Ontluisterende documentaire traceert de oorsprong van het Chinese COVID-19 virus

2
1056

Het COVID-19 virus, dat zijn oorsprong vindt in Wuhan, China, heeft meer dan 1,8 miljoen mensen over de hele wereld geïnfecteerd en heeft meer dan 115.000 doden veroorzaakt.

Onderzoeksverslaggever Joshua Philipp nam – samen met de The Epoch Times – het op zich om de beschikbare informatie over het onderwerp te sorteren, de feiten te verifiëren en alles op één plaats te zetten.

Wat zij produceerden is een ijzingwekkende documentairefilm genaamd: “Tracking Down the Origin of the Wuhan Coronavirus”, (“Het opsporen van de oorsprong van het Wuhan Coronavirus”).

Sinds de première op 7 april is de film alleen al op YouTube meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Tijdens de vijfenvijftig minuten durende documentaire neemt Philipp ons, de kijkers, mee op “een diepgaande blik op het verloop van de pandemie van januari tot april en leidt ons op een ontdekkingsreis om de waarheid achter de zaak aan het licht te brengen”.

De film “probeert te ziften door alle geruchten, alle waarheden, alle onwaarheden, en laat de mensen een zo nauwkeurig mogelijk beeld zien van wat er werkelijk gebeurd is en waar dit virus eigenlijk vandaan komt”, aldus Philipp.

Ondanks het feit dat deze documentaire een immens belangrijk stuk journalistiek is, hebben de mainstream media het volledig genegeerd.

VK meldt 25 nieuwe gevallen van zeldzame bloedstolsels in verband met AstraZeneca vaccins

2 REACTIES

  1. Ja en wij tam volkje blijven maar toekijken hoe ze de mensheid zijn uit aan het roeien en dat komt voornamelijk dat wij alles zien als een samen zweerring van de wappies, maar laat nu duidelijk zijn het zijn juist deze mensen het altijd bij het goede eind hebben gehad en dat komt dat zij verder kijken dan hun neus lang is, WORDT WAKKER.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here