt dat het de wereld regeert.

We hebben het natuurlijk over het World Economic Forum (WEF), dat van 15 tot 19 januari zijn jaarlijkse bijeenkomst in Davos houdt en waar duizenden broeders en zusters in de misdaad een week lang zullen feesten, zuipen en ontucht plegen. Het lijkt erop dat het syndicaat zich zorgen maakt dat de controle uit zijn handen glipt. Natuurlijk hebben ze de gebeurtenissen niet in de hand, maar ze verliezen wel de controle over het narratief. Daarom is het motto van hun bijeenkomst in 2024 “Herstel van vertrouwen”. Dit is eigenlijk best grappig, want iemand bij zijn volle verstand zou nooit vertrouwen hebben in de mooie praatjes van een sinistere organisatie als het WEF. Niet alleen de voorzitter, Klaus Schwab, is een pathetische karikatuur, maar ook de andere medewerkers zijn nauwelijks minder belachelijk. Neem hun directeur, Saadia Zahidi. Blijkbaar niet meer dan een bimbo uit Pakistan, verklaarde ze dat de wereld meer bedreigd wordt door “samenzweringstheorieën” dan door iets anders. Het WEF heeft daarom besloten om “misinformatie” en “desinformatie” met alle middelen te bestrijden.

Ondertussen is in veel delen van de wereld de opstand tegen het door het WEF gedicteerde beleid uitgebroken. Zoals verwacht zul je geen berichtgeving over deze gebeurtenissen vinden in de gevestigde media, waarvan vele officiële WEF “partners” zijn.

Nauwelijks een woord over de massale boerenprotesten in Duitsland die het land al een week lamleggen. De boeren kunnen rekenen op de steun en sympathie van de overgrote meerderheid van de echte Duitsers, die graag eindelijk een regering willen die hen vertegenwoordigt en niet vastbesloten is om de economie te vernietigen en het land te overspoelen met werkloze buitenlandse mannen die Duitse vrouwen molesteren. Nederlandse boeren hebben geprotesteerd tegen hun regering vanwege haar beleid om de uitstoot van stikstof en koolstof te verminderen. Gebaseerd op pseudowetenschap en hersenspoeling zal het leiden tot de vernietiging van alle landbouw in Nederland, met als gevolg de eliminatie van de resterende 10.000 onafhankelijke boeren. In Frankrijk zijn boeren al jaren woedend, tot wanhoop gedreven door de door de EU opgelegde bureaucratie en verstikkende regelgeving. Er gaat geen week voorbij zonder dat Franse boeren zelfmoord plegen. In Italië staat de landbouw op het punt te imploderen als gevolg van het beleid dat wordt gedicteerd door Brusselse eurocraten die geen flauw benul hebben van landbouw en de realiteit van het plattelandsleven. Het hoeft geen betoog dat de oorlog tegen de boeren ernstige gevolgen zal hebben voor de consumenten. In feite steekt hongersnood nu al de kop op.

Het is inderdaad raadselachtig waarom het WEF, dat eigenlijk een organisatie van grote bedrijven is, grote aantallen klanten zou willen elimineren. Toch lijkt het deel uit te maken van haar modus operandi. Per slot van rekening steunde het WEF gretig het officiële beleid dat werd aangenomen tijdens de Grote Covid Show en het opleggen van mRNA-vaccins, die wereldwijd miljoenen mensen het leven hebben gekost. WEF-partners Pfizer en Moderna zijn beruchte leveranciers van deze vaccins.

WEF-partners Google, Meta, LinkedIn en grote mediaconcerns hebben tijdens de Great Covid Show naar behoren ongewenste informatie gecensureerd en werken anderszins nauw samen met welke beslissingen er ook worden genomen. Met investeringstycoons, zoals BlackRock CEO Larry Fink en Carlyle baas David M. Rubinstein, in de Raad van Bestuur van het WEF, kun je er zeker van zijn dat alle beslissingen in het belang zijn van het grootkapitaal.

  Dr. Coleman: Vragen en antwoorden nr. 1

Omdat Russische bedrijven schitteren door afwezigheid op de lijst van WEF-partners (hoewel Lukoil en Sberbank er in 2022 nog wel bij waren), kunnen we gerust stellen dat het WEF in de eerste plaats het bedrijfsleven uit de VS en zijn belangrijkste kolonies in Europa en Azië (Japan en Zuid-Korea) vertegenwoordigt.

De bijeenkomst in Davos zal vier grote thema’s verkennen, waarvan het eerste “Veiligheid en samenwerking bereiken in een gebroken wereld” is. Met de massaslachting van Oekraïense kinderen, ouderen, vrouwen en gehandicapten die werden uitgezonden om tegen de Russen te vechten en Israël dat zijn buren holocaust, met EU-lidstaten die imploderen en VS-kolonie Ecuador, met zijn volledig gedollariseerde economie, die nu afglijdt naar een regelrechte burgeroorlog, is het niet verwonderlijk dat de deelnemers aan Davos bij dit thema zullen stilstaan. Zal dat allemaal goed of slecht zijn voor het bedrijfsleven? Dat is de vraag! Javier Milei, de nieuw verkozen president van Argentinië, zal ook in Davos zijn om gedetailleerde instructies te krijgen over hoe hij zijn onfortuinlijke natie weer veilig kan maken voor Amerikaanse investeringen en “democratie..

…de VS en hun imperium dalen af naar grootschalige waanzin.

Een ander thema is “Een langetermijnstrategie voor klimaat, natuur en energie.. De hoi polloi zullen insecten, wormen en, God weet, misschien ook de overblijfselen van hun familie en vrienden moeten eten, zoals te zien is in de film Soylent Green. Gedwongen om in stedelijke concentratiekampen (15-minutensteden) te leven, zullen mensen, onder 24/7 bewaking, geen bewegingsvrijheid hebben en geen toegang tot de natuur. Hoe dit het bedrijfsleven ten goede zou komen is de vraag!

De andere thema’s (AI en het creëren van banen) worden er voor de goede orde bijgegooid en het is moeilijk in te zien hoe je tegelijkertijd AI kunt introduceren en banen kunt creëren. Veel, heel veel mensen zullen al ontslagen zijn voordat er überhaupt nieuwe banen beschikbaar komen. Misschien is dit waar de slachtpartijen in de Oekraïne, de Gazastrook, ziekte X en het anti-boerenbeleid en de verwachte hongersnood om de hoek komen kijken: veel mensen moeten worden geëlimineerd om ruimte te maken voor AI. Het WEF en zijn leden geven niets om mensenlevens, mensenrechten en burgerlijke vrijheden. Is er iemand die zich heeft uitgesproken over de moord op de Amerikaanse journalist Gonzalo Lira door de Oekraïense spionagedienst? Aangezien Oekraïne zogenaamd “westerse waarden” verdedigt, is het duidelijk wat die waarden eigenlijk zijn.

  Als de dollar sterft, sterft ook het Amerikaanse leger, Israël, Argentinië en alle andere dwazen die zo dom zijn om hun economische toekomst te koppelen aan een instortende munt

Ondertussen dalen de VS en hun imperium af naar grootschalige waanzin. Joe Biden blijft ons verbazen en maakt zo aan de hele wereld duidelijk dat de president van de VS NIET de lakens uitdeelt. De nieuwe Franse premier, een WEF “Young Global Leader” en homoseksueel, heeft zijn ex-“man” minister van Buitenlandse Zaken gemaakt, terwijl in Spanje een vrouw met het syndroom van Down in een regionaal parlement is gekozen.

Er was ooit een tijd dat het hebben van veel kennis van serieuze zaken een voorwaarde was om mee te dingen naar een openbaar ambt of om minister te worden. De juiste mensen kennen was zeker een vereiste, maar niet de enige. Er was een tijd dat ministers werden aangesproken met “Excellentie”. Dat was ook een tijd waarin bedrijven producten probeerden te maken die betrouwbaar waren en lang meegingen. In die tijd respecteerden gekozen functionarissen hun kiezers nog, die op hun beurt hen respecteerden. In die tijd werden niet alle politici gekocht door het bedrijfsleven. Bedrijven respecteerden hun klanten nog en klanten reageerden met merkentrouw.

Tegenwoordig willen politici meer dan alleen onze stemmen en belastingen en bedrijven meer dan alleen ons zweet en geld. Ze willen dat we in angst en ellende leven en ze willen ons doden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Indien onderstaande link niet werkt, met rechter muisknop aanklikken en openen in nieuwe tab of venster.

Topbankier: “Arresteer” WEF voor “Democide” wegens “Biowapen” Covid-prikkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF-bureaucraten eisen bevoegdheid om kinderen te euthanaseren
Volgend artikelOver geheime tunnels en valse lijsten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

73 REACTIES

 1. De schrijver gaat er vanuit dat dit ooit een eerlijk en goed systeem was. De afgelopen 6000jr zijn wij van slaven naar superslaven gegaan. De bloedlijnen die ons van orde naar chaos gooien zodat zij aan de macht blijven.

  The game is rigged. They are a club and we are not in it.

  Alles kan de prullenbak in. We moeten alles loslaten en helemaal opnieuw beginnen… met wat we hebben. Het wordt allemaal even heel rommelig, maar daarna gaan we realiseren dat we vrij eenvoudig een nieuwe start kunnen maken. Wij zijn de mensheid, zij zijn zometeen allemaal in Davos. Zij zijn zo extreem in de minderheid en ze liggen onder het grootste vergrootglas ooit. Succes… ik wil niet met ze ruilen. Deze shit gaat niet in hun voordeel eindigen. Dat kan niet meer…

  • Ok, mooi gesproken, maar geef eens hedendaagse feiten waarom ze het niet gaan redden. Als ik de gemiddelde medemens spreek en kijk hoe corrupt de politie, rechtspraak en andere zonder eigen wil zijn is het voor de duivelse pedo’s gewoon een kwestie van het draaiboek volgen. Als je echt lastig bent dan ben je plotseling dood op wat voor manier dan ook. Maar ik hoop dat jij en niet ik gelijk krijg.

   • Waarom ZE het niet gaan redden’.
    Allereerst: wie is toch die geheimzinnige ‘ZE’?
    Toch niet de vertegenwoordgers van de 2e garnituur in Davos? Dat zijn uiteindelijk alleen maar uitvoerders en diemders van het grootkapitaal.
    Zij die aan de touwtjes trekken beheren, als beleggers/investeringsfodsen de bulk van de echte ‘haves’.
    Is dat een homogene club, met alle neuzen in de gewennste, ene richting?
    Wie het een klein beetje volgt weet intussen wel beter. De onbeantwoorde hamvraag die over de markten hangt, luidt (gesimplificeerd): Zal er tegen 2050 een vergelijkbaar (winst)alternatief zijn voor aardolie?
    Groen en duurzaam, de ‘publieke’ trend, krijgt van het grote geld het voordeel van de twijfel, terwijl de grote bulk nog steeds wordt ingezet op ‘fossiel’.
    Voor de haviken staat die keus ook voor de naaste toekomst vast, ongeacht wat de ‘2e garnituur’ ervan vindt. Dat is tegelijk de grote controverse van deze tijd, die letterlijk zal worden uitgevochten.
    Wij, het grote publiek, fungeren als toeschouwers en waterdragers.

 2. O jawel, wel melding in de staatskanalen over de boerenprotesten.

  Tegen het ‘stikstofprobleem.’

  Boeren hebben in diverse Europese landen de plaatsnaamborden van de gemeentes ondersteboven gehangen.
  (omdat we een regering hebben die alles omdraait)

  Dat was volgens de staatsmedia een ludieke actie, die best ‘door de vingers’ gezien kon worden.

  (gelukkig maar)

  • Ze hangen hier ook op de kop. Bevestigt het beeld ban domme boeren. Werekelijk te sneu voor woorden dat er ook maar iemand is die denkt dat de dictators onder de insruk zullen zjn van protesten, optochten, laat staan borden op de kop. Wat een loosers!!!

   • En wat dacht jij er aan te gaan doen?
    Die boeren die jij als loosers wegzet, dóén tenminste nog wat.
    Spaar mij voor badinerend gezwam hier…….en lever ergens een bijdrage aan.

    • Die schijtboeren deugen niet!

     Hebben jarenlang op subsidies ONS GELD geteerd.
     Vuile dierenbeulen zijn het.
     Daarnaast de gronden EN ONS verkloot met pesticides,etc.

     DUS rot op In het moeras.

     Daden zijn nodig. En dat is niet juichen voor een paar boeren maar de netwerken onschadrlijk maken. Dus help maar mee i.p.v. je laten afleiden door gesubsidieerde agrariërs.

     Die agrariërs krijgen ook straks weer vette premies om elders opnieuw verder te gaan

     • @Liberté ,
      “Die schijtboeren deugen niet!”

      volgens mij moeten ze jou eens een poosje op dieet zetten van Gates gekweekt vlees , genetisch gemanipuleerde groenten met als toetje een mix van insecten .
      Fijne dag verder..

     • Beste Liberté sur tout,
      “Die agrariërs krijgen ook straks weer vette premies om elders opnieuw verder te gaan”.

      Fout, die boeren mogen straks nergens meer opnieuw beginnen, zo is dat in een Europese wet vastgelegd omdat het verkregen geld dan gezien wordt door de EU als subsidie aan bedrijven en dat mag niet.

      Verder nog dit;
      Jij kunt de boeren dan wel afzeiken, maar wat heb jij zelf reeds gedaan om e.e.a. te veranderen?
      Welke ideeën heb jij aan te bieden die enigszins realiseerbaar zijn?
      Vooralsnog heb weinig bijdrage gelezen van jou waarmee men meer effect kan krijgen om zaken te veranderen.

     • Fuck toch op met die klote wetten, willen jullie daar nog naar blijven luisteren ?
      Laten de bedenkers maar eerst het respect geven aan de eerste regel van de Grondwet.
      Ieder heeft recht op gelijke behandeling en respect.
      En is deze regering he le maal niks verplicht, hoe ze dat ook draaien, u hebt meer rechten dan deze mafiosi.
      Daarmee wordt ook direct even het recht tot het maken van wetten recht gezet.
      De kliek draait met alles de kraan dicht, we komen allemaal aan de beurt.., we moeten allemaal kleine communistjes worden.
      Bek houden en WERKEN!!
      Alleen diegene die als usefull idiot fungeert, kan nog lekker in een warm huisje leven en een auto rijden, de rest…. miljoenen hebben het nakijken en gaan zich kennelijk alleen verbinden als er geen vreten meer op de plank ligt..
      Ok, als het daarop moet aankomen voordat er een gek opstaat, dan so be it..
      Subsidies, is geld van de ene groep, die teveel betaald sluizen naar de boeren en de ondernemers en uitkeringstrekkers…, degene die daar altijd het gelag van betaald heeft sterft uit, zit overspannen op de bank, en krijgt geen aansluiting meer, toevallig he ?
      Je wordt gewoon gecanceld als je voor je vrijheid opkomt.

      De ondernemers berekenen het gewoon lekker door zonder dat die, ondanks al heel veel collega’s te hebben verloren aan het zelfde geintje, totdat…
      Totdat, de burger geen geld meer heeft, en geen producten kan kopen voor primaire levensbehoeftes..
      Dan zijn zij aan de ook beurt, dat is het gevolg van, na mij komt de zondvloed en als ik het door kan schuiven, naar groepen die geen leven meer hebben, kunnen “we” daar nog net zo goed onder slapen…
      Het volk wat maar blijft accepteren, is mede schuldig, aan deze wereld waar we nu inzitten..
      Ieder kind kan het zien, want die hebben namelijk hun ziel nog niet verkocht…. de meeste volwasssen wel.., lekker werken tot je erbij neer valt, je verder he le maal leeg laten zuigen, en als je dan bij familie of vrienden voor hulp een begrip aanklopt, draaien die zich om en trappen ze je de deur uit…
      Echt, ik vraag me af bij ieder mens die maar geen verantwoording wil nemen voor hun eigen acties, weg lopen voor problemen en nog steeds hun kop in hun reet stoppen terwijl zij ook wel degelijk zien dat er serieus iets aan de knikker is…
      We maken ons zelf kapot, en in nederland zijn we zo verdeeld, dat dat in mijn optiek nooit meer goed komt..
      Zelf verbinden en organiseren, dan maar op het land de boeren helpen om in Korea aan de noordzee nog wat te kunnen vreten, terug naar de basis.., en weg met verraders en die arrogante bluffers
      Er zullen een hoop sneeuwvlokjes sneuvelen, het is niet anders, maar zoals al na de WOII werd gezegd,
      DIT NOOIT WEER!!!
      En als het volk dit overleeft, dan gaan we er zeker voor zorgen dat zieke geesten never nooit niet meer verder komen dan het gesticht..
      Het wordt erop of er onder…
      Saamhorigheid staat boven aan de lijst, en help nou eens anderen zonder achterlijke verwachtingen.

      Als laatst,
      Er komen vele moslims binnen, die hebben een hekel aan christenen, ja ook die zelfs liedjes maken met welkom welkom..
      Gezien de perikelen in het oosten, kon het daar nog wel is uitbreken, en toevallig weer op de ozo belangrijke handels route naar de rest van Europa, toevallig he ?
      Maar mocht de hel uitbreken, dan is heel Europa al vergeven met moslims, die ook net als ons al eeuwen voor het zootje gehouden worden, ik hoop maar dat ze dat gaan inzien, want 2 vechten om een been, en de 3e, in dit geval de elitaire boeven lopen er weer mee heen..
      Het in stand houden van dit systeem is gewoon masochisme, je strot wordt met kleine stapjes steeds verder dicht gedrukt.
      Ieder heeft vrienden en familie verloren, en nog gaat er bij het plebs geen lampje branden.
      Ze geven die natuurlijk met alle liefde op, voor de rust die ze nooit gaan krijgen, dommer volk kan je niet hebben.

     • We zijn allemaal in slaap gewiegd en gek gemaakt en nu worden we door psychopaten in de hoek gedreven.

      We zijn getuige van het grootste misdrijf ooit. Slachtoffers zijn slachtoffers en dat zijn we allemaal. De mensheid moet beseffen dat alleen die paar elite families aan de top geen slachtoffers zijn. Zelfs de mensen die ons verraden zijn slachtoffers die meewerken met de daders.

      Ik begrijp de boosheid, maar we moeten niet boos zijn op elkaar. Boosheid creëert afstand en we hebben alles nodig behalve afstand tot elkaar. Ja… de boeren zijn er ingetuind. Maar zo zijn we er allemaal ingetuind. Wees boos op de mensen die allemaal overal alle accijnzen en belastingen blijven betalen… dat doen we namelijk allemaal gewoon nog steeds en dat is de brandstof waar de oorlog tegen de mensheid op draait.

      We moeten juist samen beseffen dat we een gemeenschappelijke vijand hebben. Wat we meemaken is gigantisch, dat kost tijd.

      • Ja… de boeren zijn er ingetuind. Precies, gek gemaakt met subsidies hebben ze economisch noodzakelijk schaalvergroting doorgevoerd. En nu wordt hun strot dichtgeknepen door de Rabobank. Door de boeren groot gemaakt. De schofterigheid kent geen grenzen meer.

      • Verdeel en heers tactieken zijn machtig. Alles voor een lage trilling. T is moeilijk om op de smalle gulden middenweg te blijven…wel beter natuurlijk.

   • Je kan het iets netter vertellen, maar de hard werkende meerderheid hebben geen tijd voor onderzoek en begrijpen niet het totale plan van onze onderdrukkers en met onze schoftige belasting druk zal je ook geen tijd overhouden om na te denken en te lezen wat het totale plan is

  • Ik geloof ook niet in het WEF.

   Let op, dat heeft niks met Wilders te maken. Ik stem gewoon niet. Ik lijst mijn stemkaarten in zodat het nageslacht me nooit kan beschuldigen dat ik heb gehoereerd met deze idioten.

    • Heb ik ook een keer gedaan maar dan anders, mijn boekhouder was een tijdje wethouder voor GroenLinks. Beste vent verder. Maar hij was bij mij thuis om wat te bespreken kwam de post met de stemkaart. Ik theatraal de envelop open gemaakt en zei “ wat een onzin post” en scheurde de stemkaart voor zijn neus kapot.

     Alsof hij een hartverlamming kreeg.

     Onbetaalbaar!

  • Ik geloof niet in Wilders. Als er eentje een dictator is is hij het wel. Hij heeft alleen oog voor immigratie en een beetje zorg. WEF, boeren, economische crisis, huizen, scholen? Heeft hij totaal geen idee van. Dat hele PVV is 100% afleiding.

   • Bas januari 15, 2024 Bij 12:45

    Denk dat Wilders erin tuint, wanneer de grootste partij de premier mag leveren er niet in slaagt om succesvol door de huidige formatie te komen dan is het over met zijn populariteit ook voor veel die hard fans van hem, hij heeft al 3 PVV ideologische punten laten vallen voor een zgn. succesvolle formatie,

    Het politieke parlementaire systeem is zó ontwikkeld dat sinds 1848 in Nederland nog steeds haar ‘werk’ doet, ongeacht het plotseling pieken van kritische partijen die roet in het eten van de reguliere partij-kartels dreigen te gooien. Heb het wel eens meer erover gehad hoe een partij van binnen en buiten kapot gemaakt kan worden, door de zogenaamde ‘Salamitactiek’…

    Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren.

    Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

    Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.

    – Adriaan W.

 3. Men ziet toch nu overal in Europa dat de opstand tegen de regimes steeds meer en meer wordt, vertrouwen terugwinnen wat dat wef clubje wil bespreken is lachen , ze hebben de macht van de bevolking onderschat, ze hebben hun destructieve zaadjes geplant om de mensen te elimineren maar blijkbaar is dat toch niet snel genoeg gelukt en blijkbaar hebben ze ondanks arm arm deur deur en proberen verplichtingen om dwang injecteren te introduceren een abnormale weerstand ondervonden en ook daarvan maar af te zien.
  Hoewel hebben de schoften in sommige instellingen mensen tegen hun wil vergift, Wij het volk gaan deze agenda en alle uitvoerders die al ettelijke jaren en minstens sedert na wo2 is uitgerold vernietigen en een rechtvaardige toekomst voor ieder tegenmoet maar eerst nog door het zuur.

 4. Dat denk ik ook Dwarsligger, er waren toch iets teveel dwarsliggers. En dat is kut, nu moeten ze vertrouwen gaan terug winnen. Dan wet je toch al dat ze verloren hebben.

 5. Ze hebben mijn vertrouwen weer terug gewonnen. Het is een bijzonder interessante gebeurtenis zoveel mooie mensen samen die het beste voor jou en mij en de hele wereld inclusief planeet aarde en ja zelfs voorbij in het planetair cosmisch stelstel. Deze fijne intelligente geesten brengen samen het beste naar voren om de wereld te redden. Om de nutteloze eters te elimineren. Om met leugens en bedrog de wereld naar hun hand te zetten. Helaas zijn er ook nog andere krachten aan het werk waar deze elitaire goed geschoolde en geboren in gouden bedjes geen jota idee van hebben. Uiteindelijk plassen zij allen naast de pot. Daarop zeg ik vanuit mijn zwakheid proost om 8:33 uur. “Vergeef ons onze zonden zoals ook wij onze schuldenaren vergeven”.
  Waar gaat dit over? In the end there is no difference between the lepar and the king.

 6. De tijd dat ministers “excellent” waren ligt inmiddels inderdaad ver achter ons. De “ministers” van nu lijken – of eigenlijk zijn- geselecteerd op hun incompetentie..

 7. Frontnieuws en andere alternatieve media / blogs zijn de pijlers, de zuilen van het hedendaagse verzet, nogmaals dank aan de mensen achter deze mediakanalen die hard werken om ons allen te informeren.

  • Maar pas op! De Deepstate weet natuurlijk ook dat er alternatieve media zijn en zijn begonnen met omkopen (helaas zijn ook alternatieve te koop) Dit stond op twitter, blijkt goed uitgezocht te zijn. Is zeker iets om rekening mee te houden. In Nederland zouden Blckbx, Cafe Weltschmerz, Ongehoord Nederland en op deze lijst Eva Vlaardingenbroek en ook Raisa Blommenstein controlled opposition te zijn. Niks is wat het lijkt tegenwoordig, dus misschien iets om uit te zoeken. Don’t shoot the messenger 😉

   https://x.com/FringeViews/status/1743678911186182543?s=20

     • Als een alternatief kanaal ineens groot wordt, dus een grote studio met veel personeel, weet je wel dat dat niet kan van alleen donaties denk ik.

      • Dat denk ik ook Sandra, ik heb het artikel ook even gelezen, Martin vrijland kan ook heel scherp zijn. En dit is een comment onder zijn artikel.

       Blckbx = black box = zwarte kubus = hexagon = saturnus.

       Ik heb nooit begrepen dat een site zich blckbx noemt overigens. Dat bekt toch niet? Ik kan het nog steeds niet onthouden en correct in intypen. Kijk frontnieuws staat, martinvrijland ook, nine for news vind ik alweer wat moeilijker te onthouden. Xandernieuws staat ook. Die namen kan je onthouden. Zo ben ik blij dat LGS enz is veranderd in Theme, kijk dat kan ik onthouden. ik ben dan ook maar een simpele ziel.

       • Een blackbox is toch een apparaat wat in een auto zit om alles te registreren? Dus ik denk dat het BLKBX kanaal een honey trap is om IP adressen verkeer te registreren zodat ze weten wie er tegen de zogenaamde plannen zijn…. Zo maar een gedachte hoor!

 8. Misschien moet je om meer lezers te krijgen net als de linkse media meer expertise publiceren over hoe je een beter orgasme moet krijgen. Dat is ook hard nodig als je steeds dat Von der Leyen ziet, de impotentie is acuut. Het is waarschijnlijk dat het hele corona enkel een spontane reactie was op haar en dat kreng van Lagarde. Je kunt trouwens geen site meer openen of de reclames bombarderen je. Zelfs bij de buienradar met dit weer poppen er meer van die trutten op dan de steenkoude buien.

 9. werden [ze] niet als kinderen van de leugen omschreven ?
  en hebben we dit nu nog niet doorzien ?

  de leugen word waarheid als het gros er na gaat handelen.
  vreedzaam en TOTAAL verzet droogt hun vrijwillig voldane inkomsten op.
  en geen doekoes geen macht.

  toon moed en verzet jezelf.

  • ik verloor sinds start 2020.
   5 auto,s
   12 banen
   zat weken in de gevangenis
   betaalde 1000den eu boetes.
   verloor mijn dierbare honden 4 st (vergiftiging)
   werd door politie en de staat uit mn boerderij gezet.
   mijn complete inboedel moest ik achterlaten.
   mijn schuren en loodsen vol gereedschappen en nog 2 autos.
   kan niet meer het verkeer in zonder p0litie en zn eeuwige gevangenis/boetes te ontlopen.
   mijn bank tegoeden kan ik niet meer bij.

   ik bezit nog 1 tas met wat kleren een aanhangwagentje met wat voorraad eten
   1 hond 1 deken 1 kleine auto.
   en de buitelucht als woning

   wie NU nog niet opstaat is mede schuldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in