Met behulp van optische microscopie, heeft La Quinta Columna de beroemde “nano-octopus” gevonden die verscheen in de Pfizer vaccin flacon geanalyseerd door Dr. Campra, waargenomen door Dr. Carrie Madej onder de microscoop; en ook gevonden door de Poolse wetenschapper Dr. Franc Zalewksi, bericht Rhoda Wilson.

“Het lijkt op een insect. Het lijkt op een insect vanwege de pootachtige vorm,” zei Ricardo Delgado van La Quinta Columna.

De video van La Quinta Columna laat ook andere microdeeltjes zien die bewegen in de Pfizer-injectie, waarschijnlijk nanodeeltjes dragend, “het is alsof wat het ook is dat we zien echt zelf-assemblerend is en, zoals ik al zei, steeds complexere structuren … het is glashelder dat de achtergrond van dit alles is zeer ernstig … de wetenschap is gekaapt.”

Iedereen moet de video hieronder bekijken en zich bewust zijn van de “dingen” die in het lichaam van mensen worden geïnjecteerd.

Link: Rumble

Een paar maanden geleden vond Dr. Franc Zalewksi, een Poolse bioloog en geoloog, “iets” – in de Covid injecties. La Quinta Columna noemde dit “ding” een “nano-octopus”. Dr. Zalewksi’s lezing die beschrijft wat hij ontdekte is in de video hieronder, met Engelse ondertiteling omdat de originele lezing in het Pools was.

“Het lijkt één hoofd en drie poten te hebben. Ik heb wat tests gedaan en hier zijn de resultaten: aluminium, broom en koolstof. Dit betekent dat “iets” poten heeft van verschillende kleuren. Hier hebben we de testresultaten van dit “ding” … ”

Hij mat de kop van het “ding” van aluminium op 20 micron en de poten van koolstof op 25mm. Om te visualiseren wat dat betekent, vermenigvuldigt u de componenten met 1000: als de kop 2 cm is, zijn de linten 25 m en hij hield een schaalmodel omhoog om het te demonstreren.

  Ook Noorwegen stopt definitief met experimentele AstraZeneca COVID-vaccins: "Hoger risico geassocieerd met AstraZeneca vaccin dan met COVID-19 ziekte"

“En ik zeg tegen mezelf: ‘Wat voor wezen is dit? Lijkt “het ding” op dat geklauwde wezen dat mensen doodt? Of op iets uit de Matrix dat vliegt, tentakels heeft en zich aan andere dingen vasthecht? vroeg Dr. Zalewski.

ALUMINIUM-BASED LIFEFORMS FOUND IN VACCINES UNDER MICROSCOPE – DR FRANC ZALEWSKI – ENGLISH


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID vaccin levensvorm: Poolse dokter vindt “Het Ding” in Pfizer Comirnaty injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDrievoudig gevaccineerden 4,5 keer meer kans om positief te testen op Omicron dan ongevaccineerden
Volgend artikelOmicron: De laatste stand van de Lockdowners
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Ik heb een test voor toegang gedaan voor spiderman, de dag voordat alles sloot.
  Toe het staafje uit mijn neusholte werdt gehaald, proefde ik een vreselijke smaak,
  Ik zei tegen die muts, waar kan dat vandaan komen, ze wist het antwoord niet.
  Kan me niet voorstellen dat het droge wattenstaafjes zijn, of heeft ze iet bij mijn hersenen geraakt dat die vloeistof los liet, thuisgekomen zeker 2 uur lang een snotneus gehad waar het lange staafje in zat. En niezen als een gek. Ik doe het nooit meer kunnen kaput vallen, firma ggd list en bedrog. Ben niet gevaxxed.

  • Gefeliciteerd Hugo de vreselijke, je bent met die PCR test geënt met CRIS-PR tegen jou hersenbarrière. Inclusief een chipje die je er nooit meer uit kunt halen. Dit is tevens een tracking systeem die jouw overal kan traceren, waar je ook bent. Tevens hebben ze nu ook jou DNA van je afgenomen, zodat jij ook in hun DNA database wordt opgenomen. Dat had je kunnen weten via deze site o.a. dat dit met de PCR testen wordt gedaan. Maar nu jij dat vrijwillig hebt laten doen, kan je niemand aansprakelijk stellen voor deze medische behandeling. Nu jij een vreselijke smaak in de mond had, hebben zij daarmee ook jouw smaak en ruik orgaan onherstelbaar beschadigd. Het is maar dat je het weet. Diegene die de testen afnemen, weten dit niet eens op een uitzondering na. Zo beseffen zij ook niet dat afname van een PCR test een medische behandeling is. Waar ze geen van alle bevoegd voor zijn.

 2. Heb zelf ook #testspijt vanwege dat ik naar de gp in Zandvoort ging. Wist toen helaas nog niet van allerlei info die ik nu wel weet over de test. Vond het wel altijd maf dat die test stok zo’n eind in je neus moet voor iets dat super besmettelijk zou zijn. Een chip geloof ik niet zo in, vanwege dat ‘hulpjes’ de test doen en denk dat een chip te groot is. Maar ben wel beetje bang dat er iets ingevoerd is.

 3. Hier zijn een paar links waar mijn mond van open viel. Het is niet voor niets dat de onderzoekers allemaal van die vreemde objecten in het bloed van gevaccineerde tegenkomen e.d. Groet marco

  Klaus Schwab (oprichter WEF) sprak in 2016 al over 10 jaar hebben we wellicht implanteerbare chips in menselijk lichaam! (Frans, Engels) https://www.youtube.com/watch?v=UmQNA0HL1pw

  2-10-’21 Bizar. Hybride vlees (biorobot) op 20min. Max Igan video; Slowly but surely their covid ship is sinking. https://www.bitchute.com/video/kavy9GlMV8ss/

  21-12-´21 video van Max Igan De bizarre plannen voor de hele mensheid! MAX IGAN ORIGINEEL WELCOME TO THE INTERNET OF BODIES Vanaf 7 min uitleg document Mik Anderson The Intra body nano network. Vanaf 20 min uitleg hoe biosensoren werken via smartphone.

  Directe link naar het gedetailleerde PDF document van Mik Anderson dat illustreert hoe ´Het internet van lichamen‘ (transhumanisme) moet gaan werken zoals in bovenstaande video wordt genoemd. https://thecrowhouse.com/Documents/Intra-body%20nano-network%20-%20Brief%20summary%20by%20Mik%20Andersen.pdf

  • Bedankt voor de links. Er moeten toch aardig wat mensen bezig zijn geweest met die nanotech onderzoeken, en het transhumanisme idee. Gek dan, dat er niemand naar voren komt die zegt, hee ik heb hier aan meegewerkt. Of begrijp ik misschien iets niet. Der Schwab wist kennelijk wel dat er aan gewerkt werd. Wat ik me probeer voor te stellen is, waar wordt dit allemaal uitgevogeld; in schuurtjes, op zoldertjes, in geheime fabrieken, in hoge gebouwen, ik zeg maar wat.

  • Inderdaad uitstekende informatie en waarvoor bedankt!
   Hierachter zitten vast die ‘knappe koppen’ die de nobelprijzen binnenhalen …

 4. In de twaalfde eeuw werd een kind geboren, met een bloed klont.
  Dat was Djengis Kahn; daarom werd hij leider.

  Maarre…wisten hun veel; volgens mij had hij gewoon een Covid vaccinatie gehad, premature….

 5. Jammer van die irritante “muziek” bij de video. Die krijg je bij een college chemie godzijdank ook niet voor je kiezen. Voor mij doet dat afbreuk aan de geloofwaardigheid. Just saying.

  • Ik ben dat met je eens. Ik ben allergisch voor al die dramamuziek waarmee mensen hun informatieve filmpjes emotioneel bevuilen. Ik weet wel waar het vandaan komt…

    • Ik ook ben benieuwd naar een mogelijke verklaring. Vooralsnog houd ik het bij een Snollywood conditionering. Heel veel mensen willen graag muziek erbij zo leerde ik tijdens mijn avonturen op het internet. Zonder muziek schijnt er iets essentieels te ontbreken.

     • Alleen voor emotiegerichte mensen is muziek bij informatie essentieel. Zonder drama vinden veel mensen dingen niet interessant. De meeste mensen zijn emotiegericht, dus wil je de massa aanspreken dan moet er muziek bij de informatie die je deelt. Wil je een meer intellectuele klasse aanspreken, die een minderheid van de populatie uitmaakt, dan werkt het averechts. Veel websites waar de waarheid over Corona wordt gedeeld hebben ook een afkeer bij intellectuele mensen omdat op die websites zoveel emotie met de informatie wordt vermengd. Frontnieuws doet dat ook. Het nadeel voor die intellectuelen is echter dat ze hun intellect overschatten. Zij worden op intellectueel niveau gemanipuleerd door de reguliere media. Dus voor de emotiegerichte mensen maakt de media het spannend met muziekjes als het over Corona gaat, en intellectueel gerichte mensen worden door de media overspoeld met droge informatie en cijfertjes. Beide zijn manipulatiemiddelen. Enfin. Hier laat ik het maar even bij.

      • P.s. Bij geschreven informatie worden vaak dramafoto’s geplaatst. Dat is inmiddels standaard geworden bij informatie delen. Dramabeelden vermengen met informatie, net als hier op Frontnieuws, maar eigenlijk overal, is ook een vorm van emotionele manipulatie. Daar moet je leren doorheen te kijken.

      • Dank voor je verklaringen / educatieve psychologie les. Eye openers. Ook aangaande reguliere menselijke contacten. Hier kan ik wat mee. Vooral theoretisch. 🙂

    • Het is tamelijk eenvoudig. Er zijn mensen die de wereld vanuit het intellect beleven en mensen die dat vanuit de emotie doen. Emotiegerichte mensen die filmpjes maken die verweven in die filmpjes bijna altijd vormen van emotie, zoals bijvoorbeeld dramamuziek of dramabeelden, etc. Zelfs wanneer de inhoud puur intellectueel is dan zetten ze er nog dramamuziek overheen, anders is het voor hen niet interessant genoeg. Zo komen dat soort filmpjes tot stand. Mensen die meer intellectueel zijn die moeten niets van die emotielagen weten, maar dat kunnen de emotiegerichte mensen niet begrijpen. Dus eigenlijk is het ook zinloos om te proberen ze dat duidelijk te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in