Een 52-jarige cardioloog, ziekenhuisdirecteur en hockeycoach is dood nadat hij een groot deel van 2021 besteedde aan het kleineren van de ongevaccineerden, schrijft Thecovidblog.com.

Dr. Sohrab Lutchmedial kreeg op 16 januari zijn eerste mRNA-injectie, aldus zijn Facebookpagina. Het is onduidelijk of het Pfizer of Moderna was. Het maakt ook niet uit. Maar dat waren de enige twee injecties die op dat moment in Canada waren toegestaan voor gebruik. De AstraZeneca virale vector DNA-injecties kregen eind februari een vergunning. Canada gaf kort daarna toestemming aan Johnson & Johnson (Janssen).

Dr. Lutchmedial postte nergens op zijn drie sociale media platforms over zijn tweede injectie. Maar hij sprak wel over zijn minachting voor de ongevaccineerden, en verspreidde gevaarlijke desinformatie ter ondersteuning van de wereldwijde depopulatieagenda.

Hij zei op 10 juli dat de onvaccineerden egoïstisch zijn en dat hij “niet zal huilen op hun begrafenis.”

Dr. Lutchmedial tweette op 15 augustus dat meer Amerikanen de injecties zouden krijgen als ze “antilichaampistolen” werden genoemd.

Hij promootte mRNA-injecties voor 12-jarigen en maakte de valse, zeer gevaarlijke bewering dat de injecties “onbetwistbaar veilig” zijn.

Dr. Lutchmedial promootte vervolgens het nieuwe RTS,S (Mosquirix) malaria “vaccin” dat vorige maand stilletjes werd goedgekeurd door de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Malaria treft vooral Afrikanen ten zuiden van de Sahara en Oost-Indiërs.

Indiërs en Afrikanen ten zuiden van de Sahara hebben de hele COVID-19-agenda grotendeels gemeden. Dat is een deel van de reden waarom zoveel Afrikaanse premiers de afgelopen 18 maanden “op mysterieuze wijze zijn overleden” en zijn vervangen door boegbeelden. Maar de machthebbers moesten Plan B lanceren om de “derde wereld” uit te roeien, aangezien het voornamelijk Westerse landen zijn die loyaal en gretig de COVID-19 injecties opeten.

Het COVID Blog zal te zijner tijd meer publiceren over deze “recombinante subunit, op eiwitten gebaseerde malaria vaccins”. Hier is alles wat je nu over ze moet weten.

 • Ontwikkeld door GlaxoSmithKline, een bedrijf dat eigendom is van Pfizer
 • Bijna volledig gefinancierd door Bill Gates
 • Baby’s krijgen VIER doses in de eerste 18 maanden van hun leven.
 • Verschillende studies tonen aan dat Ivermectine malaria onder controle houdt als het op de juiste manier wordt toegediend in Afrika.

Dr. Lutchmedial verspreidde twee dagen later nog meer desinformatie, door te impliceren dat er niet zoiets bestaat als natuurlijke immuniteit voor COVID-19.

Er zijn minstens 106 studies die aantonen dat natuurlijke immuniteit niet alleen bestaat, maar ook doeltreffender is dan mRNA en virale vector-DNA-injecties.

Dr. Lutchmedial pleitte diezelfde dag nog voor geweld tegen ongevaccineerden door te zeggen dat hij die mensen “in het gezicht wil slaan”.

Boosterprik en dood

Of je het nu ironisch, profetisch of iets anders noemt, Dr. Lutchmedial zei op 5 maart via Facebook: “99,999999% van alle beslissingen en acties die we tijdens ons leven maken, betekent absoluut niets als we sterven.” De post was een reactie op het overlijden van Walter Gretzky, de vader van NHL-grootheid Wayne Gretzky.

Dr. Lutchmedial kreeg zijn derde injectie, ook wel “booster” genoemd, op 24 oktober. Hij probeerde een woordspeling om zijn derde injectie te vieren, door het “Vax Shot 3: Electric Flu-Galoo” te noemen. Het is een duidelijke verwijzing naar de film “Breakin’ 2: Electric Boogaloo” uit 1984. Er bestaat echter geen derde Breakin’ film. Dr. Lutchmedial zei dat hij verwachtte zich ziek te voelen na de prik omdat “mijn immuunsysteem is opgevoerd!”

Zijn laatste Facebookpost werd op 7 november om 15:10 uur lokale tijd gepubliceerd. Het ging over het bezoeken van vrienden en familie (zijn kinderen) aan de Universiteit van Guelph in Ontario. Dr. Lutchmedial “stierf in zijn slaap” op 8 november, volgens CBC News.

Hij werkte meer dan 20 jaar in het New Brunswick Heart Centre. Dr. Lutchmedial maakte deel uit van een team dat de eerste MitraClip-procedure in Oost-Canada uitvoerde. Deze procedure repareert de mitralisklep van het hart zonder een openhartoperatie.

Dr. Jean-François Légaré vertelde CBC News dat Dr. Lutchmedial “vriendelijk en begripvol” was. Zijn dood was “plotseling, onverwacht voor ons allemaal.” Dr. Légaré vervolgde:

“Dit is het soort persoon dat echt een zeer, zeer, zeer goede ziel had en een persoon die echt in staat was om mensen samen te brengen en niet competitief te zijn.”

Er zijn nog geen begrafenisregelingen vastgesteld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerden als superverspreiders: wie zijn hier de echte egoïsten?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOfficiële data: 35.924 Britten overleden binnen 21 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin tijdens de eerste 8 maanden van 2021
Volgend artikelAmerican Airlines vlucht 2740: Waarom piloten niet moeten vliegen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Als mensen onzeker zijn van hun beslissingen, willen maar al te graag die andere ook overhalen om het zelfde te doen, als wat zij zelf hebben gedaan. Deze psychische druk op andere te leggen, doen zij dan om hun eigen onzekerheden weg te nemen. Van zie je wel, dat ik toch de goede keus heb gemaakt, want anders hadden die andere het niet het zelfde gedaan. Waar zij totaal voorbij gaan is dat wanneer er toch andere zijn, die niet met hun beslissingen meegaan. Als deze groep die niet met hun eens zijn kleiner is, dan de meelopers dan wordt de kleine groep vaak weggezet als ontkenners. Zodat ze die kleinere groep met alles en nog wat kunnen besmeuren. Want alleen op die manier kunnen zij hun eigen beslissing als de enige juiste beslissing gaan zien. Dat wordt dan breed uit verkondigd wie het maar wil horen, om zo hun eigen onzekerheden weg te moffelen voor de rest. Zodat zij voor hun zelf het goed kunnen praten wat zij hebben gedaan.

  Mocht het achteraf toch niet de juiste keuze blijken te zijn, beginnen zij die kleinere groep die wel de juiste keus hebben gemaakt te demoniseren. Om zo hun eigen falen weer te verdoezelen. Dit fenomeen zien we constant terug keren in de maatschappij al eeuwen lang. Daar maken politici, media en industriëlen marketing dankbaar misbruik van, om mensen te verleiden en zo hun producten te slijten aan de consument of er wetten er door heen te drukken of gedragsregels bij het publiek door te drukken. Op deze manier kun je de bevolking als ware sturen. Daar behoeft geen enkel feit of bewijs voor overlegd te worden, het is een spel wat op emotie en psychologische wijze gespeeld wordt, waar 90% van de mensheid gevoelig voor is. Alleen de mensen die eerst altijd de kat uit de boom kijken en het zelf onderzoeken/analyseren wat het nu inhoudt voors zij een beslissing nemen. Zijn precies die mensen die zich niet door emotie laten beïnvloeden, maar die bekijken alles objectief of het interessant is of niet. Daar hebben politici en de reguliere media en industriëlen broertje dood aan, want die zijn lastig te overtuigen van hun list en bedrog methodes.

 2. Deze website is zo fake als wat.
  This website is fake.
  Glaxo is property from Pfizer. Not correct !!
  Glaxo is eigendom van Pfizer. Niet juist !!
  Eenvoudig te controleren ….
  Ik ben huisarts . Ook eenvoudig te controleren….

  • Glaxo and Pfizer have entered into a joint venture
   In december 2018 kondigden Pfizer en GSK de activiteiten met betrekking tot de consumentengezondheidszorg te gaan bundelen.[16] Pfizer zal de activiteiten onderbrengen bij GSK
   In 2011 kreeg de firma een boete van US$ 750 miljoen wegens het in de handel brengen van vervuilde medicijnen.[3][4] De klokkenluider toucheerde US$ 96 miljoen.[5]

   In 2012 betaalde de firma 3 miljard dollar om diverse Amerikaanse fraudeonderzoeken af te sluiten.[6][7] De schikking betrof drie geneesmiddelen die illegaal door de firma werden aangeprezen voor niet-geregistreerd gebruik. Ook veiligheidsgegevens werden achtergehouden. De schikking is de grootste ooit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in