President Of Ukraine from Україна / Wikimedia (CC0 1.0 DEED)

De oorlog zal eindigen met de onvoorwaardelijke overgave van Oekraïne aan Rusland of, als de NAVO ingrijpt, eindigen met de absolute vernietiging van Oekraïne, aldus Scott Ritter.

Ritter denkt dat het waarschijnlijker is dat Oekraïne zich onvoorwaardelijk zal overgeven. Op deze basis, zei hij, zal BlackRock nooit de investeringsmogelijkheden realiseren die het in samenwerking met de Oekraïense regering creëert. “Omdat Oekraïne de oorlog gaat verliezen, en Rusland elke regeling die Blackrock heeft ondertekend ongeldig zal maken,” schrijft Rhoda Wilson.

Volgens Ritter is Zelensky een werktuig van de Westerse inlichtingendiensten en van Westerse regeringen, die hem gebruikten om Oekraïne te manipuleren om als proxy van de NAVO te dienen in een groter conflict tegen Rusland.

“Hij is een acteur die de scripts die hij van zijn CIA- en MI6-meesters heeft gekregen, goed heeft gelezen. En hij had een succesvol eerste seizoen, kunnen we wel zeggen. De show was goed geschreven en het product werd door het kijkerspubliek gezien als het waard om verder gesteund te worden,” zei Ritter.

“Maar het tweede seizoen was niet zo succesvol. Het tweede seizoen hadden we het ‘seizoen van het tegenoffensief’ kunnen noemen. En het tegenoffensief is jammerlijk mislukt, en nu zit het Westen opgescheept met een acteur wiens script niet meer motiveert.”

Scott Ritter is een voormalige inlichtingenofficier van de marine die in de voormalige Sovjet-Unie heeft gediend, waar hij wapenbeheersingsovereenkomsten uitvoerde, en in de staf van generaal Norman Schwartzkopf tijdens de Golfoorlog, waar hij een cruciale rol speelde in de jacht op Iraakse SCUD-raketten. In juli publiceerde hij een tweedelige documentaire getiteld ‘Agent Zelensky’. U kunt deel 1 HIER en deel 2 HIER bekijken.

Vorige week was Ritter te gast bij Global Research News Hour om zijn gedachten te delen over het dreigende einde van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, de oprichting van de Ukraine Reconstructive Bank en zijn reis naar Rusland eerder dit jaar.

De eerste helft van de podcast van Global Research News Hour is een interview met de Canadese Tamara Lorincz over hoe het buitenlands beleid van Canada gevormd is door haar betrokkenheid bij de NAVO. Ritters interview begint op tijdstempel 29:15. U kunt de podcast HIER beluisteren en het transcript kunt u HIER lezen.

Zelensky heeft een Bad Trip

Toen Volodymyr Zelensky Europa verliet, zagen we hoe Polen zich van Oekraïne begon af te keren. En dit is een zeer problematische kwestie voor Oekraïne, zei Ritter.

“Polen is een doorgeefluik, een fysiek doorgeefluik, van munitie die naar Oekraïne wordt gestuurd. Polen hebben met tienduizenden tegelijk als huurlingen in Oekraïne gevochten aan de zijde van het Oekraïense leger. Polen heeft aanzienlijke aantallen tanks, artilleriestukken en voertuigen overgedragen. En nu heeft Polen gezegd dat het daar niet langer aan zal deelnemen, dat het geen militair materieel meer naar Oekraïne zal sturen.”

“En dus was het feit dat Polen Zelensky en Oekraïne de rug toekeerde in feite de voorloper van wat een rampzalige reis bleek te zijn.”

Zelensky’s rampzalige reis begon tijdens de 78e zitting van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (“VN”). Het thema van de zitting was ‘Herstel van vertrouwen en nieuwe wereldwijde solidariteit: Versnelde actie voor de 2030 Agenda en de Duurzame Ontwikkelingsdoelen voor vrede, welvaart, vooruitgang en duurzaamheid voor iedereen’.

Er zijn vijf permanente lidstaten in de VN-Veiligheidsraad – maar van al hun leiders was Joe Biden de enige die kwam opdagen. Zelensky kwam ook en hield een toespraak. “Ik heet iedereen welkom die staat voor gemeenschappelijke inspanningen,” begon hij.

  Een 32 miljoen dollar kostende VS drone die onherroepelijk in zee wordt begraven, zegt veel over een falend imperium

“Zelensky sprak … voor een grotendeels lege conferentiezaal. De mensen die in het verleden massaal naar hem kwamen luisteren, geven niets meer om wat hij zegt, want hij is irrelevant,” zei Ritter.

Toen ging Zelensky naar Capitol Hill. “Toen hij naar Washington D.C. ging, werd hij afgesnauwd door het Congres,” zei Ritter.

Slate meldde dat de voorzitter van het Huis, Kevin McCarthy, niet alleen Zelensky’s verzoek om een gezamenlijke zitting van het Congres toe te spreken afwees, maar hem ook de toegang tot de privé-vergaderzaal van de kamer ontzegde en de paar Republikeinen van het Huis die hem wilden begroeten, de opdracht gaf om dat bij de Nationale Archieven te doen, bijna anderhalve kilometer verderop.

“En toen, met zijn staart tussen zijn benen, vloog hij naar Canada. Hier ontmoette hij premier Trudeau in het Canadese parlement en kreeg een aantal opzwepende ovaties van het parlement toen hij zijn presentatie gaf. Maar tegen het einde van zijn presentatie, draaide de camera naar een persoon in het publiek die opstond om het applaus van Zelensky in ontvangst te nemen,” zei Ritter.

De persoon die opstond om het applaus in ontvangst te nemen was Yaroslav Hunka, een lid van de criminele nazi SS Galizien formatie.

“Deze heer werd eruit gepikt, hij stond op en hij kreeg een staande ovatie van het Parlement. Het Parlement applaudisseerde letterlijk voor een nazi,” voegde Ritter eraan toe.

Op 26 september zei de Poolse minister van Onderwijs Przemysław Czarnek dat hij “stappen had ondernomen” om Hunka zijn uitlevering te bewerkstelligen:

Przemysław Czarnek op Twitter

Politico meldde dat in een brief aan Polen’s Instituut voor Nationale Herdenking, een orgaan dat onderzoek doet naar misdaden tegen de Poolse natie in het verleden, Czarnek vroeg om “dringend te onderzoeken” of Hunka gezocht wordt voor misdaden tegen Poolse mensen van Joodse afkomst, eraan toevoegend dat “tekenen van zulke misdaden redenen zijn om bij Canada een aanvraag in te dienen voor zijn uitlevering.”

  Pure, ongeraffineerde militaire porno

Hoe zal de oorlog tussen Oekraïne en Rusland eindigen?

“Dit wordt gewoon een onvoorwaardelijke Russische overwinning,” vertelde Ritter aan Global Research.

“Dat is de enige manier waarop deze oorlog eindigt, tenzij de NAVO ingrijpt en dan eindigt deze oorlog met een algehele nucleaire uitwisseling en eindigt al het leven op de planeet zoals wij dat kennen.

Er zal geen wapenstilstand zijn, er zal geen staakt-het-vuren zijn, er zal geen bevroren conflict zijn. Er zal geen oorlog voor altijd zijn. Deze oorlog zal eindigen – ik kan u geen precieze datum en tijd geven – maar hij zal eindigen, en hij zal eindigen met de onvoorwaardelijke overgave van Oekraïne aan Rusland, of hij zal eindigen met de absolute vernietiging van Oekraïne.”

Op 28 juli 2022 bood senator Lindsay Graham tijdens een nieuwsconferentie Oekraïense levens aan in de strijd tegen Rusland: “Zolang we Oekraïne helpen met de wapens die ze nodig hebben en economische steun zullen ze vechten tot de laatste persoon.”

Lindsey Graham ‘We zullen vechten tot de laatste Oekraïner’ (1 min)

Toen Max Blumenthal, oprichter en hoofdredacteur van The Grayzone, een jaar later de VN-Veiligheidsraad toesprak, merkte hij op dat Oekraïne goed op weg was om Grahams griezelige fantasieën over de VS die “deze oorlog tot de laatste Oekraïner uitvechten” te vervullen.

Ritter is het ermee eens dat Graham serieus was met zijn dreigement. “Toen de Amerikaanse senator Lindsey Graham zei dat dit conflict tot de laatste Oekraïner uitgevochten zal worden, meende hij dat,” zei hij.

“Deze oorlog zal op geen enkele andere manier eindigen. Ofwel een totale Russische overwinning ofwel een algemene nucleaire oorlog … Om een algemene nucleaire oorlog te vermijden, zal het Westen de realiteit moeten accepteren dat Rusland gaat winnen, en ze gaan winnen op Russische voorwaarden … Deze oorlog eindigt wanneer Rusland beslist dat deze oorlog eindigt.

De reden waarom Oekraïne deze oorlog heeft verloren, is omdat het Westen het land in dit conflict heeft geduwd en vervolgens is doorgegaan met het bevoorraden van Oekraïne met wapens en geld om deze oorlog in stand te houden. Rusland zal deze oorlog niet beëindigen zonder de doelen te bereiken die het voor ogen had.”

BlackRock’s interesse in Oekraïne

In juni gingen BlackRock en JPMorgan Chase een partnerschap aan met de Oekraïense regering om een bank voor de wederopbouw op te richten. Het lijkt er echter op dat BlackRock actiever betrokken is bij het plan dan JPMorgan. In de derde week van juni hielden BlackRock en de Oekraïense regering bijeenkomsten met investeerders uit de publieke en private sector om meer details te geven over de voortgang van het Ukraine Development Fund (“UDF”).

  NAVO plant directe oorlog tegen Rusland

Het UDF is opgezet als een nationale instelling voor ontwikkelingsfinanciering. Het is bedoeld om aanzienlijke particuliere investeringen aan te trekken, die kunnen oplopen tot honderden miljarden dollars. In maart stegen de schattingen van de Wereldbank voor wederopbouw en herstel in Oekraïne tot 411 miljard dollar, 2,6 keer meer dan het hele BBP van het land voor 2022. Oekraïne hoopt dat de kostenraming zal blijven stijgen en nog eens zal stijgen, schreef de Amerikaanse denktank Wilson Centre.

Een van de prioriteiten van het UDF is om “de rol van Oekraïne in de decarbonisatie en de groene overgang en als toegangspoort tot de Europese energiezekerheid te ondersteunen. Dit zal de rol van Oekraïne als belangrijke partner van de wereldgemeenschap bij het koolstofvrij maken van de economie versterken, waarbij nieuwe energiebronnen voor Oekraïne, Europa en de wereld worden aangeboord.”

De Oekraïense regering is zich er terdege van bewust, zo verklaarden de Verenigde Naties in april, dat voor het behalen van de VN-doelen voor duurzame ontwikkeling (“SDG’s”) tegen 2030 “optimaal gebruik moet worden gemaakt van de overheidsmiddelen en tegelijkertijd financiering van regeringen, internationale organisaties en particuliere bedrijven moet worden gemobiliseerd en effectief gebruikt”.

Met het bereiken van decarbonisatie en de SDG’s hoog op de prioriteitenlijst, is het ons vergeven als we denken dat de VN, verschillende regeringen (waaronder die van Oekraïne) en BlackRock vergeten zijn dat Oekraïne midden in een oorlog zit.

“Oorlog is een afpersing en Blackrock is een afperser. Ze zijn er niet om Oekraïne te helpen, ze zijn er om geld te verdienen,” zei Ritter.

“Het goede nieuws voor Oekraïne is dat BlackRock nooit de kans zal krijgen om dit te doen. Want Oekraïne gaat de oorlog verliezen, en Rusland zal elke regeling die Blackrock heeft ondertekend ongeldig maken.

De Zelensky-regering zal niet meer bestaan als deze oorlog voorbij is en de Oekraïense regering die ervoor in de plaats komt, zal niet geneigd zijn om welke overeenkomst dan ook met Blackrock na te komen. Het is dus totaal irrelevant.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russische geopoliticus Karaganov: “Westerse elites zullen het conflict niet overleven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoop is geen plan
Volgend artikelWappies terugtocht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Kan rusland niet ook gelijk blackrock vernietigen en nietig verklaren .zou een hoop oorlog schelen en de wereld zou een stuk gelukkiger worden

  • Daarvoor is een financiële globale reset nodig, die is in de maak. Misdaadsyndicaten zoals Blackrock hebben in de afgelopen honderden jaren de mensheid volledig uitgebuit, afgeperst en kaalgeroofd. Dmv nesara/gesara zou al die rijkdom moeten worden herverdeeld over de mensheid. De gehele mensheid zou zonder armoede en in vrede en veiligheid kunnen leven als criminele organisaties als Blackrock, Vanguard, State Street en BIS (en alle andere centrale banken) alle welvaart zouden uitbetalen aan de mensheid die die welvaart heeft gecreëerd. Maar geld kunnen we niet eten en we kunnen er niet in wonen, het geldsysteem is de matrix… wij moeten het anders gaan doen. We moeten gaan werken voor wat nodig is ipv wat we willen. Als we focussen op wat we willen wordt alles heel ingewikkeld en dan komt er altijd oorlog, want we willen allemaal wat anders. Daarom zorgen de satanisten met bedrijven als Blackrock en overheden en ONDERwijs, dat alles in onze levens draait om willen, zodat wij in strijd/oorlog blijven met elkaar… daarom draait alles om geld ipv wat we nodig hebben.

   Als we focussen op wat we nodig hebben wordt alles heel eenvoudig, want elke mens heeft hetzelfde nodig! Voedsel, water, energie, onderdak, zorg en zelfontwikkeling, harmonie en liefde.

 2. scot ritter die black-rock zo te kakken zet is ongezien..honderden miljarden om te verliezen..hun black-water leger zal daar niet komen bang van wagner die ondertussen een formidabele gevechts ervaring heeft opgebouwd..tja het oude kgb is té sterk voor de toch sluwe cia/mi6..Poetin is een staatsman voor de eeuwen…dat is duidelijk…♥️🇷🇺🌹

 3. Scott Ritter gaat er wel met grote passen door heen.
  Maar, goed.

  Het gebied “Oekraine” is al tijden een project van :
  – IMF , WorldBank, ECB
  – BlackRock [ Vanguard, State Street ], JP Morgan
  – families Biden, Pelosi, Kerry, Romney
  – Soros Foundations
  – Monsanto, Shell, e.v.a.

  • in dit verband noem ik graag shelle en rabobank eerder, dat is dichter bij huis. ook die hebben miljarden geïnvesteerd in het land. gebruik makend van de aanwezige corruptie en het gebrek aan regels en wetten.
   het laat zien dat de krachten achter alle ellende die over ons uitgestort is dezelfden zijn die grote belangen hebben in oekraïne.

 4. “Oorlog is een afpersing en Blackrock is een afperser. Ze zijn er niet om Oekraïne te helpen, ze zijn er om geld te verdienen,” zei Ritter.

  Inderdaad The City Of London en de USA zijn door het zionisme gedreven meester afpersers en elke smerige oorlog of conflict waarin Amerika expres is in verzeild, breng geld in het laatje op voor de Militair Industrieel Complex en zonder deze oorlogen kan de Amerikaanse economie niet goed functioneren, de grote conflict managers/spelers zijn groothandelaars in menselijk leed n.m.m.

  • Adriaan W. oktober 4, 2023 Bij 08:53
   Zoals jij het schrijft, dat is wel de kern van de ellende. De wortel van het verderf dat alles verziekt op Aarde.

  • De City of London en Washington D.C. hebben alles te maken met het Vaticaan.
   En wat is het Vaticaan?
   Dat is het vermomde Luciferiaanse Romeinse rijk, vermomd als de Rooms Katholieke (‘universele’) kerk.
   Het is niet toevallig dat de huidige president van de VS een Rooms Katholiek is, als is de echte Joe Biden dood en vervangen door een bedrieger namens de ‘Deep State’ die het Vaticaan (het vermomde Luciferiaanse Romeinse rijk) dient.
   De EU is niets minder dan het verrezen Romeinse rijk in combinatie met de NAVO, het leger van de Paus, en wat is elke Paus?
   De vermomde Luciferiaanse Romeinse keizer die zich voordoet als de leider van de grootste “Christelijke” kerk op aarde.
   En nu zit er zelfs een Jezuïet op de troon!
   Velen denken dat het woord ‘Antichrist’ tegen-Christus betekent maar het betekend ‘in plaats van Christus’ en dat is nu juist één van de titels van elke Paus: VICARIUS FILII DEI
   Het Vaticaan zit achter ALLE kwaad!
   3 ‘City States’ Rule the World https://www.youtube.com/watch?v=IFuvj6WKDvw
   Natuurlijk spelen kwaadaardige Joden ook een belangrijke sinistere rol, maar ze zijn altijd ondergeschikt aan het Romeinse rijk dat hen gebruikt als afleiding, waarin het Vaticaan goed is geslaagd opdat altijd ‘de Joden’ de volle schuld krijgen.
   Elk volk heeft rotte appelen in de mand en de Joden zijn geen uitzondering.
   De Bijbel staat er vol van en denk maar aan Judas Iskariot.

   • Amen. Geheel mee eens. De relatie Romeinen-Joden is sinds de kruisiging zeer sterk (Herodes en Pilatus werden vrienden op die dag – Lukas 23:12). De relatie loopt via het geldwezen. Joden waren in de Middeleeuwen als enige bevolkingsgroep door de Paus vrijgesteld van het renteverbod. Zij hebben daardoor het bankwezen kunnen ontwikkelen als vooruitgeschoven post van het Vaticaan. De relatie Rome-Geldwezen-Jeruzalem, waartegen Jezus optrad op het tempelplein door de tafels van de geldwisselaars om te keren, loopt door tot in de eindtijd, waar het digitale geld zal worden gebrandmerkt met de naam van het beest of het getal van zijn naam – 666. Het slot van de geschiedenis zal de totale vernietiging zijn van het satanische systeem door Jezus’ terugkeer. Hij zal dan met beide vijanden – Rome en het vijandige deel van Israël voorgoed afrekenen en koninkrijk van God invoeren, het millennium. Ik denk dat dit zeer nabij is. Vandaar dat ze zoveel haast hebben met de agenda 2030. Rond 2030 is het namelijk allemaal voorbij – zo verwacht ik. Het einde staat in de de Bijbel maar ook in de sterren geschreven (beide zijn uit God).
    https://www.youtube.com/watch?v=uGCgqTBg4OA

    • Beste Meneer

     Mischien heel perongeluk een paar nulletjes vergeten op te schrijven misschien ?
     Want de Aarde Zal nog ontzettend lang blijven bestaan
     Het enige door het Ego bezeten wezens genaamd Mensen die roeit zichzelf steeds weer uit en is tevens ook de boosdoener uitroeïer van al het andere
     Waarbij de kans bestaat dat de uit geroeide wezens nooit weder te zien zullen zijn

     Dank U

 5. De Amerikanen zijn een boerenvolk dat alleen interesse heeft om $$$$ te verwerven. De Russische natie, het Russische volk is doordrongen van een besef dat er altijd legers voor hun poorten zullen staan om Moedertje Rusland te plunderen.

 6. Het artikel ging verder:
  “The good news for Ukraine is that BlackRock will never have an opportunity to do any of this. Because Ukraine is going to lose the war, and Russia will make null and void any arrangement that Blackrock has signed.

  “The Zelensky government will no longer exist when this war is done and the Ukrainian government that will replace it will not be inclined to honour any agreement made with Blackrock. So, it’s totally irrelevant.”

 7. Heee… dat laatste is interessant. Build Back Better… Ze hebben Oekraïne tot de grond toe afgebroken, de bevolking is merendeels uitgeroeid met name de 50-plussers op het slagveld, er zijn enkel nog gehoorzame vrouwen.. Ze gaan zo meteen CBDC invoeren in Oekraïne en een Universal Basic Income en dan overschakelen op volledig “groene”-energie, het is niet Rusland die Oekraïne overneemt, maar het World Economic Forum. Omdat ze geld alleen maar hoeven te printen. Ze pakken een vel papier en schrijven er een nummer op (zelfs dat hoeft niet meer want CBDC) en daarmee betalen ze alles.
  De Jood Zelenski blijft staatshoofd, de Kraken en Azovs worden op gegeven moment in de gevangenis gegooid en wat er overblijft wordt onderworpen aan het regime van de Verenigde Naties. Verwacht zo meteen Navo / Poolse troepen in het Westen van Oekraine.
  Het afbreken van het land heeft natuurlijk Poetin gedaan en niet Klaus Schwab, dus daar komen ze mee weg en de bevolking die op haar rug ligt accepteert iedere vorm van VN dictatuur. Zou dit altijd het plan geweest zijn?? Zeker dat onze politici ervan wisten… Poetin moest de schuld krijgen van het sloopwerk dat de Build Back Better en nieuw Sociaal Contract jongens altijd al wilden. Daarom sloopt Poetin enkel de soldaten en relatief beperkt de infrastructuur

 8. American dream, elke slachtoffer is money for the USE.
  Elke slachtoffer is voor de Amerikanen een feest.
  Als je maar gelukkig bent, denkt de Amerikaan.
  Het wordt tijd dat de BRICS, definitief afrekent met de Amerikaanse HEGEMONIE.
  En afrekent met de Militaire Imperialisme c.q. Zionisme.
  Afrekent met de Dollar.
  Afrekent met hun ARROGANTIE.
  AFREKENT MET HUN OP HOLLYWOOD GEORGANISEERDE MSM NIEUWS MEDIA.
  IK BEN TE VREDEN WANNEER MIJN KLEINKINDEREN VRAGEN, WAAR LIGT Amerika.
  Nauw mijn jong, daar zie je die zwarte plek.

  • Ik heb veel aan ‘Amerikanen’ te danken want veel van wat ik weet heb ik van hen.
   De echte Amerikanen zijn natuurlijk de oorspronkelijke inwoners die daar al duizenden jaren leefden en die nu in zeer kleine aantallen leven omdat de meesten werden uitgeroeid in de grootste massamoord in de geschiedenis: Native American Genocide https://espressostalinist.com/genocide/native-american-genocide/
   De VS was van meet af aan een project van het vermomde Luciferiaanse rijk = het Vaticaan.
   De ‘hutspot’ van verschillende volkeren die ze daar hebben gecreëerd willen ze toepassen op de hele wereld opdat er een einde komt aan nationalisme en er een Verenigde Staten van de WERELD kan worden opgericht.
   Daarom ‘moeten’ Rusland en China (maar ook Japan) zoals ze nu zijn verdwijnen en multireligieus- cultureel en -etnisch worden….maar dat is de Russische Federatie al, maar nog niet genoeg volgens de ‘elite’.

   • de ‘echte natives’?? dat waren eigenlijk blanken die daar zo’n 20.000 jaar geleden gekomen zijn over de siberian ijsbrug toen het nog het ijstijdperk was..
    er is heel wat bewijsmateriaal (artefacts, skeletten enzovoort) die dat bevestigen, maar die worden genegeerd omdat het ‘racistisch’ is daar het het huidige verhaal dat de ‘natives’ de ‘oorspronkelijke bewoners’ zijn, weerlegt…
    de ‘huidige natives’ zijn van polypinesische afkomst die daar in vier massamigraties aangekomen zijn en genocide gepleegd hebben op de WERKELIJKE natives…..
    wat dat ‘espressoSTALINIST’ bs betreft…STALINIST???? lol…..
    de ‘natives’ bevochten mekander allang voordat de blanken wederom voet zetten in amerika, de ‘natives’ kozen zijde voor gelijk welke blanke partij zolang ze mekaar maar konden blijven bevechten EN de ‘natives’ hebben hun eigen reservaten (noem ze maar staten) waar ze hun eigen wetten, regels enzomeer hebben….een voorbeeld : er is een moord gepleegd in een indianenreservaat? de fbi MOET toestemming vragen om het land te mogen betreden….weigert de locale raad van ouderen dit?? vergeet het dan maar…
    EN de ‘natives’ zijn de ENIGEN die legaal (op las vegas na) casino’s mogen uitbaten, casino’s waar ze dus het bulk van hun inkomen uithalen…
    die ‘weinigen’ doen het ontzettend goed……

    • Ik heb gesproken met een inheemse man uit Midden-Amerika en die weet dat zijn voorouders naar de Amerika’s kwamen via de toenmalige landbrug die nu de Beringstraat is en dit geldt voor alle oorspronkelijke inwoners van de Amerika’s en ze kwamen uit West-Azië, maar het waren geen blanken.
     Daarnaast bestond de wereld niets eens 20.000 jaar geleden.

     • Beste Persoon

      Komt wel dicht in de buurt maar …..
      Een klein stukje ernaast in jaartellingen
      Want mensen bestaan al vanaf vlak na de Aarde is geschapen
      Dat is dus echt een klein beetje naast
      Het Rode Zonnen Ras bekend als de echte Arische Ras Ariërs veel later als de India-Anen of Indianen
      Alle andere zijn later gevormd naar gelang gekozen leef plaats en duur van verblijf aldaar
      De tijd verstreek en wat we zien is het resultaat van …
      Aangericht door de voorouders onze vroegere zwerftochten als men hetzelf realiseert
      Wij worden steeds weer opnieuw geboren via verdwalingen steeds weer in andere vormen en maten van belichamingen
      Voorbeeld : Varkens Wolven Hyena’s Adelaars Raven Pirana’s Slangen Krokodillen Wolven Ratten en niet te vergeten mensen en meerderen
      Zeer zelden komt het voor dat iemand het verleden iets van het vorige leven kan herinneren

      Dank U

      • Ik heb het begin gezien en concludeerde snel dat Stefan Molyneux een gelovige is in de evolutie-theorie, en zeer waarschijnlijk is hij ook een aanhanger van de ‘big bang’ theorie, beide leugens van de Jezuïeten, zoals ook de leugen dat de aarde een draaiende bal zou zijn die om de zon draait.

       Ik ben het met Stefan Molyneux niet eens en met jou ook niet aangaande dit onderwerp.

       Ik ben overigens een voormalige atheïst.

       • Stefan Molyneux is inderdaad een gelovige in de evolutie en big bang theorie, (ik niet) maar dat is voor zijn argumenten hier niet belangrijk, er kunnen nooit zoveel indianen geweest zijn als beweerd wordt in deze extreem linkse leugen. Maar ik waardeer dat je in ieder geval de video bekeken hebt.
        Flardinga, als jij na je dood beschuldigd wordt van dingen die je niet gedaan hebt zou je dan willen dat het dan tegengesproken werd of dat
        de mensen hun schouders ophalen en zeggen ‘het zal wel zo zijn’?

      • Beste Mensen

       Men mag dat zelf voorstellen Ver-Beelden In-Beelden
       Als men weet een Cowboy film
       De eerste filmen bekijkt dan heeft men al een Beeld
       Zoals Winnetou zo zijn er nog velen en documentaires niet vergeten
       Men zal schrikken van dat Massa
       In werkelijkheid zwemmen NU de Europeanen die zichzelf verbeelden Amerikanen te zijn in het bloed van Indianen beter gezegd
       De mensen met Roodhuiden ookwel indianen gehetten

       Dank U

 9. Wat is het toch verschrikkelijk dat wij nog steeds last hebben van het meest besmettelijke virus sinds 2020, namelijk het Media Virus.
  Wanneer dit uit de wereld zou zijn, is het wellicht mogelijk om eindelijk het echte nieuws wereldwijd via de Mainstream Media te verkrijgen en niet alleen via Frontnieuws en andere social media.

  • Robert Jensen zei in zijn laatste show dat de media dood is en ik ben het met hem eens dat we ook niet moeten denken dat dit zal veranderen of verbeteren.
   Wees blij met de vrije nieuwsgaring die er nog is!

 10. Op de NAVO-website is een artikel gepubliceerd over de voorbereidingen voor een oorlog tegen Rusland met tactische kernwapens

  Voormalig hoge functionaris van het Pentagon, Gregory Weaver, is van mening dat traditionele nucleaire afschrikking, gebaseerd op het principe van gegarandeerde wederzijdse vernietiging in het geval van een grootschalig conflict, in het geval van Rusland niet voldoende is.

  BRUSSEL, 29 september/ De NAVO heeft op haar website een artikel gepubliceerd ( https://www.nato.int/docu/review/articles/2023/09/29/the-urgent-imperative-to-maintain-natos-nuclear-deterrence/index.html) van de voormalige hoge functionaris van het Pentagon, Gregory Weaver, waarin hij het bondgenootschap oproept zich actief voor te bereiden op een mogelijke oorlog tegen Rusland met tactische kernwapens.

  Weaver is van mening dat traditionele nucleaire afschrikking, gebaseerd op het principe van zekere wederzijdse vernietiging in het geval van een grootschalig conflict, in het geval van Rusland niet voldoende is. Volgens hem beschikken de strategische kernwapens “niet over de noodzakelijke flexibiliteit om een ​​veilige afschrikking te garanderen”, aangezien er volgens hem “geen garantie is dat het tactische gebruik van kernwapens zal leiden tot een escalatie op strategisch niveau.” >>>

  https://www.anti-spiegel.ru/2023/auf-der-seite-der-nato-wurde-ein-artikel-ueber-die-vorbereitungen-fuer-einen-krieg-gegen-russland-mit-taktischen-atomwaffen-veroeffentlicht/

 11. Simplistic wishful thinking ! Met de voorzitter van het congres die Zlensky geen toegang verleende, Kevin Mc Carthy dus, werd ondertussen al afgerekend, door zijn eigen republikeinse partijgenoten bovendien. De EU zal wel enkele miljarden naar Polen sturen om Hoerkraine te blijven voorzien van wapens, er is trouwens ook al een graandeal tussen beide landen. Ik wou dat Ritter gelijk had maar zou eenvoudig gaat het niet zijn, ik denk dat we in de plaats daarvan eerder een waanzinnige officiele WW3 gaan krijgen. Hopelijk heeft iemand ergens nog een morzel gezond verstand om dergelijk scenario te vermijden maar ik steek er in elk geval mijn hand niet voor in het vuur, of zoals ze in t engels zeggn, I wouldn t bet my ass on it ….

  • Patrick,
   Ik ga daarin mee, nu hebben de Slowaken een partij gestemd die als grootste van die gekozen partijen voor vrede willen gaan, tegen sancties zijn, hetzelfde met Orban, misschien straks ook in Polen, misschien zijn dat slechts woorden voor de buhne en doen zij het tegenovergestelde van wat zij zeiden, kijk Zelensky, hij kreeg de stemmen van vele Russisch sprekende Oeki’ want hij zou voor vrede gaan en hen met rust laten, hij was zelf Russischtalig, we zullen zien Patrick, heb altijd geleerd van een oud collega, moge hij rusten in vrede, dat je moet opletten wat iemand zegt en daarna wat iemand echt doet, zo is het en zo bezie ik het leven in het echt ook.

 12. Beste Mensen

  Er mist hierbij een heel klein detail
  Alle Europese Landen moeten verplicht alle wapens ontmantelen
  Anders gaat de strijd gewoon door totdat alle Europese landen uit zichzelf gaan capituleren dus gedwongen zullen worden zichzelf over te geven met alle gevolgen van dien
  Willen de Europeanen zo dom gedragen
  Ga Uw gang
  Anders geeft direct over
  Dan heeft Europa gewonnen
  Want er is niks wat al is opgebouwd beschadigd of vernietigd

  Dank U

  • Oekraïne is een shredder waar alle wapens van het westen worden vernietigd. Daarnaast is Oekraïne spil in het corrupte web van de satanisten. Alle misdaden die de satanisten (psychopaten en egoïsten) plegen komen samen in Oekraïne. Wanneer Oekraïne valt, valt de hele satanische roversbende.

 13. Het doet mij denken aan de tweede wereldoorlog. Japan wou tot de laatste man doorvechten. Dit zou vele Amerikaanse levens extra gaan kosten. Na de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki kozen de Japanners eieren voor hun geld en stopten hun deelname aan de oorlog. Zo kan het ook met de Oekraine die ook maar niet wil stoppen met de oorlog. Russen, ruim Zelensky op en gooi Kiev plat met alles wat je in huis hebt, geen atoomwapens deze keer, andere wapens zijn net zo effectief. In Kiev bevinden zich ook alle regeringsgebouwen. Na een massale aanval op Kiev zou ook het Oekrainse bevel hersens kunnen krijgen gelijk die Japanners die ook tot de laatste man wilden doorvechten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in