Yuval Harari van het WEF heeft opgeroepen om “samenzweringstheoretici” van het internet te verbannen, nadat hij ze met nazi’s had vergeleken. De ironie is dat zijn visie op de toekomst van de mensheid – inclusief bevolkingsvermindering en de technologische onderwerping van overlevenden – veel erger is dan die van de nazi’s. Het goede nieuws is dat hij bezorgd klinkt. Hij vermoedt namelijk dat zijn visie niet gerealiseerd zal worden en dat hij zal moeten boeten voor zijn duivelse plan.

Een topfunctionaris van het World Economic Forum (WEF) heeft opgeroepen om zogenaamde “samenzweringstheoretici” de toegang tot het internet te ontzeggen vanwege hun “gevaarlijke” overtuiging dat een wereldwijde elite de wereld beheerst, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Yuval Noah Harari, de rechterhand van Klaus Schwab, veroordeelde de theorie dat een schimmige elite van miljardairs en globalisten de wereld controleren als “antisemitisch” en “gevaarlijk”.

Tijdens een optreden op de Lex Fridman podcast, wees Harari erop dat de wereld “te complex” is om door machtige mensen gecontroleerd te worden.

“De wereldwijde cabal-theorie kent vele variaties, maar in principe is er een kleine groep mensen, een cabal, die in het geheim alles controleert wat er in de wereld gebeurt,” verklaarde Harari.

“Alle oorlogen, alle revoluties, alle epidemieën, alles wat er gebeurt wordt gecontroleerd door deze zeer kleine groep mensen, die natuurlijk kwaadaardig zijn en slechte bedoelingen hebben.”

“Dit is een heel bekend verhaal. Het is niet nieuw.”

“Het bestaat al duizenden jaren.”

“Het is erg aantrekkelijk omdat het ten eerste eenvoudig is.”

“Je hoeft niet alles te begrijpen wat er in de wereld gebeurt.”

  Nederlandse europarlementariër waarschuwt: WEF wil 'CO2 beheersen' om 'het volk te beheersen'

“Je hoeft maar één ding te begrijpen.”

“De oorlog in Oekraïne, het Israëlisch-Palestijnse conflict, 5G-technologie, COVID-19.”

“Het is eenvoudig,” voegde hij eraan toe.

“Er is deze wereldwijde cabal, zij doen dit allemaal.”

Hij waarschuwde dat deze crises vaak de schuld krijgen van “de Joden” of de “Vrijmetselaars”.

“Het creëert deze utopische fantasie. ‘Als we ons maar ontdoen van deze kleine cabal, dan lossen we alle problemen van de wereld op.’ Verlossing!” wees hij erop.

“Het is dus eenvoudig, het is aantrekkelijk, en daarom geloven zoveel mensen het.”

Harari vergeleek vervolgens het geloof in een sinistere wereldwijde cabal met het nazisme.”

Hij beweerde dat de nazi’s ook geloofden dat een cabal de wereld probeerde te beheersen.”

“Het basisidee van de nazi’s was dat Joden de wereld beheersten,” vervolgde hij.

“Verlos je van de Joden, dan los je alle wereldproblemen op.”

Kijk:

Harari’s poging om de rol van het WEF in de vormgeving van het wereldbeleid te bagatelliseren is schaamteloos.

Het WEF en Harari scheppen regelmatig op over hun plannen om de wereld naar hun hand te zetten.

Zoals The People’s Voice rapporteerde, heeft Harari eerder toegegeven dat het WEF een “technologische Ark van Noach” op aarde aan het creëren is die alleen gunstig zal zijn voor “elites”.

Tijdens een discussie op de Warwick Economics Summit, schepte hij op dat de “elites” van de wereld binnenkort in staat zullen zijn om hun immense macht te gebruiken om te ontsnappen aan een wereldwijde massa-extinctie die zij zelf zullen creëren als onderdeel van de ontvolkingsagenda.

  Waarom de Globalistische Elite de Georgia Guidestones moest vernietigen in 2022

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Globalist Harari’s krankzinnige ideeën: Nutteloze eters zullen elkaar afslachtenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWashington Post verdoezelt nog steeds Amerikaanse oorlogsmisdaden en gebruik van biologische wapens
Volgend artikelScott Ritter: Requiem voor NAVO’s nachtmerrie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

59 REACTIES

  • Volgens een artikel in HLN zouden ‘complotdenkers’ allemaal ‘narcisten’ zijn.

   De bedoeling van dit artikel is duidelijk kritische burgers te demoniseren die niet langer zomaar alles geloven wat de ‘betrouwbare’ journalisten (sic) van de mainstream media hen willen wijsmaken.

   Men gebruikt ook de tactiek van het verwijzen naar enkele marginale complottheorieën om alle (aanhangers van) ‘conspiracy theories’ over dezelfde kam te scheren en in diskrediet te kunnen brengen.

   Narcisten geloven er vaker in en nog karaktertrekken die je vatbaar maken voor ‘conspiracy theories’
   https://www.hln.be/nina/narcisten-geloven-er-vaker-in-en-nog-karaktertrekken-die-je-vatbaar-maken-voor-conspiracy-theories~a5dc55e4/

   • NB: Dit artikel komt zeker niet toevallig, maar maakt deel uit van 5th generation warfare om mensen die kritisch staan ten opzichte van het officiële narratief af te schilderen als complotdenkers, dommeriken, narcisten, etc.

 1. Yuval Noah Harari is het oer-voorbeeld van een geschifte, gevaarlijke persoonlijkheid.
  Hij draait alles om, denkt dat hij alles beter weet, vindt zichzelf ethisch onfeilbaar, en lijdt aan grootheids- en hoogmoeds-waan.
  Door niemand gekozen, denkt hij wel iedereen te kunnen beleren.
  Erger bestaat niet.

  Je kunt beter openlijke misdadigers hebben – die zijn, hierbij vergeleken, kinder-spel.

  • Vervolg :

   Waar zijn toch de rabbi’s met gezond verstand en diepgang, om dit soort idioten tot de orde te roepen,
   zodat ze tenminste hun mond houden ? [ en ze eindelijk iets nuttigs gaan doen ]

   • Chutzpah! Joden vierden dubbelhartigheid in Oscar Pic “Chicago”

    “Niet schieten, ik ben alleen”, smeekt een man nadat zijn vrouw hem betrapt in bed met twee naakte vrouwen in de film Chicago. “Geloof wat ik je vertel, niet wat je ziet.”

    Het joodse kabbalisme is gebaseerd op de premisse dat de waarheid wordt bepaald door hun ijdelheid, perversiteit en eigenbelang. Er is geen objectieve Waarheid. Zij zijn God . Door hun dominantie over nieuws/entertainment weerspiegelt onze wereld in toenemende mate dit kabbalistisch -joodse (communistische) solipsisme. Zo stoppen ze menstruatieproducten in herentoiletten.

    Kabbalisme is satanisme en satanisme keert waarheid en onwaarheid om (evenals goed en kwaad, mooi en lelijk, gezond en ziek).

    De Best Picture Chicago van 2002 was een inside-joke waarin Joden hun eigen chutzpah en bedrog vierden over de domme goyim.

    (Eerste geplaatst in februari 2003 en laatst geplaatst op 18 juli 2018)

    Door Henry Makow PhD

    • En alweer bewijs je dat Harari gelijk heeft. Hij heeft namelijk een groot stuk waarheid in zijn betoog om zijn leugen er door te duwen. Zoals een inbreker de waakhond vergiftigt door hem een stuk worst te geven met een pil erin.

     En jij bent de worst aan het voorhouden.

    • Kabbalisme: volgens sommige onderzoekers:
     de volgelingen van Kali en Baal.
     Ka van de Hindoe godin Kali en Baal van de duistere god Baal.
     Kali (Cal(i) cutta is haar stad) de grote godin van destructie en duisternis.
     Baal: een machtige opper godheid vereerd in Midden Oosten en Kanaän. Verbonden met magic, offers en ‘heidense’ rituelen.
     Door opeenvolgende joodse koningen en profeten beurtelings teruggehaald/vereerd en verguisd/verbannen.
     Bij de Saturnus sekte en ander bedenkelijke occulte clubs weer in zwang.
     wiki:
     In het Oude Testament wordt de Baäl cultus in Israël scherp veroordeeld. Door Baäl te dienen hadden de Israëlieten hun eigen God verlaten (zie onder andere Rechters 2:11-13 en 1 Koningen 16:31-32).
     De koningen Jehu en Josia maakten een einde aan de verering van Baäl.

 2. “De wereldwijde cabal-theorie kent vele variaties, maar in principe is er een kleine groep mensen, een cabal, die in het geheim alles controleert wat er in de wereld gebeurt,” verklaarde Harari. Die kleine groep is het WEF met hun krankzinnige ideeen en die zouden uit de maatschappij moeten worden verstoten.

  • Het is veel meer dan het WEF, het WEF is slechts een onderdeel. Daarboven zit nog de Triple Crown die de wereld regeert, waaronder het Vaticaan (religieus centrum), Washington DC (militair centrum), Londen City (financieel centrum). Daaronder de geheime genootschappen en inlichtingendiensten.

 3. Massa-extinctie is uitsterven van een soort in korte tijd die de elite heeft gecreëerd. Alleen de elite blijft over.
  Dit bewerkstelligen ze met complete leugens…………
  een kleine groep mensen, een cabal, die in het geheim alles controleert wat er in de wereld gebeurt,” verklaarde Harari. Maar de CIA vergeet hij te benoemen.

 4. Iedereen die denkt voor God te kunnen spelen moet geëlimineerd worden. Zij denken dat ze onaantastbaar zijn, ook voor hen komt de ondergang.

 5. Yuval mag van mij een ongeneeselijke ziekte bekomen, en sterven met zeer veel pijn. Ziek misselijkmakende pisvlek dat het er is. Ik zeg het, want ik vind hem totaal niet menselijk.

 6. Citaat

  Het opmerkelijke bewijs van de Wet van Oorzaak en Gevolg is het Joodse ras. Alle naties bewijzen deze wet, maar ik kies ervoor om naar de Hebreeuwse volken te verwijzen omdat hun geschiedenis zo bekend is en hun toekomst en hun lot onderwerpen zijn van wereldwijde, universele zorg. De joden hebben altijd een symbolische betekenis gehad; ze vatten in zichzelf samen – als een natie, door de eeuwen heen – de diepten van het menselijk kwaad en de hoogten van de menselijke goddelijkheid. Hun agressieve geschiedenis zoals verteld in het Oude Testament staat op één lijn met de Duitse prestatie; toch was Christus een Jood en het was het Hebreeuwse ras dat Hem voortbracht. Laat dit nooit vergeten worden. De Joden waren grote agressors; ze plunderden de Egyptenaren en namen het Beloofde Land in met de punt van het zwaard, zonder man, vrouw of kind te sparen. Hun religieuze geschiedenis is opgebouwd rond een materialistische Jehova, bezitterig, hebzuchtig en die agressie goedkeurt en aanmoedigt. Hun geschiedenis is symbolisch voor de geschiedenis van alle agressors, zichzelf rationaliserend in de overtuiging dat ze een goddelijk doel nastreven, mensen hun eigendommen ontrukken in een geest van zelfverdediging en een reden vinden die voor hen geschikt is als excuus voor de ongerechtigheid van hun actie. Palestina werd door de Joden ingenomen omdat het “een land was dat overvloeide van melk en honing”, en er werd beweerd dat de daad werd ondernomen in gehoorzaamheid aan goddelijk bevel. Later wordt de symboliek het meest interessant. Ze verdeelden zich in twee helften: de Israëlieten met hun hoofdkwartier in Samaria, en de Joden (twee of drie speciale stammen van de twaalf) die zich rond Jeruzalem vestigden. Dualisme liep door hun religieuze overtuigingen; ze werden geschoold door de Sadduceeën of de Farizeeën, en deze twee groepen waren voortdurend in conflict. Christus kwam als een lid van het Joodse ras en zij verloochenden Hem.

  • Lekker stukje jodenhaat weer.

   Blijf die worst maar voorhouden. Op naar de volgende holocaust. Dan kun ook jij een held zij door joden te vergassen.

   “De Joden waren grote agressors; ze plunderden de Egyptenaren en namen het Beloofde Land in met de punt van het zwaard, zonder man, vrouw of kind te sparen”

   De joden waren géén aggressors, het was juist Jozef die Egypte gered heeft van een grote hongersnood door graanpakhuizen te bouwen. Hij was een slaaf en heeft door zijn uitleg van de droom van de farao het hele land kunnen redden. Als dank daarvoor werd hij onderkoning en mocht zijn familie laten overkomen (inclusief zijn broer Judah) uit HUN beloifde land van hun vader Israël (Jacob). Toen er een andere (assyrische) farao de macht overnam werden de Israëlieten tot slaaf gemaakt. Hun eigen land werd ondertussen ingenomen door een volk van reuzen die satanische rituele kinderoffers uitvoerden. Goliath was één van de laatsten.

   De ‘elite’ van nu zijn juist de nakomelingen van de reuzen die Israël bezet hielden toen ze slaven waren in Egypte. Ze moesten deze reuzen uitroeien maar hebben het nagelaten. Daarom zitten wij nu met de ellende.

   Volgens de vrijmetselaars ea zijn zij de atlantiers, de ariers, de halfgoden in de opvolging van Tubal Kain. Dit waren de reuzen, mannen van faam van voor de zondvloed, en ook daarna. Van Babylon gesticht door Nimrod, de oorspronkelijke religie die we nu terugzien in het Vaticaan met hun 40 dagen vasten om te rouwen voor zijn dood. De heiligenbeelden zijn de goden van toen. Half mens, half engel.

   De vijand van de mensheid zijn deze zelfbenoemde goden. Hun grootste vijand is Jezus, de koning van Israël, YHWH de God van Israël en het hele volk van Israël die vooral joden genoemd worden om ze te onmenselijken. En vooral om de naam Israël; “de rechtvaardige van God” niet te hoeven noemen. Zij zullen er alles aan doen om YHWH dwars te zitten en Zijn volk uit te roeien.

   De God YHWH die jij foutief Jehova noemt in je plaksel is veel ouder dan de exodus. De sabbat, de 7e dag, de week is wereldwijd de standaard. Behalve bij de roomse kerk die de ZONdag eert. YHWH is de God van de rustdag. Niet van het materialisme maar van de rust.

   Hij was het die tegen het opstandige hoofd van de ‘elite’ zei: “En Ik zal vijandschap teweegbrengen tussen u en de vrouw, en tussen uw nageslacht en haar Nageslacht; Dat zal u de kop vermorzelen, en u zult Het de hiel vermorzelen.”

   Dat is waar het om gaat. De mensheid tegen een ander soort nageslacht waar de elite de ultieme leider met een fokprogramma probeert terug te krijgen. Denk maar aan princess Diana.

   En ondertussen wordt de ‘cabal’ van joden aangewezen als schuldigen. Zij worden opgetuigd als de oorzaak van alle kwaad omdat zij hun ‘grote plan’ in de weg staan. De ‘phantom menace’.

 7. Ze zijn helemaal nergens bang voor. Die griezelige flikker wil gewoon alle eer voor zichzelf en de geschiedenis ingaan als de ‘architect’ van de brave new world. Ere wie ere toekomt. Hoe zit het trouwens met Klaus Vaak?

 8. Deze ‘nutteloze etter’ Harari vindt dat zijn opdrachtgevers ongevaarlijk zijn en het beste met de mensheid voor hebben. Maar alle ideeën die hij heeft geventileerd kunnen niet anders dan leiden tot een afgrijselijke dystopie..

 9. Alles wat WEF is elimineren en verwerken tot soylent green opdat ze op die manier nog kunnen bijdragen tot hongerproblemen…………

 10. Voal jeannet ! Ik heb nochtans een paar boeken gelezen van hem in zijn vroegere periode die eigenlijk ni slecht waren …. Misschien ns opnieuw lezen, tussen de lijntjes dan …

 11. Gaslighting 101.

  Daders zijn slachtoffers.
  Slachtoffers zijn daders.

  Lees de sanhedrin bv 55b.

  Een kind/baby van 3 Jr en 1 dag die een “volwassene verleid ” het kind of baby te verkrachten,
  dient na de daad van de volwassene ter dood te worden gebracht.

  Dus het kind of baby is dader van het verleiden van een volwassen man of vrouw en het kind of baby is schuldig en dient vernietigd te worden.

  Gek genoeg geld dit ook voor dieren die de volwassene verkracht of zoals omschreven ook voor een “stok” waar seks mee is bedreven.
  ( waarschiknlijk daar vibrators nog niet bestonden)

  Als een stok schuldig is over de zelfverkozen
  En zelf beslissende volwassene waar hebben we het dan nog over…..

  Lager in de genenpoel als deze achteruitgang binnenkomende slechtziende kale krachtenloze nutteloos etende psychopatische tunnelvisie narcistist is bijna niet mogelijk.

  De apex van leugenaar bodemvoeder
  Lijken aaseter parasiet mestkevers.

  To pray on fear.
  Is to be fear.
  Noting to fear but fear is self.
  En angst is niets als emotie.

  Niets als NULL & VOID.

 12. Wat je niet wil dat jou geschied DOE DAT OOK EEN ANDER NIET .
  Heb je nasten lief als je dat nog kan.
  Wie denk je dat je bent ?
  Ophoepelen als je niet van God wilt houden en liefde je niet bevalt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in