Pixabay

Onderzoeksverslaggever Steve Kirsch zegt dat kinderziekenhuizen in heel de V.S. vollopen met pasgeboren baby’s die ernstige hartproblemen hebben, allemaal omdat hun moeders zijn “ingeënt” tegen het coronavirus, schrijft Naturalnews.com.

In een e-mail die hij ontving wordt beweerd dat de drie NICU’s (neonataal intensive care afdelingen) van één ziekenhuis allemaal volledig vol zitten met baby’s. Alle baby’s zijn afkomstig van moeders die volledig gevaccineerd zijn, zo bevestigde een verpleegster op basis van hun dossier, hoewel het ziekenhuispersoneel niet rechtstreeks naar de vaccinatiestatus van de moeders mag vragen.

“Omdat dit een gerucht uit de derde of vierde hand is, zou ik het normaal gesproken proberen te bevestigen voordat ik het met iemand zou delen,” stond er als voorbehoud in de e-mail.

“Maar mijn eerste opzoekingen op het internet leverden niets op, en ik vrees dat dit het soort dingen is dat voor een hele lange tijd effectief onderdrukt zou kunnen worden door diegenen die de controle hebben over onze grootste ziekenhuizen – vooral diegenen die momenteel druk bezig zijn met het ontslaan van dokters en verpleegsters die vaccinatie weigeren.”

Aangezien het ruwweg negen maanden geleden is dat “Operatie Warp Speed” voor het eerst werd gelanceerd door Donald “Vader van het vaccin” Trump, die vervolgens het stokje doorgaf aan “Pedo” Joe Biden, begint de wereld nu pas de effecten ervan te zien op baby’s die geboren worden uit moeders die een vaccinatie hebben gekregen.

“Ik vroeg me af of het de moeite waard zou zijn om dit te delen met een aantal van de wetenschappelijk / medisch adviseurs van het Unity Project, die misschien contacten hebben ‘aan de binnenkant’ van grote ziekenhuizen met NICU’s, zolang ze vertrouwd kunnen worden om discreet onderzoek te doen zonder hun of onze geloofwaardigheid op het spel te zetten door het verhaal naar buiten te brengen voordat het bevestigd is,” ging de e-mail verder met te stellen.

  De schapen: "Daar zullen ze wel een goede reden voor hebben"

“Als dit gerucht bevestigd en onthuld zou kunnen worden, zou dat mogelijk, op zichzelf, het tij van deze oorlog kunnen doen keren.”

Intensive care afdelingen van ziekenhuizen worden overspoeld met “volledig gevaccineerde” patiënten

Kirsch vroeg alle artsen die zijn verslag lazen om te reageren op de beweringen in de brief, hetzij om ze te betwisten of te bevestigen. Honderden mensen reageerden en hier zijn enkele van hun verhalen.

Eén persoon zei dat er de afgelopen dagen verschillende artikelen zijn gepubliceerd die bevestigen dat ICU’s “bomvol” zitten met zieke en stervende patiënten, van wie velen op de gang moeten zitten omdat er geen bedden meer beschikbaar zijn.

“Kamers liggen vol met patiënten met NIET-COVID symptomen, d.w.z. dat ze er niet zijn vanwege covid,” voegde deze persoon eraan toe. “De vermoedelijke oorzaak zijn secundaire effecten van het vaccin.”

“De vraag hier is hoeveel van deze patiënten binnenkort baby’s zullen zijn? De media en de medische gemeenschap zullen niet opstaan en je dit vertellen. Het zal komen van de grassroots van ons die het beu zijn en banger zijn voor deze regering dan voor COVID.”

Een ander schreef over hoe het “duidelijk is vastgesteld” dat het aantal spontane abortussen omhoog is geschoten sinds Fauci griepinjecties begon toe te dienen aan zwangere vrouwen.

“Mijn schoondochter, die niet gevaccineerd is en net bevallen is, kreeg van haar dokter te horen dat ze het vaccin niet moest nemen tijdens haar zwangerschap omdat haar laatste drie patiënten allemaal een miskraam kregen vlak nadat ze het toegediend hadden gekregen,” legde deze persoon uit.

  Bekentenis van Pfizer: Covid-19-vaccins waren nooit veilig voor zwangere vrouwen!

“Ik denk dat de heer Kirsch opmerkelijke voorbehouden heeft gemaakt bij de bronvermelding totdat deze beter is bevestigd, maar iedereen die het onderzoek naar het COVID-vaccin volgt, is helemaal niet verbaasd. Het zal worden bevestigd.”

Eén persoon deelde een video van een begrafenisondernemer die zegt dat hij een veelvoud ziet van het normale aantal sterfgevallen onder pasgeborenen in het tijdperk van de Wuhan Griep-injecties.

“Hij weet niet zeker hoeveel er pre-full term zijn, maar het maakt niet echt een verschil voor doeleinden van ongewone sterfgevallen geassocieerd met zwangerschap / bevalling,” legde deze persoon uit.

Anderen vroegen zich af of de e-mail die Kirsch ontving legitiem is, en suggereerden dat het “vergiftigd aas” van “gecontroleerde oppositie” zou kunnen zijn. Hoewel dit zeker mogelijk is, lijkt er een stijging te zijn in het aantal ziekenhuisopnames van baby’s nu de covid-vaccinaties op grote schaal worden toegediend.

“Het gaat niet alleen om pasgeborenen met hartproblemen,” merkte een ander op over hoe oudere kinderen ook schade ondervinden van de spuiten. “Hoe vaak moeten we nog zien dat jongeren tegelijkertijd mysterieuze hartaanvallen krijgen voordat mensen nieuwsgierig beginnen te worden?”

Een ander speculeerde dat als de spike-eiwitten van het vaccin in staat zijn de bloed-hersenbarrière te passeren, zij misschien ook dezelfde doorlaatbaarheid hebben met betrekking tot de placenta.

“Het zou me niet verbazen als sommige van deze baby’s een nare reactie krijgen,” schreef deze persoon. “Welke duivel zou een zwangere zeggen geen glas wijn te drinken, maar wel een naald te steken en experimenteel biomateriaal in haar te spuiten?

  Het vreemde fenomeen van zwart-oogige COVID-19 vaccin baby's  

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Begrafenisondernemer spreekt zich uit over zijn observaties in de afgelopen 2 jaar – Er zijn “10 keer meer dode baby’s”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAtleten over de hele wereld vallen als vliegen met hartproblemen
Volgend artikelOfficiële data: 35.924 Britten overleden binnen 21 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin tijdens de eerste 8 maanden van 2021
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. En hoe lang nog kan dit nog onder de pet gehouden worden?
  Het houdt maar niet op met dit soort berichten…. Dat moet toch een keer ophouden, zou je zeggen…

  Maar ja… met “zou je zeggen” …. zeg je eigenlijk al het belangrijkste.

 2. En nog ‘zien’ ze het niet.
  Zo vast kun je slapen.

  Vandaag bij een (hulp)arts geweest, ben je al gevaccineerd vroeg hij?
  Ik zei, nee jij wel?
  Ik hoef die troep niet zei hij toen.
  Nou had ik zo wat elk antwoord verwacht, maar niet dit antwoord. 🙂

  Volgens deze website zijn er bijna 90.000 artsen die het experimentele gentherapie weigeren.

 3. Dit is alleen Amerika
  VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (see the Lazarus Report)
  (Vertaald)VAERS is het Vaccin Adverse Event Reporting System dat in 1990 werd ingevoerd. Het is een vrijwillig rapportagesysteem dat naar schatting slechts 1% uitmaakt (zie het Lazarus-rapport)

  1 % gerapporteerd (dat betekent alles x 100)dat is 100%(makkelijk is gewoon +2 nullen)

  856.917 rapporten (856.917×100=85691200)

  18.078 OVERLIJDEN(18078×100=1807800)18078(00)

  88.910 ZIEKENHUIZEN(x100=8891000)

  95.954 NOODHULP(x100=9595400)

  133.973 BEZOEKEN DOKTERKANTOOR(x100=13397300)

  7.844 anafylaxie(x100=784400)

  10,721(00) BELL’S PALSY

  2.786(00) miskramen

  8,878(00) Hartaanvallen

  11.449(00) Myocarditis/pericarditis

  28,112(00) Permanent uitgeschakeld

  4,123(00) Trombocytopenie/Lage bloedplaatjes

  20.111(00) Levensbedreigend

  32.851(00) Ernstige allergische reactie

  10,124(00) Gordelroos

  DIT IS ALLEEN AMERIKA!!!!

  LINK:
  https://openvaers.com/covid-data

  HEIL HUGO! HEIL RUTTEKUT! BALLENZUIGERS!ZIEKE HONDEN!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in