Een prominente voormalige Zwitserse bankier heeft opgeroepen tot de arrestatie van bedrijfselites en ongekozen globalistische bureaucraten vanwege aantijgingen van “democide.”

Topbankier Pascal Najadi heeft zijn krachten gebundeld met Dr. Astrid Stuckelberger, een doorgewinterde gezondheidsexpert uit Genève, om strafrechtelijke vervolging te eisen van degenen die achter de Covid-prikken zitten, die zij omschrijven als “biowapens,” schrijft Frank Bergman.

Najadi en Stuckelberger maken hun zaak duidelijk in een moedige nieuwe documentaire getiteld “Cutting off the Head of the Snake.”

In de film duiken ze in de duistere onderbuik van wereldwijde organisaties die hun hoofdkantoor in Genève, Zwitserland hebben.

Najadi richt zich specifiek op het World Economic Forum (WEF), dat wijlen zijn vader, Hussain Najadi, naar verluidt samen met voorzitter Klaus Schwab heeft opgericht.

Hussain Najadi werd in 2013 vermoord.

Pascal Najadi is een gepensioneerde Zwitserse zakenbankier die wereldwijd veel invloed heeft.

Het was zijn taak om landen en staatshoofden te adviseren over de financiële richting van het land.

Als voorbeeld van zijn macht was Najadi verantwoordelijk voor het recente aftreden van de Zwitserse president Alain Berset. Het ontslag kwam nadat Najadi een strafzaak tegen Berset had aangespannen bij het Hooggerechtshof van Zwitserland.

Hij beschuldigde Berset van het afleggen van valse verklaringen over de effectiviteit van Covid mRNA-vaccins. Als gevolg van Najadi’s zaak zal Berset aan het einde van dit jaar aftreden als leider van het land.

In de documentaire onthult Najadi de minachting van zijn overleden vader voor het in Genève gevestigde WEF.

Hussain Najadi verliet de organisatie in het begin van de jaren 80, waardoor Klaus Schwab aan het roer kwam te staan.

  Wij worden allen geregeerd door psychopathische debielen

“Al het kwaad in de wereld met betrekking tot democide komt helaas uit Genève,” zei Najadi.

“Je hebt de WHO [Wereldgezondheidsorganisatie] in Genève, je hebt GAVI [Bill Gates’ Vaccine Alliance], dan heb je het WEF, waarvan mijn vader medeoprichter was en dat Klaus Schwab begin jaren tachtig uit afkeer verliet, dat diplomatieke onschendbaarheid heeft. Ik, als Zwitsers burger hier, verklaar nu dat het WEF niet meer in aanmerking komt voor diplomatieke immuniteit,” aldus Najabi.

Hij dringt er bij de Zwitserse autoriteiten op aan om degenen te arresteren die verantwoordelijk zijn voor het bepleiten van een “wereldwijde mensheid geïnjecteerd door een biowapen.”

Najabi betoogt dat Big Pharma, Big Tech, Bill Gates, het WEF, de WHO en andere globalistische entiteiten bij het plan betrokken zijn.

Hij merkt op dat hij en zijn moeder slachtoffers zijn van de “biowapens” en zegt dat ze allebei “stervende” zijn na het krijgen van de injecties.

“Ik roep de Zwitserse autoriteiten en beveiliging op om deze mensen onmiddellijk te arresteren. Waarom? Het WEF, de WHO, GAVI, Big Pharma, Big Tech en Bill Gates pleitten allemaal voor een wereldwijde humanitaire injectie door een biowapen dat nanolipiden injecteert in 5,7 miljard mensen.

En wij Zwitsers zijn hun gastheer. Dat is verschrikkelijk.

We kunnen geen enkele entiteit tolereren die gif in de mensheid wil injecteren. Maar u hebt het gedaan. Ik ben het slachtoffer. Ik ga eraan dood, en mijn moeder ook. Het is een democide en zal veroordeeld worden.

Het zal gecorrigeerd worden in naam van de mensheid,” zei hij.

  WEF zegt dat het tijd is om seks en huwelijk met dieren te legaliseren om inclusie te bevorderen

Dr. Astrid Stuckelberger heeft het over een syndroom dat niet alleen Genève treft, maar ook de Verenigde Naties.

Ze heeft het over een voelbare angst onder de mensen, die leidt tot een stilte die volgens haar schadelijk is voor het wereldwijde bewustzijn en de wereldwijde actie.

Dr. Stuckelberger wijst erop dat de Zwitserse regering immuniteit heeft verleend aan Gates’ Global Alliance for Vaccine Immunization (GAVI). De medische expert dringt er bij het publiek op aan om deze informatie op te zoeken in de Zwitserse database.

Ze beschreef de push voor Covid-vaccinaties als een staatsgreep.

“We proberen een ‘Wij het Volk’-beweging op te bouwen die heel globaal is, iets heel anders,” zegt Stuckelberger.

“Maar wat er in Genève gebeurt, is het tegenovergestelde. Op dit moment heeft niemand het recht om wie dan ook bevelen te geven, om de hele wereld te dicteren zoals zij hebben gedaan. En de Global Alliance for Vaccine Immunization (GAVI) kreeg totale immuniteit van de Zwitserse regering.

Dit is een staatsgreep. Het is duidelijk een wereldwijde misdaadscène en wij brengen met nederigheid kleine stukjes bewijs naar de mensen toe. Want in de wetenschap heb je altijd een twijfel. Het is een gezonde twijfel, en ik denk dat dat een heel belangrijke houding is.”

Hun oproep tot actie is duidelijk en weerklinkt in de hele documentaire: voor individuen om op te staan, de waarheid te zoeken en de status-quo uit te dagen, onder de vlag van het bewaken van de mensheid tegen het huidige en duidelijke gevaar dat van Genève uitgaat.

  Fascisme in de EU

Ze roepen op tot een collectief ontwaken en dringen er bij de massa’s op aan om in opstand te komen tegen het onrecht dat wordt gepleegd door ongekozen globalisten.

“Nooit meer. De slangenkop zit in Genève,” zei Najadi.

“Ik noem het een direct, duidelijk en aanwezig gevaar voor de Zwitserse bevolking. Maar ik kan u vertellen dat het wordt afgesneden. Als je een kaartenhuis hebt, en dit is een kaartenhuis van een crimineel, één kaart die justitie trekt en het hele kaartenhuis stort in elkaar.

Maar van hoop alleen gebeurt het niet. Iedereen moet nu van geest veranderen.

En alle gevaccineerden, de geïnjecteerden, weten dat ze vergiftigd zijn… Wij zijn de massa. Wij zijn miljarden mensen. Laten we gewoon opstaan en Stop zeggen. We zullen ons er niet bij neerleggen.”

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Miljardairs proberen wereldbevolking te verkleinen”: Geheime bijeenkomst gesponsord door Bill Gates, bijeenkomst 2009 van “The Good Club”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPas op, misschien krijgt u wat u zoekt
Volgend artikelDe tweede wereldwijde IQ-test: Als we falen, zal dat tot onze ondergang leiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • Dat zou onder de regering van Trump ook gebeuren. ‘Drain the swamp’ ‘Lock her up’ Four more years’ ‘Build that wall’. Wat kwam er van terecht? Vier jaar later is de wereld een veel grotere swamp geworden dan ooit tevoren, op het randje van WO-III. Zij die een grote mond opzetten tegen de globalisten staan aan de zijlijn en worden zelf opgepakt door justitie. De wereld is totaal verkankerd door vrijmetselaars, jezuïeten en alle smerige verraderlijke achterbakse achterkamertjesclubjes, waartoe zelfs eerste en tweede kamer zijn verworden.

   De enige die deze ‘swamp’ gaat ‘drainen’ komt op een wit paard. Maar dan gaat ook alles eraan. De totale infrastructuur – wereldwijd – Openbaring 16 en 19.

 1. Dappere mensen, en broodnodig.
  Denk ook aan Reiner Fuellmich en zijn juristen.
  Er moeten toch een aantal invloedrijke mensen zijn, met gezond verstand en daadkracht, om die ILLEGALE WEF-organisatie e.a. aan te pakken ?! …

  • Die zijn er maar het rechtssysteem en de politiek zijn ook TOTAAL corrupt. Zie iemand zoals R.Kennedy junior die zich met een onafhankelijke partij kandidaat moet stellen.

   • Dit is alleen nog op te lossen als er militair wordt ingegrepen omdat er een groepje generaals is die door een hogere macht het ‘goede’ willen laten winnen en de mensheid laat ontwaken uit het ego. Denk in termen van Black Hats, White Hats.

    Liefdevolle mensen zoals hier op FN, zijn er op alle niveaus. De liefdevolle mensen van boven en onder, moeten de massa tussen hen in ontwaken en dan de krachten bundelen. Er is een Great Awakening nodig en daarvoor is een militaire operatie nodig om het bewustZIJN in de mensheid te ontwaken, zodat de mensheid een eenheid (front van liefde) vormt en massaal bewust wordt dat we SAMEN één vijand hebben, de 6000jr oude doodscultus van elites die ons gevangen houdt in onze geprogrammeerde ego’s.

 2. Collective waanzin aan de rand van de ravijn. Dat kan niet langer duren. Linksom of rechtsom komt een keerpunt waardor wij allemaal diep door het stof moeten gaan.

 3. Je hebt de WHO [Wereldgezondheidsorganisatie] in Genève, je hebt GAVI [Bill Gates’ Vaccine Alliance], dan heb je het WEF, waarvan mijn vader medeoprichter was en dat Klaus Schwab begin jaren tachtig uit afkeer verliet, dat diplomatieke
  zinsbouwfout
  hieruit blijkt dat Claus de organisatie verliet

  • Idd, verder compleet bizar artikel. Heeft deze topbankier geen middelen genoeg voor een kuurtje spuitgevolgen verwijderen/ontgiften?

   • What now ? that’s like saying to a person who has been raped “just go to a psychiatrist” – you can afford it.
    Should the one committing the rape be excused ? now that’s bizarre.

    The world has been poisoned, this is just a FACT.. and “they” are still trying to with their “boosters”, or any other means – injecting pigs and cows with this poison.

    This was the greatest crime on humanity in peace time, millions died and hundreds of millions have “side effects” – and still most of the world is sleeping.

    • Most of the western world is sleeping. The sleeping people are the heavy consumers. Like junkies they are blind followers of their ego’s need to consume. As soon as the junkies can not consume anymore they will go cold turkey. This is the narrow window where Klaus and his team want to install their NWO. But their plan ia failling. The junkies will go crazy for a while, but people like us have allready gone through a sort of cold turkey phase, so we will help the junkies that lose their means to consume. I for one am ready to lose and to embrace it like a form of freedom. I feared the slogan of ‘you will own nothing’… but I’m ready… take away all crap, I don’t care… I want them to start with this shit, so I can start calling them out and finally make the junkies around me aware of who is doing all this. As soon as the junkies are going cold turket, I will point out the we have one common enemy, the elites. Bring it on… introduce your narrow window of opportunity, I am ready to to use your window of opportunity against them and to inspire other to do the same.

     The elites are organising their own downfall. I don’t care about owning things anymore… I just want to see these evil bastards crash and burn. And they will crash and burn. There’s bilions of us and we are everywhere and we do everything… and we haven’t even begun to resist, where they are using all the power they have. They will be powerless by the time our real resistance starts to move.

     Remember… we are everywhere… they can not hide once we start to fight back.

     • Hoi Let God,

      Leuke ironie is dat als je al die meuk die je niet nodig hebt niet meer koopt verliest de ”elite” veel van zijn leverage over het systeem en dus de gewone mens. Mits genoeg mensen dat doen. Maar iedereen die die stap neemt of overweegt te nemen zou zich bewust moeten zijn van het zijn van een zandkorrel in de tandwielen van het systeem. Ik noem ze even maar is wel een flink verhaal. Ik hoop dat jij en iedereen die dit leest wil helpen dat te verspreiden onder potentiele nieuwe zandkorreltjes (smile). Wel is de nuance, doe dit vooral corporaties aan, niet het MKB. Dus als je buitenhuis dagelijks een bakkie koopt bij StarBucks, ga naar het koffietentje van Tante Truus en Ome Joop.

      Ten eerste, door het niet meer kopen van die meuk van multinationals ondermijn je hun winstgevendheid. Dat betekend nl dat hun mogelijkheden om politici wereldwijd om te kopen, ahem, lobbyen natuurlijk want dat mag wel.
      Ten tweede, als veel multinationals verlies leiden of iig veel minder winst maken hebben de machtige investeringsvehikels ala BlackRock (die de ESG agenda eisen van bedrijven) veel minder macht om met hun biljoenen de agenda te bepalen.
      Ten derde, doordat er minder meuk komen de inkomsten van de staat onder druk en dus ook de uitgaven. Waardoor ze minder uit kunnen geven aan allemaal onzalige ideeen.
      Ten vierde, het wordt dan zichtbaar hoeveel (wat ik noem) bull-shit banen er zijn. Is vrije tijd waarin je kan ontplooien niet veel waardevoller?
      Ten vijfde, veel minder afval op de wereld. Waar gebeurd, familielid trok met zijn familie een nieuwbouw wijk in. Onze hele familie heeft nu stofzuigers, bestek, boxen etc etc voor de rest van ons aller levens want veel mensen die daar introkken keilde zoveel weg wat ze nieuw hadden gekregen op hun housewarming parties.
      Ten zesde, dit zal het financiele systeem omver werpen want ze zijn zwaar geleveraged. Op zijn best 10 keer. Dat zal dus tot een nieuw financieel systeem leiden.
      Ten zevende, als je dingen nodig hebt, kijk of je ze kan ruilen. Dat is nog steeds onbelast. Vaak ook nog eens leuk om te doen. Je moet alleen een beetje creatief zijn. Stel je bent onderwijzer, je hebt zomervakantie, kijk eens of je een deal met een boer kan maken. Ik help je in die vakantie met de oogst. Door het jaar heen wil ik in ruil elke week een kilo oogst, wat melk en eieren. Beide geholpen en je draagt bij aan bovenstaande. Of je hebt een grote tuin, laat een imker er 1 of meerdere bijenvolken zetten in ruil voor 25%-30% van de honing (en die is zoveel beter dan supermarkt honing). Zelfs als je op vakantie bent zijn er mogelijkheden. Zo heb ik een paar jaar geleden in een soort van hostel hun groentetuin hersteld die was verwaarloost in ruim een halve dag gefixt in ruil voor 3 dagen verblijf inc gezamelijke avondmaaltijd.

      Echter, ik kan je wel aanraden om wat je wil hebben (en dus nodig hebt) te kopen. Het WEF wil nl dat je alles van hen huurt. Dat is geen oplossing. Echt, je kan tegenwoordig al sokken huren…….

      Ik hoop dat dit helpt om consuminderen te bevorderen bij die twijfelen. Er zullen vast andere voordelen zijn en ik hoop ze te lezen onder deze reactie.

      Groeten,
      Hugo

      • @Hugo…

       ‘financiele systeem omver werpen’

       Dat is de sleutel om de zombies wakker te krijgen. De elites willen daarom naadloos overstappen op de CBDC’s. Geld, schulden en rentes is hoe ze ons tot slaven hebben gemaakt.

       Onze natuurlijke valuta is tijd en energie. En die valuta is universeel te gebruiken. Het voorbeeld dat jij beschrijft is hoe de natuurlijke economie werkt. In de natuurlijke economie draait het om geven en delen en creëeren. Mensen zijn tot consumenten gemaakt. In de natuurlijke economie gaat het niet om consumeren en dat wordt een moeilijk punt voor velen. Want we willen auto’s, brandstof, telefoons, laptops, tv’s, huizen, reizen, spullen kopen/consumeren… en in een natuurlijke economie vallen al die dingen weg. In een natuurlijke economie draait het leven niet meer om een dikke auto en een mooi huis en verre vakanties, die spullen kan je namelijk niet verkrijgen dmv geven en delen. In de huidige economie van het piramidespel lijkt het een vreselijke wereld als je niet meer met geld je spullen kan kopen zodat alles draait om consumeren. Mensen zijn als leeuwen in gevangenschap die de gedachte om in het wild te leven een verschrikkelijk idee vinden. Mensen worden al moe van de gedachte dat ze hun eigen vlees moeten vangen en moeten delen en geven om te overleven. Mensen willen als leeuwen in hun luxe kooi zitten en gevoerd worden. In het wild zouden ze leven en intens geluk ervaren, maar in gevangenschap hebben ze luxe en luiheid. Mensen zijn afgestompt en van de natuur verwijderd.

       Maargoed… je somt goede punten op Hugo, de laatste is naar mijn mening de beste. Geld is waardoor we geen mens meer zijn, maar consumenten/junks. Echte mensen in een natuurlijke economie, betalen met tijd en energie… met andere woorden, jij bent je valuta, jij bent het ruilmiddel. De elites zijn in zo’n economie straatarme losers, want die hebben geen tijd/energie om mee te ruilen. Kijk overal om je heen, de mensen die het meeste verdienen hebben in een economie zonder geld niks, want ze kunnen alleen maar nemen nemen nemen ipv geven en delen. Door geld staat de wereld staat op zn kop. De mensen die van binnen waardeloos zijn, zijn in de geld economie de rijksten en de mensen die van binnen schatrijk zijn, zijn in de geld economie de armsten.

       Als je zorg geeft en liefde deelt, leef je op of onder het bestaansminimum… iemand die konten wast in de zorg of huizen bouwt of broden bakt, die verdient minimaal, maar iemand die als bankier of verzekeraar of manager of accountmanager of andere onzin roofbaantjes, anderen uitbuit, kaalrooft en neemt neemt neemt… die verdient sloten met geld. Alles is op de kop gezet dmv geld. De nemers en de egoisten zijn rijk en de makers en de gevers zijn straatarm. Het is tijd voor een reset… geld moet verdwijnen, zonder geld gaat alles om geven en delen en ruilen obv tijd en energie.

       • Hoi Let God,

        Dank je voor je uitgebreide reactie. Wist je dat g oud wereldwijd het symbool is van ”opgeslagen tijd en energie”?

        Jim Rickards zegt het ook mooi. Als je het koopt bevecht je de meeste centraal bankiers vd wereld.

        Groeten,
        Hugo

  • Ik lees het anders, nl. dat vader Najadi het WEF heeft verlaten. Klaus zat en zit er dus nog wel in.
   Overigens vind ik het wel een vreemd verhaal. Kan waar zijn maar ook niet. Hoe dat afloopt zullen we gaan zien.
   En anders over 200 jaar een herschrijving van de geschiedenis, wie zal het zeggen 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in