Engeland gaat mondkapjesregels afschaffen na onthulling van enorme economische impact

0
5733

Engeland zal op 19 juli alle regels inzake mondkapjes afschaffen nadat werd onthuld dat het handhaven van dergelijke beperkingen de economie miljarden kost en veel bedrijven zal dwingen te sluiten.

“De eis om in het openbaar vervoer en in winkels mondkapjesregels te dragen zal worden vervangen door richtlijnen die mensen adviseren om in bepaalde omstandigheden mondkapjes te dragen, in plaats van ze te verplichten”, meldt thetimes.co.uk.

Het besluit volgt op de bevindingen van een interne evaluatie van de economische gevolgen door het Events Research Programme van de regering, waarin gedetailleerd wordt ingegaan op de enorme gevolgen die de sociale distantie maatregelen voor het bedrijfsleven hebben.

Politico Playbook onthult dat, “het handhaven van maatregelen de economie miljarden zou kosten en veel bedrijven zou zien sluiten”.

Met name binnenlocaties met zitplaatsen zoals kunst, bioscopen en zakelijke evenementen zouden slechts 59 procent van hun omzet in 2019 behalen als de beperkingen blijven bestaan, wat hen het komende jaar maar liefst 5,71 miljard euro zou kosten.

Zelfs als de enige resterende beperking mondkapjes zijn, “zou de hele evenementenindustrie slechts 82 procent van haar omzet van 2019 halen. Binnenlocaties met zitplaatsen zouden slechts 72 procent halen. Binnenlocaties, niet-zittend, slechts 65 procent. Buitenlocaties niet-zittend zouden slechts 82 procent van hun 2019 cijfer behalen”.

De evenementenindustrie als geheel haalt slechts 60 procent van de normale inkomsten binnen onder de huidige beperkingen, die waarschijnlijk tot 19 juli zullen blijven gelden.

Maar aangezien sommige regeringsadviseurs, met name een voormalige communist, erop aandringen dat de beperkingen letterlijk voor altijd blijven gelden, moet je niet verbaasd zijn dat sommige beperkingen in de winter opnieuw worden ingevoerd.

Ze vrezen de verkeerde mensen

Dit zal dan een tweeledige samenleving creëren waarin degenen die om wat voor reden dan ook de prik niet hebben gehad, de komende jaren te maken zullen krijgen met discriminatie en in feite lockdown.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccineren voor de Great Reset: WHO eist hoger tempo!Volg Frontnieuws op Telegram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here