Op social media circuleert momenteel een video die laat zien hoe massa’s moslims boomplanten uit de grond trekken. Het motief voor het vandalisme zou naar verluidt zijn dat de plantage niet in overeenstemming is met de islamitische wetten.

De video toont bewoners van het Pakistaanse Mandi Kass district in Pakistan die protesteren tegen de premier van het land, Imran Khan, die een plantcampagne heeft gelanceerd.

In de campagne, die deel uitmaakt van de maatregelen inzake het klimaatprobleem, heeft het land een nationaal record gebroken met maar liefst 3,5 miljoen planten die in de grond zijn geplant. Maar het wordt niet door iedereen gewaardeerd. In totaal zijn er meer dan 6.000 boomplanten uit de grond gerukt, meldt The Indian Express.

In strijd met de islam

Volgens informatie op sociale media zijn de vandalen, die naar verluidt moslims zijn, tegen de aanplanting omdat het in strijd met de islam zou zijn. De TV-zender Samaa TV meldt daarentegen dat het protest gaat over de mensen ter plaatse die zich verzetten tegen de maatregelen van de regering omdat er een landgeschil is in het gebied.

Islamieten prefereren jongetjes: Honderden dode pasgeboren meisjes gevonden op vuilnisbelten in Pakistan

  "Zijn wij jullie slaven?" Pakistaanse premier weerlegt druk om Rusland te veroordelen
Vorig artikelHet nieuwe spannende Zweden: Migrantenfamilie hangt lammetje aan parkboom en slachten het 
Volgend artikelTrump’s advocaat over BLM: “Terroristische groepering die blanken haat”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Moslims zijn in strijd met het Christendom. Die moeten we dus ook maar van deze aarde rukken. En in plaats er uit erin stoppen. Idioot volk.

 2. Terecht toch ze houden van woestijnen geef ze dan ook woestijnen, zand en nog er eens zand.
  Lever geen dubbeltje meer voor onzinnige aanplant van bomen.
  Je ziet wat dat minder geciviliseerde volk wil.
  Geef ze woestijn en nog er eens woestijnen, hitte en droogte.
  Men ziet wat ze met onze goedheid willen. Alle bomen de grond uit.
  Duidelijker kan niet! Ze willen geen civilisatie!
  Hun ideologie staat dat niet toe. Prachtig toch?
  Pas dan zijn ze blij!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in