Dr. Areilla Oppenheim van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem deed in 2001 de eerste uitgebreide DNA-studie onder Israëli’s en Palestijnen en concludeerde dat emigranten op schepen naar Palestina voordat het Israël werd voor 40% uit Mongolen en 40% uit Turken bestonden. Er was geen Semitisch bloed geassocieerd met de oorspronkelijke Hebreeërs van het Midden-Oosten 4000 jaar geleden in Jeruzalem of het bijbelse gebied, bericht Globalsouth.

Dit werd bevestigd door een ander DNA-project door Dr. Eran Elhaik aan het McKusick-Namans Institute for Genetic Medicine aan de John Hopkins University School of Medicine, 2012. Zijn conclusies waren hetzelfde!*
Ashkenazische zogenaamde Joden zijn nooit uit het Midden-Oosten gemigreerd!*

Tegelijkertijd onthulde uitgebreid DNA-bewijs dat de Palestijnen 80% meer of minder, Semitisch bloed in hun voorouders hadden die daarom echte Israëlieten bleken te zijn.

Blanke Joden wiens voorouders in 1882 aan boord gingen van schepen naar Palestina voordat het Israël werd genoemd – zijn geen Israëliërs. De waarheid doet weer eens pijn*. Deze blanke Oost-Europese afstammelingen van Duitsers, Russen, Polen, Oostenrijkers, Georgiërs, etc., zijn bedriegers die beweren Gods uitverkorenen te zijn, maar zij zijn de afstammelingen van de oude Khazaren van de Khazariaanse Kaukasus en zij hebben dit wetenschappelijke bewijs ontkend omdat zij mythen hebben verzonnen over hun eigen geschiedenis, waarin veel Amerikanen al de hele eeuw geloven, namelijk de Bijbel van Schofield.
Want, de echte geschiedenis van het pas opgerichte “Israël in 1947.” -‘vandaag de dag is dit geen geheim!*

En Palestijnen blijken bijna meer of tenminste 80% Semitisch te zijn. De zogenaamde mensen die aan “de verkeerde” kant van de geschiedenis staan.

  Israël goed, Rusland slecht - Ursula von der Leyen definieert wat "daden van pure terreur" zijn


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israëliërs blijven hun eigen PR-belangen schaden door te pratenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe gekozen president van Argentinië, Javier Milei, zegt dat het land zich niet zal aansluiten bij de BRICS-groep… in plaats daarvan omarmt hij de instortende DOLLAR
Volgend artikelOekraïners vluchten uit Avdiivka, Russen nemen controle over industriegebied (Kaartupdate, Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. 80% van het ‘uitverkoren volk’ is helemaal niet joods. Daarom wordt het Israelische burgers niet toegestaan genealogisch onderzoek naar hun afkomst te laten doen. De echte Joden zijn in de 2e WO grotendeels uitgemoord, door hun liegende ‘bloedbroeders’ die onder toezicht van de Khazaarse Maffia banksters bijna het hele Joodse volk hebben uitgemoord.

  De “ware god” van deze massamoordende horde is niemand minder dan het Kwaad zelf, koning Een-Oog in het land der blinde schaapjes…

  • Er bestaat niet zoiets als Gods volk . Alle volkeren behoren tot God . Daarnaast moet je niet denken in rassen . Wij zijn allemaal avatars met allemaal dezelfde ziel .

   • Israël, het echte, van 2000 jaar terug, was Gods volk, is sinds hun verwerping van hun God in de Messias, Jezus Christus, niet langer Gods volk – en 2000 jaar lang geldt jouw uitspraak derhalve als ‘waar’ – maar wordt in de toekomst wel weer Gods volk, gebouwd uit de feitelijke nazaten van Abraham, zijnde de Palestijnen, terwijl de 2/3 die liegt over de etniciteit zal worden uitgeroeid. Staat allemaal in de Bijbel.
    Openbaring 2:9
    Openbaring 3:9
    Zacharia 13:8,9
    Dat wat echt is wordt altijd overal uitgemoord en alle namaak wordt altijd overal in de plaats gesteld…door de duivel, die achter de schermen alles aanstuurt. Maar niet lang meer. Ik denk dat de liegende en moordende ellende over zes jaar allemaal voorbij is. Maar eerst wordt het nog veel erger…wereldwijd. Lees het boek Openbaring.

  • Beste Oizaz,
   Wij hebben allemaal aangeboren, en aangeleerde eigenschappen.
   Afhankelijk van onze opvoeding, sociale omgeving en maatschappelijke status gebruiken wij die eigenschappen.
   Zowel ten goede alsook in sommige gevallen, ten kwade.
   Welke eigenschappen goed danwel fout zijn is subjectief en afhankelijk van anderen die eveneens eigenschappen hebben die wellicht totaal anders kunnen zijn.

   Aangeleerde eigenschappen kan men doorgaans veranderen, na verkregen inzichten.
   Aangeboren eigenschappen niet of nauwelijks.

 2. De Tay-Sachs gen is er nog een, waaraan je de Ashkenazi kan herkennen:

  https://www.erfelijkheid.nl/kinderwens/dragerschapstesten-voor-de-joodse-gemeenschap

  Dan is er het woord ‘Uitverkorenen” dat uiteraard ook weer geperverteerd was door de psychopaten, net zoals de master getallen door de Vrijmetselaars. Draai het woord maar om, of pas het toe op de blanke mens die nu onder uitroeiing staat. Duidelijk toch.

  p.s. je hoeft niet per se pro-Whitey te zijn, maar Whitey was toch wel behoorlijk inventief, dus geef hem wat credit en laat hem ook met rust.

 3. En dan maar staan bidden bij de muur van een oud Romeins fort zoals alle archeologen weten want de tempel van Salomon stond elders in Jeruzalem. Zoek een waterbron op een heuveltop. In Jeruzalem is er één en daar stond de tempel ooit. Fort Antonio, heden foutief bekend als “Tempelberg” werd via een aquaduct van water voorzien.

  • Precies , jaren geleden al eens een docu gezien hierover.
   Ze hebben resten gevonden van een tempel in West-Jerusalem die aan de beschrijving voldoet.
   Maar ja , waarom een gelegenheid/argument om land in te pikken verliren laten gaan.

  • Klopt. De tempel stond grotendeels of vrijwel geheel in ’the city of David’ ten zuiden van de Haram al Sharif en de tempel is 2000 jaar terug tot op de fundamenten afgebroken – zoals Jezus 40 jaar eerder had voorzegd in April van 30 AD. Alles aan het huidig zogenaamd Joodse volk is fake. De klaagmuur is restant van het oude Romeinse fort, waar Legioen X Fretensis was gevestigd. Dat wordt ook zeer duidelijk aangegeven in de geschriften van Flavius Josephus. Jammer voor de huidige Khazaren dat de echte Joden lang niet zo goed kunnen liegen als zij. Wat was gelegerd in Jeruzalem was niet slechts een cohort van 600 soldaten, zoals met bij de officiële versie van de historische tempel moet beweren, een piepklein fortje Antonia, waar met veel moeite een cohort had kunnen worden gestationeerd. Dan zou Paulus door 2/3 van alle aanwezige soldaten zijn begeleid van Jeruzalem naar Ceasarea (Tel Aviv). Khazaren zijn matige acteurs, slechte leugenaars. Hollywood.

 4. Dit staat allemaal uitgebreid beschreven in het boek “De 13 Satanische Bloedlijnen” van R. de Ruiter. Hoofdstuk 25: De geschiedenis van de stam Juda.

  Alle Joden zijn Israëlieten, maar niet alle Israëlieten zjn Joden.

  Voorbeeld… Alle Friezen zijn Nederlander, maar niet alle Nederlanders zijn Friezen.

   • Nee hij zegt het goed.
    Israel bestond uit 12 stammen. Het woord Jood of Jew is een late uitvinding. Het is het woord Yehudi (Hebrews), of Ioudaios (Grieks). Het staat voor de inwoners van Ioudaía (Grieks woord voor Judea). Na de vrijlating van de overgebleven Israeliten, namelijk het Huis van Juda, afstammelingen van Juda en Benjamin en enkele Levieten, is het land Judea genoemd. Daar gingen de afstammelingen van Juda wonen en in Galilea de Benjaminieten. In Samaria wonen Assyriers, voornamelijk, dus daar ging zij niet heen. Daarom was dat stukje land niet geliefd om te zijn.

    Dus wanneer Rachel hierboven zegt: “Alle Joden zijn Israëlieten, maar niet alle Israëlieten zijn Joden.”, dan heeft zij een punt.
    Echter de afstammelingen van Juda zijn vermengd met Edomieten. Die werden door de Nabateërs (de bouwers van Petra in Jordanië) verdreven naar Judea. Koning Herodus was zo’n Edomiet. Nu snappen we misschien hoe vermengd de afstammelingen van Juda zijn, maar ook dat de Joden wellicht niet Israel zijn.
    Het is nu misschien de tijd voor Esau om zich voor te doen als zijn broer.

    • Hallo Syrinx ,
     Bedankt voor je gedetailleerde opheldering , altijd interessant om wat nieuws te leren ook al heeft het niet je primaire interesse.
     Het probleem hier is denk ik dat historisch academische kennis naar voren word gebracht door Rachel bij een artikel dat meer uitgaat van de ‘gangbare’ , zeg maar hedendaagse opvattingen i v m het woord joden.
     Dat kan makkelijk tot verwarring leiden , zoals hier het geval.
     Het artikel gaat erover dat een deel van mensen wat zich tegenwoordig joden noemen en daarom claimen dat ze afstammen van die oude stam(men) , en daarom bepaalde ‘rechten hebben’ ,dit niet zijn maar afstammelingen van andere volken die zich ooit bekeerd hebben tot het jodendom.
     Groeten.

   • Veel Israëlieten – afstammelingen van de 10 Isreälische stammen (NIET JUDA) die naar Assyrië waren verbannen – zijn Khazaren.

    Juda werd jaren later verbannen naar Babilonië. HIER KREGEN ZIJ DE NAAM JODEN.

 5. Patrick O’Carroll – Natanyahu Klaargemaakt om een ​​satanist te zijn

  Satanische joden (kabbalisten) geloven dat Armageddon een voorwaarde is voor
  de komst van de Messias. Netanyahu volgt mogelijk dit script.

  Gerelateerd – “Creatieve vernietiging” en 6uild 6ack 6etter:
  Het Joodse complot om de christelijke beschaving te vernietigen
  Voordat hij een ZioNazi werd, was Benjamin Netanyahu een meubelmarketingmanager. Zijn eerste baan als publieke slang was als een ‘diplomaat’ die in de VS werd geplaatst, waar hij het grootste deel van zijn tijd besteedde aan het misleiden van goedgelovige Amerikanen door te denken dat ZioNazi Israël een ‘democratie’ was die ‘de moeite waard was om te steunen’. Netanyahu heeft tijdens zijn jaren als meubelverkoper veel geleerd over hoe hij mensen kan misleiden.

  NETANYAHU’S OPVOEDING ALS SATANIST DIE OPENLIJK DOET ALS EEN ‘JOOD’

  Jay Parker groeide op in de satanische stad Arden, Delaware, een buitenwijk van Philadelphia, die voor 90 procent ‘cult’ is, maar 10 procent christenen houdt om het imago te versterken, of gewoon om de schijn op te houden. Net als Benjamin Netanyahu groeide Jay Parker op in een “Illuminati” satanistische familie, dat wil zeggen een familie die zijn kinderen opvoedt in SRA (satanische rituele mishandeling) en hen onderwerpt aan “Illuminati” “mind control” om meerdere controleerbare slavenpersoonlijkheden te creëren (“ verandert”). >>>

  https://www.henrymakow.com

 6. De Ruiter schrijft:

  In dit hoofdstuk is mijn onderzoek hoofdzakelijk gebaseerd op vijf studies van joodse auteurs en historici die elkaar op een uitzonderlijke manier aanvullen doordat ze het jodendom vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Bovendien gelden hun studies als de ‘standaardwerken’ over het jodendom. Volgens deze prominente joodse geleerden vormen de joden geen op zichzelf staand ras. Ze vormen in geen enkel opzicht een eenheid, niet in biologisch of genetisch opzicht, niet in etnologisch opzicht en ook niet in antropologisch opzicht. Niets wijst erop dat ze nazaten zijn van de oude Hebreeuwen.

  In The Matrilineal Ancestry of Ashkenazi Jewry: Portrait of a Recent Founder Event zei Dr. Richard Villems van de afdeling Evolutionaire Biologie, universiteit van Tartu en Estonisch Biocentrum in samenwerking met de faculteit voor Medicijnen en Onderzoek van Rappaport, Technion en Rambam Medisch Centrum van Haifa, Israël:

  “Zowel de mate waarin als de locatie van de verwantschap van moederszijde vanwaar de Asjkenazim afstammen, blijven onduidelijk. Door complete delen van het van moederszijde geërfde mitochondriaal DNA (mtDNA) ontdekten we dat ongeveer de helft van de Asjkenazim, geschat op acht miljoen mensen, hun oorsprong vindt in vier vrouwen die een bepaald mtDNA dragen dat vrijwel onzichtbaar is in andere populaties, met de belangrijke uitzondering van kleine aantallen onder niet-Asjkenazim. We concluderen dat de vier basis mtDNA-soorten, waarschijnlijk van ‘oosterse’ oorsprong, het afgelopen millennium enorm uitgebreid zijn in Europa.”

  Een wetenschappelijke studie van de wereldberoemde Spaanse Professor Arnaiz-Villena, geneticus aan de Complutense Universiteit in Madrid en auteur van onder meer The Origin of Palestinians and their Genetic Relatedness with other Mediterranean Populations bevestigt dat de joden geen op zichzelf staand ras vormen. Volgens deze studie bestaat er geen verschil in de genetische oorsprong tussen Joodse en Palestijnse mensen. Zij hebben dezelfde genetische oorsprong. Tijdens zijn onderzoek kwam de geneticus tot de ontdekking dat zowel de Asjkenazim (afstammelingen van de Chazaren) als niet-Asjkenazim joden en Palestijnen in het Midden-Oosten genetisch niet onderscheidbaar zijn . Rivaliteit tussen beide rassen is derhalve gebaseerd op ‘culturele en religieuze, niet op genetische verschillen’.

  De studie werd begin 2001 gepubliceerd in het tijdschrift Human Immunology. Het tijdschrift aanvaardde de studie als een waardevolle bijdrage tot het genetisch onderzoek, maar het bezweek naderhand voor de druk vanuit de zionistische lobby, met de bewering dat het artikel politiek bevooroordeeld was en ‘ongepaste opmerkingen’ hanteerde inzake het Palestijns-Israëlische conflict. De Spaanse geneticus zou met zijn bevindingen de zionistische ideologie in vraag gesteld hebben, en zulks op basis van een studie van de genetische variaties in de genen van het immuniteitssysteem onder mensen in het Midden-Oosten. Het kernprobleem hier is echter dat de studie het hele concept in vraag stelt over het joodse volk als een apart ras – wat onaangename implicaties heeft voor het zionisme.

  De uitgeefster van het tijdschrift heeft nadien erkend dat ze bedreigd was met massale opzeggingen, mocht zij het artikel niet intrekken. Aan academici die het tijdschrift ontvingen, werd gevraagd de betreffende bladzijden eruit te scheuren en weg te werpen; in brieven toegestuurd aan bibliotheken over de hele wereld werd gevraagd het onderzoeksartikel ‘fysiek te verwijderen’ van hun boekenplanken. Professor Arnaiz-Villena werd sindsdien ontslagen uit de redactieraad van het tijdschrift .

  In het verlengde van de tussenkomsten van het tijdschrift en de beweringen over massaal protest, hebben verschillende wetenschappers – waaronder de Britse geneticus, Sir Walter Bodmer en dr. Mazin Qumsiyeh van het ‘Department of Genetics’ in Yale – een brief geschreven naar de sociëteit om Arnaiz-Villena te ondersteunen en te protesteren tegen de shockerende censuur van wetenschappelijke arbeid. Een collega wetenschapper zei:
  “Het spijtige aan de zaak is dat mocht Arnaiz-Villena bewijzen hebben gevonden dat het joodse volk genetisch iets heel bijzonders was in plaats van gewoon, je er donder op mag zeggen dat niemand bezwaar zou hebben gemaakt tegen de zinsneden die hij gebruikte in het artikel. Dit is een heel droevige zaak.”

  In Israël gaat het dus om een broederstrijd; uiteindelijk om niets dus. Maar er staat wel een grote muur en de Palestijnen leven in armoede. Dit is het directe gevolg van onze passiviteit en domheid.

 7. De uittocht uit Egypte en 40 jaar rondjes lopen in een woestijn kunnen we dan ook als BS beschouwen samen met de rest van het lulverhaal.

  • Ze leven op slachtofferschap. Kijk naar dat WOKE virus dat ze verspreiden… dat is exact hun gedrag. Kroon jezelf tot slachtoffer of minderheid en ondertussen lieg en bedrieg je en doe je landjepik tot je overal de baas bent. De Khazaren zijn parasieten die met mooie praatjes en beloften onder je huid kruipen en je dan van binnen verwoesten. Volkomen gewetenloze psychopaten… elites, satanisten en nazi’s dus.

  • Je moet wel onderscheid maken tussen Joden van 2000 jaar terug, die nog enige relatie hadden met waarheid en de totale leugenachtige Khazeren van nu.
   Ik geloof dat Israël daadwerkelijk van slavernij is verlost door de Rode Zee. Alleen niet de Rode Zee die men in de geschiedenisboekjes aanwijst, niet de ‘linkerarm’ maar de ‘rechterarm’. Israël heeft nooit in de Sinaï gedwaald maar in de woestijn van Arabië. Het is allemaal echt gebeurt maar men wil niet dat jij dat weet en dus wijst men de verkeerde plekken aan om je ongeloof te voeden. Bekijk dit maar eens.
   https://hijkomtmetdewolken.nl/Rode-Zee

 8. (Chabad-leider Schneerson dringt er bij Netanyahu op aan om Armageddon te bespoedigen om de Messias terug te brengen)

  Tegenwoordig misbruikt deze Synagoge of Satan opnieuw de Heilige Schrift om de genocide op alle Palestijnen te ‘rechtvaardigen’, waarbij ZioFascist Netanyahu beweert dat 1 Samuël 15:3 (“Ga en sla Amalek”) feitelijk naar hen verwijst. Netanyahu is een niet-Semitische Pool, de zoon van BenZion Mileikowsky, die assistent was van Vladimir Jabotinsky, de oprichter van de Joodse terroristische organisatie IRGUN, die later uitgroeide tot de ZioFascistische LIKUD-partij van Israël, die ook de leidende partij was. kracht bij de oprichting van HAMAS, wiens rol het was om de positie van de PLO onder Yasser Arafat te verzwakken, en om Israël altijd te dienen als zijn eigen gecontroleerde oppositie.

  HET ISRAËLISCHE REGIME IS VOL MET EUROPEES-KHAZAR ZIONAZIS

  Net als Netanyahu zijn de meeste topziofascisten in het Israëlische regime noch Joods, noch Semitisch. In feite zijn de meeste van hen satanisten, zoals Jay Parker bevestigde, en bijna allemaal zijn het Khazaren van Europese Asjkenazische afkomst.

  Geen van de volgende ZioNazi’s is een Semiet; elk van hen is een Europese Khazar:

  Ziofascistische premier “Benjamin Netanyahu” (Benjamin Mileikowsky) = Pools;
  Ziofascistische president Isaac Herzog = Iers;
  ZioFascistische minister van Defensie Yoav Gallant = Pools;
  Ziofascistische oppositieleider Yair Lapid = Servisch;
  Ziofascistische oorlogsminister Benny Gantz = Roemeens;
  Ziofascistische minister van Buitenlandse Zaken Eli Cohen = Marokkaan;
  Ziofascistische minister van Financiën Bezalel Smotrich = Oekraïens;
  Ziofascistische VN-vertegenwoordiger Gilad Erdan = Roemeens;
  ZioFascistische senior ‘adviseur’ Mark Regev = Australiër;
  Ziofascistische ambassadeur in Groot-Brittannië Tzipi Hotovely = Georgisch.

  Alle ziofascisten samen zijn holocaust-ontkenners omdat ze weigeren de Arabisch-Semitische Holocaust te veroordelen, waarin de zionisten sinds 1948 zes miljoen Arabische Semieten genocide hebben gepleegd. Wanneer heb je voor het laatst een zionist, een jood of een ziofascist de Arabische Semitische Holocaust? De reden is natuurlijk dat ze allemaal collectief een gedegenereerd stel holocaust-ontkenners zijn.

  https://www.henrymakow.com

 9. Het woord ‘holocaust’ is een aanfluiting omdat het verwijst naar het brandoffer en dus veronderstelt dat er mensenoffers worden gebracht, iets wat in Gods hart nooit is opgekomen (Abraham werd getest op zijn geloof) maar door satan voortdurend wordt geëist van zijn volgelingen.

  Het enige waarachtige offer dat waarde had voor God is dat van zijn eigen Zoon, Jezus Christus. Daarbuiten zijn alle offers van mensen een gruwel en Hij verbood het Israël ten strengste en liet ze ervoor 70 jaar in Ballingschap gaan (uitgevoerd door Nebukadnezar).

 10. Dat van die ‘Mongolen’ …..dat wist ik al : 80% van EU rs zijn trouwens ‘mongolen’ , dat is mij duidelijk geworden sinds de vaccinatie campagne en nog meer sinds Rusland zijn rode lijn in t zand trok en een meerderheid van ‘mongolen’ er absoluut niks van begrijpt maar niettemin een msm geindoctrineerde Russophobe mening hebben dienaangaande ..

 11. Arabieren en Joden zijn beide semieten, afstammelingen van Sem, de zoon van Noach.
  Palestijnen zijn een mix van Arabieren met andere volken, dus logisch dat zij 80% semieten zijn.
  Khazaren zijn Joden, dus semieten, kinderen van Abraham, net als de Arabieren. Ik begrijp niet dat er een probleem zou zijn

  • Abraham was geen jood.
   Abraham was een heiden die woonde in de buurt van Babylon.
   God bodigde hem uit om “over te steken” en te reizen naar het Zuiden.
   “Oversteken” is de werkelijke betekenis van het woord “Hebrew”.
   Abraham stak tweemaal over:
   Eenmaal de rivier.
   En eenmaal van heidendom naar het aanbidden van de ene ware God van wat later het Christendom werd.
   Luister naar de Bijbellessen van Dr. Lorraine Day. Zij legt het allemaal perfect uit.
   http://www.drday.com
   http://www.goodnewsaboutgod.com

 12. Het schijnt dat in het DNA van deze groep een ander gen aanwezig die niet voorkomt bij andere bevolkingsgroepen. Het is het z.g. leugen gen, is overigens ook nog eens dominant.

  • @B : Je kraamt er gevaarlijke onzin uit. Karakter heeft niets met DNA te maken. En : genetisch zijn alle mensen ter wereld, voor 99,99% gelijk.

 13. En toen had iedereen alles zo door elkaar gehaald, met onbewezen onderbouwingen, vooroordelen, enz, dat niemand meer wist, waar-die ’t over heeft.
  Probeer nuchter te blijven. De feitelijke geschiedenis is een begin.
  Onderzoek is altijd : hypothetisch.
  Wie dat niet erkent, verdwaalt in gevaarlijke opvattingen.

 14. Al jaren geleden debunked eigenlijk:
  “Before the advent of advanced DNA research, it had been thought by some historians that European Jewry traced to the largely pagan population of ancient Khazaria in the Caucuses, whose leadership was believed to have converted to Judaism beginning around 700 AD. But that theory—known as the Khazarian hypothesis—has been largely discredited by DNA research. One geneticist, Eran Elhaik, has recently attempted to revive the theory, but his research has been sharply challenged.

  A groundbreaking paper published in 2000 by Harry Ostrer, a professor of genetics at the Albert Einstein College of Medicine, and University of Arizona geneticist Michael Hammer showed that most modern Jews are descended on their male side from a core population of approximately 20,000 Jews who migrated from Italy over the first millennium and eventually settled in Eastern Europe.”

  “All European [Ashkenazi] Jews seem connected on the order of fourth or fifth cousins,” Ostrer has said.

  Known as the so-called “Rhineland hypothesis,” the consensus research holds that most Ashkenazi Jews, as well as many Jews tracing their lineage to Italy, North Africa, Iraq, Iran, Kurdish regions and Yemen, share common paternal haplotypes also found among many Arabs from Palestine, Lebanon and Syria. Only a small percentage of the Y-DNA of Ashkenazi Jews—less than 25 percent—originated outside of the Near East, presumably as converts.

  https://geneticliteracyproject.org/2013/10/08/ashkenazi-jewish-women-descended-mostly-from-italian-converts-new-study-asserts/

  Ook interessant: The Trump Bloodline – ROBERT SEPEHR

  https://www.youtube.com/watch?v=Szrb6QoYhAU&t=1s

 15. Je kunt dit zelf ook vaststellen als je een DNA test doet , en kijkt naar de etniciteit van de verwantschappen met anderen. Vooral in Nederland ga je al snel DNA matches hebben met mensen die ook Ashkenazi DNA hebben . Dan zie je dat die ook Italiaanse, Ibersche DNA hebben en niks Turks.

 16. Dus, zorg dat je een heilig boekie heb
  Dat terug gaat in de tijd tot ergens ruim voor de grote volksverhuizingen.
  Dan kun je dat land claimen als jou thuisland.

  Engelanders kunnen claimen af te stammen van de friezen en saxen en angellen die vanuit nederland en noord-duitsland en denemarken naar uk trokken – dus die gebieden kunnen ze claimen.
  Gypsies en zigeuners schijnen uit het indiase subcontinent te komen dus die kunnen wel een mooi stuk claimen van dat gebied – pakistan en india.
  Spanjaarden zijn de oude visigoten en kunnen roemenie terug claimen.
  Maroccanen zaten ooit tot bij de pyreneeen dus kunnen spanje claimen wat toch leeg is want die zitten nu op de balkan.
  Dus begin maar vast een heilig boekie te verzinnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in