Officiële gegevens van het Office for National Statistics hebben onbedoeld onthuld dat 35.924 mensen zijn overleden binnen eenentwintig dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin in Engeland tijdens de eerste 8 maanden van 2021, schrijft Theexpose.uk.

De afgelopen maanden zijn tientallen freedom of information verzoeken om informatie ingediend bij Public Health England (PHE) om te weten te komen hoeveel mensen zijn overleden binnen 28 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin, maar elke keer heeft PHE beweerd dat zij “niet over de gevraagde informatie beschikken”.

Bron

Het is uiterst vreemd om te moeten vaststellen dat PHE niet over deze informatie beschikt, aangezien hun tegenhanger in Schotland wel in staat is geweest om de gegevens over sterfgevallen binnen 28 dagen na een vaccinatie met Covid-19 te publiceren.

Public Health Scotland (PHS) publiceerde de cijfers voor het laatst op 23 juni 2021 in hun “Covid-19 Statistical Report” waarin ze onthulden dat 5.522 mensen binnen 28 dagen waren overleden na het krijgen van een Covid-19 vaccin tussen 8 december 2020 en 11 juni 2021 in Schotland.

Bron

PHS was ook in staat om de aantallen per merk vaccin en datum van optreden te onthullen in een gepubliceerde spreadsheet die hier te vinden is. De spreadsheet laat zien dat 1.877 mensen stierven binnen 28 dagen na het krijgen van de Pfizer mRNA prik, 3.643 mensen stierven binnen 28 dagen na het krijgen van de AstraZeneca virale vector prik, en 2 mensen stierven binnen 28 dagen na het krijgen van de Moderna mRNA prik.

De reden waarom mensen hebben gevraagd hoeveel mensen binnen 28 dagen na het krijgen van een Covid-19-vaccin zijn overleden, is omdat dit precies dezelfde parameters zijn die zijn gebruikt om de vermeende Covid-19 doden te tellen voor het grootste deel van de vermeende pandemie.

  Uit officiële Britse gegevens blijkt dat gevaccineerde tieners 3 keer meer kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde tieners; is dit de reden waarom het aantal sterfgevallen onder mannelijke tieners in 2021 met 53% is gestegen?

Sterfgevallen worden als Covid-19 geteld als zij zich binnen 28 dagen na een positieve test voordoen, maar in het begin telden zij sterfgevallen als Covid-19 als zij zich binnen 60 dagen na een positieve test voordeden.

Maar het lijkt erop dat PHE dankzij een technisch aspect de verzoeken om het aantal mensen dat is overleden na de Covid-19-prik te hebben kunnen ontwijken. Dat technisch aspect is het aantal dagen dat in hun verzoek wordt gebruikt, want wij hebben ontdekt dat zij wel degelijk in het bezit zijn van de gegevens over het aantal mensen dat is overleden na een Covid-19 injectie.

Maar het gaat niet om het aantal mensen dat binnen 28 dagen is overleden, maar om het aantal mensen dat binnen 21 dagen na de inenting met een Covid-19-vaccin is overleden, en deze cijfers zijn onlangs per ongeluk gepubliceerd door het Office for National Statistics.

Een rapport gepubliceerd door het ONS op 1 november 2021 was een duidelijke poging om het publiek te doen geloven dat de meerderheid van de Covid-19 sterfgevallen zich voordoen onder de ongevaccineerde bevolking. Maar de datumparameters die in hun verslag worden gebruikt, omvatten een groot aantal sterfgevallen die zich voordeden tijdens de tweede vermeende golf van Covid-19 in januari 2021, toen bijna niemand was gevaccineerd.

Het afkappunt was ook 24 september 2021, wat betekent dat sterfgevallen die zich sindsdien hebben voorgedaan, niet zijn meegenomen.

Zoals u kunt zien in de bovenstaande grafiek, die afkomstig is van het Covid-19 Dashboard van de Britse regering, vond de overgrote meerderheid van de Covid-19-doden in de in het ONS-verslag gebruikte periode plaats tijdens de tweede golf, toen het vaccinatieprogramma nog maar net was begonnen, dus natuurlijk vond de overgrote meerderheid van de sterfgevallen plaats onder de ongevaccineerde bevolking.

  Covidpolitieagent scheidt de gevaccineerde en ongevaccineerde

Indien ONS echter besloten zou hebben om ook de derde golf te bestrijken die we nu meemaken, dan zou u hebben gezien dat 83% van de mensen die tussen 4 oktober en 31 oktober 2021 met Covid-19 zijn overleden, in feite gevaccineerd waren.

Bron

Het totale aantal vermeende Covid-19 sterfgevallen per vaccinatiestatus tussen 4 oktober en 31 oktober 2021, zoals bevestigd door tabel 4 van het UKHSA rapport, was als volgt –

 • Ongevaccineerde bevolking = 538 sterfgevallen
 • Gedeeltelijk gevaccineerde populatie = 85 sterfgevallen
 • Volledig gevaccineerde populatie = 2447 sterfgevallen

Dit betekent dat 83% van de sterfgevallen door Covid-19 tussen 4 en 31 oktober voor rekening kwam van de gevaccineerde bevolking, terwijl slechts 17% voor rekening kwam van de ongevaccineerde bevolking.

U ziet dus dat de overgrote meerderheid van de sterfgevallen tijdens deze huidige golf van Covid-19 zich voordoet onder de gevaccineerde bevolking, maar natuurlijk wilde ONS niet dat u dat wist, dus hebben ze dat weggelaten. Maar we wedden dat ze niet van plan waren om het aantal mensen te onthullen die binnen 21 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin zijn overleden, zoals ze wel hebben gedaan.

Het ONS rapport is een poging om aan te tonen hoe goed de Covid-19 vaccins zijn geweest in het voorkomen van sterfgevallen. Maar vergeet niet dat ze alleen de eerste 8 maanden van het jaar hebben bestreken, waar de overgrote meerderheid van de sterfgevallen plaatsvonden toen de meerderheid van de bevolking niet was gevaccineerd.

In een poging het publiek wijs te maken dat de Covid-19 vaccins dodelijke slachtoffers hebben voorkomen, heeft de ONS echter onthuld dat 35.924 mensen in Engeland zijn overleden binnen 21 dagen nadat zij een Covid-19 vaccin hadden gekregen tussen 2 januari en 24 september 2021.

Zoals u hierboven kunt zien stierven 18.971 mensen binnen 21 dagen na het krijgen van de eerste dosis van een Covid-19-vaccin, en 4.413 mensen stierven binnen 21 dagen na het krijgen van de eerste dosis van een Covid-19-vaccin waarvan de dood naar verluidt met Covid-19 te maken had.

  Etnische minderheden moeten op het Britse pond komen

Nog eens 12.344 mensen stierven binnen 21 dagen na het krijgen van hun tweede dosis van een Covid-19 vaccin, en 196 mensen stierven binnen 21 dagen na het krijgen van hun tweede dosis van een Covid-19-vaccin waarvan de dood naar verluidt Covid-19 betrof.

In Engeland zijn in de eerste 8 maanden van 2021 dus 35.924 mensen overleden binnen 21 dagen nadat zij het Covid-19-vaccin hadden gekregen.

Wat hier echter interessant is, is dat nog eens 243.106 mensen overleden 21 dagen of meer nadat ze het Covid-19-vaccin hadden gekregen, en we zouden heel graag willen weten hoeveel daarvan plaatsvonden tot 28 dagen nadat ze waren gevaccineerd, of zelfs 60 dagen nadat ze waren gevaccineerd, aangezien ze deze parameter hebben gebruikt en nog steeds gebruiken om Covid-19 sterfgevallen te tellen.

C-19 sterfgevallen binnen 60 dagen – Bron

Maar voor nu zullen we genoegen moeten nemen met het officiële aantal mensen dat in Engeland is overleden binnen 21 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin tijdens de eerste 8 maanden van 2021, en dat aantal is 35.924, en we kunnen ons voorstellen dat het een aantal is dat alleen maar groter zal worden nu de voorspelde booster campagne aan de gang is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VK: 85% van de Covid-19 doden zijn gevaccineerden, het aantal sterfgevallen onder kinderen is met 83% gestegen sinds zij de prik kregen aangeboden, de Covid-19 vaccins hebben een negatieve effectiviteit van maar liefst -132%Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovid vaccin genocide: Amerikaanse ziekenhuizen overspoeld met baby hartpatiënten
Volgend artikel52-jarige Canadese cardioloog zegt tegen de ongevaccineerden “Ik zal niet huilen op je begrafenis,” dood twee weken na derde (booster) mRNA-injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Hallo Jim – Ik heb je mooie filmpje bekeken. Hetgeen me opviel, is dat je het bestaan van God – op een ander draadje en reactie op mijn schrijven – ontkent en vervolgens dit filmpje neerzet waar in principe over dezelfde zaken wordt gesproken als hetgeen o.a. in het Bijbelse Boek Openbaring wordt beschreven. Het een hoeft het ander dus – naar mijn idee – niet uit te sluiten. Just saying. 😉

   • Oke, God is iets anders dan bijvoorbeeld Jezus.
    Die Jezus van de kerk is ook maar een zelf gecreëerd figuur.
    De echte Jezus voelt heel anders aan, die ‘hoeft’ niets van mij.
    Ik zou bijna zeggen zoek de verschillen.
    God is naar mening van George Kavassilis gewoon een entiteit (zoals wij zijn) die zich uitgeeft als een God en daarmee veel energie binnenhaalt.
    Een interessant theorie.
    De maker van dit Universum is dan weer iets anders, heel leuk om hierover te mijmeren.

    https://wolvex.nl/download/Blog/George_Kavassilas/08.George_Kavassilas_The_religious_god_program_vs_the_true_creator.mp4 – 14 minuten –

    (als je toch tijd over hebt :))

    • Bedankt voor het delen; heb het beluisterd met kritische open mind. Hetgeen hier besproken wordt, volgt een net even ander spoor. Al is er meer over te zeggen/schrijven, wil ik het hier toch maar bij laten. Het is aan ieder voor zich eigen onderzoek te doen wanneer daar behoefte aan is. Wat mijzelf aangaat, heb ik me jaren beziggehouden met diverse spirituele aangelegenheden en ben ik deze invalshoek voorbij. Nogmaals dank voor het delen. 😉

 1. I kwou mijn gof houden .?
  Maar nu ik wéér eens Greengo zie oreén kan ik het niet laten .
  Deze oude man is echt een geval apart .
  On topic “Jim”heel mooi weer gegeven heel intressante stelling .
  Prima diepgang .
  Deze Greengo heeft mij uitgemaakt voor satans kind !
  Dan weer je waar zijn stelling ligt .
  Zijn eigen dochter heeft hem verlaten omdat hij werkelijk to much is in zijn beleving .
  Ik heb aan mijn vrouws kant ookdat soort doordravers .
  Zo erg dat die gast in het verleden in paviljoen 3 werdt opgenomen .
  Compleet doorgedraaid .Greengo moet je met een kilo zout nemen ..
  Verder best aardig persoon .. ikzelfkan hem niet serieus nemen ?

  • Hoe is het tussen jou en je christendochter tegenwoordig Cor? Ik hoop voor jullie beiden dat het ooit nog eens goed komt tussen jullie, maar de kans lijkt me zeer gering. Je bent inderdaad een knechtje van satan; alles behalve integer en een christen vervolger bovendien. Zoals je jezelf al benoemde: de rat achter de plint. Iemand met narcistische en zelfs fascistische trekjes en zoals het dezen betaamt geheel zonder enige zelfreflectie. Het is maar goed dat je onder die brug hebt gewoond in plaats dat je Minister van Waarheid geworden bent. Laat ook ik mijn integriteit aangaande jouw persoon maar volledig loslaten. Gelijke monniken gelijke kappen.

   • Wauw .
    Niet serieus te nemen idd .
    Mijn dochter is weer aan boord hoor .. er was wat diepere input nodig .
    Vrij persoon in vrijheid geboren en heel goed bezig .
    Arme ouwe man ..
    Bijna tachtig en verkrampt ..
    Ik negeer je in het vervolg je bazelt en roeptoetert maar een slag in het rond .
    Je schild zal vallen en dat weet je ..
    Kan om je lachen .
    Fijne dag nog .

 2. Deze wereld gaat zo enorm veranderen dat ik het niet eens durf uit te leggen.
  Laat ik het daarom maar op deze manier zeggen:

  Als je astronout bent en terugkomt van je maan missie en op aarde land dan denk je dat je op de verkeerde planeet bent geland. Maar dan niet op de verkeerde manier bedoelt, dus in positive zin veranderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in