Su-35S vuurt R-37M raket af (via Twitter)

Ik eerlijk gezegd niet.

Maar bijna een jaar later, en slechts enkele weken voor de volgende NAVO-top in Washington, moeten die F-16’s nog komen. Ondanks de belofte dat deze vliegtuigen Oekraïne aan het eind van de zomer zullen bereiken, worden de problemen met de levering steeds duidelijker – van het aantal piloten dat ze zal kunnen vliegen tot de bemanningen die klaar zijn om ze aan het werk te houden. De trainingspijplijn voor de F-16’s is vrij mager,” zei een hooggeplaatste Amerikaanse defensiefunctionaris, die op voorwaarde van anonimiteit met verslaggevers sprak om openhartig te kunnen spreken. F-16’s kunnen de zelfverdediging van Oekraïne versterken. De gevechtsvliegtuigen zouden de Oekraïense luchtmacht dichter bij NAVO-stijl tactieken en systemen brengen, waardoor het gemakkelijker wordt om met de alliantie samen te werken. En ze zouden het bereik van Oekraïne kunnen vergroten op een moment dat andere landen beperkingen laten vallen op de doelen die het leger kan kiezen. – Defensenews.

Nu klagen ze:

Nederland en Denemarken leiden die inspanning, hoewel andere landen zoals Noorwegen en België er ook bij betrokken zijn. Dit jaar zijn er in totaal zo’n 60 vliegtuigen toegezegd en Oekraïne zou die aan het eind van de zomer moeten ontvangen. Dat gezegd hebbende, zijn er meerdere kinken geweest in het proces om ze te leveren en ervoor te zorgen dat ze nuttig zijn. De eerste is training. Tussen Europa en de VS zijn er op dit moment maar een tiental Oekraïense piloten die de vliegtuigen leren besturen, zei de Amerikaanse defensiemedewerker. “Dat is slechts een handjevol piloten, en dat zijn alleen nog maar de piloten,” zei de functionaris. Bijna net zo cruciaal zijn de andere bemanningsleden, zoals de onderhoudsmonteurs, die het vliegtuig aan de praat houden. Brown maakte een soortgelijk punt in het interview door te zeggen dat Oekraïne alleen zoveel vliegtuigen kan gebruiken als het bemanningen heeft. De training op de Morris Air National Guard Base in Tucson, Arizona, begon afgelopen herfst en de eerste ronde Oekraïense piloten studeerde eind mei af, slechts enkele weken geleden. Maar het is moeilijk geweest om plekken te vinden voor nieuwe piloten. Er is een kleine pool van Oekraïense piloten die in aanmerking komen voor de training, die diepgaande ervaring vereist, en er staat ook al een rij van niet-Oekraïense piloten in de rij.

Nu, laat me uitleggen wat “NAVO tactieken en systemen” zijn: het is vliegen in Air Defence (AD) permissieve (soms helemaal afwezig), Electronic warfare (EW) permissieve (of helemaal afwezig) omgevingen, en in afwezigheid van enige tegenwerkende luchtmacht. Dat is tactiek en systeem. Sommige simulaties van Amerikaanse F-22, F-35 en dergelijke van luchtgevechten in Syrië tegen Russische Su-35’s en Su-30SM’s zijn gewoon de jongens die hun spelletjes spelen. Geen enkele moderne Amerikaanse piloot heeft ooit ervaring gehad in het vliegen in een echte luchtgevechtsomgeving, vooral onder de omstandigheden waarin de meeste communicatie in tactische NAVO-luchtgroepen zal worden verstoord, er geen GPS zal zijn en de meeste NAVO-groepen inclusief hun E-8C Joint Stars surveillancevliegtuigen zullen worden neergeschoten of verstoord. Waarom concentreer ik me daarop? Omdat, en dat is nu wel duidelijk, vanwege bekende problemen met de “training” van 404 piloten de enige optie voor het bemannen van die F-16’s zal zijn… tromgeroffel… het plaatsen van NAVO piloten in die F-16’s cockpits.

  Coup coöperatie

Voor elke NAVO-piloot die niet dronken is geworden van Top Gun: Maverick gevorderde luchtgevechtscursus, of nog steeds gelooft in senator Mark Kelly dat Russen “niet in formatie kunnen vliegen,” zou een kennismaking met R-37 AAM of met S-350 of S-400 een echt levensveranderende ervaring kunnen zijn. Letterlijk. Amerikaanse piloten hebben ongeveer nul echte BVR-gevechten (Beyond-visual-range), Russen doen het de hele tijd en 15 miljoen R is een verdomd goed bedrag. In feite zijn de Russen de enige 5e generatie gevechtsvliegtuigen die regelmatig echte gevechten uitvoeren. Maar, zoals ik Nima vandaag waarschuwde toen ik met hem sprak (de video zou morgen of overmorgen gepost moeten worden), de Amerikaanse media maken zich klaar om weer een nieuwe kul te verspreiden zoals “het spook van de NAVO”, die onopgemerkt met F-16’s vliegt en alle Russische Su-57’s heeft neergeschoten, die nu volgens verschillende schattingen tussen de 22 en 26 vliegtuigen tellen, echt een regiment. Let op mijn woorden – dat komt nog. Hier is een documentaire voor je…

Dit is precies hoe echte moderne luchtgevechten eruitzien./s (sarcasme)


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Stoer pratend Brits leger kan niet eens Wembley-stadion vullen; NAVO net zo zwakVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOmslagpunt: Israëls militaire piek is gekomen en gegaan
Volgend artikelAchter de mythe van “miljarden aan wapens” die naar Oekraïne stromen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Wie denkt dat Oekraïne deze F16’s gaat inzetten in een luchtgevecht is volgens mij wel heel naïef. Ze zullen gebruikt worden in een hit-and-run tactiek met de bedoeling doelen van ver te kunnen bestoken waar ze anders niet of nauwelijks kunnen geraken. Daar heeft men geen doorgedreven pilotenopleiding voor nodig.

  • Air to air combat is heeel erg veranderd. Sinds f-15 al indertijd de wereld schokte door met Phoenix lange afstand raketten vliegende doelen te raken op 20nm afstand, ver buiten visueel gezicht. Vanaf toen werden dog fights meestal vermeden.

   Als je de docu kijkt van de f111 (de ongesencureerde!) weet je van de US dat ze vandaag de dag vliegende kinderziektes cq moneypits hebben, terwijl de russen nog vaak wel een “wire” hebben om nee te sturen wat directer, veiliger en effectiever maakt, zelfs bii schade. De su27 frogfoot bv is een vliegende tank die het nog steeds makkelijk wint van de US tegenhanger, de A10.

 2. Fear is an emotion that can hold you down from freedom.

  Unconditional Love. One of the differences between fear and intuition is that intuition is not afraid. Intuition is clear, without judgment and operates from the here and now. Fear is an emotion. Often based on the past or doomsday scenarios from the future.

  You know quickly whether something is ‘right’ or ‘wrong’, you observe things, while logic or reasoning is lacking from the unknown is ego mostly an illusion.
  The knowing of the higher awareness that creates nothing that there is not.

  Activating The Power Within To Unconditional Love.
  Keys to Success, Willpower, and Life Force Potentiality.
  What is your relationship with your own power?
  We all possess a powerful field of consciousness; however, it is up to us whether we create a space of coherence and alignment within us to activate its potential fully. https://youtu.be/s8z_lBr8Pqs?si=xzNoMGnzti5UIE3c

  Never work again.
  https://youtu.be/RWem89hqFHM?si=0sbpN5kyC3pvvbKv

  A new earth is here, and I am honored to be a guide as we shift into this new 5D world. Let’s decondition our minds, leave the matrix behind, and celebrate our uniqueness and authentic truth. Namaste, my friends!
  https://energeticsynthesis.com/world-humanism

  Gebeurtenissen glashard ontkennen en gesprekken achteraf verdraaien waardoor de ander gaat twijfelen aan zijn gezonde verstand. Gaslighting is een subtiele vorm van manipulatie die in veel relaties voorkomt.
  Hoe kan dat? vroeg zij zich af. Ze ontdekte dat er bij al deze mensen sprake is van een subtiele vorm van manipulatie, meestal door de partner, waardoor zij langzaam steeds onzekerder zijn geworden over zichzelf.
  https://www.psychologiemagazine.nl/artikel/zo-herken-je-een-gaslighter/

 3. Awakening the Inner Light: Unleashing the Power of Starseeds.
  Many of you who are reading this are Starseeds. Some of you have already taken the leap and are experiencing the higher vibrations, while others are still in the process of awakening to your true self. Never doubt yourselves. You are grand masters incarnated into human bodies.
  https://youtu.be/v9-UIa_-yeo?si=mhE_pK5LZpSbfVY4

  We are more able to “SEE”. New Earth frequency, heaven on earth.
  Conscious shift 💞 Back together in one.
  Welcome to my channel conscious shift from fear/control to LOVE ❣️

  To be more conscious and accept, stay in balance a peaceful mind and observe.
  We are on a mission journey New Earth frequency. The quantum leap, from mind to heart.
  Every day is a gift in gratitude, to learn to honor and combine inner with outer world in balance.
  It has inspired me to share my journey, we are all walking each other home.

  Thank you for being here in this time of change ✨love and light ☀️
  https://youtu.be/1aICoq-ZBsk?si=pbj-AxFZcdS2zCmy

 4. die willen oorlog VOOR trump herkozen wordt….het énige wat wij, de mensen, dit kan stoppen is ons zelf bewapenen en die oorlog fanaten zelf uitschakelen….wie denkt daar nog zo over??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in