Net toen de ongrondwettelijke vaccinatiemandaten van president Biden door de rechtbanken werden verscheurd, kondigden autoritaire politici, volksgezondheidsbureaucraten en de mainstream media een nieuwe Covid-variant aan om een ​​nieuwe ronde van lockdowns en beperkingen te rechtvaardigen. De dingen die de vorige keer niet werkten, zouden een goed idee zijn om deze keer opnieuw te doen, beweren ze, schrijft Ronpaulinstitute.org.

Voor deze autoritairen was de timing van de opkomst van omicron perfect.

De variant werd voor het eerst ontdekt in Zuid-Afrika, en de Amerikaanse en Europese media verspreidden eindeloze paniekverhalen. Autoritaire politici gebruikten de gecreëerde angst om een nieuwe aanval op de vrijheid te rechtvaardigen.

Europa sloot zich en werd een virtueel gevangenenkamp. In Oostenrijk, Duitsland en elders werden burgers zonder vaccinatiepaspoort niet-personen.

Zuid-Afrikaanse gezondheidsfunctionarissen meldden dat de variant besmettelijker leek te zijn, maar veel milder dan eerdere varianten, zoals meestal het geval is met dergelijke virussen. Maar de lockdowners wilden er niets van weten. Van Boris Johnson in het Verenigd Koninkrijk tot DeBlasio in New York City, de variant was voor hen de perfecte dekmantel om hun laarzen weer op de nek van geterroriseerde burgers te zetten.

Zoals te verwachten was, verheugde Fauci zich over de opkomst van de nieuwe variant en waarschuwde voor “recorddoden” onder de ongevaccineerden. Ook President Biden waarschuwde dat dit een “winter des doods” zou worden voor de ongevaccineerden.

Maar hier is iets wat de media niet melden over de omicron uitbraken: ze vinden plaats onder de volledig gevaccineerden. Cornell University, waar 97 procent van de campus volledig is gevaccineerd en een maskerplicht geldt, heeft aangekondigd dat na een massale uitbraak van Covid terugkeert naar alleen online lesgeven.

  De grote vaccinramp - Hoe komt het dat deze leugenaars nooit verantwoordelijk gesteld worden voor hun leugens en slechte werken?

Ook de National Football League heeft dit weekend verschillende wedstrijden uitgesteld vanwege uitbraken van Covid, ook al is de League voor bijna 100% gevaccineerd. En de National Basketball Association, die voor meer dan 95 procent volledig is gevaccineerd, heeft zojuist aangekondigd dat ook zij wedstrijden zal uitstellen vanwege een plotselinge toename van het aantal Covid-gevallen.

Het vaccin werkt niet om infectie of overdracht van het virus te voorkomen: het aantal gevallen neemt toe in de staten met de hoogste vaccinatiegraad. Toch blijven de “deskundigen” volhouden dat het enige dat de verspreiding van omicron kan stoppen, vaccins zijn! Meer mensen beginnen in te zien dat dit geen zin heeft. Als vaccins de verspreiding niet tegenhouden, hoe kunnen vaccins de verspreiding dan tegenhouden?

Ondertussen heeft Zuid-Afrika, met een van de laagste vaccinatiepercentages, zojuist aangekondigd dat zij slechts een fractie van het aantal ziekenhuisopnames met omicron zien in vergelijking met eerdere varianten. De Zuid-Afrikaanse Covid-responsautoriteit heeft de minister van Volksgezondheid een brief geschreven met de aanbeveling een einde te maken aan de inperkingspogingen, het traceren van contacten en quarantaines.

Het ongevaccineerde Zuid-Afrika stopt met de Covid-restricties terwijl het hypergevaccineerde Westen de boel op slot doet. Iets klopt er niet.

Fauci zegt graag dat als je hem in twijfel trekt, je de wetenschap in twijfel trekt, maar dit heeft niets met wetenschap te maken. Het gaat om macht. Fauci, de politieke autoritairen, en de corrupte Big Pharma miljardairs proberen een laatste stand te maken, wanhopig omicron te pushen als een rechtvaardiging voor verdere tirannie en winsten. Maar de echte wetenschap werkt niet mee.

  Pfizer heeft toegegeven dat de injecties van zijn bedrijf waardeloos zijn - dus waarom betalen regeringen nog steeds voor de injecties van Pfizer en leggen ze die op?

Omicron verspreidt zich en vaccins houden het niet tegen. Tot nu toe is bijna de helft van de omicron infecties asymptomatisch. Sommige experts voorspellen dat omicron het einde zal betekenen van Covid-19. Maar we weten dat zolang mensen zoals Fauci er zijn, Covid-19 nooit zal eindigen. Tenzij, natuurlijk, wij de charlatans en profiteurs verwerpen en onze vrijheid terug eisen!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Als gedwongen vaccinatie niet werkt, dan wat?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer injectie inhoud: La Quinta Columna bevestigt bevindingen van Poolse wetenschapper en Dr. Carrie Madej
Volgend artikelWetenschappelijke artikel van Lancet ontkracht het valse verhaal over covid vaccins en onthult dat gevaccineerden de pandemie in stand houden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. De onbenullen hebben slechts één ongelofelijk machtsmiddel: de “mainstream media”.
  Dat is het enige nog, hetgeen die media nog misdadiger maakt dan wat ze waren. Zij zijn de nog enige levensverzekering voor de uitvoerende marionetten, of nog minder, de trekpoppen.

 2. Het vaccin werkt prima naar behoren, mits je niet naar de regeringen en de media luistert. Want het vaccin is ontworpen om zoveel mogelijk dood en verderf te zaaien onder de gevaccineerde. Bij elke volgende vaccin zal de concentratie van giftige substanties, lichaamsvreemde bacteriën en parasieten extremer worden. En de zout oplossing steeds minder. Zodat de sterf gevallen en bijwerkingen gaan exploderen. Je moet het zien als een soort van klantenbinding voor de farmaceuten. De regeringen varen daar ook wel mee, want zieke, zwakke en arme bevolking kunnen alles wijs maken en zijn goed beheersbaar. Met het oog op de grote reset, zijn zieke, zwakke en arme bevolking sneller bereid om zich totaal te onderwerpen aan het zich zelfbenoemde gezag.

  • Ja dat deed Hitler ook met zwakke en onbegaafde mensen die hij zogenaamd naar een verpleeginrichting stuurde met als doel om die daar nu een tijdje in de gaskamer te deponeren het waren vooral kinderen die verstandelijk gehandicapt waren en en zwaar zieke kinderen en volwassenen Zij werden met de duizenden weggehaald waarna de familie korte tijd later vernam dat ze aan een natuurlijke dood gestorven waren Dit alles deed Hitler en zijn uitvoerders van deze aanpak om alleen nog een zuiver Arisch ras te kweken voor zijn derde rijk!!

 3. De enige reden is dat iedereen koste wat het kost aan dat digitale paspoort moet.
  Daarom wordt er angst met een zogenaamde bedreiging van de gezondheid gezaaid en hopen ze dat iedereen door die angst naar de vaccinatielocaties wordt gedreven en even de QR registratie meepakt om zogenaamd weer wat meer te mogen.
  Ze vergeten dat niet iedereen, waaronder ikzelf ‘te koop’ is.
  Ik wou dat iedereen zich ervan bewust zou worden dat het enige doel de uitrol van een controlestaat is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in