Image by Freepik

Bureaucraten die banden hebben met het World Economic Forum (WEF) eisen bevoegdheden om kinderen legaal te euthanaseren.

Aan het WEF gelinkte ambtenaren in de mensenrechtencommissie van het Australian Capital Territory (ACT) dringen aan op nieuwe wetten die minderjarigen zouden doden vanwege “hun eigen waardigheid”, schrijft Hunter Fielding.

De nieuwe Australische Voluntary Assisted Dying Bill van 2023 heeft de aandacht getrokken van degenen die geassisteerde dood willen openstellen voor mensen onder de 18 jaar.

De mensenrechtencommissie van het Australian Capital Territory (ACT) heeft een onderzoek ingediend bij de Voluntary Assisted Death (VAD) commissie over de veranderingen die vorig jaar zijn doorgevoerd.

Het zes pagina’s tellende onderzoek van de Commissie richt zich op vier gebieden waarvan zij vinden dat de nieuwe wet “tekort kan schieten”.

Het meest opvallend is de kritiek van de ACT Commissie op het feit dat het wetsvoorstel deze vorm van zelfmoord niet beschikbaar maakt voor minderjarigen onder de 18 jaar.

Ze beweert dat “mensenrechtenprincipes vereisen dat er voldoende rekening wordt gehouden met de rechten van kinderen en jongeren, waaronder hun recht op toegang tot gezondheidszorg zonder discriminatie en hun recht om rekening te houden met hun mening.”

De leden zijn van mening dat als de minderjarige voldoet aan alle eisen van het wetsvoorstel en ook “blijk geeft van volwassenheid” bij het nemen van beslissingen, dat het kind dan toestemming zou moeten krijgen om vrijwillige geassisteerde dood aan te vragen.

Hun tweede kritiek suggereert dat mensen die “niet in staat zijn om te communiceren” of de capaciteit hebben verloren om deze beslissing te nemen, niet gediskwalificeerd zouden moeten worden om hulp bij zelfdoding te vragen.

  Pas op voor Covid PCR-tests en de meedogenloze "Vaccineer Vaccineer Vaccineer"-campagne

In plaats daarvan vinden ze dat als die persoon een schriftelijk verzoek voor VAD heeft ingediend toen hij nog bekwaam was om dat te doen, dat verzoek moet worden uitgevoerd wanneer die persoon zijn bekwaamheid verliest.

Ze erkenden de “beladen ethische problemen” met dit idee maar moedigden de VAD commissie aan om dit te overwegen wanneer het wetsvoorstel al drie jaar van kracht is – in het belang van de “mensenrechten.”

Ten derde bekritiseert de ACT Commissie de hoeveelheid waarborgen die er zijn om alleen in aanmerking te komen voor VAD voor degenen die daarvoor in aanmerking komen en degenen die getuigen, goedkeuring van zorgverleners verkrijgen, een formeel en definitief verzoek indienen en zich onderwerpen aan een definitieve beoordeling door hun behandelaar voordat ze verder gaan met hun zelfdoding.

Het wijst er ook op dat het aantal mensen dat betrokken moet zijn bij het proces te groot is: de persoon die het verzoek indient, een persoon die tekent voor degenen die niet voor zichzelf kunnen tekenen, een zorgverlener en twee getuigen (geen van beide mag op enigerlei wijze begunstigde zijn van de dood van de persoon).

Het stelt: “een regeling die als doel heeft de toegang tot VAD te vergemakkelijken om mensen te helpen hun leven op een waardige manier te beëindigen en om ervoor te zorgen dat ondraaglijk lijden niet onnodig wordt verlengd, moet onnodige vertragingen vermijden die het doel kunnen frustreren.”

Tot slot is de Commissie tegen de limiet van vijf dagen voor het aanvragen van een herziening van een geweigerd VAD-verzoek. Ze redeneert dat vijf dagen te kort is voor iemand die terminaal ziek is of ondraaglijk lijdt om “kennis te nemen van zijn herzieningsrechten en deze uit te oefenen.”

  COVID-vaccins: ontworpen voor ontvolking?

Ze stellen voor om in deze gevallen de normale periode van 28 dagen toe te staan.

Dit alles wordt gevraagd onder het mom van mensenrechten en de slogan “sterven met waardigheid.”

Kinderen toestaan om legale zelfmoord aan te vragen is een gevaarlijk voorstel als bekend is dat het vermogen om beslissingen te nemen bij mensen pas volledig ontwikkeld is als ze begin twintig zijn.

Minderjarigen kunnen ook gemakkelijker beïnvloed of gedwongen worden door beslissingen van verzorgers en ouders, vriendengroepen en social media – die er allemaal voor kunnen zorgen dat vrijwillige hulp bij zelfdoding de beste oplossing voor hun lijden lijkt.

In werkelijkheid zullen deze pogingen om het toepassingsgebied van hulp bij zelfdoding te verbreden waarschijnlijk in de voetsporen van Canada treden, en uiteindelijk de levengevende en troostende gezondheidszorg beperken voor patiënten die het moeilijk hebben.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Uitgelekte video onthult Rockefeller ‘voorspelde’ Covid Prik ontvolkingsagenda in 1994Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiet mogelijk
Volgend artikelOorlog tegen ons
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. nieuwe wetten die minderjarigen zouden doden vanwege “hun eigen waardigheid”

  Alles gaat nu in een stroomversnelling. Ze hebben haast. Heel erg veel haast. We zitten ze op de hielen maar je staat steeds weer verbaasd

  Hoe weet je het allemaal te vinden Rommel.

  • Jawel, maar soros heeft adenochroom nodig
   En mischien nog een paar organen erbij
   En hij heeft hier oudere rechten
   dan die paar pauper kinderen.

 2. Die hele bende daar oppakken , in een klein kotje steken , deur dicht metselen , gedaan niet meer naar om kijken daar zijn ze op de goede ploaats , zeker geen kosten voor maken .

 3. “WEF-bureaucraten eisen bevoegdheid om kinderen te euthanaseren”

  Kinderen zijn de toekomst van elke natie, inderdaad naargelang de SMO in Oekraïne vordert en het vooruitzicht dat Oekraïne binnenkort niet meer als een soeverein land kan bestaan beangstigt de gecompromitteerde westerse leiders enorm. 1+1=2, dan maar de Westerse burgers het leven zuur maken, zeg maar 13 jaar Rutte maar dan op steroïden.

  Om eerlijk te zijn word ik niet goed van de jood Schwab, zijn organisatie heeft zonder veel moeite de soevereiniteit, wat ervan overgebleven was in handen gekregen, Nederland is 1 van de 3 overbevolkte landen die een voortrekkersrol spelen voor de Nieuwe Wereld Orde, president Abe Japan is er voor vermoord omdat hij tegen het draconische beleid van het WEF inging, trouwens weer kut weer.

  • We hebben vorige week wel tree dagen “normaal” weer gehad dat moet wel genoeg zijn voor een half jaar dus de komende maanden kut weer.
   Gisteren zat het weer vol met troep verspreidende zombies in de lucht.
   Vandaag hoeven er niet zoveel te vliegen logisch toch.

 4. Adam Zivo: British Colombia is van plan om fentanyl ‘veiliger aan te bieden’ aan minderjarigen. En ouders hebben niets te zeggen

  Er is geen minimumleeftijd vermeld in de protocollen voor het verstrekken van door de belastingbetaler gefinancierde recreatieve fentanyl aan jongeren

  In wat een duidelijke schending van de ouderlijke rechten inhoudt, heeft British Columbia onlangs toestemming gegeven voor het verstrekken van een “veiliger aanbod” aan fentanyl aan jongeren in de hele provincie, ongeacht of ouders op de hoogte zijn van deze maatregel of ermee instemmen.

  De provinciale overheid biedt sinds ten minste 2020 beperkte toegang tot een veiliger aanbod van fentanyl, voornamelijk via kleinschalige proefprojecten. Afgelopen augustus publiceerde het British Columbia Centre on Substance Use (BCCSU), een invloedrijke onderzoeksorganisatie, echter protocollen die artsen en verpleegkundigen in staat stellen ‘veilige’ fentanyltabletten voor te schrijven aan volwassenen en minderjarigen. De organisatie bevestigde mij in een e-mail dat zij door de provincie was gecontracteerd om deze documenten te produceren “ter verdere ondersteuning van artsen die een veiliger aanbod in de hele provincie voorschrijven.” >>>

  https://nationalpost.com/opinion/b-c-plans-to-give-safer-supply-fentanyl-to-minors-and-parents-wont-have-a-say

 5. Bijna iedereen is uiteraard weer tegen en gaat volop in de tegenaanval. Maar je zal maar 12 jaar zijn en afschuwelijk pijnen hebben de hele dag en nacht door en amper slapen en geen zicht hebben op beter worden. Of er is duidelijk dat je nog maar heel even te “leven” hebt, maar wel met ondraaglijke pijn. Geef die kinderen alsjeblieft de mogelijkheid tot het nemen van een spuit om dit leed te stoppen. Ik vind het ONMENSELIJK om dit tegen te houden.

 6. Vergeving is het ontlopen van de verantwoordelijkheid om het kwaad te weerstaan ​​en te bestraffen. Denk je echt dat Anthony Fauci, Donald “Operatie Warp speed” Trump, George Soros, Fidelito, Klaws Swab, Bibi Netanyahu en Jacob Rothschild vergeven moeten worden voor hun misdaden tegen de menselijkheid? (behalve Fauci, deze mensen zijn allemaal Joden)

  – H. Makow

  • ver-geven of in de verte geven ,
   misschien zou men geven in de toekomst als definitie kunnen zien.
   hun eigen hermetische principes stellen dat alles terug komt in evenredige waarden en hoeveelheden , de eeuwige balans en frequentie van de versum,s.

   als men ver-geeft betaald men twee maal de zelfde prijs
   1 x als slacht-offer 1x voor [hun] karma
   voor het genot van een dader.
   ik Ver-Geef NIETS.
   ik heb geen medelijden of lijd ik mee met bewuste daders
   die de schuld op slacht-offers plaatsen ,

   koop een kip draai die 3 x om het hoofd en plaats je zonden op de onschuld.
   en offer deze kip.
   dit is een j00ds gebruik. dat 1x p.j. word toegepast.
   dit zou [hun] vrijwaren van schulden.

   boontje komt om zn loontje.
   dit geld voor iedereen en alles.
   eind.

  • Volgens mij werkt vergeven op het oneindig hoogste niveau, het allerhoogste wenselijke goed.
   “Het werkt als een boemerang als de kwantum mechanica om echte ‘liefde te bewerkstelligen'”.

 7. juridische definitie geassisteerde dood = moord.

  zouden [ze] doorhebben dat [ze] dit never nooit niet gaan winnen.
  is dit ge-ante dateerde wetgeving invoeren?
  om het eigen hagje te reden van de toekomstige functie ,: lantarenpaal versiering..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in