Drama: 5-maanden oude baby sterft nadat moeder Pfizer-vaccin heeft gekregen – aan bloedstollingsstoornis

1
© Kojach / Flickr (CC BY 2.0)

Een vijf maanden oude baby is overleden aan de gevolgen van TTP (Trombotische Trombocytopenische Turpura), een zeldzame bloedstollingsstoornis. Symptomen zijn onder andere een tekort aan bloedplaatjes, wat leidt tot blauwe plekken. De baby werd ziek de dag nadat zijn moeder het tweede vaccin van Pfizer had gekregen.

Het sterfgeval werd gemeld aan VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt. De zaak trok de aandacht van Alex Berenson, een voormalig verslaggever voor The New York Times.

“@US_FDA – Iemand moet hier commentaar op geven. Wordt het onderzocht? De baby stierf meer dan een maand geleden, het rapport is drie weken oud. Waarom is dit niet eerder bekend gemaakt?”, schrijft hij op Twitter.

De vrouw ontving haar tweede dosis van het vaccin van Pfizer op 17 maart. Een dag later kreeg haar vijf maanden oude baby, die ze borstvoeding gaf, uitslag. De baby weigerde te eten en kreeg ook koorts.

De vrouw bracht haar baby naar de eerste hulp, waar een bloedonderzoek uitwees dat het kind een verhoogd leverenzymgehalte had. Het jongetje werd in het ziekenhuis opgenomen, waar zijn toestand verder verslechterde. Uiteindelijk stierf de baby.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer’s experimentele mRNA-vaccin doodt beroemde CNN juridisch analist die de injectie bejubelde

  Vaccinatiecijfers uit Israël zijn dramatisch
Vorig artikelKlaus Schwab en de Great Reset – de carrière van een genocidale maniak
Volgend artikelArnhem: Politieman wordt bokser
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, zou je denken !!! De overduidelijke berichten uit de hele wereld betreffende de bijwerkingen c.q. sterftes door de mRNA VACCINS laat de mensen /makke schapen nog steeds niet tot andere gedachten brengen. De MINDFUCK van de regering, dat de mRNA …UIT EN TE NA ….GETEST ZIJN OP VEILIGHEID blijkt nog steeds heel sterk te zijn. Tot het najaar waarschijnlijk, want dan men het aantal doden door de mRNA VACCINS ..NÍET MEER NEGEREN !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in