Verlaten wappies het schip? Ik heb de indruk dat sommige van de veteranen Wappies afglijden naar zelfgenoegzaamheid. Je kunt het ze toch niet kwalijk nemen? Ik bedoel, de crisis lijkt grotendeels voorbij te zijn. Zeker, er zijn wat geruchten dat we weer getroffen gaan worden door een tsunami, maar niet echt veel bewijs van zoiets. Alles is zo’n beetje weer normaal, schrijft Todd Hayen.

De super-wappies zijn nog steeds bezig. Veel van deze mensen hebben een nieuwe carrière opgebouwd uit al deze heisa. Ze hebben hun eigen podcasts, hun eigen substacks (oh mijn!), websites, interviews, enz. Sommigen verdienen hier veel geld mee, maar de meesten natuurlijk niet (ik). Maar toch. Als je in een bepaalde groef raakt en dag in dag uit onderzoek doet, leest, kijkt en luistert, enz. dan is het moeilijker om terug te glijden naar het “normale leven” en je gewoon terug te trekken.

Dus, wat is er aan de hand en waarom is het belangrijk?

Ik weet het niet echt zeker, en ik kan niet zeggen dat ik enig bewijs heb dat dit echt gebeurt. Ik weet wel dat zelfs mijn eigen gevoelens evolueren. Ik heb gemerkt dat ik positiever denk over mijn eigen persoonlijke toekomst (maar als ik aan de wereld denk, zink ik nog steeds weg in wanhoop). Een goede vriend stelde me bijvoorbeeld voor om samen met zijn volwassen zoon in het voorjaar naar Egypte te gaan (een van mijn favoriete plaatsen om naartoe te gaan) en ik werd zelfs even enthousiast over zo’n vooruitzicht. Vorig jaar zou ik dat niet eens overwogen hebben.

Ik heb gemerkt dat het aantal abonnementen op de “ondergetekende-subrubriek, Wappieviews” een beetje afneemt, en ik heb de laatste tijd te maken gehad met een stortvloed van betaalde uitschrijvingen, waardoor ik me eigenlijk een beetje zorgen maak (dank aan jullie allemaal die volhouden, God zegene jullie!

  De Horrordombo's

Mensen moeten over het algemeen constant opgepompt worden om iets vol te houden. Dit is eigenlijk een overlevingstechniek en niet altijd slecht. Anders zouden we al onze tijd besteden aan het proberen bloed uit een raap te persen. Meestal moeten we af en toe beloond worden of moet de strop om onze nek af en toe wat strakker geknepen worden om langdurig boos te blijven. Ik beschuldig hier niemand ergens van, ik ben zelf ook “schuldig” aan deze algemene menselijke eigenschap.

Ik geloof ook dat deze “slappe periode” deel uitmaakt van de agenda. Zelfs deze kleine “schrik” van “Ik zie de trein komen, hij komt de bocht om” zou heel goed een opzettelijk onderdeel van de agenda kunnen zijn geweest, of is dat nog steeds. Kit Knightly van Off Guardian zei dit over de recente heropleving van praten over lockdown en maskers – dit was slechts een van de vele “redenen” die hij noemde voor de “angst”:

Het is een bluf om de alternatieve media in diskrediet te brengen. Een standaard truc, de gevestigde orde voedt opzettelijk de angsten van onafhankelijke mediakanalen die reflexmatig melden dat de hemel naar beneden komt … en dan doen ze het niet, waardoor de onafhankelijke media eruit zien als het jongetje dat om zijn moeder riep.

Zou kunnen. Kan van alles zijn. Het zou kunnen dat het allemaal binnenkort weer instort. Maar misschien ook niet.

Er lopen nu veel wappoes rond. Meer dan pakweg drie jaar geleden. Misschien te veel voor het comfort van de agenda. Ons allemaal opzettelijk iets geven om onze tanden over te knarsen zal onze vastberadenheid alleen maar versterken en ons nog woester maken. Ons verleiden tot meer geanimeerde actie zou een goede truc zijn – het tapijt zou op het laatste moment onder ons vandaan getrokken worden en dan zijn we gewoon de dwazen die op een feestje komen dat eigenlijk nooit aan de gang was.

  31 jaar longverpleegkundige getuigt hoe hij zonder het te weten patiënten doodde door COVID-protocollen te volgen - "Ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz"

Het is echt beter om iemand langzaam te doden. De oude kook de kikker routine. Het valt minder op. Hoewel het hele Covid-gedoe een grote zet was, en ik twijfel er niet aan dat er nog meer van zulke zetten zullen komen, zullen het er niet veel zijn. Als ze ons echt probeerden te vermoorden, dan hebben ze al heel wat mensen met het beest bezwangerd, en de tikkende tijdbommen in 5,5 miljard mensen zullen uiteindelijk afgaan. Ze hoeven alleen maar achterover te leunen en toe te kijken.

Ik twijfel er niet aan dat digitale munteenheden, digitale ID’s, Smart Cities, UBI’s en een aantal andere juweeltjes in het schema voor “duurzame ontwikkeling” zonder al te veel weerstand hun intrede zullen doen. Ik kan het mis hebben. Ja, ik denk dat er wat weerstand zal zijn, maar de meeste schapen zullen ervan overtuigd zijn dat dit allemaal “een goed idee is”. En wij wappies zullen met te weinig zijn om veel ophef te maken.

Verdwijnen er wappies? Nou, waarom niet? Veel wappies die ik gesproken heb, vervelen zich tegenwoordig gewoon. Natuurlijk komen er af en toe een paar sappige hapjes van ontevredenheid onze kant op, zoals de recente eer die het Canadese Lagerhuis verleende aan een bekende Nazi. Een soldaat van de Waffen SS die in de Tweede Wereldoorlog tegen Rusland vocht (toen Rusland onze bondgenoot was in de strijd tegen de nazi’s). Dat was leuk.

Ik zeg niet dat wappies schapen worden. Verre van dat. Maar ze verliezen een beetje van hun agressieve hartstocht. Ze keren terug naar huis, moe van het slagveld, en hopen dat ze hun leven met hun gezin weer kunnen oppakken door meer te reizen, vaker uit eten te gaan, naar de film te gaan, naar sportevenementen te gaan, enz. En nogmaals, waarom niet? We zijn moe. Moe van de verhoogde stress en van het constante spervuur van vrijheidsbeperkende mandaten die we de afgelopen drie jaar hebben doorstaan. We zijn moe van de maskerpraatjes en het over onze schouders kijken naar de volgende curveball die onze kant op gegooid zal worden. We verdienen een pauze.

  Video's: Voetballers storten nog steeds in, krijgen hartaanvallen en sterven zelfs op het veld

Maar is dit wel een goed idee? Lopen we in de val van de agenda? Zo ja, wat kunnen we doen om dit te vermijden? Ik denk dat we nog ijveriger moeten zijn. We moeten ons realiseren dat niets van dit alles weggaat, en dat een deel van hun plan is om alles wat ze kunnen zonder al te veel ophef langs ons heen te laten glippen, waarbij ze ons altijd proberen wijs te maken dat het goed voor ons is. Hoewel wat ik zeg misschien lijkt op “de angst levend houden”, denk ik niet dat het zo hoeft te zijn. We hoeven niet ijverig te zijn uit angst, maar eerder uit het besef dat we op onze hoede moeten blijven, dat we ons bewust moeten blijven en dat we niet moeten rusten voordat we hebben wat we willen.

“… geef nooit toe, geef nooit toe, nooit, nooit, nooit – in niets, groot of klein, groot of klein – geef nooit toe, behalve aan overtuigingen van eer en gezond verstand. Geef nooit toe aan geweld; geef nooit toe aan de schijnbaar overweldigende macht van de vijand.” ~ Winston Churchill


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Patholoog woedend: Elke arts die daarbij betrokken was, hoort in de gevangenis thuisVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne zal zich onvoorwaardelijk overgeven en dan zal Rusland alle afspraken die BlackRock met het Zelensky-regime heeft gemaakt nietig verklaren
Volgend artikelGeen privacy, geen eigendom: De wereld in 2030 volgens het WEF
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Als je weer braaf de horeca of bioscopen gaat bezoeken dan heb je eigenlijk de moed al opgegeven, en leg je jezelf er bij neer.
  Dat waren de NSB medewerkers die het mogelijk maakte om mensen uit te sluiten van het dagelijkse leven door discriminatie.
  Terwijl ze ook hadden weigeren met ze alle.
  Geen stuiver gun ik die gasten maar, ga maar failliet door je eigen kruiperige gedrag.

  • Helemaal mee eens Bert. Ik kom nog steeds zo min mogelijk in supermarkten, want die liepen toch wel voorop in de oorlog tegen de mensheid. Ik ga naar markten en boeren en kleine ondernemers om echte mensen die echt werk doen te belonen. En ik geef niks meer om etentjes, terrasjes, bioscopen, vakanties en uitjes. Ik ben veranderd. Ik heb consumptie te verruilt voor ZIJN en als ik wat doe is het iets creëren of zorgen voor anderen. Consumeren is verandert in creëren, geven en delen.

   Als we hier beter uit willen komen en als we willen voorkomen dat de kwade krachten ons alles afnemen, dan zullen we moeten gaan samenwerken. We zitten nu in de stilte voor een nieuwe storm. Ik heb geen angst meer, dat is een godsgeschenk. Kom maar op met die storm, ik heb gezien met hoe weinig ik kan leven en toch echt gelukkig kan zijn. You can own nothing and be happy!!! Mij pakken ze niks meer af, want ik houd niks meer vast. Wat komt dat komt, wat gaat dat gaat, wat is dat is… enjoy the show.

   • Als ik weer op een terrasje ga zitten om een veel te duur biertje te bestellen zou ik mezelf een achterbaks stuk schijnheil voelen die weer terug kruipt naar wat vroeger voor gezellig moest door gaan.
    Daar waar ik voorheen niet welkom meer was zonder een QR code.
    Je mag blij zijn als je veilig thuis komt tegenwoordig als je in de avond een kroeg in stapt.
    Kijk er 1 verkeerd aan te lang aan en onbewust, en je hebt een probleem, zomaar.

    • Ik begrijp je, maar vindt t iets te kort door de bocht. Ik leef door zoveel
     Mogelijk nee de zeggen tegen overheid en gemeente en dingen “moeten”. Maar ik ga wel naar cafe’s (en tentfeesten) met live muziek maar wel
     Met partner en verder niemand , met mijn boerensjaal zichtbaar . Genieten vol energie vd muziek en ziek alleen contact met de muziek en niet met anderen, maar wat gebeurt er heel vaak: wildvreemden zoeken een gesprek met ons, kort maar gezellig en al sinds jaar zie ik vriendelijk naar ons kijkende mensen en geen agressie. Kortom horeca en vooral
     Muziek verbinden mensen. Eens dat teveel horeca ondernemers zijn lafbekken en nog steeds en waar ik tijdens cojona geweigerd werd kom ik niet. Maar 100% boycotten van particulieren/ondernemers dus ook horeca verbind nooit. Wel kleine nuance: buiten de randstad horeca heb ik het over, daarbinnen lijken de meeste mensen wel lijken.

   • EXACT! Dat heb ik ook, nét zo!
    Ik ben vol vertrouwen op de goede uiteindelijke afloop,
    betreffende de executies van alle WEF GLOBALISTEN, SOCIALISTEN, MARXISTEN, MASONS en ÍEDERE MEDEPLICHTIGE van HOOG tot LAAG in welke ‘omgeving’ dan ook.
    En ja ik ben moe, moe van het niet kunnen praten met geïndoctrineerde geliefden, het in de wind zien geslagen worden van goede adviezen die je geeft omdat je v hen houdt maar dat zij kennelijk eerder de smerige criminele overheden geloven, dat doet/deed/doet nog steeds pijn, vooral ook de wetenscbap dat zij je gaan ontvallen, vroeg of laat door die smerige gifinjecties.
    Ik merk dat ook nú ik het moeilijk vind dat te moeten accepteren óndanks mijn waarschuwingen… ik weet zelfs niet hoe mij zelf er op voor te bereiden..

    Ik ben dankbaar voor mijn geloof, mijn fijne honden en de soms fijne gesprekken met mensen die op dezelfde golflengte zitten/zaten en nog steeds zitten,
    mensen met wie ik toekomstplannen aan het smeden ben voor wanneer de regeringen en al hun medeplichtigen in Gitmo hun laatste stropdas party hebben uitgedanst.
    Ik kijk daar naar uit en vraag God nederig of hij in naam van zijn Zoon Jesus mijn geliefden de dans laat ontspringen en hen hun bewustzijn terug geeft…
    Ik hoef geen excuses, alleen dat zij mogen doorleven…

  • Er staat volgens mij nergens in de wet dat indien wij als overheid tijdelijk zonder extra personeel zitten, kunnen we iedereen de opdracht geven om gratis voor ons agent te komen spelen.
   Ongeacht of uw daar enige kennis over heeft.

   Dat is allemaal met medewerking gebeurt want de manager van de winkel hier gaf direct al aan geen om zin te hebben om gratis de agent te spelen in zijn eigen huis waar zijn regels gelden.
   Zo hadden ze dus allemaal kunnen reageren maar hebben dat niet gedaan maar braaf de NSB’er gespeeld.

   Zoek maar eens op wie er eigenlijk allemaal gemachtigd zijn om jou ID kaart in te zien en te beoordelen of op te vragen en te tonen.
   En daar staat niet bij iedere 16 jarige die bij de action werkt.
   En toch gebeurde dit. Iedere mongool mocht om jou ID vragen.

   Ik verbaas mij hierover dat de meeste dit vergeten zijn.

   • Bert oktober 4, 2023 Bij 09:57
    Dat agentje spelen, mensen vinden dat zoooo heerlijk… de meesten zijn zo godverloren zielloos dat ze niets beters te doen hebben dan agentje spelen over anderen. Dat geeft ze echte bevrediging in hun troosteloze bestaan en bevestiging van zichzelf. Vandaar dat ze het zo graag vrijwillig doen; inderdaad alweer vergeten, net zoals de NSB’r vergeten is. Hezelfde geldt trouwens voor die WEFfers, die zijn net zo. Obsessive compulsive disorder om anderen te domineren. Het zijn de meest verschrikkelijke wezens die de boel verzieken en verzuren voor anderen. Menselijke drift tot domineren en gedrag opleggen, dat is het verrotste van het diersoort, waardoor alles kapot gaat. Depopulatie zou daar inderdaad wel verlichting voor kunnen geven, om te beginnen met de hoogdravers die de boel ophitsen. (Wat een wappie is, nog steeds geen idee.) Groeten.

   • Bert 09:57
    Helemaal met je eens Bert. Het was ongekend, ik heb me nog nooit zo onveilig en boos gevoeld. De beelden van een man die met geweld uit een Albert Heijn super werd verwijderd omdat hij geen mondkapje droeg. Een andere nsb’er (een klant, zo’n snowflake ‘66 lulhannes) die hem z’n mandje uit de handen trok.
    Ben daarna zelfverdedigingslessen gaan nemen. NIEMAND die mij m’n mandje uit handen trekt.

    • Als de supermarkt winkel manager hier kan beweren dat dit zijn winkel is met zijn huisregels, en geen zin had om de gratis agent uit te hangen tegenover zijn klanten, dan hadden al die andere winkels dat ook kunnen doen.
     Maar dat hebben ze dus niet gedaan.
     En ik heb hier nog nooit 1 agent gezien.
     Daar werden de bedrijfsleiders voor aangewezen om dit gratis te doen.
     De NSB medewerking was geheel vrijwillig dus.

    • Ik heb werkelijk nergens echt problemen gehad met ”muilkorf nazi’s”. Noch met dat achtelijke contactgegevens achterlaten gebeuren. De enkele keer dat er een gesprek kwam was het altijd vriendelijk en kreeg ik altijd mijn zin.

     Twee voorbeelden. In een eettentje. Wil je je gegevens invullen? Ik zo nee, dan ga ik maar. Nee, begrijp me niet verkeerd, je mag alles invullen zoals je dat wil en en toen hij zag dat ik t had ingevuld als Klaas Vaak met nr 06 12345678 moest ie glimlachen. Toen ie de soep kwam brengen zei hij, nou, eet smakelijk meneer Klaas Vaak met een heel grote grijns.

     De enige keer dat ik bij de supermarkt (kom ik om andere redenen nu heeeel veel minder) werd aangesproken door een beveiliger omdat ik die muilkorf niet droeg zei hij alleen. U draagt uw mondkapje niet meneer, u kunt daar een boete voor krijgen. Ik zei, dat klopt dat ik dat ding niet draag, ik heb een hekel aan die dingen en als mij dat in de problemen brent is dat mijn probleem en zal ik zeker niet uw of dit bedrijf daar problemen mee veroorzaken. Prima meneer, fijne dag verder.

     Bijzonder hoe verschillend er toch gereageerd wordt door mensen….

     Groeten,
     Hugo

  • Volledig mee eens Bert, kort na de QR code waanzin kreeg ik een mailtje van de sportschool dat ook ik als niet geprikte weer welkom was, terug gemaild dat ze kapot kunnen vallen met hun sportschool en inmiddels zelf een fitness ruimte heb ingericht .
   Ook gestopt met mijn vrijwilligerswerk want als niet geprikte was ik toch onverantwoordelijk en een wappie .
   Iedere dag blij dat ik die rotzooi niet in mijn lijf heb .

  • Ik als grote wappie stond bij veel demonstraties en heb veel klappen gehad en opgesloten geweest. Ik werk als chef in een restaurant, nu ben ik eigenaar, toen niet. Maar ik was als enige daar wakker , heb veel over mij heen gekregen, ook bij de Sligro waar ik toen ook werkte. Maar ik heb wel geregeld, dat we geen qr beleid hebben gedaan. En we zijn niet de enige geweest, scheer ons niet allemaal onder een kam.
   Ik heb net als vele anderen gestreden, heb risico gelopen, ontslagen bij de Sligro, klappen opgevangen etcetera.

 2. “Wappies terugtocht”

  Nee de eenmaal opgedane informatie over de gaan van zaken van de overheid en aan hun gerelateerde internationale beleids afspraken vragen om een constante staat van waakzaamheid aangaande de-populatie agenda van hen, rust roest, zelfvergenoegzaamheid achteroverleunen betekent dat je je eigen doodvonnis uitspreekt blijf allert.

 3. Hoezo rustige periode??? Dan werk jij niet bij BCC, Vero Moda, Score (Chasin) of een andere retailer. Dan heb jij geen last van stikstofregels die opeens uit de lucht gevallen zijn en ben je dus geen bouwonderneming die de orderportefeuille hard ziet krimpen. Dan ben jij geen groot vastgoedfonds, zoals Certitudo dat failliet lijkt te gaan en daarmee de woningbouw van 1700 woningen in gevaar brengt. Dan ben jij geen Horeca-onderneming die deze maand moet beginnen met het terugbetalen van Corona-schulden, maar geen geld hebt door gestegen (inkoop)kosten. Dan ben jij geen boer die ondanks de overwinning van BBB toch gewoon uitgekocht wordt. Dan heb jij geen hypotheek waarvan de rentevaste periode binnenkort afloopt of al afgelopen is…. En natuurlijk… de Nederlandse staatsomroep, die er voor de burger zou moeten zijn, zwijgt in alle toonaarden en was lyrisch over het kabinet tijdens prinsjesdag.

  • en dan ben je ook geen Oekrainer die dankzij Lindsey Graham maar 1 zekerheid heeft en dat is dat “het Westen” tot de laatste van jouw landgenoten vecht. Jouw lot is nog erger dan dat van de Armeniërs. Gelukkig zullen Kolomoiski en Zelenski ook aan het front verschijnen om te vechten, want de slogan is immers… “Tot de laatste Oekrainer”.
   Het schijnt dat de Oekrainers in Verbovo over een looppad van lijken naar het dorpje lopen.

   • Eens Emile… er is helemaal geen rust. Alleen cojona is even op afstand. De rest van de agenda’s draaien gewoon door en vermalen onze rechten en samenlevingen tot pulp. Cojona was maar 1 punt op de agenda waarmee ze de Great Reset hebben opgestart. Het is een kwestie van tijd voordat alles op stoom/momentum komt en alle agenda’s tegelijk gaan draaien. Laat alle angst los, alleen zonder angst kunnen we de satanisten stoppen.

    Wat is er nodig om de mensheid te laten opstaan??? Ze zullen voor 99% moeten winnen voordat wij opstaan, dus laat je angst los en zet je maar schrap voor een wilde rit. Houd moed!

 4. Het is niet meer de taak van de wappies om de schaapjes wakker te maken.
  Het is de hoogste tijd om de andere leeuwen wakker te maken.

 5. Ik denk dat we een nieuwe fase zijn ingegaan. Een fase van berusting. We hebben 3 jaar lang geïnvesteerd in het wakker maken van de schapen. Nu is het tijd om daar geen tot weinig energie meer in te stoppen.

  Ik ben van mening dat we moeten accepteren dat veel van deze schapen de spirituele strijd die nu gaande is niet zullen overleven. Jammer. We hebben 3 jaar lang ons best gedaan. Wie nu nog niet wakker is wil blijkbaar ook (nog) niet wakker worden.

  De tijd is nu aangebroken dat de wakkeren goed voor zichzelf gaan zorgen. En zich gaan verenigen. Niet middels acties naar buiten toe. Maar naar binnen toe. Door je eigen tekortkomingen onder ogen te zien en daaraan te werken. Leer om anderen te vergeven. Accepteer dat het een moeilijke tijd zal worden en vertrouw erop dat wij worden beschermd. Wees een goed voorbeeld voor anderen. Help anderen. Wees een goed mens.

  De wakkeren zullen elkaar herkennen aan het LICHTende voorbeeld dat zij zijn. Ook zonder de schapen zijn wij in de meerderheid. Als al het LICHT dat van binnenin ons komt naar buiten uitstraalt en wordt gebundeld zullen de schapen die niet ten onder zijn gegaan op het licht afkomen en meedoen. Ons aantal zal hierdoor groeien. Het LICHT zal groeien. En vervolgens zullen wij gezamenlijk al het duister verdrijven. Ook op plekken waar Licht normaal niet kan schijnen. Daar zal het Universum haar LICHT op laten schijnen. Het duister zal worden vernietigd. Gegarandeerd.

  • NOOIT zal ik de meelopers vergeven die mij naar het leven gestaan hebben, maar ik nooit naar hun toe.
   De haat was geheel eenzijdig en uit eigen beweging, om er bij te horen.

   • @Nobodyisperfect…
    Prachtige reactie… 🙏🏻❤

    @Bert…
    Vergeven doe je vooral ook voor jezelf. Woede/boosheid vasthouden is alsof je een gloeiend kooltje in je hand houdt en hoopt dat de ander het voelt. We moeten verder en dat lukt alleen door te vergeven en los te laten. Je kan niet strijden als je stapels stenen draagt.

     • Het hoeven je vrienden niet te worden, maar laat ze los want nu verspil je energie aan ze en die energie heb je zelf nodig. Wat je voedt groeit, wat je negeert sterft. Voed je medestanders met de energie die je nu vergooid door boos te zijn. Ik was ook boos op alle verraders, maar dat hielp niks. Transformeer je boosheid voor de verraders in liefde voor je medestanders en er veranderen dingen.

      • Ze bestaan voor mij niet meer als mensen.
       Maar zal ze ook nooit meer als mens kunnen zien.
       Ik heb mijzelf allang er bij neer gelegd dat de meerderheid uit zombies bestaat.
       Zombies waar je ver uit de buurt moet blijven.
       Het is alleen jammer dat het niet aan de buitenkant zichtbaar is.

     • Bert oktober 4, 2023 Bij 10:22
      Klopt. Vrienden worden met haters is niet anders dan je eigen leven niet optimaal leiden. Ik zeg nog wel hallo, en maak nog wel een praatje met ze, maar verder niks, wetende dat het verkapte haters zijn. Ik hoop daarbij dat ze een vriendelijk woord door zullen geven aan een ander.

  • Nobodyisperfect oktober 4, 2023 Bij 10:03
   Dat mensen zo zonder enige schroom hun haat en minachting voor anderen naar hartelust bot konden vieren, was voor mij een enorme oog-opener. Ik had gehoord over de NSB’rs, maar dit nog niet zelf meegemaakt. Om dat mee te maken voelde als totale verneukerij om hier geboren te zijn. Wat een onguur gedrocht is de mens eigenlijk, om zijn eigen medemens zo te behandelen. Dieren doen dit niet. Als het licht weer gaat schijnen, dan kan dat alleen na een behoorlijke depopulatie van dit onfatsoenlijke diersoort. Of het mensdier moet op de eoa manier een drastische verandering in mentaliteit krijgen, wat ik niet zie gebeuren bij de zielloze meute. En de technologische snufjes zoals AI en hersenimplantaten en andere flauwekul gaan het ook niet voor elkaar krijgen. Dominantie en de verslaving aan gedrag opleggen moeten er uit, eigen verantwoordelijkheid nemen, en respect voor de medemens tonen, dan pas kan het licht gaan schijnen. Ik heb het niet over jou, natuurlijk. Groeten.

 6. En dan is er ook nog een groep die zegt, maak je je daar nou maar niet meer druk om.
  Die tijd is voorbij en geweest.
  Maar bij de eerste de beste gelegenheid dat er weer zo iets zich voor doet, krijg ik weer dezelfde mensen tegenover me.
  Daar ben ik van overtuigd.
  Dat gedrag zal nooit veranderen bij sommige, die hebben er geen spijt van dat ze zich als onmensen hebben opgesteld maar zijn daar eerder nog trots op ook.

 7. “Ik twijfel er niet aan dat digitale munteenheden, digitale ID’s, Smart Cities, UBI’s en een aantal andere juweeltjes in het schema voor “duurzame ontwikkeling” zonder al te veel weerstand hun intrede zullen doen. Ik kan het mis hebben. Ja, ik denk dat er wat weerstand zal zijn, maar de meeste schapen zullen ervan overtuigd zijn dat dit allemaal “een goed idee is”. En wij wappies zullen met te weinig zijn om veel ophef te maken”

  Hier onderschat je een héél belangrijk onderwerp! Dit is het uiteindelijke doel, mensen als slaven opsluiten in een hokje in een omgevingsvrijheid van 15 minuten. De digitale ID en CBDC gaan onze vrijheid pas écht beperken, daar was corona helemaal niks bij. Mensen protesteren hier veel meer tegen dan jij omschrijft, de camera’s in de toekomstige 15 minuten steden worden er net zo hard afgesloopt als ze geplaatst worden. Covid en klimaat zijn in hun ogen al mislukt (daar heeft de bevolking voor gezorgd) nu klampen ze maar aan drinkwater vast en dat gaat ook mislukken! Er wordt harder gestreden dan zij ons willen laten geloven, dus blijf strijden! En ik vind dat we nu maar eens van die rot naam af moeten! We zijn geen wappies, we zijn waarheid strijders. Wappies is door tegenstanders verzonnen en klinkt veel te minderwaardig voor het werk dat wij doen. Blijf strijden en geloof niks van wat die engnekken zeggen!

  • @sandra…

   Helemaal mee eens. De satanisten denken dat ze natuurkrachten kunnen besturen en het bewustZIJN de baas kunnen blijven… maar dat lukt alleen heel tijdelijk. De natuurkrachten die ze proberen te besturen zullen als een boemerang terugkomen om een nieuwe balans te creëeren en het bewustZIJN is als water… je kan het een tijdje besturen en managen, maar uiteindelijk vindt het bewustZIJN een weg naar vrijheid. Hun plannen zijn megalomaan en ze hebben zich omringt met laffe meelopers die op alles ja-knikken, dus hun plannen zijn vooral gebaseerd op fantasie uit grootheidswaanzin en een God-complex, satan-complex in hun geval. We zijn in oorlog met de zwakste, angstigste wezens op aarde, de psychopaten die van nature altijd onderin de roedel/piramide leven. De losers hebben duizenden jaren geleden het bewustZIJN de oorlog verklaard en uit egoïsme (pure doosangst) de macht gegrepen.

 8. Misschien off topic, maar ik wil het graag kwijt. Had het al ergens gelezen, maar kan het niet terugvinden.
  Vanmiddag vanaf 13 uur zouden er “alerts” via alle smart apparatuur worden uitgestuurd, frequenties dus. Dacht dat het alleen in de VS zou zijn, maar in de mail worden ook tijden in Europa genoemd. Zekerheidshalve gaat mijn apparatuur maar even uit.

  Komt van http://www.EnergeticHealthInstitute.org

  UPDATE ON URGENT WARNING!
  We just received an update to the EBS activation times.

  PLEASE NOTE THE CHANGES BELOW

  TURN EVERYTHING OFF (CELL PHONES, WIFI ROUTERS, TVS, COMPUTERS) FOR THREE HOURS

  TOMORROW, OCTOBER 4

  1:00 p.m. – 4:30 EST

  12:00 p.m. – 3:30 p.m. CT

  11:00 p.m. – 2:30 p.m. MT/Denver

  10:00 a.m. to 1:30 p.m. MT/Arizona

  10:00 a.m. – 1:30 p.m. PT

  This nationwide alert test will be broadcast to cell phones, TVs, and radios.

  To all who have gone through the COV1D virus, taken the “shots,” or are dealing with long haul symptoms, PLEASE BE READY TO TURN OFF ALL YOUR DEVICES AND ROUTERS AT THE DESIGNATED TIMES.

  The alerts should last for 30 minutes but why not just turn off your devices (and WIFI), if possible, for the 3.5-hour period starting at the designated time in your area.

  We care about all of you out there and send our Aloha and love and pray protection from the Divine from the evil technology spreading across the globe.

  Be well, stay well,

  Dr. H

 9. Ik denk dat als wij allemaal een alert bericht zouden ontvangen ik het hier wel was tegen gekomen. https://www.security.nl/
  Daar staan dat soort mededelingen als het belangrijk is.
  Er worden wel eens als test een bericht verstuurd maar dan weet ik ik het ook wanneer.
  Of wanneer er een calamiteit in jouw buurt is zo als een grote brand.
  Waar jij het over heb zal alleen voor de VS gelden vermoed ik.

 10. Misschien heeft de schrijver gelijk …..in zekere zin……..

  Niet in chronologische volgorde

  De TWIN-TOWERS

  De MH 17

  De verdwenen MH en nog wat, waarvan het verhaal verzoop in de waan van de tijd……..nooit meer van gehoord .

  De opgeblazen gasleidingen in zee .

  De overname van de macht in Oekraïne door motorbendes, betaald door de cia

  De daaropvolgende beschietingen op russen in de Oekraïne, en Poetin die daar geen genoegen mee nam.

  De covid waanzin…..en de daaropvolgende vergiftiging van de wereld bevolking……..!

  De enorme aardbeving in Turkije uit geo engineering.

  De massamoord met dezelfde techniek op een deel van de bevolking in Hawaii.

  De abjecte klimaat waanzin, waar geen enkele parameter voor bestaat…….net zoals voor die corona waanzin…..

  De smerigheid van die lhgtbq beweging, waarin vooral de jeugd dient te ontsporen

  De media ……..duidelijk in handen van een héél klein groepje met geld teveel.

  De perversie van de pedofilie, die de lhbtq-beweging in gang heeft gezet om kinderen klaar te maken voor het gebruik.

  Het blote feit dat BlackRock driekwart van de Oekraïne heeft opgekocht voor een habbekrats. ……omdat daar zoveel waardevolle grondstoffen te delven zijn.

  Een dementerende Amerikaanse president, tot zijn nek in de vuile zaakjes van alles wat rijk wenst te worden over de rug van een ander…….. Inclusief zijn corrupte zoontje Hunter met zijn laptopje…..wat ook al te bizar voor woorden is.

  De grove onderdrukking van tegengas uit de bevolking……..zie Canada.

  Het opsluiten van de bevolking…….zie Australië…….

  De bevolking in Frankrijk die massaal 5G masten sloopt, wat vooral uit het nieuws moet blijven………. ” stel je het waarom voor “. Dat moet buiten beeld blijven ja.

  Moet ik doorgaan…….over het tuig wat hier binnengehaald wordt uit de achterbuurten van Noord Afrika, te vinden bij stations en scholen met ladingen dope voor onze kinderen??…….de van Godverlaten schade die door dat tuig wordt aangebracht aan onze kinderen, hier binnen gehaald door een overheid die is overgenomen door die hoerenkast van het WEF…….met zijn nazi-telg als leider van dat soort……..?

  En dit is nog maar een fractie, héh? Moet je kijken wat er met je gebeurt als je kinderen hebt……..( hoef alleen maar die toeslagenaffaire hier te noemen)……en de manier waarop alles uit de Matrix met die kids aan de haal gaat……..je hebt er verdomme dagwerk aan.

  Ik een wappie…..?…….leuk bedacht, drol, met je niks.

  Ik ben er een uit velen…….en dat de vieze mestberg die over de wereld wordt uitgerold als het nieuwe paradigma voor de veiligheid van ons allen, bestaat als een vieze mestberg met vuiligheid voor ons allen, is mij…….en niet alleen mij …… glashelder.

  Anders nog!?

  • Ja, de Londense ulez zone met overal bewakingscameras die door bladerunners weggesloopt worden. Betalen voor vervuilende autos £12 per dag als je door een zone rijd. Even 250 extra per maand om naar je werk te rijden.

   En dan zie je een nieuwe media blogger die door 6 (zes!) agenten geïntimideerd wordt in zijn eigen woning omdat hij er wat van zei in een talk met 2 anderen. Hij wordt beschuldigd van samenzwering omdat hij zei ‘ik denk dat ik ook mee ga doen’. En dat terwijl er een meisje in de straat neergestoken wordt met een mes als een zwaard. En daar is geen agent voor beschikbaar…

 11. En laat het duidelijk wezen, dat mijn ( nogal driftige) reactie, is gestoeld op ervaring……niet op zolderkamer-filosofie.

  Als het mensdom zich niet breed organiseert, kunnen we het schudden met zijn allen.

  Velen zullen achterblijven.

  Keuzes…….draag de gevolgen.

  Durf je die onder ogen te zien?

  Doe het licht aan!!

 12. The rabbit comes from the hat coming weeks. The criminal banking cartel, (the financiers of the c19 events and all the other criminal society activities) is now on the brink of collapsing the financial system of the western countries. I have inside information that polish government allready bought new masks…..so old wine in old bags. They gonna try it again. It is clearly feeling that economie is in very bad state from side of financial liquidity. 2008 all over again. Be prepared but stop the c19 exposing and start the criminal financial cartel exposing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in