Tony Webster from Portland, Oregon, United States / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Springsteen en Mellencamp zijn geen uitzonderingen. Elke muzikant die je kunt bedenken bleek een communistische hufter te zijn. Artsen, verpleegsters, liberale rechters, mainstream media journalisten, leraren en vrijmetselaars staan ook op onze “go fuck yourself”-lijst, schrijft Mike Stone.

Over priesters, dominees en politici zullen we het maar niet hebben. Zij hebben ons allemaal op de meest flagrante manier verraden. Dit gebeurt wanneer de samenleving grondig wordt ondermijnd door… een satanistisch Joods banksysteem.

Ik schreef eens een brief aan Warren Buffett, waarin ik toestemming vroeg om delen van zijn beleggingsfilosofie op te nemen in een boek dat ik aan het schrijven was. Hij schreef me een persoonlijke brief van één pagina terug. Ik heb hem nog steeds. De Wijsgeer van Omaha, een Amerikaans icoon en selfmade miljardair… Klinkt als een geweldige vent, toch? Fout.

Later ontdekte ik dat hij letterlijk honderden miljoenen dollars heeft gedoneerd aan linkse doelen, vooral aan pro-abortus organisaties.

Volgens dit artikel heeft Buffett zelfs een kerk helpen oprichten, Ecumenical Fellowship, om de abortuswetten van Californië te omzeilen. Welke zieke klootzak begint een “kerk” als list om vrouwen aan illegale abortussen te helpen? Ik wil nooit meer iets met hem te maken hebben.

Vroeger luisterde ik graag naar de muziek van Bruce Springsteen. Toen ontdekte ik dat hij geld doneert aan linkse doelen en in 2016 campagne voerde voor Hillary Clinton. Nu kan ik naar geen enkele noot van hem luisteren zonder een kotsmisselijk gevoel te krijgen.

Hetzelfde geldt voor John Mellencamp, die zijn muziek gebruikte om Bernie Sanders, een toegegeven communist, te helpen zich kandidaat te stellen voor het presidentschap in 2016. Dit is de man die “The Authority Song” schreef. Nu wil hij dat we allemaal buigen voor de autoriteit waartegen hij ooit in opstand kwam. Ik kan er ook niet meer tegen om naar zijn muziek te luisteren.

  Gevaccineerd bloed - Het dilemma van COVID's experimentele transfusies

Springsteen en Mellencamp zijn geen uitzonderingen. Elke muzikant die je kunt bedenken is een communistische hufter geworden.

Het is hetzelfde met acteurs. Tom Cruise – communistische hufter. Johnny Depp – communistische hufter. Brad Pitt – communistische hufter in een jurk. Ze steunen allemaal linkse doelen, ze hebben allemaal de virushoax gepusht, ze hebben allemaal de partijlijn gevolgd.

Buiten James Woods en die Hercules vent, die geen van beiden nog een baan kunnen krijgen, is er geen enkele acteur die zich niet heeft ontpopt als een linkse communistische hufter. In feite kun je dat zeggen over iedereen in de televisie-, film- en theaterwereld.

Van terminator tot verrader

Ik begon op de middelbare school met gewichtheffen en voor iedereen die ooit een halter heeft gehanteerd of enige vorm van lichaamsbeweging heeft gedaan, heeft de naam Arnold Schwarzenegger een speciale betekenis. Natuurlijk wisten we allemaal dat hij een steroïdenfreak was, maar dat kon ons niet schelen. Hij vertegenwoordigde een mannelijk ideaal in termen van fysiek en lichaamsbouw.

Nou, raad eens? Als gouverneur van Californië bleek hij een loopjongen te zijn voor de vakbonden van leraren en gevangenbewaarders, en de afgelopen drie jaar heeft hij laten zien dat hij het grootste mietje ter wereld is; hij verschool zich achter een gezichtsluier en ging tekeer tegen degenen die dat niet deden. “De pot op met je vrijheid,” riep hij, verwijzend naar iedereen die ervoor koos geen masker te dragen of het dodelijke nepvaccin te nemen. Nog een communistische hufter.

Elke sportheld die je kunt noemen is een communistische hufter gebleken. Kijk naar de NFL van vandaag, de NBA van vandaag, de MLB van vandaag. Ze zijn allemaal homo geworden. Ze pushen allemaal trannyisme, racisme en anti-blanke wokeïsme.

  Bedrijven in New York hangen posters op met "We discrimineren niet" - ongevaccineerden en gevaccineerden

Joe Montana doet aan vaccins. Hoe hard is hij?

Tom Brady was voorstander van FTX, een witwasoperatie van de Democratische Partij die geld dat naar de Oekraïne werd gestuurd, terugsluisde naar de Democratische Partij om hun frauduleuze verkiezingen te financieren. Kylie Irving in de NBA nam een standpunt in en de hele sportindustrie viel hem aan. Uiteindelijk bood hij zijn excuses aan.

Het zijn niet alleen beroemdheden en publieke figuren die communisten blijken te zijn, maar eigenlijk iedereen in je leven. Je oude schoolvrienden, je collega’s, je klanten…. Hoeveel van hen verscholen zich achter een gezichtsluier? Hoeveel van hen zijn gezwicht voor het dodelijke nepvaccin? Hoeveel van hen keerden u de rug toe omdat u voor uzelf opkwam?

Van respect naar afkeer

Vroeger stonden artsen in ons land in hoog aanzien. Ze werden geëerd als eerlijke, hardwerkende professionals; een soort helden. Er was geen enkele moeder in het land die niet zou stralen van trots als haar zoon dokter werd of als haar dochter met een dokter trouwde. Nu niet meer.

De afgelopen drie jaar hebben ons laten zien dat artsen tot de ergste communistische hufters van allemaal behoren, die de virushoax voor alles wat ze konden pushten. Vandaag respecteert niemand artsen, niemand huldigt ze, en alleen de meest hersendode materialist wil er een zijn of met een trouwen. Ze worden verafschuwd voor het uitschot dat ze zijn. Iedereen die tegenwoordig een dokter bezoekt, om welke reden dan ook, moet zijn hoofd laten nakijken.

Vroeger werden leraren en professoren gerespecteerd. Tegenwoordig staan ze vooraan bij het pushen van woke liberalisme, trannyisme en elke andere ontaarde en walgelijke pijler van de Communistische Partij. Niemand heeft nog respect voor hen, en dat zou ook niet moeten. Iedereen die zijn kinderen laat indoctrineren door deze communistische idioten moet zijn hoofd laten nakijken.

  Canadese onderzoekers vinden koolstofnanotech en thulium in Moderna en Pfizer Covid injecties

Politieagenten werden vroeger gerespecteerd. Maar de afgelopen drie jaar is gebleken dat ze niets meer zijn dan communistische hufters die corrupte en onwettige regeringen handhaven en mensen arresteren omdat ze geen masker dragen. In sommige gevallen injecteren ze hen met vergif en/of sluiten ze op in kampen, terwijl ze geen vinger uitsteken om de BLM relschoppers die bedrijven plunderen en afbranden te stoppen of te arresteren.

Elke held die u vroeger had, elke persoon en elk beroep dat u vroeger respecteerde – het bleken allemaal communistische hufters te zijn. Dus wat gaat u eraan doen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitvinder van het mRNA-vaccin: “Gevaccineerden worden superverspreiders en scheiden spike-eiwitten af”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWelke sancties?
Volgend artikelRussisch leger vindt zwak punt in Oekraïense verdediging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

98 REACTIES

  • @ Discobol,
   Die film The Truman Show en de Matrix heeft mij aan het denken gezet. Want het viel mij telkens op dat overal waar ik ook werkte, dat er soortgelijke persoonlijkheden en de zelfde look à like collega’s had. Alsof je een toneelrol die jij speelt in je leven min of meer met de zelfde tegenspelers zijn. Ook al hadden zij andere namen, maar de rest was nagenoeg bijna altijd gelijk.

   Zo ook als jij een bepaald gereedschap apparaat nodig had voor je werkzaamheden, die gezamenlijk waren. Zoals ijk apparatuur of bepaalde meet apparatuur, dan was het altijd door andere al in gebruik. Terwijl je die apparatuur bijna nooit nodig had in je werk. Misschien 2 à 3x keer per jaar. Maar ook op scholen en je vrienden, kennissen en jouw woonbuurt waren op een of andere manier de zelfde karakters en de zelfde manier van omgang.

   Maar altijd oppervlakkige figuren, waar je nooit mee een diepgaand gesprek mee kon voeren. Ook al hadden we de zelfde hobby. Hoe ouder je wordt hoe eenzamer je voelt in de samenleving en je zelf soms afvraagt ben ik nu de enige die alles wil weten hoe alles in zijn werking gaat, hoe het opgebouwd/samengesteld is en alles tot de bodem zelf uitzoek.

   Niemand die mij ooit heeft ingewerkt, ik kreeg altijd te horen van het lukt jouw wel. Terwijl andere maanden lang geholpen werden. Dat begreep ik ook nooit.
   Zo ook niet waarom collega’s die er een puinhoop van hun werk maakte of de kantjes er van afliepen vrij snel promotie maakte en ik bijna nooit. En als ik eens promotie maakte verhuisde de halve oude werkzaamheden met mij mee, terwijl dat bij andere nooit het geval was. Alsof die andere non karakters waren en meer figuranten waren i.p.v. echte collega’s van vlees en bloed in de Matrix simulatie.

   • Veel kans konden die smeerlappen van je werk beter loegen en bedriegen om hoger op te komen.
    Mijn man is er eens zelfs er uit geknikkerd door zo’n leugenaar doordat hij zijn eigen falen wilde verbergen en toen mijn man weg was kwamen ze er pas achter hoe de vork echt in de steel zat dat hoorde hij later van mensen die er nog werkte. Nee toen is die gast er niet eruit gegooit die de boel bij elkaar had gelogen.
    Een sorry en zijn baan terug, nee die stapt was voor dat bedrijf net weer te zwaar.

    Hufters bereiken veel en eerlijke mensen met goede talenten hebben vaak het nakijken omdat andere mensen goed kunnen liegen en betere praters zijn.

 1. Het is inderdaad niet te geloven, je ziet bijna geen enkele beroemdheid die zich tegen de corona-hoax profileert.
  Hierbij moeten we wel beseffen dat er wel degelijk enkele zijn maar ze worden dan ook publiekelijk tot schandvlek van de hele maatschappij gemaakt.
  Het is voor hen nog een stuk moeilijker om recht door zee te gaan dan voor ons die het zowat overal van mens tot mens kunnen uitbrengen zonder die directe grote gevolgen. Er zijn voor ons ook gevolgen maar toch minder draconisch en iets minder snel. Wij lopen nu eenmaal niet zo in de spotlights.
  Er zijn zeker te weinig beroemdheden die een eerlijke franke bek opentrekken !

 2. Bruce Springsteen is zo jammer. Hij maakte zoveel goede muziek, maar tegenwoordig krijg ik per direct braakneigingen als ik de muziek van Bruce hoor. Robert de Niro is ook zo’n voorbeeld. Robert blijkt een totale pedofiel en hij promoten de mondkapjes en de gifspuiten. Als ik de Niro tegenwoordig voorbij zie komen wil ik bijna mn televisie aanvallen. Walgelijke verraders.

  Ennuh… off topic, on topic… herinnert U zich dit nog:
  https://youtu.be/_LDT6xcG8YA

  Hoe dom was iedereen die in deze domme propaganda trapte??? Varkens zouden zich nog niet voor dit voer laten misleiden om de slachtvloer op te lopen.

  • Robert de Niro, die man die opriep om Trump in zijn gezicht te stompen?

   Natuurlijk zijn ze allemaal communistisch. Heel Hollywood en Washington DC is communistisch. Ze worden allemaal onder druk gezet bij het begin van hun carriere. Ze komen er ook allemaal voor uit. En dat moeten ze ook, want anders worden ze afgebrand en uit de industrie gegooid.

   Je kunt niet de wereldse ladder beklimmen en rein van dit alles blijven. De prijs voor roem en faam is je ziel. Punt.

   De geest van de anti-christ is communisme. Ga het maar nalopen en vergelijken. Communisme is tegen alles wat acceptabel, logisch, opbouwend en waardevol is. Je kunt simpelweg niet geestelijk groeien als je communistisch bent. Onmogelijk. Het teert je spirituele wezen weg.

 3. de schrijver gaat er hard in.
  de vraag is: gaat hij er hard genoeg in?
  als we in de toekomst deze personen op willen bergen zal er stelling genomen moeten worden

 4. Wat ga jij er aan doen Mike Stone, geef een een paar voorbeelden hoe JIJ verzet tegen dit systeem van indoctrinatie en corruptie.
  Dat je afgeeft op dit systeem is logisch, maar hoe verander je het systeem wat meer dan corrupt is.

  • Boycots… we moeten 98% boycotten tot ze niet meer bestaan. En geld is de wortel van ALLE kwaad. Voor geld doen mensen ALLES. We leven voor geld en voor geld roven, verkrachten, liegen en moorden mensen. Ooit leefden we voor God, voor God stierven we om de liefde in stand te houden. We zijn gehypnotiseerd door onderwijs, theater, boeken, films en muziek. We zijn bijna transhumaan. Alles draait om data, geld en spullen. Liefde is vervangen door ego (angst). We moeten helemaal opnieuw beginnen. De great reset is helaas nodig om terug bij onze basis te komen. Alles moet opnieuw, echt alles. De mensheid hoort samen te werken en elkaar te dienen. In plaats daarvan draait alles om concurrentie en alleen je zelf bedienen. We zijn een wereld vol egoïsten. Er is een constitutionele republiek obv referenda in de blockchain nodig. Geem centrale macht, maar samen besluiten en elkaar dienen. Als iedereen elkaar dient, wordt iedereen bedient. En iedereen die daar niet aan meedoet valt onmiddelijk op… en dat zijn de narcistische psychopaten die nu de machr gijzelen. Dus… als iedereen elkaar dient, kunnen we meteen zien wie mogelijk een psychopaat is. Er is maar 1 wetgever, God. En is maar 1 wet, LIEFDE. Wie zich daar niet aan houdt, is in dienst van de duivel.

 5. De entertainment industrie is, net als de MSM een instrument van de machthebbers om ‘het narratief’ te verkopen. Omdat mensen zich met hun ‘helden’ identificeren, kunnen ze op die manier de mening van diezelfde mensen beïnvloeden. Als je er een andere mening op nahoudt lig je er zonder pardon uit. Zo wordt je duidelijk gemaakt dat je moet ‘gehoorzamen’.
  Echte helden laten zich de mond niet snoeren door een corrupt systeem en staan op tegen de repressie.

  “In goede tijden leer je je oppervlakkige vrienden kennen, in slechte tijden je ware vrienden.”

 6. Gisteren kwam ik erachter dat Quara.com censureert.
  Ze waren het er kennelijk niet mee eens dat ik tegen slavernij excuses ben.
  quara is dus toxic.
  Gelijk account opgezegd.
  Wordt lekker rustig zo 🙂

  • Khazaarse maffiadienaar Arnold Schwarzenegger maakte bij zijn huwelijk in 1986 met JFK’s nichtje Maria Shriver met zijn hand het 666-teken. Paus Bergoglio, paus Ratzinger & Laura Bush zijn ook aanhangers van deze foute club.

  • @Jan (Ook Eric Clapton was eerder al kritisch toen hij ’the jab’ had gehaald.)
   De prikspijt Eric Clapton ? Die iedereen opriep om zicht te laten prikken, omdat je slecht was als je het niet deed, en geen recht meer van spreken had. Die Eric Clapton is bij mij de prullenbak in gegaan.

 7. Ik vind 1 van de ergste hypocriete muzikanten voor mij nu toch wel Bono van U2, heb zelf juist veel steun als mens in het leven door naar muziek te luisteren, namen ga ik nu even niet noemen en in hokjesdenken zoals in dit schrijven doe ik zo en zo niet, ben zelf een ruimdenkend persoon, ik probeer mensen met alle respect te behandelen maar kijk na die corona wel heel anders naar sommigen, ik ben autonoom denkend en voel mij nergens meer echt bij horen, die pandemie en die oorlog in Kiev heeft dat gevoel nog sterker gemaakt, daarom ben ik zo dankbaar dat ik hier vrij kan schrijven, je moet toch ergens je ei kwijt, ik wel ieder geval, in het sporten kan ik dat ook en ondertussen lekker meeluisteren van muziek, prima combi, denk niet in hokjes want die beklemmen je alleen maar en de ander ook.

  • Tip vwb muziek. Ik luister, sinds ik dit allemaal door heb gekregen, eigenlijk alleen nog naar instrumentale muziek. Dat scheelt al een hoop tov muziek met tekst. Nu let ik vooral op de energie die muziek geeft, dat maakt een groot verschil. Inmiddels kan ik reguliere muziek bijna niet meer aanhoren. De beats en klanken van de meeste mainstream muziek maken enkel verwarring en lage vibraties en de teksten zijn bijna allemaal gericht op ego groei. Inmiddels luister ik zelfs liever naar wat klankschalen of klassieke muziek, dan naar de MKultra rotzooi die sinds de jaren 60 in de mainstream wordt gepusht.

   • @Naam,
    Joe Satriani is een meestergitarist en instrumentaal, beluister eens op youtube.com de lange versie van Always with you always with me in Paris, misschien te heavy voor U?
    Dank in ieder geval voor de tip, ik doelde ook niet alleen op popmuziek of zo hoor, gewoon muziek in het algemeen of kunst of cabaret of een goede film, een goed boek, genoeg mooie dingen nog.

    • flardinga januari 23, 2023 at 15:39
     Ahhhhh dat iemand éen van mijn favoriete muziek kunstenaars benoemt! Geweldige muziek, echt te gek!

  • Bono is met zijn band U2 door de muziekindustrie op het schild gehesen en dit houdt in dat hij zijn ziel aan de duivel heeft verkocht en dit bedoel ik letterlijk, want contracten in deze sector worden met bloed ondertekend.
   Duistere Bono heeft op 02.11.2014 de herdenkingsdienst voor The Committee of 300-lid Johan-Friso van Amsberg bijgewoond in de oude kerk in Delft onder het motto soort zoekt soort. Johan-Friso ‘overleed’ op 12.08.2014 op paleis huis ten bosch > 1 + 2 + 8 = 11 en dit is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars.

 8. Buiten James Woods en die Hercules vent, die geen van beiden nog een baan kunnen krijgen, is er geen enkele acteur die zich niet heeft ontpopt als een linkse communistische hufter.

  Mel Gibson toch ook?

   • Mel Gibson gelovig,groot gezin heeft shit aanschouwd die hij liever niet had gezien…In zijn eigen productie’s maakt hij soms een sneer naar die hollywood cabal.

   • @Naam

    John Voight is de vader van angelina jolie.ze hebben ruzie met elkaar.gestoorde wijf stond jaaaaaren geleden te bekken met haar eigen broer OP de rode loper.zegt ook al genoeg.ziekelijk.

  • Mel Gibson en Robert Downy Jr. hebben het hele Hollywood ten schande gezet.. ongeacht de gevolgen….ECHTE MANNEN DUS❗❗❗

 9. Goed verhaal.
  en idd een ieder van hen die zich uitsprak voor die linkse-ish hobby’s van de NWO zijn foute corrupte of geesteszieke lieden.

  maar ook die zich stil/koest houden werken mee aan het plan of ze dat nu bewust doen of niet.

  der blijven er niet veel over helaas en als je pas na 3 jaar komt is het meegenomen voor ons gevecht tegen onze interne en externe vijand, maar maakt dat je niet vrij van, je bent dan te laat, te veel is al geschied, teveel doden, te veel gewonden, te veel gelogen, te veel leed aan gedaan, te veel stress veroorzaakt.

 10. Het blijkt weer eens dat veel mensen zo gemanipuleerd/gehersenspoeld zijn sinds met name de jaren 50 dat ze alles wat ze niet leuk vinden ‘communistisch’ noemen en dat is het dan, zonder zelfs verschillende politieke systemen bestudeerd te hebben – en ikzelf ben absoluut geen communist trouwens, voor de duidelijkheid. Dat is de CIA en hun collega’s mooi gelukt. Proficiat. ALs je, voorbijgaand aan vooroordelen, echt onderzoek doet naar de achtergrond van de huidige coup tegen de mensheid, dan kom je tot de conclusie dat het hier een super-kapitalistische coup betreft – vermengd met een dystopische depopulatieagenda – die al lang voorbereid is. Degenen die, vanwege hun eerdere criminele activiteiten al (eeuwenlang soms) het grootste deel van het financieel vermogen in de wereld bezaten, hadden nog niet genoeg en willen totale controle over alles en iedereen, natural en human resources hebben, want voor het Ego is het nooit genoeg. De Zionisten, Freemasons, de top van de Katholieke kerk en dergelijke gitzwarte rijke clubs maken mensen bang voor communisme, terwijl ze er zelf met het geld vandoor hollen, legaal of illegaal, maakt hen niets uit. Tja, de Donkere Kracht hier op aarde is slim om mensen op dwaalsporen te zetten. Zal nog wel even duren voordat mensen zich niet meer door woorden laten overtuigen, maar de waarheid weer durven voelen. Toch moeten we, voordat het zover is, samen strijden tegen de Donkere Vijand, ongeacht hoe je hem noemen wil. Zowel in het huidige superkapitalisme dat van het Westen een decadent moreel vervallen samenleving heeft gemaakt als in het communisme is er geen vrijheid voor gewone mensen. Ikzelf geloof in liefde tussen man en vrouw als een fundament waar de samenleving op kan bouwen, in de menselijke natuur waar gelukkig geen systeem van te brouwen valt, want elk system wordt corrupt vroeg of laat, dat is een wet.

  • Er is maar één wetgever, God. En er is maar één wet, LIEFDE. Als iedereen die twee als heilige leidraad leeft, worden dingen eenvoudig. Houd van God en houdt van alles en iedereen zoals je van God houdt, dan zal iedereen elkaar dienen en dan wordt automatisch iedereen bedient. We leven nu allemaal uit angst, omdat alles wordt bestuurd met angst. Alleen LIEFDE kan ons redden…

  • Mooie reactie – helemaal mee eens. Mensen worden afgeleid van de echte perverse agenda van de elites door de schuld te schuiven op communisten, homofielen, moslims…
   Laat je niet verdelen, want dat is precies wat ze willen.

  • Van A tot Z januari 23, 2023 at 14:42
   You beat me to it. Ik wilde net nog een punt maken dat dit eigenlijk helemaal geen ‘communisme’ betreft maar een superverfijnde vorm van kapitalisme. Kapitalisme dat met geweld afgedwongen wordt. Er is nog geen naam voor dit soort terreur, maar ‘communisme’ is het niet. Uit gebrek aan een betere benaming verwijst men maar naar alles wat niet snor is als ‘communisme’ maar dat dekt de lading niet. En het leidt af van wat er echt gaande is. Ik vond bij terugkeer in NL ook al dat ze hier het kapitalisme tot een nieuw niveau hadden gebracht, heel perfide en gluiperig mbv bijv kartelvorming, totaal niet wat het Amerikaanse kapitalisme voorstelt. Trap er dus niet in, en let op met alles ‘communisme’ te noemen. Het is veel erger dan dat, deze vorm van gewelddadige oplichterij.

 11. Shit man,…..
  zat als 61 jarige net nog keihard mee te zingen op Mellencamps muziek, tijdens het maken van loempia׳s!
  Dit wist ik niet….ff overleggen met mijn vrouw wat we gaan doen.
  Alle elpees van Mellencamp en Spingsteen weggooien…zijn er nogal wat😂
  En alle playlists op Spotify en in de auto verwijderen???
  Zooooveel goede herrineringen aan die muziek en op gedanst, in de huiskamer!
  Zoveelop gefeest… nu nog.
  En ik heb de schurft aan Clinton en Bernie.
  Bob Dylan is ook een satanist.
  Maar “Hurricane” zing ik nog steeds uit volle borst mee onder de douche.
  En mijn kast staat nog steeds vol met zijn elpees.
  Zag die lul van Bono bij het WEF 2023.
  Zijn muziek sla ik over……
  Maar de Stones…. “Sympathy for de devil”.
  Nog steeds uit volle borst onder de douche!
  Rommel dit gaat een gewetensvraag voor mij worden.
  Wat muziek betreft ben ik niet zo pricipieel.
  Dank voor de info, en ga zo door👍👍
  Voorlopig zing nog ff mee😂

  • Zo hoort het… geen idolen… we zijn allemaal mensen. Zodra we mensen beginnen te idoliseren, ontstaan er hele enge en vaak duivelse sektes. Waarom denk je dat ze ons kapot gooien met zogenaamde idolen… omdat idolen voor sommige mensen halfgoden worden waar ze alles van geloven en alles voor doen. Volwassen mannen die hun leven geven voor een rel tegen een voetbalclub, MAAR HUN VRIJHEID LATEN AFNEMEN EN HUN KINDEREN ZOMAAR LATEN INSPUITEN MET GIF. Mensen lopen overal blind achteraan. We leven bijna letterlijk tussen de zombies.

   • Agree, zelfs sommige van 1% Mc’s. Wel handig voor op vakantie naar Spanje. Eencellige. Ik zeg : Je leven lang outlaw en je dan op je bsnr laten injecteren door de staat…Way 2 go Bro…Wat denk je wat voor een batch je hebt gekregen?

    • Frans… God staat voor liefde. Deze strijd waar we allemaal getuige van zijn draait om goed (god, liefde) tegen kwaad (satan, angst). Dat is zo onderhand wel duidelijk toch? Jij vindt God (liefde) kennelijk maar waardeloos? Jij leeft liever zonder God (liefde)? Snap jij eigenlijk wel dat jij boos wordt omdat ik over God (liefde) praat? Waarom denk je dat onze vijand God (LIEFDE) kapot wil maken? Waarom ben jij zo bang voor het woord God/LIEFDE? Ik idoliseer niks en niemand. God is de energie liefde. Dat is de energie die wij met zn allen willen toch? Jij, ik, WIJ zijn die energie. Jij, ik, WIJ zijn dus God. Jij, ik, WIJ kunnen met zn allen verenigen en besluiten dat dingen anders moeten gaan. Bijvoorbeeld geen angst (satan), maar liefde (God) als drijfveer in onze levens!

     Jij ziet God als één of andere magische kerstman die een sekte leidt. Satan = angst. God = liefde. Jij bent satan of God. Jij, ik, WIJ… kies maar wat voor wereld je wil. Wil je in de hel of in de Hemel leven?

     • Naam:* januari 23, 2023 at 22:45
      Ik wil geen kritiek leveren, maar God is de ‘logos’ die niemand kan bevatten. Het is te groot om het een simplistisch naampje te geven. ‘Liefde’ is uiteindelijk ook het resultaat van een physiologisch process dat de voortplanting ten goede komt. Een andere interpretatie van liefde is ook mogelijk – deze zie ik terugkeren in jouw reacties. Dit is goed bedoeld, maar of het ‘God’ is, dat is een persoonlijke opinie. In mijn opinie, bijv, is ‘God’ de logos achter alles, en is dit een neutrale kracht. Mensen met near-death-ervaringen zeggen dat ze een onbeschrijfelijke liefde hebben ervaren, en dat kan goed zijn, maar dat hoeft niet per se ‘God’ te zijn. Dit kan ook gewoon totale euphorie zijn die mogelijk ontstaat door het afsterven van de hersenen. Dat gezegd, ‘liefde’ laat iedereen vrij in zijn eigen geloof of interpretatie van het woord, en van het woord ‘God’. Alleen dan kan ‘liefde’ bloeien – in totale vrijheid van opinie.

 12. Logisch toch? Wie beroemd wordt en wie niet, bepalen alléén de elite en anders NIEMAND. Dat was al vanaf het moment dat ik mijn eerste scheet liet!

 13. Voor wie nog wat verder wil teruggaan in de wereldgeschiedenis is dit misschien interessant om te lezen. Van daaruit kun je doorklikken naar andere artikelen. https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/de-verboden-geschiedenis-dl-2/

  Verder heeft ook niburu artikelen over het verleden, zie o.a. https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/de-verboden-geschiedenis-dl-2/
  Misschien minder verder teruggaand dan mij WTK maar alleszins interessant om achtergronden te verduidelijken.
  Veel leesplezier.

 14. Ik luister alle muziek, wanneer het mij uit komt. Het maakt mij niet uit hoe wie wat waarom. Muziek is muziek. Soms even een poosje het een meer dan het ander. Soms even een artiest een poosje niet. Maar muziek blijft muziek, van wie het dan ook mag zijn. Ik behandel chatten op internet op dezelfde manier. Ik lees je screenname niet eens. Ik blok niemand. Zo wil ik leven. Ten alle tijden

 15. @optimaforma inderdaad muziek is muziek en heel belangrijk onderdeel van het mens zijn en verbinden in positieve energie, daarmee de weg naar een veel betere wereld. Ook Springsteen maakt muziek waar mensen blij van worden, wat toevoegd aan verbinden. Heb ooit optreden van m meegemaakt, de grootste chaggerijn ging zingend en met dikke glimlach naar huis. Ja bruce teveel grote artiesten zijn omgekocht en gebrainwasht maar hun muziek en performance op t podium maakt velen ëven heel gelukkig en daarmeel: verbindend in positieve energie. t grote ontwaken is echt bezig met beetje boel hulp van rusland en veel grote landen die we zgn als t grote kwaad moesten zien. De velen meer dan 1 keer geprikten zullen vanzelf verdwijnen, die voor 1 prikkie zijn gezwicht en niet meer, zullen meegaan in t ontwaken. ik heb goede hoop en geniet van de positieve signalen om me heen. ja we lijken buiten gesloten maar zijn we absoluut niet, we zij met velen en elke dag sterker met minimaal wekelijks echte gesprekken met echte pure vrije mensen.

 16. Schandelijk dit onsamenhangend fascistenverhaal.
  Het waren o.a communisten die in Europa het fascisme hebben verslagen.
  Ik wijs op het Rode Leger dat onder leiding stond van het Politbureau van de communistische partij van de USSR,
  De organisatie die ik vertegenwoordig, heeft wortels in het Nederlands communistische verzet en organiseerde de Februaristaking op 25 Februari in Amsterdam tegen het wegvoeren van Joden naar de vernietigingskampen.
  Al die musici die jullie vermelden hebben niet of nauwelijks iets met communisme te maken. Hillary en haar sigarenman voerde diverse oorlogen tegen onschuldige mensen. De aanbeden nobelprijswinnaar Obama liet het USA leger ook oorlog en verderf zaaien tot op de dag van vandaag in Palestina.
  Ik heb echt geen goed woord over voor dit krankzinnige artikel en dat is jammer omdat jullie ook vaak nieuws publiceren waar wij het eens zijn en zelfs soms overnemen, Jammer,
  http://www.afvn.nl

  • Frontnieuws is verwarrend. Enerzijds staan er artikels op die goede analyses maken over de onzin van lockdowns en vaccinmandaten. Anderzijds staan er goedkope beschuldigingen op ten aanzien van ‘verkrachtende migranten’ en worden goede politici als Bernie Sanders beschreven als satanisten.

   Dit is verkeerd. Ja, er is een neo-con deep state die probeert de wereldmacht via de VS-regering op te dringen. Hun wapens zijn een uit de hand gelopen kapitalistisch systeem, een wapen- en gifecoconomie, en meer en meer censuur.
   Stop daarom de onzinnige propaganda tegen ‘communisten’. Het is een vuile echo van extreemrechts uit het McCarthy-tijdperk.

  • @Kas,
   Dank voor Uw bijdrage, ik heb zelf eens bloemen bij het graf gelegd van Hannie Schaft en ben ook vaak op de Februariherdenking geweest, ik schrijf ook hierboven dat men niet moet denken in hokjes, voor mij is Nelson Mandela een held en wat anderen daarover schrijven hierop de site is lachwekkend, toch ben ik blij om mijn mening te kunnen, dat kun je niet overal meer, groet aan U en de Russen en de 9 mei vergeet ik nooit en beluister het volkslied dan met tranen in de ogen.

 17. Van vroeger af teveel teveel tv, radio en films gekeken. Bedankt ouders…..
  Ouders die nog steeds Jeugdjournaal kijken en Oekraine-wappies zijn.

 18. Kunstenaars moeten zich nooit met politiek e.a. bemoeien.
  Maar : alleen mooie dingen maken.

  En anders iets nuttigs gaan doen. – als alle werkende mensen.

 19. Het grote onthullen en ontmaskeren gaat nu echt beginnen.

  Het Licht van Bewustzijn groeit collectief met de dag en dit betekent dat de collectieve schaduw steeds meer “belicht” wordt. Het betekent niet het einde van de wereld. Wel het einde van de wereld zoals wij die tot nu toe kenden. Het einde van het “patriarchale” tijdperk. Het einde van een ego-gedragen maatschappij. Waarin controle, zelfzucht, hebzucht, angst, overleven, manipulatie en macht de overhand hebben.

  WHO RULES THIS WORLD? Secret World Government….Who makes up the secret societies and all powerful organizations that rule our world? And who is purposely excluded from the decision making? https://youtu.be/n0LaB53QsUE Who makes the chaos…

  We maken de overgang naar een nieuw tijdperk. Het vormgeven van een hart-gedragen maatschappij. Waarin liefde, integriteit, vrijheid, eenheidsbesef en waarheid de bouwstenen zijn voor de maatschappij en bijbehorende systemen en structuren. Energetisch is dit al een feit. De spelregels voor op Aarde zijn, zijn dus veranderd. We gaan een nieuw spel spelen. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in het nieuwe spel. 

  In een proces van ontwaken is schaduwwerk de meest uitdagende fase. En wij maken allemaal deel uit van de collectieve schaduw! Je eigen duisternis onder ogen komen en transformeren naar Licht.

  Dit transformeren gebeurt vanzelf als je kijkt zonder verzet. De waarheid kennen zonder deze te ZIJN en leven is hetzelfde als niet-weten. Volledig zinloos. Wat betekent dit dan? Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Als je de leugens ziet neem je verantwoordelijkheid voor jezelf. Dan neem je de beslissing dat je daar niet aan wilt of kunt deelnemen. En zo veranderen wij samen de systemen en structuren van binnenuit. Door zelf te veranderen. Dan spelen we het spel dat leven heet volgens de nieuwe spelregels. Spelregels opgesteld door het hart. We volgens onze innerlijke authoriteit en niet een authoriteit buiten ons. Een externe authoriteit die dicteert en onzinnige en onmenselijke liefdeloze regels oplegt. 

  De leugens en verhalen in de buitenwereld doorzien is belangrijk. Maar dat is nog steeds niet het ware ontwaken. Het ware ontwaken laat ons de leugens en verhalen zien die wij onszelf vertellen. De constante gedachten-stroom in je hoofd waarvan we denken dat we dat zijn. Het hoofd dat ons van alles oplegt en dicteert. De verhalen die horen bij de persoon die je denkt te zijn. Nooit goed genoeg, niet sterk, mooi of krachtig, slachtoffer denken, het lukt me toch niet. Het ware ontwaken is het Licht van Bewustzijn schijnen op jezelf.
  De beweging naar binnen, niet naar buiten.

  Chinese local governments run out of cash
  https://youtu.be/eh0IOxtA7g4

  Dit jaar is een periode spirituele testen. Iedereen zal uitgedaagd en getest worden op Liefde.
  Kies je vanuit  het hart?
  Blijf je trouw aan je innerlijke authoriteit?
  Buig jij voor manipulatie, controle en macht uit angst om te verliezen wat je denkt te bezitten?
  Alle imperiums gebouwd op “het oude” zullen instorten.
  Je kunt je verzetten maar dan zul je ten onder gaan in de golf van positieve verandering die niet te stoppen is. 

  De apocalypse is ongelofelijk goed nieuws en geeft gouden kansen tot groei, vernieuwing en expansie.

  Ga voorbij de verhalen.

  Een illusie doorbreken die zij zelf hebben opgetuigd met eigen regels waar niemand om gevraagd heeft in een wereld die van ons allen is arrogantie ten top.

  Overdrijft u nu niet een beetje?
  Helaas, nee! Iedereen die zijn ogen hiervoor opent zal dat zo zien.

  Ivan Illich waarschuwde daar al in 1975 voor in zijn analyse ‘Der Enteignung der Gesundheit’ (‘De onteigening van de gezondheid’, red.).

  Goethe beschreef de situatie van de orthodoxe geneeskunde heel treffend in Faust I en laat daarin dokter Faustus toegeven:

  Hier was dan de geneeskunde; de patiënten stierven en niemand vroeg wie er genas,
  met helse toverkollen zijn wij in deze dalen, deze bergen
  meer tekeer gegaan dan de pest, ikzelf heb dat gif aan duizenden gegeven,
  zij verwelkten, ik moet ermee leven dat men die schaamteloze moordenaars prijst.
  https://www.hetbewustepad.nl/index.php?pag_id=54

  Vanuit het sterrenbeeld Vissen gaat het in onze tijd stilaan naar Waterman. The age of Aquarius zou volgens sommige astrologen gepaard kunnen gaan met grote veranderingen op wereldschaal. De nieuwe cultuur van de Waterman zou samenhangen met scheppende individualiteit. Waterman heerst traditioneel over elektriciteit, computers, luchtvaart, democratie, vrijheid, humaniteit, idealisten, modernisering, astrologie, zenuwaandoeningen, rebellen en opstand, waardoor op elk van deze gebieden veranderingen te verwachten zouden zijn. Andere trefwoorden en ideeën in verband met Waterman zijn non-conformiteit, filantropie, waarachtigheid, doorzettingsvermogen, menselijkheid en besluiteloosheid. Vaak beschouwen astrologen het optreden van veel van deze ontwikkelingen gedurende de laatste eeuwen als een indicatie van de nabijheid van het Aquariustijdperk.

  “De mensheid heeft eigenlijk geen economisch, logistiek of sociaal probleem, maar een diep spiritueel probleem. Het gaat om een existentiële crisis: we weten nog steeds niet wat de werkelijke zin van het leven is. Niet wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. ”

  Nieuwe opvattingen, visies en denkbeelden
  De geboorte van een nieuw tijdperk: dat zijn zweverige hippie-idealen van de flowerpower. Geenszins. Het is een wereldbeeld gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen van de wetenschap en inzichten stammend uit het vroegste denken der mensheid, onderbouwd Ferguson. De aquarius samenzwering is een krachtig netwerk zonder specifieke leiders dat ijvert voor radicale verandering in de wereld.
  De samenzweerders zijn onderwijzers en kantoorbedienden, beroemde wetenschappers, overheidsfunctionarissen en wetgevers, artiesten en miljonairs, taxichauffeurs en beroemdheden, toonaangevende figuren op het gebied van geneeskunde, onderwijs, recht en psychologie.
  Ferguson analyseert en beschrijft in detail de snelle en radicale veranderingen die zij opwekken. Nieuwe opvattingen, visies en denkbeelden die voor een paradigmaverandering zorgen op tal van gebieden: economie, onderwijs, politiek, geneeskunde, godsdienst en gezinsleven.

  Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and
  Feeling stress
  A feeling of disorientation
  Unusual aches and pains
  Waking at night between 2 and 4 am
  Memory loss
  Heightened sensitivities to your surroundings
  Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision
  Heart palpitations with difficulty in breathing
  Headaches

  The various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth. https://energeticsynthesis.com/what-is-ascension
  Ascension Symptoms Jan 2023 Welcome to the Great Release
  https://youtu.be/M4A6TvGjpX8

 20. Stay with US and see how we have different paths and different ways of spirituality here but we are all United in one group for one reason: “our ascension” 🕉🔥#ascension #awakening #healing #spirituality #spiritual #soul My channel is: @ascensionofsoul
  https://t.me/ascension_of_the_soul

  One Earth, Two Streams ( Evolution, Devolution, The Sun, Archeology & Inner Knowing)| Gigi Young
  It’s remarkable how we are led to the right teachers at the right time.
  Biggest thanks Gigi, for the many hours of service you provide this community and humanity at large. 🙏❤
  https://youtu.be/LHxCtj1-r-w

  European excess deaths, official data
  There are excess deaths throughout Europe and in all age groups.
  Oh my goodness, John, please don’t stop what you’re doing. I know it’s terribly disheartening. Love your work.
  Thanks for reporting on these critical issues, Dr. Campbell. Your work is important. I know it’s a hard burden to take on, but you show integrity. In this chaotic world, it’s a gem to have people like you stand up and speak the truth. All of us appreciate you. ❤️
  Thanks for reporting on these critical issues, Dr. Campbell. Your work is important. I know it’s a hard burden to take on, but you show integrity. In this chaotic world, it’s a gem to have people like you stand up and speak the truth. All of us appreciate you. ❤️
  I’m a retired nurse, in my early 70’s and I received three jabs and encouraged my adult children to get vaccinated. I then came across your videos and began studying all the data you reported on. It’s been an eye opener. I’m so saddened to have put my kids lives in danger. I’m no longer interested in receiving anymore Covid jabs. Thank you for all that you’ve done and continue to do to enlighten us.
  https://youtu.be/ku2Fv7xnL1o

 21. Nobody saw THIS coming! 😱 Humanity’s Destiny REVEALED https://youtu.be/XtQm8rOj3WA
  “You can basically do anything with synthetic RNA-DNA. It’s like a computer program. So, I think with effort that’s not too crazy, you could probably stop aging, reverse it if you want. You can turn someone into a freaking butterfly if you want, with the right DNA sequence.” – Elon Musk and they created themselves Agenda 21-2030

  It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA?

  DNA is Deoxyribonucleic Acid. Deoxy-Deus in Latin = GOD. Ribo or Rabbi = Master. Nucleic means Center. Acid is Alchemical Fire. DNA means GOD, Teacher & Master — the Internal Fire at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being. It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work. mRNA is “messenger” RNA & its job is to carry out the duties of the DNA GOD molecule. When our body heals, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal.

  Now we can start to understand what all the fuss is about with human mRNA. Who is trying to hack human DNA right now? What are their motives? Are you going to program your DNA or allow others to program it for you? Hint: those that want to program other people’s DNA usually do not have their best interest for them. ✨🧬 5e element

  The Biochemistry of THE GREAT AWAKENING!

  https://rumble.com/v24qpq4-the-biochemistry-of-the-great-awakening.html

  Spiritual Meaning of Aquarius & the Age of Esoteric Knowledge
  https://youtu.be/S0SFlY–lcI
  Learn how the Age of Aquarius is currently governing our planet and how to better take advantage of the spiritual direction humanity is being pushed towards. There are currently two forces struggling against each other, and those who choose to awaken their consciousness have to understand the amount of radical psychological revolution it takes to walk the authentic spiritual path in a practical way – completely obliterating all forms of outdated dogmatic systems of belief. This video also covers the Aquarian astrology zodiac in general with its specific influences, as well as an esoteric practice for this sign.

  “Humanity does not actually have an economic, logistical or social problem, but a deep spiritual problem. It is an existential crisis: we still do not know what the real meaning of life is. Not who we are, where we come from and where we are going. ”

  Karma The collective memory that needs to be healed in 2023
  https://youtu.be/ZmCcu4qMsn0

 22. Ben ik toch weer trots op mijn eigen ,,strenge muzieksmaak, en heb nooit wat gezien in die Springsteen en dergelijke lui zijn altijd maar voor een deel wat ze zingen en uitstralen ,nee geef mijn maar Jumping Jack Flash
  als u begrijpt wat ik bedoel, zij nemen die spuit echt niet ,vertrouwde ik al op. Eric C.nam het wel natuurlijk die dombo en maar zeuren …ik heb zo’n spijt bla bla bla.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in