De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) raadt zijn publiek aan om hun “fetisjuitrusting” te wassen en “samen te masturberen op een afstand van minstens 2 meter”, als onderdeel van de huidige “apenpokken”-obsessie van de globalisten. Het Biden-regime is al bezig vaccins voor de “apenpokken” te verspreiden.

De mensen over de hele wereld moeten waakzaam zijn om ervoor te zorgen dat de globalistische medische tiranniestaat geen “Scamdemic 2.0” uithaalt met de apenpokken om lockdowns af te dwingen en dodelijke vaccins op te dringen, zoals de globalisten deden tijdens de wereldwijde “Coronavirus” psychologische operatie. Zoals reeds gemeld, heeft de Universiteit van Pennsylvania – waar de denktank van Joe Biden, het Penn Biden Center, gevestigd is en die het Penn Biden Center met haar algemene middelen financiert – zich laten betalen om een klinische proef met een apenpokken-vaccin te verrichten, wat de zoveelste in een reeks van flagrante belangenconflicten van Joe Biden is, schrijft Patrick Howley.

De CDC heeft onlangs geadviseerd:

“Als u of uw partner apenpokken hebt (of denkt te kunnen hebben) en u besluit seks te bedrijven, overweeg dan het volgende om de kans op verspreiding van het virus te verkleinen: Heb virtuele seks zonder persoonlijk contact. Masturbeer samen op een afstand van minstens 2 meter, zonder elkaar aan te raken en zonder uitslag of zweertjes aan te raken. Overweeg om seks te bedrijven met uw kleren aan of met bedekking van de plaatsen waar uitslag of zweertjes zitten, zodat er zo weinig mogelijk huid-op-huid contact is. Vermijd zoenen. Vergeet niet uw handen, fetisjuitrusting, seksspeeltjes en eventuele stoffen (beddengoed, handdoeken, kleding) na de seks te wassen. Beperk uw aantal partners om mogelijkheden tot verspreiding van apenpokken te voorkomen.”

5 tekenen dat zij een voedselcrisis aan het CREËREN zijn


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Uitbraak in mei 2022, uiteindelijk 270 miljoen doden: Reeds in 2021 aangekondigde apenpokkenpandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

14 REACTIES

 1. Geniaal toch dit. Je zal het maar verzonnen hebben en mensen nemen dit serieus en gaan braaf gehoorzamen. Ik zou in een deuk liggen. Ge. Ni. Aal! Covid was geniaal gevonden, maar dit slaat toch werkelijk alles 🙂 🙂

  • Precies mijn gedachte! Genitaal script weer 😂! Eens zien hoever ze hiermee komen. Dit scenario is gewoon zooo komisch… het is een klucht, een clowns show 3.0, comedy, A-serieus (wacht, is dát wat die A status is…)… Zouden er nog mensen intrappen??? Echt te idioot voor woorden om voor waar aan te nemen 🤪😂.

 2. Ben blij dat ik geen kinderen heb. Die dit óftewel zouden moeten aanzien ófwel aan die verrotte wereld zouden deelnemen. Gatverdamme.

  • Mijn gedachte ook. Doelbewuste keuze geweest om mijn ongeboren kinderen het niet aan te doen. Deze wereld is te ziek. Mocht zoiets als incarnatie bestaan; “NEE, ik wil het niet, de komende paar honderd jaar even niet”.

 3. OMG, ik lig he-le-maal in een deuk.
  Wat een randdebielen lopen er nog steeds vrij rond. Benieuwd hoeveel gehersenspoelden hier weer intrappen.

 4. Ik weet niet, hmmm, 🤔…overweegt er eigenlijk wel iemand om seks te hebben met iemand die de apenpokken heeft? Pokken in gezicht, rond de anus, handen…ik weet niet…veel goesting heb je dan toch niet. Of het moet uwe fetisj zijn natuurlijk! 😅

 5. Oh gatverdamme. Ik zit bijna te kotsen. Ook het zien van de mooie regenboog geeft me een ergernis tegenwoordig. Waarom hangen ze geen condomen aan hun vlaggestok, ipv de regenboog… Dus, wat zit hier weer achter met die fetisj bende en hun etterende puisten? Gaat straks de hele samenleving weer ten onder aan ‘maatregelen’ vw de apenpikken? Kots, kots, kots.

 6. 6 meter uit elkaar? Dat betekent in de meeste gevallen dat ze niet eens in dezelfde kamer zijn. Helemaal geschift zijn die lui.

 7. Zie je wel… nu gaan ze zich ook al bemoeien met je sexleven. Alleemaal om je stikstofafdruk te kunnen reguleren, tis om je rot te lachen deze soap. Ze vergeten alleen
  die “ver-spuiters” er nog bij te betrekken.

 8. Australië gaf in het begin van de plandemie het advies, om elkaar niet te besmetten, “samen”, dus gelijktijdig te masturberen op een afstand van 1,5 meter van elkaar.
  Dus niets nieuws onder de niet verduisterde zon. 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here