© istolethetv; WHO

Na het nieuws dat een Pride parade op de Canarische Eilanden en een homofestival in België de apenpokken hebben verspreid, waarschuwt de WHO voor het komende “seizoen” van soortgelijke bijeenkomsten in Europa.

De WHO schrijft dat de eerste gevallen van apenpokken die in Europa ontdekt zijn, gevonden zijn bij “mannen die seks hebben met mannen” en niet bij mensen die Afrika bezocht hebben of andere gebieden waar de ziekte van nature voorkomt, bericht Fria Tider.

“Nu komt het zomerseizoen in Europa,” merkt de WHO op in een nieuwe verklaring van haar afdeling Europa, waarin zij erop wijst dat de festivals in de Europese regio nu zullen toenemen.

“Dan kan de verspreiding van de infectie versnellen, want de gevallen die nu ontdekt worden, zijn onder mensen die seksuele activiteiten ontplooien en de symptomen zijn bij velen onbekend,” schrijft de Europese directeur van de WHO, Hans Kluge, in de schriftelijke verklaring.

De organisatie zegt dat iedereen met apenpokken vanaf de eerste symptomen geïsoleerd moet worden.

Het is nog niet duidelijk of er beperkingen gepland zijn. Als de maatregelen echter worden doorgedrukt, kunnen zij ook gevolgen hebben voor muziekfestivals en andere volkomen normale evenementen waarbij geen apenpokken worden verspreid, overeenkomstig het beginsel van gelijkwaardigheid van alle mensen.

Apenpokken in België na weer een homofestival

In België zijn in totaal drie gevallen van apenpokken gevonden, die onmiddellijk in verband worden gebracht met “Darklands” – een fetisjfestival in Antwerpen, gericht op homoseksuele mannen.

Volgens de autoriteiten moeten mannelijke bezoekers die seks hebben gehad met mannen extra waakzaam zijn, schrijft de Telegraph.

  WHO raadt aan geen experimenteel COVID-19 vaccin aan kinderen te geven

Het festival, dat van 4 tot 9 mei liep, beschrijft zichzelf als een ontmoetingsplaats waar mensen de kans krijgen om “hun seksuele identiteit te ontwikkelen”.

Hoe de uitbraak van apenpokken in Europa begon, is niet bekend. De bekende transmissieroute voor eerdere gevallen van de zeldzame ziekte is echter van dier op mens in Afrika.

Patiënt nul is echter niet gevonden, en het is onbekend hoe het virus deze keer in de mensheid terecht is gekomen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Niet te geloven dat het al apenpokkenseizoen is, en ik heb mijn Oekraïense decoraties nog niet eens weggehaaldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOnthuld: Apenpokken blijkt “laboratoriumstam met onbekende kenmerken” te zijn
Volgend artikelApenpokken – Bevolkingsbeheersing door de  COVID-19 vaccin immunogecompromitteerden te infecteren met de pokken?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Ze hebben weer wat geprodiceerd ,waarbij ze weer dodelijke injecties kunnen geven. Maar niet lang meer, het licht gaat winnen.

  • “niet lang meer”…
   Wat is in jouw beleving niet lang meer?

   We staan aan de vooravond van het echte drama…

   Uiteindelijk zal God (ook jouw licht?) overwinnen, maar dat zal niet zonder slag of stoot gaan…

    • het hiernamaals is bedacht door de satanisten (het vaticaan),….zodat jullie hier en nu niet wakker worden,….Know Thyself!!!!

     • Satanisten zijn ook maar mensen. Dat ze het hiernamaals hebben ‘verzonnen’ is ook maar een verhaaltje. Het hiernamaals bestaat zeker wel. Na je dood trekt je geest uit je lichaam en gaat je geest verder. Sommigen komen op een mooie plek, bij anderen is het angstaanjagend. Misschien is het net hoe je leeft? Ik weet het niet. Als heel klein kind heb ik het mijn moeder verteld. Toen wist ik er nog van. Als je ouder wordt vergeet je alles van je vorige leven en je tijd dat je in het ‘hiernamaals’ zat.

     • Beste Mensen

      PikPokken Een Gestoordheids syndroom ziekte is overgebracht naar Afrika onder de naam ApenPokken
      In werkelijkheid een door Blanken geïntroduceerde ziekte verspreid via overname Witte belichamingen zo dus ook speciaal naar Afrika over gevlogen aldaar gehuisvest
      Als mikpunt
      Tot zondebokken verklaren de goedgelovige Afrikanen
      Afrikanen geloven Alles

      Dank U

 2. De rivm site heeft een deel verwijderd over apenpokken op hun site.

  De uitleg van Astra Zeneca zegt meer.
  Zij gebruikten laboratorium bewerkte delen van apen in hun c-19 vaccin.

  De uitleg van Pierre Capel zegt nog meer.

  Mijn uitleg is dat met de c-19 vaccin (gen-therapie) na vaccinatie in ons lichaam petrieschaaltjes hebben ontwikkeld, die hiv,vaids en god weet wat voor ziekten in ons lichaam ontwikkelen.

  Dat naast alle bijwerkingen als myocarditis, bloedproppen, Bels Palsy, hart, long en vaatziekten, zegt mij dat het vaccin voor de farmaceutische industrie en de eu-genetica zijn werk doet.

  Alleen vallen de cijfers tegen, dus zetten ze apenpokken in de A status.
  En PRIKKEN maar, tot de mensheid tot een half miljard is gereduceerd.

  Het mag duidelijk zijn dat apenpokken
  geweldig word misbruikt.
  Maar zolang de nwo geen feit is, doen ze het via de who.

  Teken de petitie op petities.nl die de wef als criminele organsatie aanmerkt.

  Misschien beginnen de hersenen v.d. wef lakeien dan normaal te werken.

 3. Toch nog iets goeds dan met die apepokken. De gay parade zal zich eindelijk niet meer voortbewegen over de aardbol. Vermits je liever een stoet van met druipende puisten gesierde kerels in leren ondergoed wilt zien.

 4. “Teken de petitie op petities.nl die de wef als criminele organsatie aanmerkt.”
  Veel mensen willen niet op de ‘zwarte lijsten’ komen te staan.

  “Misschien beginnen de hersenen v.d. wef lakeien dan normaal te werken.”
  Die werken goed – follow the money.

 5. Mensen met apenpokken moeten in quarantaine aldus de who. Ik heb net de viddeo van Prof, Capel gezien en in Congo had men op een gegeven moment meer dan 10000 gevallen. Hebben ze die mensen ook opgehokt???? Waar was de WHO toen. Het is een grote hoop BS

 6. Net zoals HIV/AIDS kwam van pokkenvaccinatie.
  Ik hoop dat er snel een einde komt aan deze eindeloze stroom van geneuzel en we als mens gewoon in onze waarde worden gelaten. Tijd voor een eerlijke wereld.

 7. Ik vind het lullig dat het nu weer de schuld gaat worden voor de homoseksuele gemeenschap
  Dat was toen aids uitbrak ook zo
  Wat ieders voor keur is op dat gebied moet hij zelf weten
  Het is ook niet mijn idee als u dit soms mag denken
  Maar met een vingertje wijzen naar een bepaalde groep is wel erg makkelijk
  En om nu te zeggen homo mannen lijken op apen is erg kinderachtig
  Ieder mens is uniek
  En we weten toch allemaal wel dat dit ook weer een van de resultaten van de gifspuit is het is weer een poging om de niet gevaccineerde naar de prik bank te krijgen
  Met bangmakerij en dwang
  Dit is dus echt een broodje aap 🐒 verhaal

 8. apen pokken?????? is dat niet gewoon gordelroos veroorzaakt door de covid gif injectie? vanwege het niet meer hebben van een gewoon werkende immuun systeem?
  dus wil men nog meer mensen geinjecteerd hebben om de mensheid op aarde uit te dunnen? wat was ook al weer het doel? 500 miljoen?
  wel de wef/who/verenigde nazi,s zijn allemaal criminele organisaties.

  • Ja het is gewoon gordelroos. Een bekende bijwerking van de vaccinaties! Maar ‘apenpokkenvirus’ komt nu eventjes beter uit. Het dreigt wat lekkerder dan “gordelroos”.

 9. Typisch voor alle nieuwskanalen. Na de corona(pandemie) ligt de volgende ziekte onder een vergrootglas (van angst). Het is niet meer dan dat.

  Ook al draagt een aap een gouden ring, die pokken zijn geen ding.

 10. Als kind ben ik ingeënt tegen DKTP ( difterie. kinkhoest, tetanus en polio. Niét tegen BMR ( bof , mazelen en rode hond; éérstgenoemde 2 heb ik dan ook gehad) Toen ik later in de rij stond, voor de “herhalingsshots” in militaire dienst, werd mij gevraagd, of ik ook gevaccineerd was tegen pokken. Dat wist ik niet meer, waarop een collega-soldaat die achtermij in de rij stond andwoordde dat de “schrapjes” nog duidelijk zichtbaar waren op mijn linker-schouderblad. Enfin, als bij de apenpokken zich blaasjes vormen bij de mond, dan is er overduidelijk van boven iets ingeduwd, en bij de anus iets achterin! IK laat mij met beide zaken niet in., dus dit “vaccin” sla ik ook weer met een gerust hart over. Apenpokken komt uit Afrikaanse “apenlanden”. Oftewel; niet mijn pakkie an!!!

 11. Ik vind het net als een ander op deze site weer shockerend dat men nu weer de homosexuele medemensen de schuld krijgenvan dit pokkenvirus, triest!

 12. Hoe was dat ook alweer in de jaren 80? Oh ja, om geen besmettingen/infecties op te lopen: geen handen schudden en…. ga vooral NIET op die wc-bril zitten.

 13. Als dit een sexueel overdraagbaar virus is, dan is het logisch dat het eerst bij homo’s plaatsvindt, omdat het virus door besmet sperma via de gescheurde en kapotgebeukte bloedvaatjes in de endeldarm in de bloedbaan terecht komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in