‘Miss Swimsuit’ 2019 schreef “All lives matter” – wordt haar titel ontnomen

2
918

De winnares van ‘Miss Swimsuit UK 2019’, Jasmine Archer-Jones, schreef “All lives matter” in een bericht op Facebook. Nu zal haar titel worden ontnomen, schrijft de Britse Metro.

De winnares van ‘Miss Swimsuit UK 2019’, Jasmine Archer-Jones, is in zwaar weer beland sinds ze op Facebook verklaarde dat alle mensenlevens waardevol zijn.

Ze wees er ook op dat ze geen enkel bewijs had gezien dat George Floyd, die werd gedood in verband met een politie-interventie in de Verenigde Staten eind mei, wat werd gevolgd door antiblanken geweld, een onschuldig persoon was.

In werkelijkheid was hij voor een flink aantal misdaden veroordeeld, waaronder een brute overval op een zwangere vrouw.

Nachtmerrie – George Floyd  duwde pistool op buik van moeder – beroofd in haar eigen huis

Dit begint belachelijk te worden. Hier moet een einde aan komen. Alle levens zijn belangrijk. Als je goed naar de statistieken kijkt, zie je dat er vorig jaar meer ongewapende blanken dan zwarten zijn vermoord, schreef Jasmine Archer-Jones onder andere.

Laten we niet vergeten dat George Floyd ook een crimineel verleden had, ging ze verder.

Daardoor is ze nu van haar titel beroofd, schrijft de Britse media.

Nieuwe antiblanken-wet maakt het illegaal om zwarten aan te geven bij de politie

Tekort aan racisme forceert 'slachtoffers' tot nep-racisme aangiftes

2 REACTIES

  1. Gelukkig gaan er steeds meer inzien van welke kleur ook dat die Antifa BLM niet meer is dan een terroristische organisatie. Die nu kleur aan wendt om te moorden, plunderen, vernietigen en te verkrachten. Eens zal het op hun terug slaan. En dan gaan ze wederom jammeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here