De BBC heeft nepnieuws gepubliceerd met leugens die zijn verspreid door de premier Boris Johnson in een duidelijke poging om jonge volwassenen en tieners te overhalen om de Covid-19 prik te nemen, en waarschijnlijk om ouders te overtuigen om hun kinderen deze prik te laten nemen zodra minister van Gezondheid Chris Whitty het groene licht geeft, schrijft Theexpose.uk.

Een artikel van de hand van Katie Wright voor BBC News bevat een citaat van Boris Johnson waarin hij beweert dat “75% van de mensen die aan Covid bezwijken nog steeds niet zijn gevaccineerd”. Dit is een leugen.

“In een toespraak in het St Thomas-ziekenhuis in Londen zei de premier tegen de BBC: ‘De beslissing om de routekaart uit te voeren op de manier die we hebben gedaan, lijkt nog steeds juist.’

‘De openingen die we in juli hebben gemaakt, zien er nog steeds goed uit – we zien de snelste groei van alle G7-economieën nu we in dit land relatief open zijn.’

‘Maar we moeten heel duidelijk zijn tegen de mensen. Er is nog steeds een risico en er is nog steeds een pandemie, en het aantal besmettingen blijft hoog.’

‘Ik maak me zeker zorgen en wat me vooral zorgen baart is dat in grote ziekenhuizen als dit 75% van de mensen die aan Covid bezwijken nog steeds niet gevaccineerd zijn.'” – BBC 08 september 2021

Uit de op 3 september 2021 gepubliceerde gegevens van Public Health England blijkt dat er vanaf 1 februari 2021 tot en met 29 augustus 2021 1.798 sterfgevallen zijn geweest binnen 28 dagen na een positieve test op de Delta Covid-19-variant.

Bewijs van hoe Ivermectine COVID-sterfgevallen in onderontwikkelde landen drastisch vermindert

Hiervan waren 16 sterfgevallen onder degenen die minder dan 28 dagen voor hun positieve test een enkele dosis van een Covid-19-vaccin hadden gekregen, en 126 sterfgevallen onder degenen die meer dan 28 dagen voor hun positieve test een enkele dosis van een Covid-19-vaccin hadden gekregen.

Intussen waren 1.091 van die sterfgevallen toe te schrijven aan de volledig gevaccineerde bevolking, terwijl slechts 536 sterfgevallen zich voordeden bij de ongevaccineerde bevolking.

Dit betekent dat slechts 30% van de sterfgevallen zich onder de ongevaccineerde bevolking heeft voorgedaan, ondanks het feit dat de meeste tweede vaccinaties tussen april en juni werden toegediend.

Terwijl de volledig gevaccineerden sinds februari 2021 goed zijn voor 64,25% van de Covid-19 sterfgevallen, en wanneer de gedeeltelijk gevaccineerden in die aantallen worden meegerekend, zijn zij goed voor 70%.

Ondertussen publiceerde Sky News ook regelrechte leugens in een abjecte poging om de officiële gegevens van Public Health England te beoordelen.

“Uit gegevens van Public Health England blijkt dat in de zeven dagen tot 29 augustus 9.472 mensen in het ziekenhuis zijn opgenomen met de zeer overdraagbare coronavirusvariant.

Van dit aantal waren er 5.098 jonger dan 50 jaar en 4.374 50 jaar of ouder.” – Sky News 03 september 2021

Sky News beweert in hun artikel dat 9.472 mensen in het ziekenhuis zijn opgenomen met de Delta Covid-19 variant in de zeven dagen voorafgaand aan 29 augustus. Als de auteur van het artikel niet zo’n haast had om click-bait te produceren, zou hij duidelijk hebben gezien dat het gepresenteerde totaal betrekking heeft op alle ziekenhuisopnames tussen 1 februari 2021 en 29 augustus 2021; een totaal van 7 maanden, niet de 7 dagen die worden beweerd.

Waarom kunnen de mensen de COVID-oplichterij niet doorzien?

Sky News beweert vervolgens dat in de 7 dagen tot 29 augustus in totaal 3.742 mensen onder de 50 jaar onder de ongevaccineerde bevolking in het ziekenhuis waren opgenomen. Weer een regelrechte leugen.

“Van de 5.098 mensen onder de 50 jaar waren er 3.742 (73%) niet gevaccineerd, 724 (14%) hadden één dosis van een COVID-19-vaccin ontvangen en 521 (10%) hadden beide doses ontvangen.” – Sky News 03 september 2021

Want als ze de moeite hadden genomen om de gegevens te bestuderen en te vergelijken met het vorige verslag dat op 20 augustus werd gepubliceerd, zouden ze hebben gezien dat er in de voorafgaande 14 dagen voorafgaand aan 29 augustus in feite slechts 698 ziekenhuisopnames waren geweest onder de ongevaccineerde bevolking.

Sky News hield er ook geen rekening mee dat in de cijfers die zij van de PHE-gegevens gebruikten, mensen waren opgenomen bij wie een monster was genomen nadat zij in het ziekenhuis waren opgenomen, dat later positief bleek te zijn voor de Delta Covid-19-variant. Veel van die mensen waren dus in het ziekenhuis opgenomen om redenen die niets met Covid-19 te maken hadden.

Wanneer alleen diegenen worden opgenomen die positief testten vóór hun opname in het ziekenhuis, kunnen we duidelijk zien dat slechts 230 ongevaccineerde 50-plussers werden opgenomen in de voorafgaande 14 dagen voorafgaand aan 29 augustus.

Dit is schokkende journalistiek van de hand van de BBC en Sky News en zal nu vele jonge volwassenen en ouders ervan overtuigd hebben dat “gevaccineerd” worden een must is omdat zij het gevoel zullen hebben dat Covid-19 nu een gevaar voor hen is, terwijl de werkelijke statistieken aantonen dat het een veel groter gevaar vormt voor de volledig gevaccineerde bevolking.

Israëlische premier zegt dat ongevaccineerde burgers niet zullen mogen deelnemen aan de samenleving

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mexicaans programma bewijst per ongeluk Covid Vaccin Magneet Theorie terwijl men het probeert te ontkrachtenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPharma gecontroleerde media begint “Muvariant” hysterie te pushen als voorbereiding op nieuwe lockdowns en vaccinmandaten
Volgend artikel“Jullie waren gewaarschuwd!”: Ongevaccineerde Australiërs krijgen te horen dat ze opgesloten blijven
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Twee weken geleden werd ons door een lulhannes van het RIVM verteld dat 85 % van de bevolking was “gevaccineerd vandaag mag ik in het AD lezen dat het 65% is….dat is dus pure leugens die ons worden voorgekauwd, voorgeschoteld of op andere wijze geinsemineerd….

    …verachterlijke strontzak van het RIVM/Regering van twee weken terug: kom NOOIT in mijn leefomgeving, ik ben niet aardig dan. Schoft !

    Mocht iemand nog weten welke hufter dat was, graag hier plaatsen met een linkje, voor mij…..

    • Maakt eigenlijk niet uit wie het was, ALLE sociopatische massamoordenaars van het RIVM/ regering èn oppositie ( veel blabla, maar geen enkele daad ten gronde ) zijn schuldig aan genocide op de eigen bevolking.

  2. Dus, als ik het goed begrijp, zijn er in de ziekenhuizen in het UK, nog 536 ongevaccineerde patienten vermoord, onder het mom van corona, om toch maar met valse cijfers naar buiten te kunnen komen, en de ongevaccineerden te kunnen stigmatiseren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in