Een van de grappigste commentaren die ik heb gezien over de terugval van Oostenrijk in fascistische vorm was van Konstantin Kisin van Triggernometry fame. Op de vraag wat hij vond van het besluit van de Weense regering om vaccinatie verplicht te stellen, zei hij dat hij “hun recht om hun geschiedenis en tradities te herbeleven” respecteerde, schrijft Frederick Edward.

Juist. Niet lang daarna volgden de Duitsers hun voorbeeld, hoewel ze zichzelf over het algemeen superieur achtten aan hun zuiderburen. Iedereen in Deutschland zal worden geprikt. Het is niet meteen duidelijk hoe ze de ondankbaren die vasthouden aan het achterhaalde geloof van lichamelijke autonomie zullen vaccineren.

De Duitse minister van Volksgezondheid heeft misschien een tipje van de sluier opgelicht met de alarmerende mededeling dat tegen het einde van de winter alle burgers “gevaccineerd, genezen of dood” zullen zijn. Mein Gott!

Je moet de moffen bewonderen, ze doen niets halfslachtig.

Lockdowns voor de ongevaccineerden zijn ook in Centraal Europa een rage geworden. De Tsjechen en Slowaken zijn ermee bezig, en hebben het idee geleend van hun Teutoonse buren.

Voor degenen die, om welke reden dan ook, het vaccin niet willen hebben, lijkt het tijdperk van vervolging aangebroken. Het maakt niet uit of je een 5G-chip-tobber bent, iemand met natuurlijke immuniteit na infectie, of iemand die gewoon gegevens op langere termijn wil: het effect is hetzelfde. U. Moet. Gehoorzamen.

Niet dat het beperkt is tot heethoofdige continentale types. De met sacharine overgoten totalitaire van Auckland, Jacinda Ardern, doet niets liever dan de Nieuw-Zeelandse burgerij eraan herinneren dat ze een keuze heeft: gevaccineerd worden of helemaal geen leven meer hebben.

  Australië gaat volledig fascistisch... maar het verzet groeit

Ook Australië heeft zijn totalitaire gezondheidsdespoten aan de macht. Zonder de prik, zei Dan Andrews, premier van Victoria, zouden Australiërs in feite uit de samenleving worden geweerd. Dat hij de Angelsaksische opvatting van vrijheid – waar we automatisch geacht worden vrij te zijn – op zijn kop zette door deze weg van gezondheidsdictatuur te bewandelen, leek hem niet te deren. Macht stijgt gemakkelijk naar het hoofd van een man. Er worden al quarantainekampen ingesteld.

Nu is het gemakkelijk te zien hoe samenlevingen in de val van dictatuur lopen. Mensen die geloven dat ze het juiste doen, bewandelen met alarmerend gemak het pad van totalitarisme.

Zo is het altijd geweest. Mensen die wij vandaag de dag als boosdoeners beschouwen, dachten dat zij op dat moment rechtvaardig handelden. Ze hadden allemaal hun rechtvaardiging, hun redenen. Elke episode van deze manie heeft zijn eigen achtergrond waar ze uit voortkomt. Die van vandaag is onze moderne obsessie met gezondheid en sterfelijkheid, die allemaal voortkomt uit de dood van de religie en de eindeloos oppervlakkige cultus van het moderne.

Er breken rellen uit tegen de mandaten. Regeringen zullen misschien binnenkort eindelijk de langverwachte reactie op hun despotische acties voelen. Of dit hen ertoe zal aanzetten hun beleid te verdubbelen of terug te schroeven, valt nog te bezien. Na de afgelopen twee jaar zoveel politiek, economisch en moreel kapitaal te hebben geïnvesteerd in lockdown en vaccins, is het onwaarschijnlijk dat zij een fout zullen toegeven. De rechten moeten nu door de burgers worden teruggeëist: zij kunnen niet verwachten dat zij die vrijwillig zullen teruggeven.

  MILJOENEN sterven aan COVID-19 vaccins, maar de media vertellen u er niets over

Eén vraag blijft. Het is misschien goed voor de machthebbers om er even over na te denken. Wat als regeringen, na hun bevolking gedwongen te hebben gevaccineerd, ontdekken dat Covid zich nog steeds verspreidt? Iets dat lijkt op wat er op dit moment in Gibraltar gebeurt?

Tegen die tijd, na de fundamentele rechten van hun burgers te hebben geschonden – en hun intelligentie en moraliteit herhaaldelijk te hebben beledigd – zullen er weinig stokken meer zijn om hen mee te slaan. Er zal een Rubicon zijn overschreden. Misschien pas dan zullen de pogingen van de machthebbers om de samenleving tegen zichzelf op te zetten, verdeeld in gevaccineerde en ongevaccineerde kampen, worden herkend.

Na verloop van tijd zal het voor iedereen duidelijk worden dat de keizer geen kleren aan heeft. Maar de zaken zullen waarschijnlijk eerst slechter worden voordat ze beter worden. Het tot zondebok maken is nog maar net begonnen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Klokkenluider maakt videobeelden van gedwongen Covid-vaccins in Duitse verpleeghuizen openbaar – Advocaat: “We hebben te maken met doodslag, misschien zelfs moord”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” is
Volgend artikelEnkele opmerkingen over de rellen in Rotterdam van een Rotterdammer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. De wat als gedwongen injecties niet werken dan moet plan B van de plank worden gehaald.

  Voorheen was dat altijd oorlog. Het westen is Rusland en China wel heel erg extreem aan het uitdagen de laatste paar jaar. Oorlogen zijn om minder begonnen.

  Het westen lijkt wel een zelfmoord cultus te zijn geworden. Als wij de wereld niet regeren zal niemand dat doen of zo. Ik vind het iiig geval steeds lastiger om ratio te bespeuren in dit alles.

  Groeten,
  Hugo

  • Oorlog, of ongekende beurscrash waarna al het geld ineens waardeloos wordt, kan ook heel effectief zijn in een complex samenleving. Of misschien een horrorwinter met afgesloten gaskraan voor Europa dankzij eindeloos provoceren door de VS en hun handlangers in de EU. De mensen die dit organiseren zien zichzelf niet als deel van de Westerse beschaving maar als een oneindig superieur ras, alle middelen zijn geheiligd. En blijkbaar vertrouwen ze op hun onaantastbaarheid of hun luxe bunkers in Zwitserland en Nieuw-Zeeland…

   De poster bij het artikel zou trouwens wel mooi zijn voor op alle bushokjes etc. in Nederland 😉

   • Hoi V,

    Klopt. Ze zien zichzelf als een superieur ras to be om exact te zijn. Heb je je al eens verdiept in het transhumanisme? Ray Kurtzweil is mooi voorbeeld (als ik het goed heb) was de volgende die basically stelde. Als wij Transhumanisten zijn zijn we als Goden zijn en zullen gewone mensen zien zoals gewone mensen mieren zien. Zo kan de aarde eerlijk geregeerd worden.

    Ja, die gaskraan gaat dicht gok ik zo. Nieuws is ook dat Algarije overweegt de gaskraan naar Spanje dichtgaat. Dus het is niet alleen (Wit) Rusland…. Het WEF heeft ook een giga cyber aanval genoemd. Ja, dat doet t m ook. Maar ja, de ultimate is natuurlijk een combo van vanalles en nogwat.

    Groeten,
    Hugo

 2. Dit is allang een oorlog. Omdat er niet meer genoeg grondstoffen zijn en het klimaat eraan gaat. Dus het zou Gunstig zijn voor zeg 500 biljoenairs en hun familie om de wereld nog zo lang mogelijk te kunnen verteren. En daarom is dit plan ook ontwikkeld. Geloof nou niet dat de mensen bewust zelfmoord plegen. Daar zijn simpeler methoden voor

  • Waaruit maak je op dat er niet genoeg grondstoffen zijn en het klimaat eraan gaat?
   Is het niet zo dat een te kort aan grondstoffen prijsmanipulatie is en het klimaat op natuurlijke wijze veranderd en dit een normaal verschijnsel is waar me makkelijk mee leven kunnen en dit al honderden eeuwen doen.
   Even wat minder NPO kijken en wat meer echt wetenschappelijk nieuws zoeken en zelfs dit kritisch beoordelen.

   • De verandering in het klimaat en het instorten van de wereldwijde ecosystemen is absoluut niet natuurlijk en gaat met een tempo wat ongekend is in de geschiedenis. Iedereen die al langer in de natuur komt kan het zien. In 100 jaar tijd verdwenen meer soorten planten en dieren dan normaal in miljoenen jaren; nee, echt niet “natuurlijk”. Dit wordt bij ongewijzigd beleid een “extinction event” zonder weerga, erger nog dan bijvoorbeeld de inslag die een einde maakte aan het tijdperk van de dinosauriërs.

    Ben het wel met je eens dat tekort aan grondstoffen gedeeltelijk prijsmanipulatie is (zoals nu bijv. bij olie/gasprijzen) en ik denk ook niet dat de Groene plannen van de elite enig soelaas gaan bieden, want dat is ordinaire zakkenvullerij die hooguit het probleem verschuift. Een reductie van de wereldbevolking tot 500 miljoen zou kunnen helpen maar daar zal ik niet voor pleiten; een reductie van de materiële consumptie zoals we die in het Westen zien (met name bij de elite van Davos etc.) is wel dringend noodzakelijk. Bij een verstandig economisch systeem is er ruimte genoeg voor 10 miljard mensen zonder dat de natuur naar de knoppen gaat, maar binnen het huidige consumptiemodel zal van “makkelijk mee leven” snel geen sprake meer zijn.

    • Nog steeds geen onderbouwing betreft het klimaat.
     Ik ben wel met je eens dat we met onze consumptie en met name de afval die dit veroorzaakt van de meeste producten beter moeten omgaan.
     b.v. het is toch te gek voor woorden dat er duizenden mobieltjes op de afvalberg komen simpel omdat er bij de oude telefoontjes taken niet langer worden ondersteund. (taken die we in de eerste plaats al niet nodig hadden)
     En dat geldt voor veel producten.
     En wat betreft de wereldbevolking… het is minder dan dat je denkt.
     Iedereen op de hele wereld 100m2 ruimte geven vult nog niet de halve staat Alaska. ga maar rekenen.

     • De veranderingen in het klimaat gaan ook on-natuurlijk snel en als er niks wordt gedaan zullen landen als Nederland en Bangladesh, plus een groot deel van alle havens en luchthavens wereldwijd, voor het einde van de eeuw niet of nauwelijks meer bestaan, alleen al door de zeespiegelstijging. Ik denk dat enige voorzichtigheid dus op zijn plaats is, anderzijds geloof ik niet dat het kopen van een Tesla in plaats van een gewone benzineauto, het vervangen van je gasboiler door een warmtepomp, laat staan CO2 certificaten etc. veel gaan helpen, behalve dan voor de handige jongens en meisjes die ze ons aanpraten.

      Beschikbare ruimte per wereldburger is geen criterium, het gaat erom hoeveel monden je kunt voeden en van energie voorzien op een enigszins duurzame manier (zonder de natuur en andere hulpbronnen in enkele decennia uit te putten) en dan is 8 miljard wel ongeveer de grens, ook nog onder voorwaarde dat de gemiddelde vleesconsumptie etc. fors omlaag gaat.

      Wat betreft grondstoffen denk ik dat we het eens zijn dat er met betere levensduur van producten en betere recycling heel veel mogelijk is en zelden een echt tekort. Helaas zijn er allerlei commerciële en politieke belangen die strijdig zijn met producten die lang meegaan of goede recycling 🙁

      • Hoi V,

       De klimaat veranderingsagenda vind ik, na veel lezen ongeloofwaardig. Ga maar eens terug in de tijd. Dit wordt al sinds begin 1900 gepromoot. Begon met global warming, toen global cooling, toen global warming en nu maar climate change. Breidt daarna uit naar de warme periode van het Romeinse rijk of de warme periode in de middeleeuwen.

       Met betrekking tot het vervuilen en vernietigen van onze leefomgeving ben iik het echter helemaal eens. De plastic soep in de oceanen opruimen want super schadelijk voor de oceanen en de zeebewoners. De reactie, ach, lekker laten liggen. Een groot Amerikaanse olie maatschappij die doelbewust super goedkope meuk aanschafte en olielekages op de koop toe nam veroordeeld tot het opruimen van die troep dat de Amazone vernietigt…. De reactie, the horror, die arme onderneming. Dat kan je niet verwachten. Roundup dat talloze dieren vernietigd en zeer waarschijnlijk kanker veroorzaakt, gewoon blijven gebruiken.

       Maar oh jeetje, CO2, alles moet wijken. Hoe komt het dat ik sceptisch ben (lol)

       Groeten,
       Hugo

       • Eens dat de klimaatagenda dubieus is maar ik ben desondanks van mening dat er een serieus klimaat probleem is; wat niet hetzelfde is als een CO2 probleem. En er zijn inderdaad dringender/ernstiger problemen op het moment.

        Zolang er geen geloofwaardige oplossingen zijn (behalve dan consuminderen, maar dat gaat nooit gebeuren als het aan de politiek ligt) allemaal irrelevant ;(

        • Het zgn ‘klimaatprobleem’ wordt gecreëerd door hetzelfde schorem dat ons terrorisme, immigratie, inflatie, oorlogen, vergiftiging en wat dan ook niet hebben gebracht.

         Verdiep je eens in geo-engineering en kom tot de conclusie dat alle klimaatperikelen uit de toverdoos van het zelfde tuig komen.

         Opknopen dat soort, en zulke machtsposities nooit meer mogelijk maken.

   • Grondstoffen is niet het probleem, maar ze hebben door de corona hype met lock downs zijn de aanvoerlijnen verstoord geraakt. Dat los je niet 1,2,3, op. Nu er weer lock downs zijn, zal de aanvoerlijnen totaal vernietigd worden van alles. Daar er ook veel werknemers al gestorven zijn door het vaccin, werkt dit ook niet mee om de aanvoerlijnen in tact te houden. Zodat we aan alles te kort komen.

    Daar met die zogenaamde klimaat veranderingen het ook bewust gedaan, want al decennia doen ze aan weermanipulatie met hoge frequenties m.b.v. chemtrails door chemische geleiding in de atmosfeer te sproeien. Zodat ze kunnen bepalen waar extreme regen valt of alles verdort door extreme droogte.
    Tevens zit in de chemtrails aluminiumoxides, borium en nog veel meer rotzooi om niet alleen het weer mee te manipuleren, maar ook het volk rustig te houden. Dit schaadt niet alleen de mens, maar ook alle flora en fauna. Wat we 40 jaar terug nog echte voeding van het land kwam, is nu enkel meer maagvulling geworden. Alle vitamines en mineralen zitten er bijna niet meer in, dit komt niet alleen door die chemtrails, maar ook door intensieve landbouw en veeteelt. De boeren moeten wel telkens meer produceren, omdat ze anders failliet gaan. Met tonnen kunstmest en GMO waardoor de planten extreem snel van groeien, maar geen vitamines en mineralen meer kunnen opnemen. Het gaat tegenwoordig enkel om kwantiteit en geen kwaliteit.

    Daar de massa productie bedrijven al hun producten maar een beperkte levensduur geeft, dit wordt zo bewust gedaan om zo meer te kunnen verkopen. Hierdoor wordt het goedkoper om nieuw te kopen, dan het oude kapotte te repareren. Waardoor onze afval bergen extreem groeien.

    Het CO2 is nooit het probleem geweest, maar omdat hier grof geld aan te verdienen valt, wordt het voor de consument het wel ineens een probleem. Dit probleem wordt nog steeds door de media en de regeringen ons aangepraat. Zodat het volk honderden euro’s per jaar moeten betalen aan belastingen voor in weze onschuldig natuurlijk gas. Hier in het westen breken we nu de betrouwbare en betaalbare energie voorziening af, om plaats te maken voor onrendabele en onbetrouwbare en niet toereikende, die op hun beurt een gigantische berg chemisch afval produceren (de wieken moeten elk jaar vervangen worden en kunnen niet gerecycled worden, dus begraven zij die onder de grond) en bij die windmolens als maaimachines om alle vogels en insecten uit de lucht maaien, tevens zorgt het slaggeluid van de wieken, zoveel lawaai dat omwonende stapel gek worden, maar ook kilometers om die molens een constante lage dreun toon, waar menig volk onrustig van kan slapen.

    Het volk wordt al sinds mensen heugenis altijd al door de politiek voor gelogen, gechanteerd en afgeperst en met een monopolie op het geweld tegen hun eigen bevolking. Tevens krijgt het volk overal de schuld van, doordat we na de 2e wereld oorlog door de Amerikanen zogenaamd bevrijdt zijn en ons in het maatpak van consument gedrukt hebben. Om zoveel mogelijk te kopen, want dat stimuleert de economie. Toen begonnen ook onze afvalbergen te groeien. Nu ze met het communisme ons willen opleggen met het eind doel van de corona, zal het volk alles verliezen inclusief ons eigen lichaam. Alles wordt toe geëigend door de regeringen in opdracht van het WEF, die zelf het kapitalisme aanhangen. Deze twee vormen van mens onderdrukkende methodes gaan letterlijk over lijken om hun doel te willen bereiken. De bovenste laag van de heersers wil altijd alles voor zich zelf hebben en gunt andere niets, daarom willen zij het volk tot slaaf dwingen

    • inderdaad …

     voor gewone mensen zijn deze ontwikkelingen die al zeker twee generaties aan de gang zijn – sterk gerelateerd aan de consumptiemaatschappij – een groeiende bedreiging, voor de elite achter de schermen is het een gouden kans om extra te graaien en meer controle te krijgen, en zichzelf daarbij ook nog te presenteren als wereldverbeteraars.

 3. Het lijkt mij dat we op de rand van de burgeroorlog zitten, immers, onder dwang worden ingespoten is jezelf dubbel laten vermoorden, vooral qua eigenheid en zelfrespect , en mogelijk fysiek door god mag weten welke latente geactiveerde ziekte of wat er verder uit de spuit komt. Openheid over de inspuiting is er niet, pas in 2076…dus je mag je zeer zwaar achter het oor krabben…

  Dat “wereldwijd” de spuit de enige weg naar bevrijding schijnt te zijn en dat discussie de kop vanaf dag 1 is ingedrukt zou ieder met enige intelligentie toch alert moeten maken….maar goed, er zijn geboren slaven die zichzelf niet zo kunnen zien door maatschappelijke verworvenheden maar het tot in hun dna zijn. Over de halve andere wereld die ivermectine en devariaten daarvan gebruikt lees je in de pers niets….en dat miljoene mensen op enkele dagen vrij zijn van enige klachten voor centen ook niet…inspuiten is geld roven in het kwadraat….

  De vrije mens gaat de strijd aan, maar het strijdtoneel is straks geen zwart wit situatie….vriend en vijand en alles dat gewoon niks wil loopt door elkaar, net als dozijnen verschillende groepjes met een eigen agenda en belang, of hen die gewoon bijverdienen willen door te plunderen en te roven tijdens chaos…de beelden van een horde agenten die een telefoonwinkel leeg plunderden in Parijs vorig jaar nog op het netvlies…

  Macht maakt sommigen tot beesten…althans, ze komen openlijk als beest naar voren, omdat het op bevel mag.

  Iedereen gaat altijd de discussie aan met het aapje van de orgeldraaier omdat de muziek vals klinkt….misschien is het orgel of de muziek wel verkeerd gemaakt….of de orgelman een hufter die opzettelijk iedereen tegen elkaar opjaagd met een ongrijpbare valse angstzaai machine….

  Als gedwongen vaccinatie niet werkt dan zal er onder de ingespotenen zoveel angst worden gemaakt door pers en overheid dat de ingespoten medeburgers massaal op aanwijzing roepen om uitroeiing van de oningespotenen….en menig overheids dienaar zal gehoor geven aan deze schreeuw om “veiligheid”, kwestie van roeping ofzo…groepen zullen langs de deuren trekken om mensen die niet zijn ingespoten te dwinjgen of gewoon dood te slaan. Ver van je bed? Wat de Hutu en Tutsi deden was precies dit, en hoewel in Afrika is Europa een groter psychopatisch gebeuren. Joegoslavie, serviers en albanezen, idem. De geschiedenis zit er volmee….doodgeslagen omdat je in andermans hoofd en nachtelijke angsten een gevaar bent…
  Als je nu als mensen in de straat heb die zeggen dat je moet laten inspuiten, dan weet je al wie de meute zal sturen naar jou voordeur.
  Ik denk dat een keiharde boodschap aan de politiek de enige weg is, iets dat ze hun menselijkheid terdege doet beseffen en dat ingeval er lieden zijn die denken te mogen beslissen voor land en volk omdat ze een ambt dragen, dan weet je wie de gaskamer deur straks sluit. Met die soort is praten niet mogelijk, hun hele bestaan hangt vast aan een ster of streep en een opnaai sticker. Jezelf als God verkopen terwijl je een trol bent…

  Alleen totale openheid qua naam, adres etc. van alle politici in beide kamers en hun stemgedrag inzake Corona en vrijheidsberovende maatregelen kan nog grotere ellende voorkomen, omdat als iedereen weet wie het zijn en waar ze wonen er nog een rem is om niet blind over te gaan naar een totalitaire staat….immers zelfbehoud is het grootste instinct….

  Om die reden is transparantie nu het verschil tussen een burgeroorlgo of een moeilijke maar logische weg naar een gezond land.

  • ‘Als je nu als mensen in de straat heb die zeggen dat je moet laten inspuiten, dan weet je al wie de meute zal sturen naar jou voordeur.’

   Ik heb het ze rechtstreeks gevraagd … Antwoord: ‘Ja.’
   Ik weet voldoende.

  • Politici en alle andere deelnemers aan de staatsgreep van WEF/BigPharma vertrouwen erop dat de staat ze zal beschermen (en rijkelijk belonen, voor de meer actieve spelers). Ze worden bovendien gesteund door een “zwijgende meerderheid” van miljoenen dombo’s en deugdmensen in het land. Ze gaan pas nadenken als er volop doden vallen in eigen kring, door extern geweld of door de spuiten, en dan zal het te laat zijn om de waanzin nog te stoppen. Ik vrees ook dat een burgeroorlog (en vermoedelijk wereldoorlog) de uitkomst zal zijn als er niet snel een wonder gebeurt dat deze wereldwijde greep naar de macht in de wielen rijdt.

   Tienduizenden landgenoten doen actief mee met dit misdadige covid beleid – in politiek en bestuur, bij de omroep en andere nieuwsmedia, in de medische sector, enz. Het soort mensen die in WOII vooraan stonden om zich aan te melden bij SS of NSB. Wat is een passende straf voor degenen die talloze burgers de dood injagen door het blokkeren van goedkope en effectieve medicijnen, door het pushen van experimentele en gevaarlijke vaccins en het afdwingen van draconische, totaal nutteloze en overbodige lockdowns en anders stupide maatregelen die de economie vernielen? De complete toplaag van de maatschappij moet vervangen worden om dit kwaad te stoppen 🙁

   • Hoi V,

    Je stelt; ”De complete toplaag van de maatschappij moet vervangen worden om dit kwaad te stoppen ”

    Dat klopt maar dat is slechts een tijdelijke oplossing. Macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut. We zitten dan binnen een paar generaties weer op het zelfde punt.

    Het enige wat helpt is dramatische decentralisatie met een nieuwe verlichting er bovenop. Ik denk niet dat dat spoedig zal gebeuren dus burgeroorlog en / of wereldoorlog zal het worden.

    We gaan het meemaken. Buckle up!

    Groeten,
    Hugo

    • Eens, helaas.

     Zolang mensen zelf niet veranderen blijft het probleem terugkomen. Die decentralisatie zie ik niet gebeuren tenzij we noodgedwongen straks alle oude structuren zijn ingestort en we weer helemaal opnieuw moeten beginnen. Het is moeilijk voorstelbaar dat dat gebeurt zonder een tijdperk met epische schade en ellende.

 4. Die spuit is een biowapen en je gaat er vroeg of laat aan dood. Zodra je bent ingespoten gaat de tijd dat je nog leeft aftellen, met een maximum van 5 jaar. Met elke volgende spuit gaat er weer een jaar vanaf, als je geluk hebt, anders gaat het nog sneller bergafwaarts voor je. De haast is geboden voor de uitvoerders, want iedereen moet en zal ingespoten moeten worden als zij hun tijdschema willen volgen. Want in maart 2022 gaat de volgende en laatste fase in. Wat er in Nederland is gebeurt, is dat de 2e kamer zich zelf heeft opgeheven, door artikel 1 af te schaffen en daarmee inclusief hun zelf en de rechtstaat. Iedere ambtenaar die de eed afgelegd heeft aan de koning en de grondwet, is nu buitenspel gezet in de fictie wereld, waar wij burgers zijn. Nu we alle in de echte werkelijke wereld vertoeven zijn wij geen burgers meer, maar mensen en de regering is een commerciële coöperatie die samen werkt met het misdaad syndicaat DSG waar Klaus Schwab de lakens uitdeelt. In dat opzicht zijn alle ambtenaren inclusief de regering en de overheid met een filialen als gemeentehuizen, het OMT, het RIVM, artsen en ziekenhuizen die allemaal hoogverraad plegen, die het biowapen in ieder mens wil injecteren.

 5. Een ding, degenen die nu fout zijn kunnen na de oorlog niet meer zeggen dat ze in het verzet zaten, want, door de injecties leven ze dan niet meer.
  Het gaat in diverse landen al compleet mis met de gevaccineerden, Israel, Groot-Brittanië, Gibraltar.

  • Het mirakel van Ivermectine is nog veel overtuigender in de Indiase deelstaat Uttar Pradesh.

   Wordt natuurlijk kompleet genegeerd door de MSM of het is een “onbegrepen” bizar verschijnsel voor de deskundologen ;(

 6. Ik denk dat aan het eind van de winter, wanneer er plots duizenden bij de noodhulp aankloppen het kwartje wel zal vallen voor een groot deel.
  Hopelijk valt dit mee, maar het is wel een snellere weg uit deze waanzin.
  Ben trouwens wel benieuwd hoe de NPO (D666) dit dan gaat spinnen.
  Zeta variant misschien en dan de vierde booster en een nieuwe anti coronapil ofzo.
  Vervelend naar voor de mensen maar eerlijk gezegd hoe erger hoe duidelijker het wordt voor de vaccinatieschapen.

  • Ik denk dat deel van het plan is om de echte economie (i.t.t. de financiële economie) zoveel mogelijk af te breken en bijna iedereen afhankelijk te maken van de overheid via noodhulp, voedselhulp, coronasteun in duizend variaties enz. En dat straks natuurlijk allemaal onder voorwaarde van de corona vaccinatiepas. NPO en politiek kunnen daarmee laten zien hoe genereus de overheid is voor nette burgers ;(

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in