Screenshot Bitchute tunnel

Dit was een interessante week in Amerika 2.0. De beruchte “lijst” van de vermeende zelfmoordenaar sekshandelaar Jeffrey Epstein werd door een rechter vrijgegeven. Het probleem is dat niemand lijkt te weten of er een echte lijst is geproduceerd. Reacties van “nepnieuws” waren onvermijdelijk. Dat zinnetje is misschien wel de meest blijvende nalatenschap van Donald Trump, schrijft Donald Jeffries.

Staat Bill Clinton op de lijst? Is hij echt doodziek en staat hij op het punt om misschien wel het laatste lid te worden van zijn eigen eindeloze Body Count? Staat Donald Trump op de lijst, of heeft hij zijn vriend echt verbannen uit Mar-a-Lago toen hij zich realiseerde waar hij eigenlijk mee bezig was? Er wordt ons verteld dat Trump, hoewel hij een IQ heeft op MENSA-niveau, op de een of andere manier in staat is om keer op keer voor de gek gehouden te worden. Kijk maar naar elke persoon die hij in zijn regering heeft benoemd. Wie staat er op de echte of valse lijsten die op de Lolita Express hebben gevlogen, maar niet echt naar Lolita Island zijn gegaan? Staat Jimmy Kimmel op de lijst of niet? Nou, zijn naam staat er wel op, maar er is ons verteld dat dit geen betekenis heeft. Het is een One Percent-ding, je zou het niet begrijpen. Zal Aaron Rodgers ooit nog in de NFL mogen spelen?

Maar het grootste verhaal, en verreweg het vreemdste verhaal, was de ontdekking van ondergrondse tunnels onder de Chabad-Lubavitch synagoge in de wijk Crown Heights in New York City. De tunnels zouden de afgelopen maanden om onduidelijke redenen zijn gegraven. De video’s die opdoken, van orthodoxe Joden in vol ornaat die van onderen tevoorschijn kwamen als oudere, koosjere Teenage Mutant Ninja Turtles, waren surrealistisch. Ze leken op een oude SCTV sketch, met Rick Moranis die alle personages speelde. De orthodoxe Joden legden niet rationeel uit wat ze in hun geheime tunnels hadden gedaan en renden in plaats daarvan boos weg, waarbij minstens één van hen een politieagent een stijve arm gaf. Deze agent was schokkend tolerant en schoot niet op de vluchtende rabbijnen. Ik denk dat het anders was dan een kapot achterlicht of doof zijn en niet luisteren naar bevelen.

We hebben zoveel beschuldigingen gehoord over deze tunnels dat het moeilijk is om de waarheid te achterhalen. Een beetje zoals de Epstein lijst(en). Er zouden kinderstoelen zijn gevonden. Zo was er ook minstens één matras, die verschillend beschreven werd als “bevlekt”, of meer specifiek bevlekt met bloed. Ik weet zeker dat de autoriteiten al een uitstrijkje hebben gemaakt van de matras en de DNA-monsters hebben opgestuurd om te laten testen. Dat is tenminste wat ze zouden doen in die vele CSI-shows. Ik weet zeker dat ze de rabbijnen onophoudelijk hebben ondervraagd over het doel van de kinderstoelen. Misschien is het ze zelfs opgevallen dat er tegenover de synagoge een kindermuseum zou zijn. Wat is de naam van dit museum? En wat tonen ze in zo’n museum?

Dit verhaal heeft ongetwijfeld gewerkt als Viagra op menig door Joden geobsedeerde samenzweringsonderzoeker. Ik bedoel, had ’s werelds meest gemene Jodenhater een aantrekkelijker script kunnen bedenken? Orthodoxe rabbijnen die uit geheime tunnels naar boven komen? Zich net zo respectloos gedragen tegenover onze glorieuze gewapende agenten als leden van de Bloods of Crips? Gewelddadig boos omdat ze betrapt zijn, in plaats van zich te schamen en een verklaring te zoeken? En de ontdekking van voorwerpen die verband houden met kinderen, met een kindermuseum aan de overkant van de straat? Je krijgt meteen visioenen van kinderoffers en de oude bloedbelijdenissen. Er zou zelfs een mikwe zijn gevonden, waarvan sommigen zeggen dat het verband houdt met kinderoffers. Of het is gewoon een badhuis. Vertrouw op je eigen bron.

Ik wil dat je je voorstelt dat er tunnels worden ontdekt onder een ander religieus gebouw in de stad. Laten we zeggen St. Patrick’s Cathedral. En er worden priesters gefilmd die uit deze tunnels komen, op de vlucht voor de politie als bankrovers, die ze wegduwen en weigeren hun autoriteit te respecteren. Met of zonder bebloede matrassen, of kinderstoelen, of een kindermuseum in de buurt, wat denk je dat de reactie zou zijn? Hoeveel ontzette tweets uit Hollywood? Hoeveel verwijzingen naar priesters die misdienaars molesteren zouden er in de mainstream media verschijnen? Met Stephen Colbert en Jimmy Kimmel, die allebei op de Epstein-lijst stonden (waarvan ons verzekerd is dat die nep is, net als alle “samenzweringstheorieën”), die er vrolijk grappen over maakten? Die priesters worden chagrijnig als je hun affaires met de misdienaars onderbreekt!

  Dr. Coleman: Een opzettelijk in elkaar gezet scenario van quasi-Bijbelse proporties

Of wat dacht je van tunnels die gevonden zijn onder het landgoed van een bekende televangelist? Jimmy Swaggart? Joel Osteen? Denk je dat er meer verwijzingen naar zijn in de late night talkshows? Denk je dat Swaggart niet nog een onoprechte verontschuldiging zou aanbieden, zoals hij deed nadat hij minstens twee keer was betrapt met prostituees? Kun je je een orthodoxe rabbijn voorstellen die in tranen om vergeving vraagt voor wat er zich in die geheime tunnels afspeelde? Of een komiek die er grapjes over maakt? Het antwoord ligt voor de hand en raakt de kern van de zaak. Leden van ’s werelds meest beschermde religie/ras (en het lijkt erop dat ze beide zijn, of het een of het ander zoals de gelegenheid vereist) zijn betrapt op wat er zeker uitziet als een zeer compromitterende positie. De matras(sen) moet(en) worden uitgelegd. De kinderstoelen. De mikvah. En het doel van de tunnels.

Het lijkt erop dat de tunnels doorgaan voor het werk van een paar “extremistische” Joodse studenten – zoals een recent verhaal in de Britse Daily Mail het beschreef. Hier wordt de mikvah onschuldig omschreven als een “historisch reinigingsbad” dat de vervelende “extremistische” jonge Joden via een tunnel verbonden met de synagoge. Deze studenten lijken de rol te spelen van een collectieve “lone nut”. Hun merkwaardige motief was “een bizar geschil met religieuze leiders”. Ik citeer uit het artikel: “Aanvankelijk meldde de lokale site Crown Heights Info dat de tunnel helemaal leidde naar een vrouwen-mikvah aan het einde van de straat – een paar huizen verderop.” Wij arme heidenen hebben geen idee wat een mikvah eigenlijk is, laat staan een vrouwen-mikvah. Degenen die de vrouwen-mikvah beheren, ontkennen dat er een verband is.

Dit artikel, het openingssalvo van het officiële narratief, spreekt zichzelf tegen. Er staat: “De tunnels werden in december ontdekt door rabbijnen, die geschokt waren dat de jongemannen het hadden uitgegraven….”. Maar dan staat er: “Bronnen bij de synagoge houden vol dat het geen tunnel is en in plaats daarvan deel uitmaakt van een onofficiële uitbreiding waar al jaren aan gewerkt wordt. De jongemannen waren het wachten op de uitbreiding beu en namen het heft in eigen handen, volgens betrokkenen.” Waarom zou een eerbiedwaardige rabbijn dan “geschokt” zijn? En als ze er in december achter kwamen dat de tunnel er was, waarom werd het toen niet gemeld? In plaats daarvan zegt het verhaal dat de tunnel “pas werd ontdekt toen een huiseigenaar ’s nachts verdachte geluiden hoorde.”. De politie zou twaalf mannen hebben gearresteerd “om de chaos te verbreken”.

Wat voor “verdachte geluiden” hoorde deze onbekende huiseigenaar? Geluiden van graafwerkzaamheden? Robuuste “extremistische” joodse studentenkameraadschap? Menselijk geschreeuw? Er is een groot verschil. Die fijne ambtenaren willen misschien de details weten. Ik kan maar niet begrijpen hoe een “schisma” kan leiden tot het graven van een ondergrondse tunnel om een zogenaamd ritueel religieus badhuis met een synagoge te verbinden. Was de “decennialange” ruzie over de mikvah, wat het ook is? Nogmaals, ik ben maar een arme niet-Jood. Ik ben maar één keer in een synagoge geweest, met mijn dochter, toen we de bat mitswa van haar vriendin bijwoonden. Het feest daarna was erg leuk. Maar ik ben niet alleen een niet-Jood, ik wil ook nog eens herhalen dat ik niet meer ben dan een community college dropout.

Een foto in het artikel, afkomstig van de video die ik zag, toont een orthodoxe Jood die opstaat uit een rooster. Ik heb geen 20/15 zicht meer in mijn goede oog, maar ik kan duidelijk de figuur zien die half uit een opening steekt die bedekt is met metalen spijlen die veel te klein zijn voor hem om er doorheen te passen. Tenzij hij Batmans aartsvijand Clay Face was of zoiets. Misschien kunnen rabbijnen hun lichaam inklappen zoals eekhoorns. Zijn lichaam zou een kleine opening kunnen verbergen (dat zouden de normies zeggen), maar het ziet er zeker vreemd uit. Serieus, bekijk de foto. Misschien ben ik teveel in een konijnenhol geweest en ben ik niet klaar voor wat er op de bodem van geheime Joodse tunnels ligt. Vervolgens wordt ons verteld dat de “extremisten” hebben geprobeerd om bouwvakkers te verhinderen om de tunnel met cement te vullen. Dat is vreemd voor de autoriteiten om toe te staan, aangezien ze geen grondig onderzoek hebben gedaan naar wat er precies in die tunnels zat.

  De laatste grootschalige aanval op Duitsland

Maar petje af voor de “extremistische” studenten. Je zou verwachten dat ze die tunnels zo snel mogelijk gevuld willen hebben. Dat lijkt me niet het gedrag van schuldigen. Net zoiets als Lee Harvey Oswald die zegt dat hij het niet gedaan heeft. Maar ik ben dan ook geen expert op het gebied van “extremistische” Joodse studenten. Waar zijn ze eigenlijk “extreem” over? Gewoonlijk voel ik me onmiddellijk aangetrokken tot degenen die als “extremisten” worden bestempeld, zoals ik ooit op kleine brunettes viel. Dat zou erop wijzen dat ze tot op zekere hoogte “wakker” zijn. Waren de “extremistische” Joodse studenten gewoon erg boos omdat er geen tunnel was die de synagoge met de mikwe verbond, wat dat ook moge zijn? Waren het kruisvaarders voor vrouwenrechten en wilden ze daarom ook de vrouwen-mikvah aansluiten? De hoofdrabbijn van de plaats beweerde dat ze “afschuwelijk” waren en uit Israël kwamen. Oh, dus Israëlische “extremisten.”

Een andere video toont boze rabbijnen die de muren afbreken en een stapel matrassen onthullen. Je vraagt je af hoeveel er bevlekt waren en zo ja, waarmee. Er wordt ons verteld dat de Crown Heights synagoge het hoofdkwartier is van de Chabad-Lubavitch sekte. Een soort mini-Vaticaan, denk ik. En stel je de woede eens voor over geheime tunnels met bevlekte matrassen en kinderstoelen onder het Vaticaan. Nou, eigenlijk is dat niet echt een vergezocht idee, toch? Er wordt ons ook verteld dat het “geschil” tussen de “extremisten” en de leiders van de Hassidische Joden gebaseerd was op een “decennialang schisma”. Aangezien studenten van nature niet kunnen hebben deelgenomen aan een “decennialang schisma”, behoeft dit enige opheldering. Er is zelfs een foto van de “extremisten”, in wat lijkt op een honkbal dug-out. Ik weet het niet, ik denk dat ze er genoeg uitzien als “extremisten” om het publiek tevreden te stellen.

Maar als je alternatieve bronnen bekijkt, krijg je andere, meer intrigerende informatie. “Afschuwelijke adrenochrome kindermarkt gevonden in NYC Joodse tunnels – Media Blackout” kopte The People’s Voice. Er stond een foto op van een bang uitziend klein meisje in een of andere tunnel, Joods of niet, met daaroverheen een foto van de lieftallige Hillary Clinton. Het artikel schrijft: “Nu komt er bewijs naar boven dat het illegale tunnelsysteem onder Crown Heights in Brooklyn in verband brengt met Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell en de Clinton Foundation. Dit “bewijs” is waarschijnlijk niet beter of slechter dan het “bewijs” met betrekking tot de “extremistische” Joodse studenten. Liz Croikin beweert dat Ghislaine Maxwell “speciale gevangenisvoordelen ontvangt via een organisatie die verbonden is aan het hoofdkwartier van Chabad-Lubavitch.”

Sommige alternatieve sites meldden ook dat “De Joodse Chabad-beweging, die tunnels groef in NYC met een piepklein bevuild matrasje en een kinderstoel, al lange tijd in verband wordt gebracht met seksueel misbruik van kinderen. Hirschel Pekkar, een van de meest prominente leden, gaf in 1991 toe “dingen te hebben gedaan die niet mogen’ met een 5-jarig meisje.” Ik ben bereid om alles te geloven waar de Clintons bij betrokken zijn, en er bestaat zeer zeker een internationale kinderseksbende, die wijlen Dave McGowan The Pedophocracy noemde. Maar persoonlijk moet ik meer bewijs zien dat het linkt aan deze specifieke synagoge dan de lelijke bekentenis van één individu meer dan dertig jaar geleden. Maar de matrassen en de kinderstoelen moeten verklaard worden. En waarom wilden de ambtenaren zo graag de ingang van de potentiële plaats delict dichten?

En dan is er nog klokkenluider Rabbijn Nuchem Rosenberg, die beweert dat er een “lopende band voor kinderverkrachting” bestaat onder orthodoxe Joden in Brooklyn. Interessant genoeg repareert Rosenberg mikvahs. Hij beweerde ooit een oude man te hebben onderbroken die anale seks had met een zevenjarige jongen in een mikvah in een ander deel van New York City. Beschuldigingen van kindermisbruik zijn ook geuit tegen orthodoxe Joden in Israël en Londen, maar met aanzienlijk minder fanfare dan beschuldigingen van dergelijk gedrag door katholieke priesters in de pers. In een artikel in Christians for Truth stond: “Rabbijn Rosenberg gelooft dat ongeveer de helft van de jonge mannen in de chassidische gemeenschap in Brooklyn – de grootste in de Verenigde Staten en één van de grootste in de wereld – slachtoffer is geweest van seksueel misbruik door hun ouderen.”

  Transhumanisten zoeken onsterfelijkheid door hun lichaam in te vriezen na hun dood

Hetzelfde artikel schrijft verder: “Ben Hirsch, directeur van Survivors for Justice, een organisatie in Brooklyn die opkomt voor slachtoffers van orthodox seksueel misbruik, denkt dat het werkelijke aantal hoger ligt. Uit anekdotisch bewijs blijkt dat het om meer dan 50 procent gaat. Het is bijna een overgangsrite geworden.” Sommige “extremistische” denkers die geen Joodse studenten zijn, wijzen op een zeer merkwaardig standbeeld in Brooklyn, dat een reptiel afbeeldt dat een mensenkind in een riool sleept. Wat is de achtergrond van zo’n standbeeld? Zijn de urban legends over alligators in de riolen gebaseerd op feiten, en stonden ze erom bekend dat ze kinderen meenamen? Het zal voor sommigen niet ver gezocht zijn om dit in verband te brengen met de tunnel die net onder een synagoge is gevonden. Met kinderstoelen.

Zo komen we weer terug bij de lijst of lijsten van Jeffrey Epstein. Ik kan me echt niet voorstellen dat een lijst die de elite van zowel Washington D.C. als Hollywood bevat, geproduceerd en erkend zal worden als legitiem. Er moet toch een of andere lijst zijn, of wat heeft de rechter precies bevolen om vrij te geven? Als onze door de staat gecontroleerde media al zo verontwaardigd zijn over een onwaardige acteur als Kevin Spacey, wat zou dan de reactie zijn als Bill Clinton of Oprah op de officiële lijst zouden staan? Ik weet zeker dat Bill niet heeft geïnhaleerd, en weinig Amerikaanse blanke vrouwen zullen accepteren dat de lieftallige Oprah een tienermeisje iets zou hebben aangedaan. Dus de “woke” linksen zullen gewoon het “nepnieuws” mantra napraten, net als de Oranje Reus die het populair maakte en die ze zo irrationeel verachten. Zowel Trump als degenen met TDS zijn ook dol op het vaccin.

Dit alles raakt aan de smerige wereld van seksueel misbruik. Maar ik denk dat we een onderscheid moeten maken tussen het sodomiseren van een zevenjarige jongen en het hebben van seks met tieners op Epstein’s Island. Jeffrey Epstein, hoe verachtelijk hij ook was, was volgens de klinische definitie geen pedofiel. Dus mensen als Jimmy Kimmel kunnen gerust zijn. Ze mogen dan seks hebben gehad met tienermeisjes die voor dat doel waren ontvoerd of verkregen door Epstein’s verfoeilijke netwerk, maar dat maakt ze nog geen pedofiel. Gewoon een verschrikkelijk persoon en een statutaire verkrachter. Naar verluidt. We weten nog steeds niet wie er op de officiële lijst staan. En het is niet waarschijnlijker dat ze ergens voor vervolgd zullen worden dan grote aantallen orthodoxe Joden. Rabbijnen zullen nooit gedemoniseerd worden zoals priesters dat werden en nog steeds worden, door onze verdorven, door de staat gecontroleerde media.

Gezien de verdraaide agenda’s van de transgenderbeweging, die door elk orgaan in de publieke en private sector wordt gesteund, moet seksueel misbruik van kinderen wel in de doofpot worden gestopt. Ze praten expliciet met deze kinderen over seks op de middelbare school. De enige manier waarop kinderverkrachting zou worden erkend, is als ze de verkrachters konden afbeelden als MAGA/White Supremacist types. Hun favoriete denkbeeldige zweep hanterende mannen. Orthodoxe rabbijnen vallen niet in deze categorie. Ook niemand in Hollywood. Misschien kunnen ze James Woods of Clint Eastwood erin luizen. Deze corrupte maatschappij zal nooit toegeven dat rabbijnen, of “woke” acteurs en politici criminele roofdieren zijn. Ze hebben te veel tijd besteed aan het construeren van een kunstmatig narratief. Besteed geen aandacht aan de man die naar tunnels of Epstein Island wijst.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Indien onderstaande link niet werkt, met rechter muisknop aanklikken en openen in nieuwe tab of venster.

‘Afschuwelijke’ kinderattributen gevonden in NYC Joodse tunnels – Media BlackoutVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOorlog tegen ons
Volgend artikelZeeoorlog breidt zich uit: Twee Amerikaanse Navy Seals als vermist opgegeven in gevecht met Somalische piraten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

  • Ik ben van na de WOII.
   Maar vraag me steeds vaker af waarom de Duitsers een hekel hadden aan joden?
   Wisten de Duitsers meer over die vreemde gedragingen van de joden in, en misschien onder de Synagogen, wat de Nederlanders en de rest van de wereld niet wisten.
   Als dit zo is, en we zouden dit door een tribunaal kunnen laten uitzoeken, begrijpen we beter waarom de Duitsers de joden naar Auschwitz hebben gestuurd.

 1. Gelukkig Rommel is weer terug, begon me al zorgen te maken. Ik moet het artikel nog een keer goed overlezen. Maar er is een hoop gedonder over die tunnels. Ook op Amerikaanse complotsite’s als godlikeproductions.com. Dit gaat een dingetje worden vermoed ik, zeker in verkiezingsjaar.

 2. Wij zijn getuigen van de grootste misdaad in de geschiedenis van de mensheid en de grootste operatie tegen die misdaad.

  De afgelopen 6000jr zijn wij volledig van onszelf, van de natuur, van elkaar en van het leven verwijderd. ALLES is een grote leugen. Onze taal is op spreuken niveau ontleed en wordt gebruikt om ons mee te betoveren. Gelooft U niet? Neuro Linguistisch Programmeren is hoe zij ons op de kop zetten. Het zit in alle wetten, brieven, contracten, de hele taal is één groot middel om ons mee op de kop te zetten (gaslighten). Dat doet ons ONDERwijs. Alles uit de afgelopen 6000jr moeten we loslaten, zodat we in het NU komen en ontwaken… dat we alles omgekeerd moeten gaan doen. Want alles is op de kop gezet. Het is makkelijker dan je denkt.

  Alles is bullshit en als we ALLES weer zelf gaan doen/organiseren, dan zullen we heel snel merken dat alles dan met minimale weerstand werkt. Onze rechtsstaat is FAKE. Die FAKE rechtsstaat doet niks anders dan ons besturen en vooral afremmen, tegenwerken, druk, zwak, moe, arm, dom en machteloos te houden. Als wij die hele machine loslaten en onze kinderen zelf leren rekenen, lezen en schrijven, dan kunnen we uit deze matrix komen.

  En wat is daar voor nodig? Totale ineenstorting van alles wat wij ooit vertrouwden. Achter de geo-engineering wolken schijnt de zon en is de lucht helderblauw… het mooiste gaat nog komen als we elkaar allemaal aankijken en zonder details beseffen dat we door het oog van de naald zijn gekropen. Het echte virus is geld, de crash die komt is een mooi moment om alles van de elites af te wijzen en zelf een nieuw systeem te creëren. Een systeen dat draait om creatie ipv consumptie. Als je die twee omdraait ontstaat er vanzelf een gezond en natuurlijk systeem.

  • Om in het nu te komen, moeten we dus inderdaad dat man-made ego zien af te breken.
   Dit ego ontstaat bijvoorbeeld door samen te leven met anderen, waardoor we voortdurend concessies moeten doen
   Omdat dat voor het onderbewuste als een ‘aanval’ voelt op wie jij werkelijk bent, ontstaat er ‘competitiedrang’ om dit ofwel te maskeren, ofwel omdat er verlossing wordt gezocht, tegen het onderdrukken van jezelf.

   Natuurlijjk is het hierbij de bedoeling, alles wat in de objectieve realiteit niet van belang is, als dusdanig te zien, zonder angst te hebben hierbij jouw identiteit te verliezen.
   Hetgene dat niet van belang is aanbidden, (status, materialisme, macht) is dus niet wie jij bent, en hiermee onderdeel van het ego, want het houdt je gevangen.

   Je zal bij het jezelf bevrijden van het ego, merken dat jouw identiteit, niet hetgene was wat je dacht, maar ‘ongedefiniëerd’ is.

   Dat wil zeggen, dat je neutraal bent, en niets met voorbedachte rade doet. Zoals alles om je heen, van natuur, tot dierenrijk.

   Je vent dan, volledig jezelf, en wie zichzelf is, leeft in het nu, en maakt zich dan ook geen zorgen om materialisme, status, of macht. (ego)

   Ik denk, dat u het hierbij heel goed ziet.

   Het is een heleboel werk natuurlijk, een proces.

   Maar het is beter dit proces te starten en daar veetrouwen in te hebben, dan uitzichtloos te blijven ‘consumeren.’

   Want wie dat niet doet, zal zonder het te beseffen, ongelukkig sterven.

 3. Een systeen dat draait om creatie ipv consumptie. Als je die twee omdraait ontstaat er vanzelf een gezond en natuurlijk systeem

  Dat durf ik niet zo te zeggen Theme. Niet alle creatie is zo geweldig. Veel creatie had er eigenlijk niet moeten en mogen zijn. Dan kan je maar beter een biertje consumeren.

 4. Desondanks alle gelul, enkele jaren terug waren 17 of 13 rabbijnen opgepakt door de FBI met Allemaal tassen en boxen met kinder ledematen en andere inwendige kinder-organen…met er nog zand zijn??? Nederlandse studenten organisatie die met verborgen camera’s Pedofielen lokten én betrapten waren Stomverbaasd dat ze zoveel Rabbijnen betrapten.. bij hun bezoeken…de filmen werden later aan de Politie doorgeven… hoewel het voor een rechtbank geen zaak kon zijn, wisten ze het toch te laten aanvaarden als mogelijk bewijslast… hetgeen toch nuttig is voor de Politie ivm mogelijke oplossingen en/of verraad voor de Schuldigen…

 5. Afschuwelijke’ kinderadrenochroommarkt gevonden in Joodse tunnels in New York – Media Blackout

  https://rumble.com/v46oqyu-horrific-child-adrenochroom-market-found-in-nyc-jewish-tunnels-media-blacko.html

  Klokkenluider-rabbijn beweert dat er sprake is van een ‘lopende band voor kinderverkrachting’ onder orthodoxe joden in Brooklyn

  https://christiansfortruth.com/whistleblower-rabbi-claims-child-rape-assembly-line-exists-onder-orthodoxe-joden/

  [We publiceren dit bijgewerkte artikel van vijf jaar geleden opnieuw omdat het nu veel aandacht krijgt nadat werd ontdekt dat orthodoxe joden op het Chabad-hoofdkwartier in Brooklyn een geheime tunnel onder hun synagogen hadden gegraven waar bloedige matrassen werden ontdekt.]

  Rabbi Rosenberg gelooft dat ongeveer de helft van de jonge mannen in de chassidische gemeenschap in Brooklyn – de grootste in de Verenigde Staten en een van de grootste ter wereld – het slachtoffer is geworden van seksueel misbruik gepleegd door hun ouderen.

  Ben Hirsch, directeur van Survivors for Justice , een organisatie uit Brooklyn die opkomt voor orthodoxe slachtoffers van seksueel misbruik, denkt dat het werkelijke aantal hoger ligt. “Op basis van anekdotisch bewijsmateriaal kijken we naar meer dan 50 procent. Het is bijna een overgangsritueel geworden.”

 6. Ik vind het heel raar hoe die vent opstijgt uit dat rooster, alsof hij er uit komt zweven, in die video hierboven. Dat klopt voor geen meter. Waarom ze dit verzinnen is een goede vraag. Zonder twijfel is er heel veel smerigheid gaande, maar deze video waarin die vent als een soort van phantoom door de tralies omhoog stijgt zonder moeite, is een grote rode vlag. En dus een clue dat er iets anders speelt met deze tunnel fanfare.

 7. En toen ging Adolf Hitler op een dag zonder enige reden achter de Joden aan

  Gelukkig nieuwjaar! Wist je dat de NYE-datum 31-12-23 = 123 123 was. Trump praat in zijn NYE-toespraak over de strijd tegen de onzichtbare vijand. Dus wat betekent dat eigenlijk?

  Ik moet nu stoppen anders woord ik vermoord

 8. Zijn het niet de orthodoxe joden die met de Gazanen kunnen samenwerken?
  De strijd tussen de Orthodoxse en zionisten mogen we zeker niet vergeten.
  Is dit misschien om de orthodoxen “zwart” te maken?
  Voordeeltje voor Netanyahu …… toch??

  Simpele reactie van een “simpel” mens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in