Veel ongevaccineerde Amerikanen weigeren bloedtransfusies van gevaccineerde donoren uit angst dat het bloed van iemand die een Covid-19 vaccin heeft gekregen, op de een of andere manier aangetast is, schrijft Dailyexpose.co.uk.

Natuurlijk hebben de mainstream media en verscheidene gezondheidswebsites snel van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze zogenaamde anti-vaxxers te bestempelen als verspreiders van medische misinformatie. Zij zeggen dat deze “anti-vaxxers” geloven dat het bloed van een gevaccineerd individu een microchip bevat of ingrediënten die nodig zijn voor het klonen van mensen.

Volgens de officiële statistieken van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zou de meerderheid van de Amerikanen nu gevaccineerd zijn tegen Covid-19, met 60 procent van de Amerikaanse bevolking en 72 procent van de volwassenen die ten minste gedeeltelijk gevaccineerd zijn. Dit betekent dat de beschikbare bloeddonoren in het land op dit moment grotendeels gevaccineerd zijn.

Dr. Julie Katz Karp, directeur van het bloedtransfusieprogramma van de Thomas Jefferson University Hospitals in Philadelphia, zei: “We zijn ons zeker bewust van patiënten die bloedproducten van gevaccineerde donoren hebben geweigerd.

“Als we om de een of andere reden niet zouden willen dat gevaccineerde mensen bloed doneren, zouden we een echt probleem hebben, nietwaar? Geloof ons alstublieft als we zeggen dat het goed is.”

Bloedcentra in de VS hebben slechts beperkte toegang tot donorbloed dat niet op een of andere manier is aangetast door Covid-19. Katz schat dat, op basis van steekproeven, maar liefst 70 procent van het bloed dat momenteel wordt gedoneerd, afkomstig is van gevaccineerde donoren.

Dr. Michael Busch, directeur van het Vitalant Research Institute, zei dat meer dan 90 procent van de huidige donors in de VS ofwel geïnfecteerd zijn met Covid-19 of ertegen zijn gevaccineerd. Busch heeft de antilichaamniveaus in bloedmonsters van de Amerikaanse voorraad gecontroleerd.

  200 miljard stukjes DNA gevonden in een enkele dosis covid-injectie van Pfizer

Momenteel beveelt de Food and Drug Administration (FDA) geen routinescreening op Covid-19 bij bloeddonoren aan. In het algemeen is niet bekend dat virussen van de ademhalingswegen zich via bloedtransfusies verspreiden en er zijn geen gevallen gemeld van SARS-CoV-2, het virus dat de ziekte veroorzaakt, dat via bloed wordt overgedragen.

Emily Osment, een woordvoerster van het Amerikaanse Rode Kruis, zei dat haar organisatie talloze vragen heeft ontvangen van cliënten die bezorgd waren dat het gevaccineerde bloed geïnfecteerd zou zijn en bestanddelen van de Covid-19 vaccins zou kunnen overdragen. In antwoord daarop hebben de ambtenaren van het Rode Kruis de cliënten gerustgesteld dat het vaccin niet in het bloed circuleert.

Jessa Merrill, de directeur van biomedische communicatie van het Rode Kruis, zei in een e-mail: “Hoewel de antilichamen die worden aangemaakt door het gestimuleerde immuunsysteem als reactie op vaccinatie overal in de bloedbaan te vinden zijn, zijn de eigenlijke vaccincomponenten dat niet.”

In de afgelopen maanden hebben veel gecensureerde artsen zich uitgesproken over de bezorgdheid dat gevaccineerde personen spike-eiwitten van een gevaccineerde persoon aan een ongevaccineerde persoon kunnen afgeven, waardoor de ongevaccineerde persoon effectief wordt geïnfecteerd op dezelfde manier waarop een persoon kan worden geïnfecteerd met een virus.

Ondanks de inspanningen van de mainstream media om elke suggestie dat de Covid-19 vaccins kunnen shedden snel de kop in te drukken, lijkt een document van Pfizer deze vrees te bevestigen. Honderden, mogelijk duizenden vrouwen hebben gemeld dat zij onregelmatige bloedingen hebben gehad na het ontvangen van een dosis van de Covid-19 vaccins, met anderen die helaas hebben gemeld dat zij hun ongeboren kind hebben verloren of lijden aan onregelmatige bloedingen na in het gezelschap te zijn geweest van volledig gevaccineerde personen.

  Ruzie in het gierennest: AstraZeneca beweert drie keer meer sterfgevallen na vaccinatie Pfizer dan na AstraZeneca-vaccinatie

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten

In een document van Pfizer met de titel “A Phase 1/2/3, Placebo-Controlled, Randomized, Observer-Blind, Dose-Finding Study To Evaluate The Safety Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of SARS-CoV-2 RNA Vaccine Candidates Against Covid-19 in Healthy Individuals” (Een fase 1/2/3, placebogecontroleerde, gerandomiseerde, waarnemer-blinde, dosis-onderzoeksstudie om de veiligheid, verdraagbaarheid, immunogeniciteit en werkzaamheid van SARS-CoV-2 RNA-vaccin-kandidaten tegen Covid-19 bij gezonde personen te evalueren), is er een gedeelte gewijd aan de mogelijkheid van “mRNA-vaccinuitscheiding”, waarbij het mogelijk is dat personen die in de nabijheid zijn geweest van iemand die gevaccineerd is, een bijwerking ondervinden.

Pfizer bevestigt in dit document dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan optreden als een zwangere vrouw “in de omgeving” aan het vaccin wordt blootgesteld. Dit houdt in dat een zwangere vrouw aan het vaccin wordt blootgesteld via inademing of huidcontact. Pfizer geeft in feite toe dat het mogelijk is een andere mens bloot te stellen aan het Covid-19 vaccin, gewoon door dezelfde lucht in te ademen of de huid aan te raken van iemand die gevaccineerd is.

Als het mogelijk is voor gevaccineerde personen om het vaccin door aanraking en adem te verspreiden, denk dan eens wat de mogelijke implicaties kunnen zijn als ongevaccineerde personen bloed ontvangen van personen die volledig zijn geprikt.

Hoewel de CDC en andere gezondheidsinstanties hebben verzekerd dat het Covid-19 vaccin op de injectieplaats blijft en zich niet door het lichaam verspreidt, heeft een in Japan uitgevoerd onderzoek naar de biodistributie van het Pfizer-vaccin deze leugen aan het licht gebracht.

  COVID-propaganda ronde: Bill Gates herschrijft geschiedenis, nieuwe Moderna mRNA-moordenaar ontwikkeld

De studie gebruikte luciferase enzymen en radio-isotoop markers om de distributie van Pfizer’s mRNA Lipid NanoParticles (LNPs) door het lichaam te volgen. Onderzoekers ontdekten dat mRNA LNPs door het hele lichaam worden verspreid en de hersenen, milt, hart en zelfs de eierstokken en testikels bereiken.

Huiveringwekkende studie toont aan dat mRNA-vaccin nanodeeltjes door het hele lichaam circuleren

Er werden ook LNP’s ontdekt in het bloed en plasma, met de “gemiddelde totale lipidenconcentratie (μg lipide-equivalent / g (of mL)) (mannen en vrouwen samen)” binnen 2 uur opliep tot 8,90 in plasma, en tot 5,40 in bloed.

Dit duidelijke bewijs, dat natuurlijk niet door de mainstream media zal worden gemeld, doet vragen rijzen over de effecten van het vaccin op het gehele lichaam, aangezien het gedocumenteerd is dat het door bijna elk orgaan wordt verspreid. Het is dan ook begrijpelijk waarom zoveel Amerikanen zich zorgen maken over de gevolgen van het ontvangen van gevaccineerd bloed, en ook wij zouden dezelfde bezorgdheid moeten delen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

45-jarige Italiaanse arts “in de bloei van zijn leven en in perfecte gezondheid” valt dood neer na Pfizer’s Covid injectie: 39-jarige verpleegster, 42-jarige chirurgisch technicus ook doodVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPolitieman schrijft open brief: LATEN WE TEGEN DE TYRANNIE OPSTAAN
Volgend artikelJapan trekt 1,6 miljoen doses van Moderna terug na ontdekking dat ze reageren op magneten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Daar hadden we pas nog over hier.
    Na 7 dagen kunnen ze weer doneren die gif klanten.
    Dus je bent altijd de lul als je ooit nog eens bloed nodig heb.

  2. Als het dan (misschien?) Waar is van dat shedding…?
    Waarom zitten ze dan nog zo furieus achter mensen en ongevaccineerden aan om ze “te vaccineren, of te boosteren…” immers, door de “shedding” vallen we nu dan toch allemaal gezamelijk neer nietwaar..??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in