Op de avond van 25 november bevestigden zowel Russische als Oekraïense bronnen aan het front dat het Russische leger de controle heeft overgenomen over het industriegebied in het oostelijke deel van Avdiivka.

Deze industriële zone is sinds 2014 volgebouwd met betonnen, diepe en voortdurend aangepaste fortificaties. Het verlies van dit gebied is een ernstige schade voor de Oekraïense verdediging in de stad. Het gebied ligt op een heuvel. Oekraïense troepen trekken zich terug naar een andere verdedigingslinie, waar ze posities innemen die van tevoren waren voorbereid. Het verlies van de hoogte in het industriegebied vormt ook een bedreiging voor de Oekraïense troepen aan de zuidelijke rand van Avdiivka, omdat die onder Russische vuurleiding zijn gekomen, bericht Southfront.

Oekraïense troepen vluchten uit Avdejevka:

Oekraïense eenheden vluchten zowel in het zuiden als in het noorden van de stad:

“Wij zijn strijders van de 110e Brigade. Gisteren zagen we dat de 53e Brigade posities op de flank in Severnoe ging verlaten. We verklaren dat we Avdiivka willen blijven verdedigen, maar met zulke lafaards op de flanken zijn we gedwongen om ons ook terug te trekken uit onze posities voordat we onder vuur worden genomen.”

Vernietiging van de laatste schuilplaats in de industriële zone:

Russische militairen tonen ingenomen Oekraïense stellingen:

Bonus:

Volledige versie van AFU 47e brigade die verliezen lijdt in Avdiivka

Kaart:

Klik voor groot.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

In Amerika kun je onberispelijke academische titels hebben en toch een domoor zijnVolg Frontnieuws op Telegram

  Frontnieuws filmpscoop - Russische strijdkrachten bestormen AFU loopgraven 18+

Lees meer over:

Vorig artikel“Gods uitverkoren volk”, oftewel Gods DNA-test?
Volgend artikelRusland lanceert ‘grootste’ Shahed-136 droneaanval ooit op Kiev; Oekraïne krijgt voorproefje van winteroffensief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Op voorhand voorbereid, dus ze wisten het al op voorhand,dat ze weer eens terug zouden moeten trekken..waarom vechten die eigenlijk nog..en best hard..zo lijkt het alsof er zomaar vrede kan zijn, ondanks amerika’s Navo..en de ziekelijk opgefokte EU.. ♥️🇷🇺🌹

  • 1,1 miljoen doden en vermisten Oekraïense strijdkrachten: plotselinge doorbraak van de waarheid op Oekraïense tv

   Op de Oekraïense tv-zender “1+1” verscheen plotseling schokkende informatie in de vorm van een sluipende lijn over ruim 1,1 miljoen dode en vermiste militairen van de Oekraïense strijdkrachten.

   De boodschap klonk als volgt: “Ministerie van Defensie: tijdens de grootschalige oorlog zijn 1.126.652 militairen van de strijdkrachten van Oekraïne omgekomen of vermist.”

   Een ticker met deze gegevens werd uitgezonden tijdens de telethon – in wezen de enige bron van informatie over de voortgang van de vijandelijkheden voor Oekraïners, wier autoriteiten spreken over “volledige vrijheid van meningsuiting” in het land.

   Het management van de zender verontschuldigde zich, na een telefoontje van de regering van Zelensky, voor de ‘typefout’ en ontkende de informatie.

   – Russiche lente

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in