2022 is een krankzinnig jaar om een criticus van het imperium te zijn. Mensen worden gecensureerd omdat ze de officiële narratieven over een oorlog betwisten. Degenen die niet gecensureerd worden, worden door astroturf trollen belaagd. Een verwoede propagandapush maakt van onze vrienden, familie, collega’s en kennissen gehersenspoelde imperium-automaten die onze ketterse verwerping van de officiële imperiale doctrine over Rusland en Oekraïne verachten, schrijft Caitlin Johnstone.

En dit is slechts een korte mededeling om u te bedanken dat u toch voet bij stuk houdt, en om op te merken dat uw verzet tegen nucleaire brutaliteit, Amerikaanse oorlogszucht en propaganda een verschil maakt.

Als onze machthebbers de instemming van het publiek niet nodig hadden, zouden ze niet zo hard werken om die instemming te fabriceren. Hoewel de machthebbers hard werken om te voorkomen dat wij merken dat wij met veel meer zijn dan zij, zijn onze machthebbers zich daar allemaal terdege van bewust. Het bezorgt hen nachtmerries bij de gedachte aan de mogelijkheid dat mensen er genoeg van krijgen te verarmen en in gevaar te worden gebracht door de economische oorlogsvoering en de nucleaire oorlogsvoering die onze heersers ons aandoen om hun unipolaire agenda van wereldheerschappij te bevorderen. Zij zijn bang voor de mogelijkheid dat wij massaal collectief terugslaan.

Daarom worden wij voortdurend overspoeld door steeds hogere niveaus van propaganda, censuur, algoritme-manipulaties van Silicon Valley en imperiumtrollen . En daarom is er steeds meer artificieel gecreëerde druk om iedereen die zich uitspreekt tegen de waanzin waarvan we getuige zijn, te weren, het zwijgen op te leggen en de mond te snoeren.

  Oekraïne - Loopt op leeg

Terwijl het gecentraliseerde Amerikaanse imperium de agressie in de koude oorlog opvoert tegen niet één maar twee machtige naties in China en Rusland, wordt het manipuleren van het publieke denken op massale schaal om mee te gaan in die roekeloze en kostbare agressie steeds essentiëler. Dat betekent dat iedereen die zich tegen die agenda’s uitspreekt, een doorn in het oog is van de machtsstructuur die ze bevordert.

Zoals ik blijf herhalen, worden alle positieve veranderingen in menselijk gedrag altijd voorafgegaan door een bewustzijnsverruiming. Of je het nu hebt over positieve veranderingen in individueel of collectief gedrag, het komt altijd voort uit een toename van bewustzijn van iets waar voorheen minder bewustzijn was. Zelfvernietigende gedragspatronen veranderen wanneer het individu zich meer bewust wordt van de interne krachten die hem drijven. Sociale onrechtvaardigheden veranderen wanneer het collectief zich meer bewust wordt van hoe ongezond ze zijn. Machtsmisbruik verandert wanneer onderzoeksjournalistiek en klokkenluiders die misstanden onder de aandacht brengen.

Door u uit te spreken tegen de waanzin waarin onze wereld afdaalt, helpt u het bewustzijn te verruimen. Voor elke keer dat u meer aandacht en bewustzijn vraagt voor de leugens, manipulaties en wanpraktijken die onze wereld worden aangedaan ter bevordering van de agenda’s van de oligarchie en het imperium, vergroot u het bewustzijn met dat bedrag. U brengt het collectieve menselijke gedrag zoveel dichter bij echte verandering, of u nu persoonlijk met mensen praat, video’s maakt, demonstraties houdt, pamfletten uitdeelt, twittert, blogt, de waarheid op een viaduct spuit of op de hoek van de straat schreeuwt.

Daarom stuit u op zoveel tegenstand als u dat doet. Net zoals er krachten in ons zijn die zich ertegen verzetten gezien te worden om onbewust te blijven, zijn er krachten in de wereld die pogingen om het licht van de waarheid op hen te laten schijnen tegenhouden. Dat is überhaupt het enige wat je tegenkomt als mensen je proberen tegen te houden om te spreken, en meer respect dan dat verdient het niet.

  Onder Satan's banier

Dus blijf spreken. Blijf aandringen op een gezonde en vreedzame wereld. U doet het geweldig, en uw stem maakt een verschil, en laat niemand u iets anders wijsmaken. Als onze stemmen geen verschil maakten, zouden de machtigste mensen ter wereld niet proberen ons de mond te snoeren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Viganò: “Zij die zich verzetten tegen de Nieuwe Wereldorde zullen de hulp en bescherming van God krijgen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccinzeloten smeken om vergeving nadat ze de levens van miljoenen mensen hebben verwoest
Volgend artikelDe uitvaartbranche is booming. En niet vanwege Covid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Nooit en te nimmer vergeef ik die psychopaten en vergeten al helemaal niet. # not my war# niet mijn oorlog!

  Never forget or forgif those psychopats!

 2. Zij zijn bang voor de mogelijkheid dat wij massaal collectief terugslaan.
  Precies daarom blijf ik, nu alweer bijna 3 jaar, het van de daken schreeuwen.
  BLIJF de WAARHEID VERTELLEN.
  Samen bereiken wij het licht en het eeuwige licht zal ons Verlichten.

 3. Wat een onzinverhaal. En van dit soort reacties krijg ik ook een opdonder. Hooghouden van eigen vibratie, verhogen eigen vibratie, via verscheidene methodieken is de enige weg vooruit voor jezelf en de Collectieve Mensheid. De enige manier om bij te dragen aan de menselijke evolutie die op dit moment plaatsvindt. Met jou of zonder jou, met elite of zonder elite Het Kali Yuga tijdperk nadert zijn einde en zal overgaan naar positievere tijden, zei het nog niet het Gouden Tijdperk. Als dit soort veranderingen plaats vinden roeren de oude krachten zich op zijn hevigst. Maar ook het kwade zal uiteindelijk tot het licht terugkeren en Waarheid zal uiteindelijk zegevieren. Kennelijk voelen heel veel mensen zich prettig bij de haat, onvergevingsgezindheid en van de schrijvers van dit soort artikelen is altijd maar de vraag of zij Gecontroleerde Oppositie zijn.Bedoeld om onze emoties negatief te beinvloeden. De Lovies op het Museumplein zijn dan weer door de New Age memes geindoctrineerd. Een Illuminati download, waarop de UN en de UN kerk, al decennia volledig functionerend, klaar om alle wereldreligies over te nemen, gebaseerd is. Jean Houston, ooit werkzaam voor de UN, bleek uiteindelijk geaffilileerd te zijn met de Club van Rome en pleitte in haar spirituele onlinecursus voor Wereldpopulatiereductie. Ooit leerde ze Hoe meer mensen op aarde, hoe beter de Quantumsoep werkt en we in staat zullen zijn het menselijke bewustzijn op een hoger plan te tillen.

 4. Men wil graag bedonderd worden met die gifspuiten. Zoals bijen op de honing afkomen rennen ze bij de volgende ronde naar de priklocatie. Nu al hoor je velen zeggen dat ze in November weer gaan. En als je zegt dat het geen geneesmiddel is maar een vaccine en dat je even goed nog ziek kunt worden kijken ze je aan alsof je gek bent. Ze willen niet luisteren, ze willen bedonderd worden. En wanneer je vraagt waarom zo vaak per jaar terwijl de griepprik altijd, maar 1x per jaar was, blijven ze zwijgen. Geen onderzoek, ze vragen zich niets af. Als trouwe slaafjes rennen ze weer iedere keer naar de prikbank. Ze willen niet luisteren, daarom ben ik ermee gestopt met waarschuwen, je maakt er eerder vijanden mee dan dat je levens redt.

 5. in alle oprechtheid vond ik de lockdowns lekker rustig, de buurt stil alsof ze dood waren, de snelweg lekker leeg en je was zo van A naar B. Veel meer natuur dat al na enkele maanden zichtbaar werd, meikevers overal terwijl dat niet eerder zo was….

  En dat avondklok of binnen blijven….niks van aantrekken, gewoon eruit wanneer je wilt en doen wat je wilt.

  Die mondmaskers waren geweldig, niks geen rotkoppen meer die je vol aangapen, enkel wat oogjes die de weg kwijt waren. En je kunt beter titte kieke….

  Dat hele opruimen van de mensheid , het betekend meer levensruimte voor ons, minder tot geen mossels meer en huizen om uit te kiezen eigenlijk alles is gewon te nemen. Dus spuit alstjeblieft goed door, en bij de volgende Cojonaprik ronde zit ik bij de ingangn met een bord: “ave gij die sterven gaat, geef mij uw bezit ! ”

  Nee, geen kwaad woord meer, ik heb wel zin in een goeie knok partij om te zien wie de knikkers krijgt en wie zand mag happen. Verlies ik hoop ik dat het leuk was, win ik dan is er een wereld om opnieuw in te richten….

  Next !

 6. Om eerlijk te zijn, ik mis de rust ook. Het wordt voller en voller en nog even en we zitten aan de 18 miljoen inwoners en niet lang daarna 20 miljoen als het aan dit kabinet ligt. Wat corona uitdunt dat vult het kabinet even snel weer aan. Hier en daar lees je wel eens at over “Omvolking”. Wij eruit (het leven) en zij erin. Als het kabinet lang genoeg blijft zitten zullen zij er voor zorgen dat ook al dat nieuwe import Nederland voorgoed verlaat. De rijken hebben nu eenmaal “breeding ground” nodig en ruimte voor hun speeltjes. En hen klo*tjesvolk loopt hen voor de voeten.

  Dat uitdunnen vd wereld bevolking is reeds lang geleden al voorspeld door de Egyptenaren in een tijd toen het daar nog een paradijs was. Dat verhaal dat de piramides zijn gebouwd door slaven klopt niet. Maar daar gaat mijn bijdrage niet over. Het gaat over een voorspelling dat eens de wereldbevolking met zo’n 80% uitgedund zal zijn. Wanneer en hoe is niet bekend echter wel dat het zal gaan gebeuren. De mens heeft nu eenmaal de neiging om zichzelf te vernietigen.

  Wanneer je het plaatje bekijkt van bijgevoegde link (al eerder geplaatst) en je kijkt naar het aantal poppetjes tussen haar benen en armen dan zie je dat hoe hoger je komt het aantal steeds minder wordt. Er zijn er die mj hier voor gek verklaarden die wisten het blijkbaar beter. Meestal hebben voorspellers het VOUT maar deze voorspelling zal uitkomen. Wanneer en hoe weet ik niet.

  https://www.britannica.com/topic/Nut-Egyptian-goddess

 7. David Icke mag holland niet binnen voor betoging zondag.
  Censuur op vrije mening kan niet, maar wel indien gevaar voor de veiligheid.

  ‘t Is maar hoe ge het uitlegt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in