© Hakan Nural op Unsplash

Uit de laatste cijfers die het UK Health Security Agency heeft gepubliceerd over Covid-19 ziekenhuisopnames en sterfgevallen, blijkt dat de Covid-19 injecties nog steeds niet lijken te werken, schrijft Theexpose.uk.

Het “Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 43” werd op donderdag 28 oktober 2021 gepubliceerd door het UK Health Security Agency (voorheen Public Health England) en daaruit blijkt dat de overgrote meerderheid van de Covid-19 ziekenhuisopnames tussen 27 september en 24 oktober plaatsvond onder de volledig gevaccineerde bevolking.

Uit tabel 3 van het verslag blijkt dat het aantal ongevaccineerden dat zich met Covid-19 op de spoedeisende hulp meldde en een ziekenhuisopname met overnachting tot gevolg had, 2.832 bedroeg, terwijl 305 anderen gedeeltelijk waren gevaccineerd en 5.124 volledig waren gevaccineerd.

Dit betekent dat tussen 27 september en 24 oktober 66% van degenen die met Covid-19 in het ziekenhuis werden opgenomen, waren gevaccineerd, terwijl 34% niet was gevaccineerd.

Bovenstaande cijfers worden echter helaas niet weerspiegeld in het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid-19, want hoewel het merendeel opnieuw tot de volledig gevaccineerden behoorde, was het verschil tussen de gevaccineerden en de ongevaccineerden veel groter.

Uit tabel 4 van het verslag blijkt dat binnen 28 dagen na een positieve testuitslag voor Covid-19 slechts 487 ongevaccineerden zijn overleden, 88 gedeeltelijk gevaccineerden, maar een schokkende 2.185 volledig gevaccineerden.

Dit betekent dat tussen 27 september en 24 oktober 82,4% van degenen die met Covid-19 zijn gestorven, waren gevaccineerd, terwijl slechts 17,6% niet was gevaccineerd.

Er moeten ernstige vragen worden beantwoord over de doeltreffendheid van de vaccinaties omdat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen als gevolg van Covid-19 wekelijks stijgt onder de volledig gevaccineerde populatie, terwijl het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen onder de ongevaccineerde populatie blijft dalen.

  Een Vaccinatie vraag

Velen zullen aanvoeren dat dit komt doordat de meerderheid van de volwassen bevolking nu volledig is gevaccineerd, maar diezelfde mensen zijn vergeten dat de Covid-19 injecties verondersteld worden het risico van ziekenhuisopname en overlijden te verminderen.

Als dit de cijfers zijn die we zien nu we de herfst ingaan, dan lijkt het erop dat de gevaccineerden een zeer donkere winter te wachten staat.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waar komt de ‘Coronapandemie’ vandaan en wat is het doel ervan?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Covid-19 Injectie Jihad gaat duidelijk over controle, onderwerping en misleiding; niet volksgezondheid
Volgend artikelVader vastbesloten om zijn 9-jarige kind in te enten, zelfs nadat zijn 14-jarige zoon hartontsteking had gekregen van het Pfizer-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het is steeds onzinniger om dit injectiespul vaccin te noemen. Het is een gentherapie onder een dekmantel.
    Het enige wat zeker is dat het menselijke immuunsysteem grondig geruïneerd wordt. Effecten op langere zijn dan moeilijk terug te voeren en gaan de veroorzakers vrijuit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in